Συνδυασμός Shampoo Stieprox - Fungoral ??

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

thanasisrec

New Member
Έχω τριχόπτωση και σμηγματοροϊκη δερματίτιδα. Από δερματολόγο παίρνω Propecia ,λοσιόν regaine και shampoo Stieprox για την δερματίτιδα (έντονο πρόβλημα).
Διάβασα για το big 3 και για να έχω καλύτερα αποτελέσματα στην τριχόπτωση σκέφτομαι να συνδυάσω το Stieprox με Fungoral (εναλλάξ χρήσεις πιο συχνές με Stieprox) .

1)Το Stieprox κάνει τίποτα για την τριχόπτωση;
2)Θα λειτουργήσει ο συνδυασμός ή να περιμένω ύφεση της δερματίτιδας και μετά να αλλάξω σαμπουάν;
3)Γενικά τι χρήση κάνετε με το Fungoral; Υπάρχει κάποιος κίνδυνος στη χρήση του; Τι πρέπει να προσέξω;
4) Έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο συνδυασμό;

Ο λόγος που δε θέλω να περιμένω είναι γιατί θέλω να δράσει το shampoo μαζί με την υπόλοιπη θεραπεία, γιατί η δερματίτιδα αργεί να υποχωρήσει και φοβάμαι πως μέχρι τότε θα μου έχουν τελειώσει τα χάπια και η λοσιόν (Ο δερματολόγος είπε θα κάνουμε ένα διάλειμμα μόλις τελειώσει η θεραπεία ανάλογα με τα αποτελέσματα)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού
Απ: Συνδυασμός Shampoo Stieprox - Fungoral ??

κάνε την θεραπεία σου και μετά κρίνεις αν θα πας σε άλλο σχήμα-το stieprox θέλει 4 εβδομάδες χρήση για να δεις αποτέλεσμα :grandpa:

MANKAR

Active Member

εγω εχω χρισημοποιησει και τα δυο και πηστευω καλυτερο ειναι το fungoral για την δερματιτιδα αλλα μπορεις να βαλεις και την κρεμα fungoral το βραδυ ειναι αρκετα καλη διωχνει ολους τους μυκητες απο το τριχωτο και το καθαριζει!!!το stieprox μονο την αρχη οτι εκανε!!!!το fungoral διωχνει και το σμηγμα!!!!!!!!

kapa

Μέλος του προσωπικού

η κετοκοναζολη ειναι οτι καλυτερο για το σμηγμα
η fungoral cream παιζει χωρις αντιπαλο στον τομεα :19m: :19m: :19m:

thanasisrec

New Member

To Stieprox καταπολεμά την τριχόπτωση καθόλου? το funforal cream τι είναι ακριβώς? εγώ βράδυ περισσότερο βάζω το regain γιατί λαδώνει τα μαλλιά

kapa

Μέλος του προσωπικού

thanasisrec είπε:
To Stieprox καταπολεμά την τριχόπτωση καθόλου? το funforal cream τι είναι ακριβώς? εγώ βράδυ περισσότερο βάζω το regain γιατί λαδώνει τα μαλλιά
το propecia που χρησιμοποιεις σταματαει την τριχοπτωση,το regaine εχει προπυλαινογλυκολη και χειροτερευει την ΣΔ.
αλαξε το regaine υγρο με αυτο http://www.minoxidil-direct.co.uk/Rogaine_Foam.htm
η fungoral cream ειναι αυτο :22m:

thanasisrec

New Member

ο αφρός Regain έχει καλύτερα αποτελέσματα στη δερματίτιδα ή στη τριχόπτωση γιατί η τριχόπτωση είναι ο λόγος που τα κάνουμε όλα αυτά. Η κρέμα Fungoral είναι σαν αλοιφή? την απλώνεις σε όλο το κεφάλι? γιατί εγώ έχω πρόβλημα εκτεταμένο.

Μάνγκες ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση και μακάρι να βγει φάρμακο να γλυτώσουμε όλοι από το κακό που μας βρήκε:

MANKAR

Active Member

την κρεμα fungoral την απλωνεις στο σημειο που εχεις προβλημα , εγω βαζω στους κροταφους , η κρεμα αυτη δινει και λιγη επανεκφυση αναλογα τον οργανισμο!!!καταπολεμα το σμηγμα σε συνδιασμο με το σαμπουαν!!!!ειναι πολυ φτηνη στα φαρμακεια γυρω στα 8 ε!!!!!καλη συνεχεια!!!

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα