Συμβουλευτική ερντογαν

george_hatzi

Well-Known Member
Καλησπέρα. Παρακολουθώ καιρο το φορουμ και θα ήθελα την πολύτιμη βοήθειά σας. Είμαι 29 χρονών, κακή κληρονομικότητα (πατέρας NW5 αδερφός 4), και το ψάχνω πολύ για μεταμόσχευση. Είμαι κατά των φαρμάκων και δεν έχω δοκιμάσει ποτέ τπτ και ούτε θέλω. Συμπλήρωσα τη συμβουλευτική φόρμα του Erdogan και μου πρότεινε 4000-4500 g σε 2 συνεδρίες. Μου φάνηκε λίγο υπερβολικό καθώς διατηρώ ακόμα αρκετό μαλλί. Υποθέτω ότι λόγω ηλικίας και κληρονομικότητας η πρόβλεψη έιναι ότι στα επόμενα χρόνια θα χάσω αρκετό (αν και η εξέλιξη μου είναι πολύ αργή τα τελευταία 8 χρόνια).

Θα ήθελα την άποψή σας.

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    1.4 MB · Προβολές: 80
  • 2.jpg
    2.jpg
    535.5 KB · Προβολές: 65
  • 3.jpg
    3.jpg
    965.9 KB · Προβολές: 64
  • 4.jpg
    4.jpg
    249.4 KB · Προβολές: 79

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vlafo

Well-Known Member
Καλησπέρα.
Αυτός είναι ένας λόγος ο άλλος είναι ότι η πολιτική του βασίζεται σε συνεδρίες που σε κάνουνε πραγματικά full με εκπληκτικα αποτελέσματα βάσει φωτό που έχει.
Και εμένα που είμαι σε καλύτερη κατάσταση τόσα μου πρότεινε με πολύ χαμηλό βέβαια κατέβασμα χερλαιν.Πίσω πάντως είσαι πολύ καλός.

ItsAllGone

Active Member
Κατα τη γνωμη μου δεν εισαι καλος υποψηφιος για μεταμοσχευση χωρις καποια θεραπεια,θα ειναι ψυχολογικα ασχημο να χανεις μαλλια σε λιγα χρονια σε περιοχες μεταμοσχευμενες και να αρχιζουν να δειχνουν χειροτερες 1-2 χρονια μετα την μεταμοσχευση.Αν παντως κανεις καλυτερα μονο εξωτερικο σε ερντο η λορεντζο επιπεδο.
Ισως το καλυτερο θα ειναι να κανεις μονο τη hairline με 2000-2500 grafts που ειναι σε χειροτερη κατασταση και μετα βλεπεις πως θα εξεληχθει.

koumparos

Well-Known Member
Εαν δεν κανεις θεραπεια,τα επομενα χρονια εχεις μεγαλες πιθανοτητες να ξαναχρειαστεις χειρουργιο.Με θεραπεια εφορου ζωης και μια καλη μμ θα ηρεμησεις για αρκετα χρονια και οι επομενες συνεδριες που ενδεχομενως θα χρειαστεις θα ειναι μικροτερες.Αφου υπαρχει και κληρονομικοτητα στη μεση σκεψου σοβαρα την θεραπεια ωστε να προστατεψεις και την επενδυση της μμ.

george_hatzi

Well-Known Member
Κατα τη γνωμη μου δεν εισαι καλος υποψηφιος για μεταμοσχευση χωρις καποια θεραπεια,θα ειναι ψυχολογικα ασχημο να χανεις μαλλια σε λιγα χρονια σε περιοχες μεταμοσχευμενες και να αρχιζουν να δειχνουν χειροτερες 1-2 χρονια μετα την μεταμοσχευση.Αν παντως κανεις καλυτερα μονο εξωτερικο σε ερντο η λορεντζο επιπεδο.
Ισως το καλυτερο θα ειναι να κανεις μονο τη hairline με 2000-2500 grafts που ειναι σε χειροτερη κατασταση και μετα βλεπεις πως θα εξεληχθει.
Σεβαστό και η αλήθεια είναι ότι και εγώ έχω την ίδια ανησυχία. Θα δεχτούν όμως αυτοί οι γιατροί κάτι τέτοιο; Εϊναι διαπραγματεύσιμο;

paulo

Active Member
Εγώ θα περίμενα 2-3 χρόνια να δω που θα πάει και λόγω ηλικίας αργότερα έιναι καλύτερα,προσωπική μου γνώμη .

leas

Well-Known Member
Καλησπερα φιλε.. Ο αδελφος σου τι ηλικια εχει και ειναι 4αρης;
Εχω μεγαλη περιεργια επειδη εγω ειμαι 26 και εχω καπως παρομοιο προβλημα(και χειροτερα) να τον ρωτησεις αν μπορει να σε αναλαβει χτιζοντας με συντηρητικο πλανο την μπροστινη ζωνη με κανα 3000 και χωρις την χρηση φινας;;
Ετσι στο μελλον να επανελθεις για τις επομενες ζωνες που θα χασουν και τα οποια μαζεματα μπροστα..

george_hatzi

Well-Known Member
Καλησπερα φιλε.. Ο αδελφος σου τι ηλικια εχει και ειναι 4αρης;
Εχω μεγαλη περιεργια επειδη εγω ειμαι 26 και εχω καπως παρομοιο προβλημα(και χειροτερα) να τον ρωτησεις αν μπορει να σε αναλαβει χτιζοντας με συντηρητικο πλανο την μπροστινη ζωνη με κανα 3000 και χωρις την χρηση φινας;;
Ετσι στο μελλον να επανελθεις για τις επομενες ζωνες που θα χασουν και τα οποια μαζεματα μπροστα..
Ο αδερφός μου είναι 31 αλλά έχει πρόβλημα ξηροδερμίας. Είναι πολύ διαφορετική περίπτωση αρα θεωρώ (ισως αφελώς) ότι έχω διαφορετικό γονίδιο. Και εγώ κάπως έτσι το σκέφτομαι και θέλω να δω τι λένε οι πιο έμπειροι για αυτό

ItsAllGone

Active Member
Στην κατασταση που εισαι το nw5 δεν το λες και κακη κληρονομικοτητα αν ο πατερας σου ειναι 60-65, αν ηταν nw1 θα επρεπε να αρχισεις να ψαχνεις τους παππουδες με το φοβο να μην ειναι κανενας 7αρης και να μην πηρες απο εκει.
Το nw5 ακομα και με μετρια δοτρια παλευεται.Με 2 μεταμοσχευσεις σε καλους γιατρους θα εισαι καλα στο τελος, απο nw6-7 ομως πρεπει να εχεις και αλλα φυσικα χαρακτηριστικα και να κανεις και καποιους συμβιβασμους.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Μπλουζα