Συστήματα μαλλιών τώρα το 2021

Scandal

New Member
Καλησπέρα!
Σκέφτομαι σοβαρά να στραφώ στη λύση των συστημάτων μαλλιών.
Δύο πράγματα κυρίως με απασχολούν, το ένα είναι να μην φαγουρίζει καθώς θα βγαίνουν οι τρίχες από κάτω (αν και σε site γνωστής εταιρείας διαβεβαιώνουν ότι δεν υπάρχει φαγούρα) και το άλλο ότι ιδρώνω υπερβολικά το καλοκαίρι και με το παραμικρό.

Έχετε εμπειρία από συστήματα μαλλιών είτε εσείς είτε από δικό σας άτομο;

Θα ήταν πολύ βολικό να μάθουμε πληροφορίες για συστήματα μαλλιών από άτομα που τα έχουν δοκιμάσει ή έχουν δικά τους άτομα, παρά να μιλάμε θεωρητικά τι πιστεύουμε. ;)
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

m3e36

Active Member
Εχει βαλει φιλος ενός πολυ καλου μου φίλου αλλα δεν έτυχε να βρεθω με τον ιδιο ποτε λογω αποστασης και οσα θα γραψω παρακατω τα εμαθα μεσω του δικου μου φιλου.
Τις πρώτες μερες κατι ξενο θα νιώθεις αλλα το συνηθίζεις ασχέτως αν αυτοι που σου το πουλανε διαφημίζουν οτι δε καταλαβαινεις τιποτα.
Καθε 20 μερες το χειμωνα θελει αλλαγη.το καλοκαιρι πιο συντομα λογω ζεστης.
Η αλλαγη παρόλο που σου λενε μπορεις να την κανεις και μονος σου ειναι δυσκολη.μπορει να μην το πετυχεις στην τοποθετηση και να φαινεται οτι φορας κατι "ξένο".
Πρεπει να πας σε αυτους καλυτερα που αν εισαι απο επαρχια είναι αδύνατο αν εισαι απο Αθήνα συνεπαγεται κόστος νομιζω 30ευρω την επίσκεψη μπορει και παραπανω.
Απο κοκκινιλες φαγουρες και τετοια δεν εχει θεμα το παιδι που το εβαλε.
Εννοείται οτι δεν ειναι να βουτας το κεφαλι ατη θάλασσα και να κανεις βουτιες άσχετα με το τι διαφημιζουν αυτοι.
Στον υπνο και στον ξυπνιο δεν υπαρχει πςριπτωση να σου φυγει.ουτε να εχεις το αγχος οτι θα κοιμηθεις με γκομενα και θα φυγει.δεν προκειται να συμβει αυτο.
Για το αν σε καταλαβαινουν οτι φορας σύστημα ο φιλος μου λεει οτι το παιδι αυτο δεν τον καταλαβαινεις με τιποτα οσο και αν τον κοιτας.
Εγω προσωπικα εχω δει καποια παιδια που κατι με ξενιζε πανω τους ειδικα στο hairline. Δεν πρεπει να το παρακανεις με την πυκνοτητα (στα συστηματα μπορείς να επιλεξεις πυκνοτητα) γιατι μπορει να μην ταιριαζει με το προσωπο σου και με το δεσιμο με τα υπολοιπα μαμα μαλλια.
Συμφωνα με το παιδι που το φοραει πρεπει να εισαι υπαλληλος γραφείου η πωλητης κ.τ.λ και οχι αγροτης η οικοδόμος .δεν ενδείκνυται για δουλειες που σκονιζεσαι παρα πολυ.
Επειδή υπαρχει ζητηση στα συστήματα εχουν ανεβασει και τις τιμες.το 2019 που πηγα και ρωτησα εγω μου λεγανε οτι το χρονο θες περίπου 1000 ευρω ενω τωρα το πηγανε στα 1500 συν τις επισκέψεις για αλλαγη αν θα τις κανεις σε αυτους.
Δεν ξερω σε ποια κλιμακα φαλακρας εισαι αλλα αν εισαι μέχρι και 5plus για μενα παλεψε το με μεταμοσχευσεις και προιοντα καλυψης οπως toppik mane κ.λ.π
Αν εισαι σε μεγαλη κλιμακα αξιζει να βαλεις συστημα πιστευω..
Αλλα προσεχε με την επιλογη που θα κανεις και μην πας σε αυτους που πολυδιαφημιζονται εδω στην ελλαδα και παρουσιάζονται οι καλυτεροι...ψαξτο λιγο καλύτερα που θα καταληξεις.
 

Scandal

New Member
@m3e36
Thanks για την αναλυτική απάντηση! Πραγματικά πολύ βοηθητική!!

Μια ερώτηση έχω μόνο. Πως τα πάει το σύστημα το καλοκαίρι με τον ιδρώτα;
Πολύ φοβάμαι ότι πάσχω από υπεριδρωσία (και στο κεφάλι) και ιδρώνω με το παραμικρό και πολύ. :(
 

m3e36

Active Member
@m3e36

Thanks για την αναλυτική απάντηση! Πραγματικά πολύ βοηθητική!!

Μια ερώτηση έχω μόνο. Πως τα πάει το σύστημα το καλοκαίρι με τον ιδρώτα;
Πολύ φοβάμαι ότι πάσχω από υπεριδρωσία (και στο κεφάλι) και ιδρώνω με το παραμικρό και πολύ. :(
Δυστυχώς φιλε μου δεν ξερω να σε απαντησω σε αυτο.και δεν ετυχε να συζητησω με το φιλο μου τι συμβαινει στο παιδι που το φοραει το καλοκαιρι.
Παντως υπαρχουν καποιοι πελατες απο τις εταιρειες που τοποθετουν τα συστήματα οι οποιοι εχουν δωσει το ελευθερο να ερθουν σε επαφη μαζι τους καποιοι υποψήφιοι για συστημα.
Βεβαια να προσέξεις να μην ειναι "κολλητος" απο την κλινικη και στα παρουσιάζει ολα μελι γαλα.
Ενας αλλος τροπος να βρεις καποιον που φοραει συστημα ειναι αν εχεις facebook και μπεις στο προφιλ καποιας εταιρείας με συστηματα να ψαξεις στις φωτο που ανεβαζουνε ποιος κανει like.εκει σιγουρα θα βρεις καποιον που έχει βαλει...
Απο κει και περα αν τον στειλεις ευγενικα ενα μηνυμα και του πεις οτι χρειαζεσαι τη γνωμη του πιστεύω θα σε βοηθησει..
Ψαξτο καλα ομως φιλε μου πριν βαλεις συστημα.προσπαθησε να βρεις ατομα που φορανε να βγαλεις μια σφαιρικη αποψη.
Βεβαια μπορείς να κανεις και ενα δοκιμαστικο για 1 μηνα αν θες και το πετάς αν δε σου κανει.
Απλα θα πρεπει να θυσιασεις 600-700ευρω (που εχει ενα σύστημα) και μετα θα πρεπει να ξυρισεις το κεφαλι σου για να επανερθεις οπως πριν.
Ψαξου καλα παντως...μην παρασυρεσαι απο τα παχιά τους λογια
 

singer

Member
@m3e36

Thanks για την αναλυτική απάντηση! Πραγματικά πολύ βοηθητική!!

Μια ερώτηση έχω μόνο. Πως τα πάει το σύστημα το καλοκαίρι με τον ιδρώτα;
Πολύ φοβάμαι ότι πάσχω από υπεριδρωσία (και στο κεφάλι) και ιδρώνω με το παραμικρό και πολύ. :(
Αγαπητε παντα θα ιδρωνεις,και με δικο σου μαλι ,και με μεταμοσχευμενο,και με οτιδηποτε αλλο.Θα σου πω επειδη φοραω τετοια συστηματα ,προσωπικα εχω επιλεξει ολοκληρωμενο συστημα full cap ολο το κεφαλι δηλ. ,ο λογος ειναι οτι μπορεις να το φορας ανετα χωρις κολλα μονος σου καποιες φορες η καποιες μερες ,θελω να πω οτι π.χ. οταν κοιμασαι μονος μπορεις ευκολα να το αφαιρεις αφου δεν εχει κολλα ,κυκλοφορεις ανετα δεν φαινεται απολυτως τιποτα ,τωρα οταν θελεις να πας για μπανιο με παρεα η σε καποια αλλη δραστηριοτητα βαζεις μονος σου κολλα,Φυσικα θελει καλο ξυρισμα το κεφαλι συχνα καθε 2-3 μερες ,στο ξυρισμενο κεφαλι καθονται πολυ καλα τα συστηματα μαλλιων παιζει πολυ μεγαλο ρολο το καλο ξυρισμα πλυσιμο στεγνωμα της κεφαλης .Ειναι φανταστικο στεκεται πολυ ομορφα στο ξυρισμενο κεφαλι και δεν εχεις αναγκη να βαζεις παντα κολλα ακομα και με αερα (παιζει ρολο και η ποιοτητα του συστηματος)
 

F1ght3r

Well-Known Member
έχει στο εξωτερικό πιο φτηνά από 600-800 euro, εγώ παλιά το είχα ψιλό ψάξει πριν την mm που έκανα. Έχει και πολλά video στο youtube.
 
Μπλουζα