Αν συγκρινω φυσικοτητα με εμενα εγω ετσι πως με βλεπω και με αλλα μελη που με ειδαν εχω 100% φυσικοτητα.
Το Δημητρη θα τον βαλω ενα 65-70% με σχεση με μενα γιατι οπως ειπα δεν ειναι και οπως τα μαλλια κουκλας που βλεπαμε παλια.
Γιαννη δεν νομιζω οτι εφοσον με ειδες απο κοντα εχει νοημα να μιλας για μαλλια κουκλας. μιλωντας για τη φυσικοτητα στη hairline για να καταλαβεις κατι πρεπει να ερθεις σε αρκετα μικρη αποσταση που και στη δικη σου μεταμοσχευση ενα εμπειρο ματι σαν το δικο μας καταλαβαινει οτι εχεις κανει κατι.
για τη φυσικοτητα συνολικα στο μαλλι μου ειμαι πολυ ευχαριστημενος γιατι και η hairline μου αρεσει και εχουν δεσει και εγιναν ενα τα μεταμοσχευμενα με τα μαμα μαλλια χωρις κενα.
Η δοτρια του σαλονικιου που την εβλεπα Live εγινε πολυ καλη προσεγγιση κατα την γνωμη μου με την δοτρια του δημητρη που την θεωρησα λιγο οργωμα και του το ειπα και αυτο,αυτο το πραμα λιγο με τρομαξε γιατι ισως με αυτο το οργωμα εχουν καταστραφει διπλανα grafts απο shock η απο οτιδιποτε αλλο.Και εαν καταστραφηκαν grafts δεν θα ηταν και λιγα.
για τη δοτρια επισης σου την εδειξα εσενα και στον σαλονικιο. ειχα πολυ καλη δοτρια αυτο ειναι σιγουρο και δεν εχει νιωσει τιποτα απο τα 2300 που εφυγαν. οποτε δεν παιζει καμια καταστροφη αλλιως θα ηταν αραιωμενη.
επισης ο ορος οργωμα τι σημαινει? οτι μεταφερθηκαν πολλα μοσχευματα? αυτο ηταν το ζητουμενο το δικο μου. να μεταφερω οσο το δυνατον περισσοτερα απο τη δοτρια μπροστα και να πιασω φυτρωση για να καλυψω την αδεια περιοχη. η εξαγωγη εγινε απο ολη την πισω περιοχη εκτος απο τα πλαινα. μακαρι να μου εβγαζαν και περισσοτερα αν προλαβαιναν.
Αυτα ειναι τα θετικα του φορουν,γνωριζεις απο κοντα περιστατικα ανταλασεις αποψεις κ.τ.λ!Ως προς το αποτελεσμα του δημητρη ειναι αυτο που λεμε καλυτερα δε γινετε αμα συμμεριστεις οτι ηταν κ τελειως αδειος. φουλ φυτρωση καλος σχεδιασμος κ με λιγα λογια αλλος ανθρωπος αν κρινω απο φωτογραφιες πως ηταν πριν.Δεν αναφερομαι στην τιμη γιατι ειμαι της αποψης οτι πρεπει να κρινουμε το αποτελεσμα κ οχι τα χρηματα .Αγγγιζει το τελειο(βοηθαει κ η ποιοτητα τριχας που εχει) με εξαιρεση λιγο την φυσικοτητα το οποιο ειναι μηδαμινο πχ εγω αν ημασταν σε κοινη παρεα κ δεν εστιαζα στην hairline δε θα καταλαβαινα τιποτα ποσο μαλλον καποιος που δεν ξερει.
Βασικα δεν εχω δει ακομα στο φορουμ ενα ασχημο αποτελεσμα του Β για να μιλησουμε για ποσοστα επιτυχιας,ως προς την επιλογη μου για κυπρο πιστευω οτι εκανα την καλυτερη επιλογη κ λογικο ο καθενας να θελει το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα.Ελπιζω να μη πεσω εξω

.Ως προς την δοτρια πειστευω εγινε καλη διαχειρηση(ποσο μαλλον που δεν εχω τοσο καλη δοτρια) αλλα η επεμβαση μου ηταν μικρη για να συγκρινουμε.
ο salonikios αυτα μου ειπε και χθες που βρεθηκαμε απο κοντα. πιστευω οτι θα παει καλα γιατι η περιοχη που ειχε να καλυψει ηταν μικρης εκτασης και μπηκαν αρκετα μοσχευματα. επισης προσεχει οτι πρεπει να προσεξει ωστε οι συνθηκες να ειναι ιδανικες για να πιασει φουλ φυτρωση.
για τον john john εχει μεγαλη αλλαγη απο το πως ηταν προ μεταμοσχευσης και εχει διορθωσει το μπροστα κομματι εχοντας ακομη να κανει δουλεια στο crown και μαλλον πυκνωση μπροστα απο αυτο.
εχει ομοιομορφη φυτρωση αλλα οπως του ειπα και οταν βρεθηκαμε το αποτελεσμα του στις φωτογραφιες του στο φορουμ μοιαζει πιο πυκνο απο οτι ειναι απο κοντα. δεν φαινεται να εχει την πυκνοτητα που πιστευα απο τις φωτογραφιες χωρις να ειναι κατι ασχημο.
κατα τα αλλα οταν κανει το πισω θα παρει πολλους ποντους το αποτελεσμα του συνολικα αν καλυφθει το crown.
Μιλωντας για ρισκο να μην παει καλα καποιος στη μεταμοσχευση του πηγαινοντας σε διαφορες κλινικες ανεβαινει οταν βλεπεις μετρια η κακα αποτελεσματα και μειωνεται με τον καιρο με σταθεροτητα σε ικανοποιητικα και καλα αποτελεσματα. μεχρι τωρα οπως ειπε και ο σαλονικιος ουτε εγω εχω δει κατι ασχημο απο βεκρη στο φορουμ. η καθε κλινικη δοκιμαζεται και αξιολογειται συνεχως. και σου ειχα πει και απο κοντα οταν λεγαμε για το ρισκο οτι και η HDC εχει καποια μετρια αποτελεσματα εδω. το θεμα ειναι σε βαθος πολλων περιστατικων αυτα να ειναι η εξαιρεση για οποια κλινικη και να μιλαμε.
οσα γραφονται στη συζητηση και απο τους 3 μας εχουν ειπωθει και απο κοντα στις συναντησεις μας.
εγω περασα πολυ καλα και με τα δυο παιδια αλλα με το σαλονικιο λιγο καλυτερα για το μονο λογο οτι τρωγαμε κι ολας πολλα θαλασσινα και επινα και τα ουζακια μου