Συμβουλές για αγορά προϊόντων

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

tasosss

New Member
Καλησπέρα παιδιά.Πήγα την Τετάρτη σε ένα δερματολόγο απέναντι απ' το μέγαρο μουσικής (100 ευρώ για 10λεπτη επίσκεψη) και μου πρότεινε τα εξής:

biotrin shampoo
sebamed anti -hairloss shampoo
κάποια συμπληρώματα διατροφής - δεν καταλαβαίνω τι γράφει
και regaine που χρησιμοποιώ ήδη .

Πιστεύετε ότι αξίζει να αγοράσω και να δοκιμάσω αυτά που μου έγραψε ή να κάνω κατευθείαν χρήση proscar και fungoral;

Να πω επίσης ότι ειμαι 20 και χάνω μαλλιά από τα 17 στο μπροστινό μερός, αλλά έχω την εντύπωση πως έχουν αραιώσει γενικότερα κάπως.Επίσης η τρίχα είναι αρκέτα αδύνατη πλέον.Σύμφωνα με τον δερματολόγο, τα εν λόγω σαμπουάν θα βοηθήσουν στο να "αγριέψει" η τρίχα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Panos1982

Well-Known Member
Απ: Συμβουλές για αγορά προϊόντων

tasosss είπε:
Καλησπέρα παιδιά.Πήγα την Τετάρτη σε ένα δερματολόγο απέναντι απ' το μέγαρο μουσικής (100 ευρώ για 10λεπτη επίσκεψη) και μου πρότεινε τα εξής:

biotrin shampoo
sebamed anti -hairloss shampoo
κάποια συμπληρώματα διατροφής - δεν καταλαβαίνω τι γράφει
και regaine που χρησιμοποιώ ήδη .

Πιστεύετε ότι αξίζει να αγοράσω και να δοκιμάσω αυτά που μου έγραψε ή να κάνω κατευθείαν χρήση proscar και fungoral;

Να πω επίσης ότι ειμαι 20 και χάνω μαλλιά από τα 17 στο μπροστινό μερός, αλλά έχω την εντύπωση πως έχουν αραιώσει γενικότερα κάπως.Επίσης η τρίχα είναι αρκέτα αδύνατη πλέον.Σύμφωνα με τον δερματολόγο, τα εν λόγω σαμπουάν θα βοηθήσουν στο να "αγριέψει" η τρίχα.

μα καλα πληρωσες 100 ευρο? :eek: και σου ειπε αυτες τις π@π@ριες????
γιατι του τα δωσες???εγω δε θα του εδινα τπτ......κ θα εφευγα αν μου ζητουσε 100ευρο......
τεσπα.....
αυτα που σου ειπε ειναι σαμπουαν και απο μονα τους για την τριχοπτωση δε κανουν τπτ.....
κριμα τα 100ευρο......ποοοο...νευριασα που το ακουσα τωρα αυτο.....
τοσα λεφτα εν μεσω κρσης για να λεει αυτες τις αρλουμπες......!!!!!!
εγω λεω να δοκιμασεις προσκαρ......γιατι χωρις αυτο....οι θεραπειες πατωνουν γενικα.....
εδω με φινα και με χιλια ζορια....τεσπα....
Καλη συνεχεια σου ευχομαι στη θεραπεια που θα κανεις......
και μη σκορπας με τοση ανεση τα λεφτα σου στον καθε μαλακα.....ελεος!!!

ANAR

Well-Known Member

Πολλα λεφτα για να σου πει να παρεις 2 σαμπουαν ???

tasosss

New Member

Ναι, ήταν όντως δυσάρεστη εμπειρία.Αν πιστεύετε πως ωφελεί, μπορώ να αναφέρω και το ονοματεπώνυμο του κτλ, ώστε να μην συμβεί και σε κάποιον από εσάς το ίδιο.Αν μπορείτε πείτε καμία αποψη ακόμη για τα προϊόντα και για το τι μου προτείνετε να κάνω.

ANAR

Well-Known Member

tasosss είπε:
Ναι, ήταν όντως δυσάρεστη εμπειρία.Αν πιστεύετε πως ωφελεί, μπορώ να αναφέρω και το ονοματεπώνυμο του κτλ, ώστε να μην συμβεί και σε κάποιον από εσάς το ίδιο.Αν μπορείτε πείτε καμία αποψη ακόμη για τα προϊόντα και για το τι μου προτείνετε να κάνω.

Kλασικα για εμενα μινοξιδιλι-spiro%-libroman2%

tasosss

New Member

Καλησπέρα.Λοιπόν πήρα fungoral κρέμα, proscar και fungoral shampoο, δεν είχε Libroman.Όπως ανέφερα και πιο πάνω κάνω ήδη χρήση regaine 5%.Για το σαμπουάν γνωρίζω ότι η χρήση που προτείνουν οι περισσότεροι είναι 2-3 φορές την βδομάδα.Την κρέμα θα την βάζω 1 φορα την ημέρα ή 2;Στις οδηγίες προτείνονται και οι 2 περιπτώσεις, εσείς τι λέτε;Σχετικά με το proscar...Ξέρω ότι πρέπει να κόψω 5-6 κομμάτια το χάπι.Πόσα κομμάτια θα πρέπει να καταναλώσω την ημέρα ομώς και με τι ρυθμό;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

tasosss είπε:
Καλησπέρα.Λοιπόν πήρα fungoral κρέμα, proscar και fungoral shampoο, δεν είχε Libroman.Όπως ανέφερα και πιο πάνω κάνω ήδη χρήση regaine 5%.Για το σαμπουάν γνωρίζω ότι η χρήση που προτείνουν οι περισσότεροι είναι 2-3 φορές την βδομάδα.Την κρέμα θα την βάζω 1 φορα την ημέρα ή 2;Στις οδηγίες προτείνονται και οι 2 περιπτώσεις, εσείς τι λέτε;Σχετικά με το proscar...Ξέρω ότι πρέπει να κόψω 5-6 κομμάτια το χάπι.Πόσα κομμάτια θα πρέπει να καταναλώσω την ημέρα ομώς και με τι ρυθμό;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
την κρέμα 1 φορά=>βράδυ
proscar άρχισε 1/8-1/6 του χαπιού=>1 κομμάτι από το 1/8-1/6 την ημέρα,καλύτερα πρωί

tasosss

New Member

Σ' ευχαριστώ για την ενημέρωσγ Σπύρο.Μία απορία ακόμη.Άπλωσα την κρέμα προηγουμένως στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού όπου έχω και το πρόβλημα, την άφησα να στεγνώσει για 1 ώρα κι έπειτα έβαλα regaine.Είδα όμως ότι υπήρξε μπέρδεμα με την κρέμα, καθώς δεν είχε στεγνώσει ακόμα απ' ότι φαίνεται.Να δοκιμάσω να βάλω νωρίτερα ή κάτι άλλο;

kapa

Μέλος του προσωπικού

tasosss είπε:
Σ' ευχαριστώ για την ενημέρωσγ Σπύρο.Μία απορία ακόμη.Άπλωσα την κρέμα προηγουμένως στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού όπου έχω και το πρόβλημα, την άφησα να στεγνώσει για 1 ώρα κι έπειτα έβαλα regaine.Είδα όμως ότι υπήρξε μπέρδεμα με την κρέμα, καθώς δεν είχε στεγνώσει ακόμα απ' ότι φαίνεται.Να δοκιμάσω να βάλω νωρίτερα ή κάτι άλλο;
μπορεις να βαζεις πρωι μινοξιδιλη και το βραδυ την κρεμα ;)

kapa

Μέλος του προσωπικού

tasosss είπε:
μα πρέπει να βάζω 6 το πρωί κι 6 το βράδυ (regaine)
με μπερδευεις τωρα λιγο φιλε Τασο,μια φορα την μερα προσκαρ,2 φορες την μερα regain,και μια φορα την μερα κρεμα κατελιξες?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tasosss

New Member

ναι σωστά.Απλά το βράδυ μπερδεύετε το regaine με την κρέμα.Είχα διαβάσει για 12 ψεκασμούς (όλες οι δόσεις του regaine μαζί δηλαδή), λες να το κανω έτσι;Να τελειώνω με το regaine το πρωι δηλαδή

kapa

Μέλος του προσωπικού

tasosss είπε:
ναι σωστά.Απλά το βράδυ μπερδεύετε το regaine με την κρέμα.Είχα διαβάσει για 12 ψεκασμούς (όλες οι δόσεις του regaine μαζί δηλαδή), λες να το κανω έτσι;Να τελειώνω με το regaine το πρωι δηλαδή
γινετε και αυτο,αναλογα και το προγραμα του καθενος,παντως μεχρι και τρεις φορες λοσιον την ημερα δεν ειναι δυσκολο,το λεω απο προσωπικη πειρα,δες την υπογραφη μου :)μια το πρωι κατα τις 9,η δευτερη κατα τις 1(λιγο πριν ξεκινησω για δουλεια)και η τριτη κατα της 11 το βραδυ αφου κανω μπανιο πρωτα,αν εχεις αρκετο καιρο που χρησιμοποιεις μινοξιδιλη και σου εδωσε τα μεγιστα,μπορεις να βαζεις μια φορα regain και δυο κρεμα ;)

akishellas3

Well-Known Member

Καλημερα οπως λες μαζι με την αραιωση εχεις αδυνατη τριχα κατι που δειχνει αγχος η κακη διατροφη η δε παιρνεις ο οργανισμος σου τις σωστες βιταμινες για μενα εισαι μικρος ακομα να αρχισεις προσκαρ ,καλυτερα θα ηταν να παλεψεις με καποιο τοπικο π.χ. σπυρο κ κρεμα fungoral + σαμπουαν φουνγκοραλ + μινοξ ,καλη διατροφη κ μια καλη πολυβιταμινη (π.χ. ιπποφαες)κ αν δεις οτι με αυτα δεν εχει εξισοροποισει η κατασταση κ δεν βλεπεις κατι καλο στο μελλον τοτε ξεκινα το προσκαρ αλλα πρωτα πηγαινε για εξετασεις να ξερεις οτι εισαι απολυτος υγιης .
Οταν η ψυχολογια σου ειναι καλη θα αρχιζεις να βλεπεις αποτελεσματα ,μην αγχωνεσαι δεν πα να παρεις κ προσκατ τιποτα δεν θα κανεις θα δημιουργησεις αλλου προβληματα .

kapa

Μέλος του προσωπικού

akishellas3 είπε:
Καλημερα οπως λες μαζι με την αραιωση εχεις αδυνατη τριχα κατι που δειχνει αγχος η κακη διατροφη η δε παιρνεις ο οργανισμος σου τις σωστες βιταμινες για μενα εισαι μικρος ακομα να αρχισεις προσκαρ ,καλυτερα θα ηταν να παλεψεις με καποιο τοπικο π.χ. σπυρο κ κρεμα fungoral + σαμπουαν φουνγκοραλ + μινοξ ,καλη διατροφη κ μια καλη πολυβιταμινη (π.χ. ιπποφαες)κ αν δεις οτι με αυτα δεν εχει εξισοροποισει η κατασταση κ δεν βλεπεις κατι καλο στο μελλον τοτε ξεκινα το προσκαρ αλλα πρωτα πηγαινε για εξετασεις να ξερεις οτι εισαι απολυτος υγιης .
Οταν η ψυχολογια σου ειναι καλη θα αρχιζεις να βλεπεις αποτελεσματα ,μην αγχωνεσαι δεν πα να παρεις κ προσκατ τιποτα δεν θα κανεις θα δημιουργησεις αλλου προβληματα .
akishellas3 βλεπω χρησιμοποιεις το δυαλιμα του george toumba,τι εντυπωσεις σου αφησε?

akishellas3

Well-Known Member

Πολυ καλες, μονο που το βαζω μια φορα τη μερα κ αυτο το βραδυ στα σημεια που εχω προβλημα δηλ. στους κροταφους ,πολυ καλα αποτελεσματα σε regrowth στα σημεια αυτα . Τελευταια ομως για να δειτε οτι παιζει ρολο το αγχος κ η ψυχολογια εκανα μια μαλακια γαμω το κερατο μου μαμω με το στοιχημα στο μουντιαλ κ με το αγχος του στοιχηματισμου το καθημερινο κ αρχιζω να χανω τριχες οχι πολλες βεβαια αλλα θα δειξει...

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

akishellas3 είπε:
Τελευταια ομως για να δειτε οτι παιζει ρολο το αγχος κ η ψυχολογια εκανα μια μαλακια γαμω το κερατο μου μαμω με το στοιχημα στο μουντιαλ κ με το αγχος του στοιχηματισμου το καθημερινο κ αρχιζω να χανω τριχες οχι πολλες βεβαια αλλα θα δειξει...
Ε ΡΕ ΚΟΥΒΑ-ΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙΟΙΟΙΟΙΟΙΟΙΟΙΟΙΟΙ!!!
(συμπάσχω.. :'()

akishellas3

Well-Known Member

Mαμω τα οβερ μου μαμω κ οταν δεν παιζω βγαινουν οι μαμακιες κ για το μεσημεριανο G-G :p .

kapa

Μέλος του προσωπικού

το ποδοσφαιρο κανει κακο στα μαλια :D :D

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα