Συμβουλες/συζητηση πριν την 2η μεταμοσχευση

ItsAllGone

Active Member
Αυτα που περιγραφει ο Νικολας πανω-κατω κανω,απλα ειμαι λιγο πισω σε καθαριοτητα θα βαλω πιο χλιαρο οπως ειπατε.Εχω λιγο φαγουρα στη δοτρια και που και που με τσιμπαει, αν και ειμαι στην 6η μερα δεν εχω και ψεκαστικο δεν μου εδωσε ουτε μου ειπε να παρω.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ItsAllGone

Active Member
Να αρχισω βιοτινη τωρα η να περιμενω ακομα λιγο?
Ειμαι 13η μερα εχασα περιπου 30% απο τα ξερα αλλα δεν εχω καθολου ερυθροτητα απο την πρωτη μερα ποτε δεν κοκινισε το κεφαλι μου ειναι φυσιολογικο αυτο?
Οι φοτο δεν ηρθαν ακομα εχουν πολυ δουλεια,μην ανισυχειτε τραβαω εγω τις δικες μου.
Αν δεν παει καλα δεν το γλιτωνω το τρελλαδικο.
 

olaff123

Member
φίλε μου ItsAllGone τι σε έκανε να επιλέξεις το συγκεκριμένο γιατρό είχες δει αποτελέσματα του απο κοντα και σου άρεσαν η από φωτογραφίες βιντεο φορουμ κλπ
 
Τελευταία επεξεργασία:

ItsAllGone

Active Member
Φιλε olaff δεν εχω δει αποτελεσμα του απο κοντα μονο απο φορουμς,διαβασε καλυτερα το νημα εξηγω τους λογους αναλυτικα σε προηγουμενο ποστ

Μετα απο ερευνα 2 χρονων εκλεισα στον δρ.Καραντενιζ για fue το Μαρτιο.Το μπατζετ μου δεν μπορουσε να υπερβει το 1,5 ευρω/γραφτ και εψαχνα για εναν γιατρο που μπορει να προσφερει μια πυκνοτητα λιγο καλυτερη απο τα ελληνικα δεδομενα αλλα και μια σχετικη ασφαλεια.
Επελεξα τον δρΚ γιατι εχει μεγαλη συμμετοχη στην επεμβαση και δεχεται μονο 1-2 ασθενης ανα μερα.Μου ειπαν ο γιατρος θα κανει οπες,εξαγωγη και τοποθετηση οι ασιστανς.Εχει καλα αποτελεσματα σε φορουμ αλλα εχει και μερικα δυσαρεστημενα περιστατικα που παρολο αυτα δεν τα λες και αποτυχιες.Γενικα εχει τη φημη οτι ειναι απο τους πιο ηθικους γιατρους που δεν υποσχεται μη ρεαλιστικα πραγματα οπως διαπιστωσα απο τα 50+ mail που ανταλαξαμε και απο τα 2 ηχητικα κονσουλτατιονς που μου εστειλε.
Η ερευνα βασιστηκε σε ιντερνετικες πηγες δυστυχως, στη θεωρια ολα φαινονται σωστα τωρα αν παω εκει και τον βρω ντυμενο Μεγα Αλεξανδρο να χειρουργει πανω σε μαδερια δεν ξερω,θα φερω feedback στο φορουμ οπως και να εχει,ειναι για τελη Μαρτιου απο Απριλιο θα την παρουσιασω.
Εχω αφησει ανοιχτη την επιλογη για στριπ αλλα δεν ξερω κατα ποσο αξιζει στην περιπτωση μου, με ειδη μια fue και μιας θα παω για μικρο σεασον να κανω 3 στριπ φαινεται πικρα .Τι λετε εσεις?
 

olaff123

Member
κατάλαβα φίλε σου εύχομαι το καλύτερο αποτέλεσμα,αν μπορείς τραβά μερικές φωτο από δότρια να δούμε μιας και εκεί δούλεψε motorized μηχάνημα και αν να ξέρεις τι διαστάσεις punch χρησιμοποίησαν
 

ItsAllGone

Active Member
day 3!.jpg day 10d.jpg Για punch δεν ξερω θα ρωτησω ομως, πειτε μου τι αλλο θελετε να μαθετε να μην παραλειψω κατι.Οριστε 2 φωτο απο δοτρια 3ης και 10ης μερας.
 

ItsAllGone

Active Member
Δεν νομιζω να ειναι σκοτεινες κουμπαρε ισως μονο η αριστερη πλευρα της δευτερης φωτο, φαινεται πεντακαθαρα το δερμα μου σχεδον παντου και στις δυο, να ξερετε βγαζω απο κινητο ισως το φοκους να μην ειναι τοσο καλο.
 
Μπλουζα