Σχέσεις, alpha males και φόβος προσέγγισης

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Άκης

Administrator
Εισαγωγή
Όλοι οι άντρες, όσοι έχουν να αντιμετωπίσουν το θέμα της τριχόπτωσης, τότε έχουν να αντιμετωπίσουν ακόμη ένα θέμα, το θέμα των σχέσεων με το αντίθετο φύλο.
Ωστόσο λίγο πολύ δεν είναι μόνο όσοι αντιμετωπίζουν κάποιο θέμα με την εμφάνιση τους, καθώς πολλοί άντρες σήμερα τα βρίσκουν δύσκολα σε ότι αφορά το φλερτ.
Στο παρών forum δεν προσπαθούμε απλώς να βοηθήσουμε άτομα να βρούνε την κατάλληλη θεραπεία, αλλά να αποκτήσουν και την ανάλογη αυτοπεποίθηση καθώς και τις γνώσεις για το φλερτ με το αντίθετο φύλο.

Γενικά, οι περισσότεροι άντρες έχουν στο μυαλό τους ιδέες περασμένων δεκαετιών και τις κρατάνε ακόμη.
Παράδειγμα, ένας άντρας την δεκαετία του ’60, θα έπρεπε αφού γνώριζε κάποια γυναίκα, να βγει μαζί της ραντεβού, να της φερθεί με το “γάντι”, να την πληρώσει το ραντεβού,
να την πάει σπίτι της και αν είναι τυχερός να της φιλήσει το μάγουλο και να το επαναλάβει αυτό κάμποσες φορές μέχρι να παντρευτούν και να κάνουν επιτέλους σεξ.
Δεν χρειάζεται να το σκεφτείς περισσότερο το πως ήταν εκείνα τα χρόνια, αρκεί να δεις μια ασπρόμαυρη Ελληνική ταινία και θα μπεις στο νόημα.

Βλέπεις το θέμα σχέσεις και σεξ έχει αλλάξει. Οι γυναίκες δεν χρειάζεται να βγουν τόσα ραντεβού και να παντρευτούν για να κάνουν σεξ.
Ωστόσο το μυαλό των περισσοτέρων αντρών έχει παραμείνει στις περασμένες δεκαετίες και φυσικά πράττουν ανάλογα, με αποτέλεσμα να χάνουν το κορίτσι, από κάποιον που οι ίδιοι θεωρούν σαν “αλήτη”.

Λίγο πολύ σήμερα, ζούμε σε έναν κόσμο γεμάτο κανόνες. Θα πρέπει να κάνεις το ένα, θα πρέπει να κάνεις το άλλο, αλλιώς θα έχεις δυσκολίες κλπ.
Αυτό είναι επίσης γνωστό και στο θέμα σχέσεις και σεξ με τις γυναίκες. Αν αναζητήσεις κάποια βοήθεια, τότε θα βρεθείς “αντιμέτωπος” με χιλιάδες συμβουλές.
Το θέμα ωστόσο είναι ότι ΔΕΝ χρειάζεσαι τόσες πολλές συμβουλές, ενώ θα πρέπει να σκέφτεσαι διπλά ποιες συμβουλές θα ακούσεις και ποιες θα απορρίψεις.
Οι περισσότερες πηγές συμβουλών, όπως τα περιοδικά και οι ιστοσελίδες, γράφουν ότι θεωρούν καλύτερο για τους αναγνώστες τους, αφού τους ενδιαφέρει να υπάρχει κέρδος από το θέμα αυτό.
Δεν είναι τυχαίοι τίτλοι όπως “πως να την κερδίσεις”, “πως να την ρίξεις στο κρεβάτι εύκολα”, “κάνε σεξ μαζί της από το πρώτο ραντεβού” κλπ, μπαίνουν εκεί για κάποιο σκοπό, να προσελκύσουν αναγνώστες.
Πολλοί άντρες δέχονται τις ιδέες αυτές αμέσως και κανένας δεν κάθισε να σκεφτεί το “background” αυτουνού που γράφει το κάθε άρθρο, όπως αν τα έχει δοκιμάσει ο ίδιος, τι γνώσεις έχει από το θέμα, πόσο “ψημένος” είναι κλπ.

Στο θέμα συμβουλές δεν είναι μόνο τα περιοδικά, αλλά και ένα πλήθος προϊόντων, για ψαγμένους. Προϊόντα γεμάτα κανόνες και συμβουλές,
όπως Mystery method, Day Game, Mode One, Direct Game, Indirect Game, Internet Game κλπ, έχουν πλέων κάνει την εμφάνιση τους.
Αν ακούς όμως τις συμβουλές που υπάρχουν σήμερα, θα πρέπει να είσαι ένας αλήτης που καβαλά μια Harley και είναι γεμάτος τατουάζ, ενώ ταυτόχρονα θα πρέπει να είσαι ένας πρίγκηπας και να φέρεται στην γυναίκα σαν να είναι πριγκίπισσα.
Θα πρέπει να την κάνεις κοπλιμέντα, αλλά να μην της δείξεις ότι σε ενδιαφέρει. Θα πρέπει να την αγοράσεις λουλούδια, αλλά επίσης δεν θα πρέπει να αγοράζεις λουλούδια.

Για κάθε κανόνα στο θέμα dating, πάντα θα υπάρχει και κάποιος άλλος κανόνας που θα αντιφάσκει τον προηγούμενο.
Για να μπορέσεις να γίνεις καλύτερος με τις γυναίκες, θα πρέπει να ψαχτείς σε μια θάλασσα συμβουλών και κανόνων, να δοκιμάσεις τι δουλεύει και τι όχι (σε εσένα) και να αποφασίσεις.

Για παράδειγμα, ο κανόνας λέει να μην αγοράζεις τις γυναίκες λουλούδια, γιατί θα σε δουν σαν καλό παιδί, αλλά αν είσαι κάποιος που η γυναίκα είναι ερωτευμένη, τότε θα δεχτεί τα λουλούδια σου με χαρά.
Ένας άλλος κανόνας επίσης λέει να μην δίνεις κοπλιμέντα στις γυναίκες, αλλά αν είναι ερωτευμένη μαζί σου, θα τα δεχτεί με μεγάλη χαρά.

Ωστόσο, παρότι οι συμβουλές υπάρχουν για να βοηθούν, αλλά δεν αλλάζουν από μόνες τους κάποιον. Είναι απλά συμβουλές.
Το καλύτερο για έναν άντρα, δεν θα ήταν αντί να ψάχνεται ανάμεσα σε κανόνες και να ακολουθεί τόσες συμβουλές, να αλλάξει προς το καλύτερο;

Αντί κάποιος να ψάχνεται για το πως θα κάνει κάτι και πως θα πει κάτι σωστά σε μια γυναίκα, να αλλάξει και να γίνει ένα alpha male, ώστε να έλκονται οι γυναίκες από αυτόν, χωρίς να νοιάζεται πλέων για κανόνες;
Αυτό στην ουσία θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε από μια σειρά από σχετικά άρθρα, τα οποία ακολουθούν σε επόμενες σελίδες.
Ωστόσο, η βοήθεια δεν σταματά εδώ, καθώς υπάρχει και το forum που μπορεί να βοηθήσει κάποιον που έχει περισσότερες ερωτήσεις, απορίες κλπ.

Τι ελκύει τις γυναίκες;
Δεν είναι ακόμη γνωστό κάποιο μοντέλο το οποίο να μας δείχνει τι ακριβώς οδηγεί μια γυναίκα στο να νιώσει έλξη για κάποιον.
Αυτή, δυστυχώς είναι και η αλήθεια.

Η καλύτερη ερώτηση, η οποία δεν έχει απαντηθεί, στην οποία ούτε εγώ δεν έχω καταφέρει να απαντήσω, παρά τα 30 χρόνια έρευνας μου στην γυναικεία προσωπικότητα, είναι “τι θέλουν οι γυναίκες;“ Σίγκμουντ Φρόυντ, Ψυχίατρος [Σε ελεύθερη μετάφραση]

Όποιος ισχυρίζεται ότι γνωρίσει τι διεγείρει την γυναικεία έλξη και σεξουαλικότητα, είναι ψεύτης.
Ψυχολόγοι, σεξολόγοι και βιολόγοι ερευνούν το συγκεκριμένο θέμα για έναν αιώνα σχεδόν και ακόμη δεν υπάρχει κάποια ικανοποιητική απάντηση.

Το μόνο που είναι σίγουρο, είναι το εξής: η γυναικεία έλξη δεν λειτουργεί όπως η αντρική. Οι άντρες έλκονται με το “μάτι”, βασίζονται στην εξωτερική εμφάνιση μιας γυναίκας.
Ένα 20χρονο μοντέλο πχ στην Αθήνα, θα είναι το ίδιο όμορφη και στην Θεσσαλονίκη αλλά και στην Αμερική και στην Αυστραλία.
Αν μια γυναίκα “έχει πέραση”, θα έχει την ίδια αντιμετώπιση από τους άντρες, ανεξαρτήτως χρώματος και καταγωγής.

Ωστόσο, αυτό δεν ισχύει και για τις γυναίκες. Στην ουσία, αυτό που ελκύει τις γυναίκες μπορεί να είναι κάτι το αναπάντεχο ή και το περίεργο.

Με τον καιρό κατάλαβα ότι για να διεγείρεις την έλξη σε μια γυναίκα, μπορείς να το κάνεις αν διεγείρεις το σώμα και το μυαλό της.
Ωστόσο τα “φρένα” της είναι πολλά. Μπορεί να είναι κλειστή σαν άτομο, να θέλει τον χρόνο της, να έχει καιρό να κάνει σεξ, να πιστεύει στο σεξ μετά το γάμο (καρά σπάνιο, αλλά η σύγχρονη εκδοχή του είναι σεξ μετά από καιρό σχέσης),
το πως είναι συναισθηματικά εκείνη την στιγμή, η παρέα της κλπ.
Δηλαδή με λίγα λόγια, δεν μπορείς να τις κερδίσεις όλες, όχι γιατί εσύ μπορεί να έχεις κάτι, αλλά γιατί αυτήν μπορεί να έχει κάτι.

Το κακό της υπόθεσης είναι ότι ούτε οι γυναίκες γνωρίζουν τι της προκαλεί έλξη για κάποιον, γι’αυτό και αν ρωτήσεις μια γυναίκα να σου πει,
το σίγουρο είναι ότι θα σου πει λάθος, όχι επίτηδες, αλλά γιατί “δεν το νιώθει” εκείνη την στιγμή.

Στο θέμα σεξ και γυναίκες, αρκετοί μύθοι υπάρχουν όσο αφορά την έλξη. Ο κυριότερος όλων είναι ότι το χρήμα μπορεί να σου φέρει γυναίκες. Μπορεί να ισχύει σε μερικές περιπτώσεις, αλλά δεν είναι τόσο απλό.
Αν ήταν έτσι, τότε θα μπορούσε ο καθένας μας να έβγαζε φωτοτυπία την φορολογική του δήλωση και να την έδειχνε, ώστε η γυναίκα να του “κάτσει”.
Δεν είναι τόσο εύκολο να κερδίσεις κάποια μόνο με το χρήμα.
Αλλιώς το μόνο που θα έπρεπε να κάνουν οι άντρες, θα ήταν να έβγαιναν έξω σε bar/club και να κάθονται σε κέντρο, να πίνουν ακριβές σαμπάνιες και να δείχνουν το πανάκριβο ρολόι τους και οι γυναίκες θα πλησίαζαν σαν τις μύγες.

Ένα άλλο θέμα έχει να κάνει με την εμφάνιση/σώμα/ντύσιμο ενός άντρα.
Έπειτα από δοκιμές μου, αλλά και “φιλικές κόντρες” με άλλους τυπάδες, συνήθως αθλητές (σαν σώμα/εμφάνιση) ή σε κοινωνικές θέσεις (όπως ο barman παραπάνω),
με έκανε να καταλήξω στο συμπέρασμα ότι δεν χρειάζεται να είναι κανείς σαν τον George Clooney για να κερδίσει κάποια.
Αν, ωστόσο κάποιος είναι σε 3ψηφιο νούμερο κιλών, εννοείται ότι θα πρέπει να διορθώσει πάνω του ότι τον “χαλάει”, ενώ αν κάποιος είναι άσχημος από την φύση του,
θα πρέπει να βρει τρόπο να το αντισταθμίσει με κάτι άλλο, πχ παράξενο αλλά γαμάτο κούρεμα, γαμάτα ρούχα, κάποιο καλοσχηματισμένο γένι κλπ.

Επίσης, ένα άλλο θέμα είναι το ντύσιμο.Παίζει φυσικά ρόλο το πως ντύνεσαι (άσχετα αν έκανα δοκιμές και με περίεργα ντυσίματα και είδα ότι είχα πάλι καλά αποτελέσματα),
αλλά δεν χρειάζεται να είσαι και σαν παγόνι, ένα λάθος που κάνουν αρκετοί (λάθος κατά την δική μου άποψη), ειδικά όταν πρώτο μαθαίνουν για το θέμα “Seduction Community” και τον όρο “Peacocking“.

Μετά από αναζήτηση μου και δοκιμές, το συμπέρασμα είναι ένα, αυτό που ελκύει τις γυναίκες είναι το “social status” του κάθε άντρα. Με τον όρο “social status” εννοώ το πως συμπεριφέρεσαι εσύ στους άλλους,
το πως σε συμπεριφέρονται οι άλλοι σε εσένα καθώς και πως εσύ συμπεριφέρεσαι εσύ στον εαυτό σου.

Η δική μου προσέγγιση στο θέμα σχέση/έλξη έχει να κάνει με τον εσωτερικό κόσμο του καθενός. Το πως μιλάει, το πως περπατά/στέκεται και το πως συμπεριφέρεται στις γυναίκες και στον κόσμο γενικά,
είναι τα θέματα που θα πρέπει να απασχολήσουν έναν άντρα, ειδικά στα “πρώτα του βήματα” (αλλά και αν είναι κορυφαίος seducer).
Γι’αυτό και θα ασχοληθούμε περισσότερο με το θέμα αυτό, πως να βελτιωθείς πρώτα σαν άτομο εσωτερικά. Πίστεψε με, δεν θα σε βελτιώσει κάποια κορυφαία ατάκα που μπορείς να μάθεις για να πεις.
Γιατί ακόμη και την κορυφαία ατάκα να σου πω ή να την δεις από κάπου, ή ακόμη και να πας με πολύ “ουάο” τρόπο και την εντυπωσιάσεις, γρήγορα το “inner game” σου θα σε προδώσει και θα σε "μυριστεί" η γκόμενα ότι είσαι ψεύτικος,
και αν είναι έμπειρη θα σε καταλάβει προτού καν ανοίξεις το στόμα σου και μάλιστα πολύ εύκολα, όσο εύκολα μπορείς εσύ να καταλάβεις ένα ψεύτικο χαμόγελο από ένα αληθινό.

Η κλασική ερώτηση “Τι να πω;” είναι και αυτή που φέρνει λεφτά στους περισσοτέρους που ασχολούνται με το θέμα εμπορικά. Ένα άτομο με λίγες εμπειρίες (κοινωνικά),
φοβάται ότι δεν θα ξέρει τι να πει σε μια όταν έρθει η ώρα να της μιλήσει. Ωστόσο ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μπορεί να πάει προετοιμασμένος σε κάποια και να της μιλήσει. ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μπορεί να προβλέψει πως θα πάει η συζήτηση σας.
Ωστόσο αυτό είναι και ένα κόλπο για να πωλούνται βιβλία και προϊόντα σχετικά.

Ο φόβος της προσέγγισης (Approach Anxiety)
Ο φόβος στο να πλησιάσεις κάποια (το λένε και Approach Anxiety), είναι κάτι που το έχουν σχεδόν όλοι οι άνθρωποι.
Πιστεύω βγαίνει από μέσα μας, επειδή ζούμε σε μια κοινωνία όπου είμαστε άγνωστοι και γενικά δεν μιλάμε και πολύ με κάποιους που δεν γνωρίζουμε.

Γενικά, βλέπουμε και πολλά στην τηλεόραση ή στις διαφημίσεις. Βλέπουμε πχ εμφανίσιμους άντρες να φοράνε πανάκριβα ρούχα ή κοσμήματα, να προωθούν πανάκριβα αξεσουάρ, στέλνοντας το μήνυμα ότι αν δεν τα έχεις, δεν θα κερδίσεις.
Ή σε ταινίες πχ όπου κάποιος πλησιάζει κάποια και εκείνη μπορεί να τον βρίσει ή να τον χτυπήσει κλπ.

Φυσικά, όλα αυτά είναι φαντασία. Δεν ισχύουν. Είναι το τι θέλουν να περάσει.

Τελικά ο φόβος αυτός δεν υπάρχει. Φαντάσου όταν πρώτο οδήγησες το αυτοκίνητο σου. Φοβόσουν, πιθανών να έσφιγγες και το τιμόνι, δεν κοιτούσες πουθενά αλλού κλπ. Μετά από πολλές προσπάθειες,
έμαθες και να οδηγάς με το ένα χέρι, να μιλάς στο κινητό, να σφυρίζεις κάποια στο δρόμο, να ακούς δυνατά μουσική και να τραγουδάς κλπ.
Έμαθες με λίγα λόγια, να περάσεις τον φόβο σου και να κάνεις κάποια πράγματα αυτόματα.

Έτσι πιστεύω είναι και ο φόβος στο να μιλήσεις κάποια. Να “σπρώξεις” τον εαυτό σου να ξεκινήσει να μιλήσει με κάποια.

Διαβάζω πολλές αναφορές ατόμων, σε ξένα forums, όπου δεν καταφέρνουν ούτε την ώρα να ρωτήσουν από κάποια. Οπότε μιλάμε για κάποιο πρόβλημα, το οποίο και υπάρχει σε μεγάλο βαθμό,
αλλά και εμποδίζει πολλούς από το να καταφέρουν κάτι.
Γι’ αυτό και θα δεις πολλούς να γνωρίζουν κάποιες μόνο από τον κοινωνικό τους κύκλο, μιας και είναι safe.

Τι είναι όμως ο φόβος? Για να νικήσεις τον αντίπαλο σου, θα πρέπει να γνωρίζεις γι΄αυτόν.
Σύμφωνα με το Cambridge International Dictionary of English, φοβία είναι ο απόλυτος φόβος σε κάποιο συγκεκριμένο πράγμα ή κατάσταση, ειδικά αυτό που δεν μπορεί να εξηγηθεί.

Είναι ένας μηχανισμός στο μυαλό που λέγεται “δικτυωτό ενεργοποιητικό σύστημα (Reticular Activating System – RAS) του εγκεφάλου”.
Μία λειτουργία του, είναι να ελέγχει και να φιλτράρει πληροφορίες συνεχώς.Όταν κάποιος νιώσει, μυρίσει, δει, ακούσει κλπ, όλα μεταδίδονται στο RAS και αποθηκεύονται εκεί. Ή καλύτερα φιλτράρονται.
Δες και ένα παράδειγμα πως δουλεύει.
Ας πούμε ένας γνωστός σου, μόλις αγόρασε ένα λευκό αυτοκίνητο μάρκας Χ. Όταν πας να το δεις λοιπόν, αμέσως το RAS θα φιλτράρει την συγκεκριμένη εικόνα. Έτσι συνέχεια,όταν θα συναντάς στον δρόμο το ίδιο αμάξι,
αμέσως θα το κοιτάς. Ξαφνικά βρέθηκαν όλα τα ίδια αμάξια; Όχι, υπήρχαν και πριν, αλλά δεν σε έκανε κάτι να νιώσεις ώστε να φιλτραριστεί και να κρατηθεί σαν εικόνα.

Το RAS στέλνει και δεδομένα στο “Amygdala” του εγκεφάλου. Το Amygdala έχει να κάνει με τα αισθήματα που νιώθουμε. Είναι μέρος από τα προϊστορικά ακόμη χρόνια και είναι αυτό που μας κάνει να νιώθουμε τον φόβο.
Αναλαμβάνει να ειδοποιήσει όλα τα υπόλοιπα όργανα που συνδέεται, όπως η καρδιά, η ανάσα, οι αδένες εφίδρωσης κλπ.
Σου έχει τύχει να νιώθεις ταχυκαρδία, να ανασαίνεις, να ιδρώνεις κλπ όταν σκεφτείς και μόνο να κάνεις κάτι; Αυτό οφείλεται στο Amygdala και είναι αυτό που σε βοηθά να μείνεις σώος από κάτι επικίνδυνο.

Το RAS φαντάσου δουλεύει σαν το PC. Δημιουργεί φακέλους και μέσα εκεί βάζει νέα δεδομένα. πχ αν πας και πετάξεις πέτρα σε ένα σκύλο και σε δαγκώσει, θα “δημιουργήσει” νέο φάκελο με την λέξη σκύλος και μέσα θα αποθηκεύσει τον τρόμο που ένιωσες και τον πόνο.
Έτσι κάθε φορά που θα βλέπεις έναν σκύλο, θα αναζητά στον φάκελο αυτό και θα “εξομοιώνει” το τι ένιωσες.

Εδώ όμως είναι το πρόβλημα μας. Έχουμε λάβει από τα μέσα ότι είναι επικίνδυνο να πλησιάσεις μία γυναίκα και να της μιλήσεις. Έτσι, έχουμε δημιουργήσει αυτό το πρόβλημα και νιώθουμε ότι νιώθουμε κάθε φορά που σκεφτόμαστε και μόνο να πλησιάσουμε. Και επειδή το υποσυνείδητο είναι ποιο δυνατό από το συνειδητό, στο τέλος νικάει και εσύ δεν πας να μιλήσεις σε αυτήν που σου αρέσει.

Στην Αμερική, υπάρχουν χάπια για την συγκεκριμένη φοβία. Δουλειά τους είναι να μπλοκάρουν το "δρόμο" από το Amygdala και μετά και έτσι δεν νιώθεις ταχυκαρδίες κλπ. Αλλά δεν είναι λύση.
Η καλύτερη λύση είναι να το πολεμήσεις και μόνο όταν το γνωρίσεις θα το νικήσεις.

Και για να τον νικήσεις, η μόνη σου επιλογή είναι να ζητήσεις κάποια βοήθεια, είτε να το παλέψεις μόνος σου.

Alpha Male
Η παρουσία που έχε ένας άντρας, έχει πολύ μεγάλη αξία γι’αυτόν, αλλά και για όσους είναι κοντά του.
Όταν έκανα δοκιμές και μελετούσα Social Dynamics, παρατήρησα το εξής:
Χωρίς καν να μιλήσεις, μπορείς να ξεχωρίσεις.
Και αυτό το κάνει το μυαλό σου. Όταν είσαι άνετος και με αυτοπεποίθηση, το μυαλό το “δείχνει” αυτό στο σώμα σου. Όταν δε νιώθεις ανώτερος, τότε το σώμα σου το δείχνει και αυτό.

Περπάτα με τρόπο “alpha” κάποια στιγμή σε έναν πολυσύχναστο δρόμο. Παρατήρησε το πως οι γυναίκες, ενώ μιλάνε μεταξύ τους, σταματούν την κουβέντα και σε κοιτάνε. Παρατήρησε πως σκύβουν το κεφάλι όταν τις κοιτάς.
Κοίταξε αργά το σώμα τους και πρόσεξε τες πως κάνουν.
Πρόσεξε πως οι άλλοι άντρες, ανοίγουν το δρόμο να περάσεις, αν έρχονται αντίθετα από εσένα και ας έχει χώρο.

Είναι στην φύση μας “γραμμένο” όταν βλέπουμε κάποιον που είναι ανώτερος, να του δίνουμε προσοχή. Αυτό γίνεται αυτόματα, χωρίς καν να το σκεφτεί κανείς.

Ωστόσο, πολλοί είναι αυτοί που το παίζουν και καλά “cool” και “μαγκιά”. Συνήθως αναφέρονται σαν “fake alpha” και απλά προσποιούνται ότι είναι “cool”, ενώ στην ουσία, στην πρώτη "στραβοτιμονιά",
ο παλιός τους εαυτός θα φανερωθεί και θα δείξει ότι απλά “παίζουν θέατρο” και δεν είναι από μέσα τους.
Τέτοια άτομα συνήθως είναι όσοι έχουν διαβάσει κάποιο βιβλίο που αναφέρεται στα alpha males σαν όρο και αποφασίζουν να φέρονται και οι ίδιοι με αυτόν τον τρόπο.

Αλλά δεν είναι μόνο πως φέρεται ένας άντρας που είναι ηγέτης, "αρχηγός", alpha male ή όπως αλλιώς το καταλαβαίνεις καλύτερα. Είναι και τι αναγνώριση έχει από τους υπολοίπους.
Αμφιβάλλω να μην έχεις δει ποτέ σου έναν άντρα που έχει κάτι που ξεχωρίζει, χωρίς να το “φωνάζει”, χωρίς να πιέζει να το δείξει, αλλά απλώς να φαίνεται από μόνο του.

Αυτή είναι η δύναμη ενός alpha male.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα