Συλλεκτικό κομμάτι-Εγγυημένη Θεραπεία-Τρέξτε Κόσμε!

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

ApofasismenosPsyxakias

Καραφλοφυτευθείς Νεο-Κουκλεντές
Παίδες, επισυνάπτω σκανάρισμα απο το ΕΠΙΚΟ Κρεμμυδοφυλλάδιο που εθεάθη σε news-stand στην Ακαδημίας.

Δώστε ιδιαίτερη βάση στο post-it, που για να το κατασκευάσει ο σχιζοφρενής Κρομμυδοκέφαλος, έφτιαξε και έβαλε με το χέρι, 4 σφραγίδες.

Τα λόγια περιττεύουν...ΦΑΛΑΚΡΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Άκης

Administrator
Μπορώ να πω ότι περιέχει μερικές αλήθειες το φυλλάδιο του, αν και δείχνει λίγο "πανηγύρι" ο τρόπος παρουσίασης του.

Επίσης τον τελευταίο καιρό δοκιμάζω κάτι παρόμοιο με αυτό που αναφέρει...

kkathi

Member
Και εδώ συνέντευξή του σε εφημερίδα: http://content.yudu.com/Library/A1syad/E03072011/resources/14.htm
Αναφορικά με τις γυναίκες πάντως, συνδέει την τριχόπτωση με το άγχος . Δεν είναι άστοχη αυτή η σύνδεση καθώς : άγχος = αύξηση της κορτιζόλης= τριχόπτωση.
Τώρα για την αγριοκρεμμύδα δεν έχω άποψη.
Το σημείο πάλι με την αρτηριοσκλήρυνση = αθηρωματικές πλάκες= κακή κυκλοφορία με προβλημάτισε καθώς μου έχει γίνει διάγνωση σθένωσης 24% σε αρτηρίες....

ApofasismenosPsyxakias

Δηλαδή ρε παιδιά θέλετε να πείτε πως υπάρχουν ψήγματα αλήθειας σ'αυτό το ανοσιούργημα;

Νόμιζα πως την κρεμμύδα την είχε καταρρίψει το φόρουμ ως μέγιστη απάτη απο πολλά χρόνια!

Όσο για το άγχος, σίγουρα επιταχύνει την τριχόπτωση όσων έχουν προδιάθεση για φαλάκρα και κανενός άλλου.

Τώρα για τις αρτηρίες και το ρόλο της αιμάτωσης πολλά λέγονται και ελάχιστα έχουν αποδειχθεί.

Color me skeptical που λέμε και στο χωριό μου...

vag25

Well-Known Member
O τυπος ειναι λιγο οτι να ναι στον τροπο που εκφραζεται,αλλα σε πολλα δεν εχει αδικο.

1.Ισχυριζεται οτι η λιπαροτητα προκαλει τριχοπτωση.Για μενα ισχυει,τουλαχιστον στην δικη μου περιπτωση.

2.Ισχυριζεται οτι η λιπαροτητα ξεκινα οταν εχει μειωθει η αιματωση.
Σε ενα ποστ του ο GOMI γραφει οτι εχει μειωθει η λιπαροτητα του κατα πολυ με την χρηση βουρτσας νομιζω που βοηθαει στην αιματωση.

[amquote]
Admin είπε:
Επίσης τον τελευταίο καιρό δοκιμάζω κάτι παρόμοιο με αυτό που αναφέρει...
[/amquote]

δηλαδη?:)

toxotis18

Member
[amquote]
ApofasismenosPsyxakias είπε:
Παίδες, επισυνάπτω σκανάρισμα απο το ΕΠΙΚΟ Κρεμμυδοφυλλάδιο που εθεάθη σε news-stand στην Ακαδημίας.

Δώστε ιδιαίτερη βάση στο post-it, που για να το κατασκευάσει ο σχιζοφρενής Κρομμυδοκέφαλος, έφτιαξε και έβαλε με το χέρι, 4 σφραγίδες.

Τα λόγια περιττεύουν...ΦΑΛΑΚΡΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ!
[/amquote]

Τυχαια τον εχω γνωρισει προσωπικα....ξερετε πως ειναι η κεφαλα του? αστο καλυτερα...!
Και προσπαθουσε να με πεισει για το "μαγικο φιλτρο".εγω τοτε δεν ειχα προβλημα τριχοπτωσης αλλα οπςσ και να εχει...δεν επειθε με τιποτα! :)

ApofasismenosPsyxakias

Ναι ρε παιδιά, τί έπαθε το φόρουμ;

Ήσασταν πάντα ένας θησαυρός σκεπτικισμού και με καθοδηγήσατε στον πρώτο εφιάλτη του "Θέε μου, θα καραφλιάσω!" ώστε να αποφύγω ένα κάρο φίδια.

Τόσο απόγνωση έφερε η αποτυχία της Ρέπλισελ στον Καραφλόκοσμό μας που αρχισαμε να δίνουμε βάση στον απατεώνα; Αν είναι έτσι, να πάρουμε και Κάστορα-Μεξή να γίνουμε όλοι 'δω μέσα ΝW 0!

Άκη θυμάμαι είχες βγάλει ένα sticky όπου παρέθετες πρίν και μετά φωτογραφίες σου απο θεραπεία κλασσική, με πραγματικά *εκπληκτικά* αποτελέσματα, ούτε ΜΜ να είχες κάνει. Σα ζωντανή διαφήμιση για το Big 3 ήσουν. Και τώρα σκόρδο-κρεμμύδι και "ΦΑΛΑΚΡΟ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΑΝΤ1 ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΕΙΣ;"

Ρε...μη με στενοχωράτε, γέρο άθρωπα...θα μου πέσει πιο γρήγορα το μαλλί :D

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Θα συμφωνήσω πως ακόμα και αν έχει δίκαιο σε κάποια πράγματα, από τον όλο τρόπο παρουσίασης, εμφάνισης και γενικότερα πλασαρίσματος της θεωρίας του χάνει κατά κράτος. Αλλά...
Το έχω αναφέρει και σε άλλα ποστ πως κάποιες θεωρίες που έχουν κυκλοφορήσει όπως η μέθοδος maliniac και papilla power στηρίζονται στην αιμάτωση της περιοχής που έχει το πρόβλημα. Θεωρούν πως με τον καιρό η galea σκληραίνει λόγω της όλο και λιγότερο αιμάτωσής της και αυτό προκαλεί φλεγμονή στην περιοχή και οι θύλακες αργοπεθαίνουν. Όλοι λίγο πολύ μπορείτε πλέον να παρατηρήσετε την ποιότητα του δέρματος στο πλάι και πίσω που δεν υπάρχει πρόβλημα και την ποιότητα του δέρματος στην galea. Εγώ με το βούρτσισμα έχω δει τρομερά πράγματα αλλά δεν έχω αναφερθεί σε ξεχωριστό θέμα γι αυτό λόγω του ότι το κάνω περίπου 2 μήνες με τον δεύτερο μήνα να παραμένει σταθερή η βελτίωση και δεν παρατηρώ το boost των 2 πρώτων εβδομάδων.
Καλό είναι να μην ξεχνάμε ότι όπως η σταδιακή μείωση αιμάτωσης της περιοχής δεν μας έκανε να χάσουμε τα μαλλιά μας μέσα σε λίγους μήνες, έτσι και η σταδιακή αύξησή της δεν θα μας δώσει όλα τα μαλλιά μας πίσω σε λίγες εβδομάδες.
Για το θέμα της λιπαρότητας, δεν το συζητώ καν και ήδη το έχω προτείνει σε άλλο ποστ. Καλό είναι να μην κρεμόμαστε πάντα από τα φάρμακα...μια καλή βούρτσα με σωστή χρήση και λίγο λαδάκι emu που και που δίνει αυτό το κάτι παραπάνω με εντελώς φυσικό τρόπο.

vag25

Well-Known Member
[amquote]
GOMI είπε:
Θα συμφωνήσω πως ακόμα και αν έχει δίκαιο σε κάποια πράγματα, από τον όλο τρόπο παρουσίασης, εμφάνισης και γενικότερα πλασαρίσματος της θεωρίας του χάνει κατά κράτος. Αλλά...
Το έχω αναφέρει και σε άλλα ποστ πως κάποιες θεωρίες που έχουν κυκλοφορήσει όπως η μέθοδος maliniac και papilla power στηρίζονται στην αιμάτωση της περιοχής που έχει το πρόβλημα. Θεωρούν πως με τον καιρό η galea σκληραίνει λόγω της όλο και λιγότερο αιμάτωσής της και αυτό προκαλεί φλεγμονή στην περιοχή και οι θύλακες αργοπεθαίνουν. Όλοι λίγο πολύ μπορείτε πλέον να παρατηρήσετε την ποιότητα του δέρματος στο πλάι και πίσω που δεν υπάρχει πρόβλημα και την ποιότητα του δέρματος στην galea. Εγώ με το βούρτσισμα έχω δει τρομερά πράγματα αλλά δεν έχω αναφερθεί σε ξεχωριστό θέμα γι αυτό λόγω του ότι το κάνω περίπου 2 μήνες με τον δεύτερο μήνα να παραμένει σταθερή η βελτίωση και δεν παρατηρώ το boost των 2 πρώτων εβδομάδων.
Καλό είναι να μην ξεχνάμε ότι όπως η σταδιακή μείωση αιμάτωσης της περιοχής δεν μας έκανε να χάσουμε τα μαλλιά μας μέσα σε λίγους μήνες, έτσι και η σταδιακή αύξησή της δεν θα μας δώσει όλα τα μαλλιά μας πίσω σε λίγες εβδομάδες.
Για το θέμα της λιπαρότητας, δεν το συζητώ καν και ήδη το έχω προτείνει σε άλλο ποστ. Καλό είναι να μην κρεμόμαστε πάντα από τα φάρμακα...μια καλή βούρτσα με σωστή χρήση και λίγο λαδάκι emu που και που δίνει αυτό το κάτι παραπάνω με εντελώς φυσικό τρόπο.
[/amquote]

Iσως και η καθε περιπτωση να ειναι διαφορετικη.
Καλο ειναι να ανοιξεις παντως ενα θεματακι GOMI για να συζηταμε εκει.

Εχεις δοκιμασει ποτε σαμπουαν που αυξανουν την αιματωση?Μια φορα χρησιμοποιησα και τα αποτελεσματα ηταν μαλλον θετικα.

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
θα το κάνω vag απλά περιμένω λίγο ώστε να έχω ακόμα πιο ολοκληρωμένη άποψη. (άλλαξα τον τρόπο βουρτσίσματος τελευταία και νομίζω ότι πάει καλύτερα)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kos1987

New Member
[amquote]
GOMI είπε:
[/amquote]

Αφου ειναι ετσι γιατι αργοπεθαινουν ΜΟΝΟ οι θυλακες και οχι το υπολοιπο δερμα?Γιατι τα υπολοιπα βλαστοκυτταρα που καθονται πανω στο galea ειναι αθικτα?Γιατι τα μεταμοσχευμενα μαλλια φυτρωνουν κανονικα στην περιοχη αυτη αφου δεν αιματωνεται?

Οι επιστημονικες απαντησεις - επισηναψεις εχουν δοθει εδω και καιρο σ'αυτο το φορουμ...

Δεν φταιει η galea, το αποδειξανε 50 χρονια πριν.

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
kos, όπως ήδη θα ξέρεις, το όλο θέμα με τα μαλλιά είναι γεμάτο αντιφάσεις και άπειρες θεωρίες που καταρρίπτονται από νεώτερες οι οποίες στην πορεία καταρρίπτονται επίσης και πάει λέγοντας και έφθασα 37 χρονών με 20 χρόνια να περιμένω την θαυματουργή θεραπεία. Απλά θέλω να καταλήξω ότι πλέον δεν απορρίπτω τίποτα αλλά και δεν περιμένω τίποτα. Στο κεφάλι μου πλέον χημικά θα βάλω μόνο όταν αποδειχθεί πλήρως ότι κάτι δουλεύει όντως δίχως παρενέργειες. Αρκετά πειράματα του έκανα τόσα χρόνια και κάποια από αυτά αφήνουν και κουσούρια.
Για τα όσα αναφέρεις τώρα, εγώ με το βούρτσισμα είδα ένα boost τις 2 πρώτες εβδομάδες που το είχα μόνο με μινοξ + κορτιζόνη και προς το παρόν παραμένει σταθερό 2 μήνες μετά. Μπορεί να πάει και καλύτερα, μπορεί να μείνει ως έχει μπορεί και να βελτιωθεί και άλλο.
Επίσης, έμεινα 10 ημέρες άλουστος δίχως ίχνος λιπαρότητας ενώ σε διαφορετική περίπτωση, λουζόμουν κάθε μέρα.

[amquote]
kos1987 είπε:

Αφου ειναι ετσι γιατι αργοπεθαινουν ΜΟΝΟ οι θυλακες και οχι το υπολοιπο δερμα?Γιατι τα υπολοιπα βλαστοκυτταρα που καθονται πανω στο galea ειναι αθικτα?Γιατι τα μεταμοσχευμενα μαλλια φυτρωνουν κανονικα στην περιοχη αυτη αφου δεν αιματωνεται?

Οι επιστημονικες απαντησεις - επισηναψεις εχουν δοθει εδω και καιρο σ'αυτο το φορουμ...

Δεν φταιει η galea, το αποδειξανε 50 χρονια πριν.
[/amquote]

Τι εννοείς λέγοντας το υπόλοιπο δέρμα?
Για τα μεταμοσχευμένα μαλλιά έχουν γραφεί πολλά και διάφορα. Ότι π.χ δεν μπαίνουν στο ίδιο βάθος αλλά επιφανειακά, ότι ίσως και αυτά μετά από 20 χρόνια πέσουν κ.λπ...
Οι επιστημονικές απαντήσεις τόσα χρόνια μόνο παραπάνω προβληματισμούς δημιούργησαν και καμία λύση...sorry

kos1987

New Member
[amquote]
GOMI είπε:
kos, όπως ήδη θα ξέρεις, το όλο θέμα με τα μαλλιά είναι γεμάτο αντιφάσεις και άπειρες θεωρίες που καταρρίπτονται από νεώτερες οι οποίες στην πορεία καταρρίπτονται επίσης και πάει λέγοντας και έφθασα 37 χρονών με 20 χρόνια να περιμένω την θαυματουργή θεραπεία. Απλά θέλω να καταλήξω ότι πλέον δεν απορρίπτω τίποτα αλλά και δεν περιμένω τίποτα. Στο κεφάλι μου πλέον χημικά θα βάλω μόνο όταν αποδειχθεί πλήρως ότι κάτι δουλεύει όντως δίχως παρενέργειες. Αρκετά πειράματα του έκανα τόσα χρόνια και κάποια από αυτά αφήνουν και κουσούρια.
Για τα όσα αναφέρεις τώρα, εγώ με το βούρτσισμα είδα ένα boost τις 2 πρώτες εβδομάδες που το είχα μόνο με μινοξ + κορτιζόνη και προς το παρόν παραμένει σταθερό 2 μήνες μετά. Μπορεί να πάει και καλύτερα, μπορεί να μείνει ως έχει μπορεί και να βελτιωθεί και άλλο.
Επίσης, έμεινα 10 ημέρες άλουστος δίχως ίχνος λιπαρότητας ενώ σε διαφορετική περίπτωση, λουζόμουν κάθε μέρα.
[/amquote]

Δεν ειπα τπτα για το βουρτισμα.Επισης, το λαδι εμου εχει αντιφλεγμονωδη δραση.

BTW υπαρχει μειωση της αιματωσης στην καραφλη περιοχη αλλα αυτο ειναι αποτελεσμα της "φλεγμονης" και οχι το αντιστροφο.Πιο συγκεκριμενα τα κυτταρα dp που πεθαινουν εκκρινουν πρωτεινες bax .Αυτες εχουν αποπτωτικη δραση και μεταξυ αλλων προκαλουν μειωση της αιματωσης στο τοπικο αρτηριοφλεβικο δικτυο του θυλακου και μετα σειρα εχει η ινωση.Γι'αυτο και το δερμα εχει αλλη υφη...

σσ Για την οριστικη λυση εγω πιστευω οτι θα αργησει 8-9 χρονια.

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
ε, το ίδιο λέμε περίπου, απλά εσύ το εξηγείς λίγο πιο επιστημονικά. Επειδή έχω πάθει κατά καιρούς αρκετές φλεγμονές (μέση, ώμους, αυχένα) από το γυμναστήριο, η αιμάτωση της περιοχής βοηθάει στην πιο γρήγορη αποκατάσταση. Οπότε δεν είναι εντελώς παράδοξο να συμβαίνει το ίδιο και στο τριχωτό.
Επίσης, με το βούρτσισμα στις αρχές το δέρμα μου έβγαζε σαν χιόνι μικρά άσπρα στίγματα, προφανώς νεκρά κύτταρα, ενώ τώρα έχει μειωθεί το φαινόμενο κατά πολύ...Γενικότερα θέλω να πω ότι βοηθάει πολύ και στην υγεία του δέρματος ώστε μια οποιαδήποτε θεραπεία να μπορεί να δουλέψει καλύτερα.
Όπως και να χει γι αυτό είπα ότι αναμένω πριν ανοίξω θέμα για το συγκεκριμένο γιατί μπορεί στο τέλος απλά να μην δώσει τίποτα το ιδιαίτερο.

Hopefull

New Member
[amquote]
ApofasismenosPsyxakias είπε:
Ναι ρε παιδιά, τί έπαθε το φόρουμ;

Ήσασταν πάντα ένας θησαυρός σκεπτικισμού και με καθοδηγήσατε στον πρώτο εφιάλτη του "Θέε μου, θα καραφλιάσω!" ώστε να αποφύγω ένα κάρο φίδια.

Τόσο απόγνωση έφερε η αποτυχία της Ρέπλισελ στον Καραφλόκοσμό μας που αρχισαμε να δίνουμε βάση στον απατεώνα; Αν είναι έτσι, να πάρουμε και Κάστορα-Μεξή να γίνουμε όλοι 'δω μέσα ΝW 0!

Άκη θυμάμαι είχες βγάλει ένα sticky όπου παρέθετες πρίν και μετά φωτογραφίες σου απο θεραπεία κλασσική, με πραγματικά *εκπληκτικά* αποτελέσματα, ούτε ΜΜ να είχες κάνει. Σα ζωντανή διαφήμιση για το Big 3 ήσουν. Και τώρα σκόρδο-κρεμμύδι και "ΦΑΛΑΚΡΟ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΑΝΤ1 ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΕΙΣ;"

Ρε...μη με στενοχωράτε, γέρο άθρωπα...θα μου πέσει πιο γρήγορα το μαλλί :D
[/amquote]

Δυστυχως φιλε οταν δεν μπορεις η δεν θελεις πια να παρεις propecia και rogaine ή δεν θες να ξαναμπλεξεις με παραμφερη χημικα και ακομη θελεις να δωσεις μαχη θα καταφυγεις σε αμφιλογεμενες φυσικες λυσεις. Προσωπικα για μενα αν σταματησεις οποιαδηποτε αντιανδρογονα και μινοξιδιλη τοτε απλα η παρασταση ελαβε τελος και αργα η γρηγορα το καταλαβαινεις.

Τα πραγματα που λειτουργουν για τη τριχοπτωση ειναι αυτα τα δυο ολα τα αλλα ειναι ή πειραματισμοι που και αυτοι εγκυμονουν κινδυνους ή αδυναμες αντιμετωπισεις που ακομη και αν εχουν ενα μικροπροθεσμο αποτελεσμα, θα τα συνηθισει το κεφαλι σου σε συντομο χρονικο διαστημα.

Αργα η γρηγορα ή τα εγκαταλειπεις ολα και τραβας ενα buzzcut ή συνειδητοποιημενος για το πολυ μετριο αποτελεσμα που μπορεις να πετυχεις χτυπας μια μεταμοσχευση με τη λογικη του οτι λιγα και αραια μαλλια ειναι καλυτερα απο καθολου μαλλια.

vag25

Well-Known Member
GOMI δηλαδη ειδες επανεκφυση?

Παντως ειναι εντυπωσιακο που αλλοι θεωρουν οτι η μεθοδος της αιματωσης δουλευει και αλλοι θεωρουν οτι ειναι απατη.

Ισως ισχυει αυτο που εγραψα και παραπανω.Ισως δεν οδηγουμαστε σε φαλακρα μονο απο ενα αιτιο.

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
vag, έχω ένα σημείο στην κορυφή το οποίο εδώ και κάποια χρόνια είναι πιο αραιό από το υπόλοιπο μέρος στο κεφάλι. Αυτό το σημείο, φεγγίζει να το πω έτσι. Κατά καιρούς είχε γεμίσει κατά 50% με 2 τρόπους. Όταν είχα χρησιμοποιήσει αλοιφή fungoral για μερικούς μήνες σε καθημερινή βάση (το σταμάτησα λόγω παρενεργειών) και άλλη μια φορά όταν βάζω κάθε χρόνο 2 elocon στη μινοξ. Τώρα συνέβηκε το ίδιο πράγμα με το βούρτσισμα. Προφανώς είναι σημείο που ναι μεν οι θύλακες είναι ακόμα ζωντανοί αλλά για κάποιο λόγο "υποφέρει" περισσότερο.
Επίσης τα υπόλοιπα μαλλιά δείχνουν πιο γεμάτα και το παρόδοξο είναι πως κάποια αρχίζουν και έχουν διαφορετικό μήκος από τα υπόλοιπα. Δηλαδή κάποιες τρίχες μεγαλώνουν με πιο γοργούς ρυθμούς από τις υπόλοιπες....Υπάρχει χνούδι το οποίο περιμένω να δω αν σιγά σιγά αρχίσει να παίρνει τα πάνω του...γι αυτό και είπα ότι περιμένω ώστε να έχω καλύτερη εικόνα για το τι γίνεται.
H μέθοδος για αιμάτωση της περιοχής είναι χρονοβόρα δηλαδή χρειάζεται χρόνο ώστε τα μαλλιά να κάνουν πλήρη κύκλο (καταγενή - τελογενή φάση κλπ) ώστε να αρχίσει να φαίνεται αν έχει αποτέλεσμα ή όχι, κάτι που αρκετούς τους κουράζει και το παρατάνε. Εγώ έχω σκοπό να το συνεχίσω όσο πάει...εξάλλου όπως προανέφερα...κάνει πολύ καλό στο δέρμα του τριχωτού ούτως ή άλλως και αυτό θα το καταλάβει όποιος το χρησιμοποιήσει...

lab_rat

Member
[amquote]
GOMI είπε:
vag, έχω ένα σημείο στην κορυφή το οποίο εδώ και κάποια χρόνια είναι πιο αραιό από το υπόλοιπο μέρος στο κεφάλι. Αυτό το σημείο, φεγγίζει να το πω έτσι. Κατά καιρούς είχε γεμίσει κατά 50% με 2 τρόπους. Όταν είχα χρησιμοποιήσει αλοιφή fungoral για μερικούς μήνες σε καθημερινή βάση (το σταμάτησα λόγω παρενεργειών) και άλλη μια φορά όταν βάζω κάθε χρόνο 2 elocon στη μινοξ.
[/amquote]
Τι παρενεργειες σου εκανε η fugoral ?

kos1987

New Member
GOMI δλδη, για να καταλαβω, το μονο πραγμα που κάνεις στο τριχωτο ειναι το βουρτισμα και βλεπεις regrowth?

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα