Συζήτηση & πληροφορίες για την κλινική

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Μα τα μοσχευματά του Γεωργίου στις 9 μέρες δεν προσφέρουν κάτι στην κάλυψη, είναι στα 5mm. Εγώ την κάλυψη κοιτάω στο μαλλί όχι τα dots. Το σωστό είναι μια φωτο όπως την έχει στις 9 μέρες ή και πιο πριν και μια στους 12 μήνες προς τα πίσω για να δούμε την διαφοράμε βρεγμένο ή στεγνό απλά να είναι στις ίδιες συνθήκες. Επίσης δεν λέω κάτι για το αποτέλεσμα (ότι είναι κακό) απλά αν δεν έχεις το πριν με τον ίδιο τρόπο δεν μπορείς να πεις για το ποσο επιτυχημένο ήταν ή όχι. Δεν έβαλε και λίγα, 2017g έβαλε.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Corona

Active Member

Μα τα μοσχευματά του Γεωργίου στις 9 μέρες δεν προσφέρουν κάτι στην κάλυψη, είναι στα 5mm. Εγώ την κάλυψη κοιτάω στο μαλλί όχι τα dots. Το σωστό είναι μια φωτο όπως την έχει στις 9 μέρες ή και πιο πριν και μια στους 12 μήνες προς τα πίσω για να δούμε την διαφοράμε βρεγμένο ή στεγνό απλά να είναι στις ίδιες συνθήκες. Επίσης δεν λέω κάτι για το αποτέλεσμα (ότι είναι κακό) απλά αν δεν έχεις το πριν με τον ίδιο τρόπο δεν μπορείς να πεις για το ποσο επιτυχημένο ήταν ή όχι. Δεν έβαλε και λίγα, 2017g έβαλε.
προσφέρουν γιατι καλύπτουν κενά. ειναι πριν πέσουν τα μοσχεύματα στη φωτοργαφία που έβαλες και δεν ειναι το πριν αυτο που έβαλες αλλα μετά τις 9 μέρες πριν πέσουν τα μοσχεύματα της 2ης μμ του...φαινεται σε αλλες φωτο του οτι ειχε κενά από την προηγούμενη μεταμοσχευση τα οποία καλύφτηκαν με τη δευτερη μμ.

Σε κάθε περίπτωση μιλάμε για ενα πολυ καλό αποτέλεσμα αυξημένης δυσκολίας από τον Γεωργίου. Τοσο σε φυσικότητα οσο και πυκνοτητα τα πήγε πολυ καλα.

εδώ φωτογραφίες με το αποτέλεσμα του Γεωργίου οπου δειχνει μια πολυ καλή hairline:

7-meses-1.jpg

1691146027320.jpg

IMG-20231001-125806 (1).jpg

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Νομίζω δεν καταλαβαινόμαστε, δεν κοιτάω το κενά στη ρίζα αλλά την κάλυψη/ογκο του μαλλιού, το "μπούγιο" που φαίνεται στις πρώτο φώτο που πόσταρες χωρίς το πριν. Κάποιος βλέπει τις φώτο στο πρώτο ποστ σου ενός εξαιρετικού μαλλιού και νομίζει ότι αυτός τον έκανε έτσι, ενώ η αλήθεια είναι ότι πάτησε πάνω στην προηγούμενη μμ που μπορεί να είχε ήδη πολύ καλή φυσικότητα και να την πύκνωσε. Αν θες να βγάλεις ένα συμπέρασμα εδώ είναι ότι, ναι είχε δυσκολία (πύκνωση σε μαμά) και πέτυχε, δεν μπορείς να ξέρεις αν τα 2017g (με ποιό λόγο) φύτρωσαν όλα ή όχι αν δεν έχεις σύγκριση με το πριν.

Corona

Active Member
Βάζω ακόμα ενα καλό περιστατικό από Γεωργίου πρόσφατο του 2022 και αυτό από Ισπανικό φορουμ. Και αυτος εδώ φαινεται να πήγε πολυ καλα με πολυ καλή πυκνότητα και φυσικότητα με μια επέμβαση

Operation with Michalis in Cyprus 1 and 2 Nov 2022​

gewrgiou.jpg

KJ0wGYA.png

Corona

Active Member
Ανεβάζω ακόμα ενα καλό περιστατικό από Γεωργίου πρόσφατο καθώς η επέμβαση έγινε το 2024 ...και αυτος φαινεται να πήγε πολυ καλα...σε μεγάλη έκταση nw5...3400 grafts. Σιγουρα θα χρειαστεί αλλη μια για το πισω κομμάτι που δεν κάλυψε.

MHRC Dr Michalis Georgiou 3400grafts

IMG_6882.png.3d7b5be91588f2d11ff42c5c14873351.png

IMG_6260.jpeg.6fa80a62b7e1d2911110999b9ea6d418.jpeg

IMG_8995.thumb.jpeg.141dfff5b75d2dc88350d9dc1e45e79c.jpeg

IMG_2275.jpeg.377986c1ea696a1db1ed39c1d7652b36.jpeg

image(5).jpg.2d45adc9948351873fdff8064fe39300.jpg

Noname12

Active Member
Χρήσιμη η συζήτηση, ειδικά το μάζεμα του @JimKan1.

Προσωπικά περισσότερο από τις επί μέρους αστοχίες με προβληματίζει η χαμηλή φύτρωση σε πολλά περιστατικά.

Corona

Active Member
Συνολικά έβαλα 4 ανεξάρτητα περιστατικά του από ξένα φορουμ που δεν ειχαν δει εδώ μέσα τα μέλη όπου οι επεμβάσεις έγιναν μέχρι και το 2024. (2022 η μια η αλλη 2023 και η αλλη 2024), που ειχαν πολυ καλή φυτρωση και καλή φυσικότητα. 3 από Ισπανικό φορουμ και ενα απο το αγγλικό. Οπου και τα 4 έχουν πάει πολυ καλά. Αν ψάξω μπορει να βρω κι αλλα.

Και εδώ στο φορουμ έχει αρκετά καλά περιστατικά ο Γεωργίου μερικά από τα οποία ανέβασα παραπάνω. Ο καθένας μπορει να δει οσα ανέβασα και το να το διαπιστώσει μονος του.
Στα θετικά του Γεωργίου ειναι και η πολυ καλή διαχείρηση της δότριας που κάνει με manual punch.

Flag17

Well-Known Member
Το μεγαλύτερο θέμα του Γεωργίου είναι η αστάθεια στα αποτελέσματα. Δηλαδή έχει από πολύ καλά (παλιότερα) έως πολύ κακά (και παλιότερα και τελευταία). Για την hairline του flag17 θα συμφωνήσω (δεν είχα δει το νήμα του), λόγω του σχήματος του κεφαλιού (μεγάλο μέτωπο/ανοιχτοί κρόταφοι, ξεκινάει ψηλά) έπρεπε να είναι πολύ πιο irregular (όπως αυτές που φτιάχνει ο Τυρκάλας που σε κάποια κεφάλια μπορεί να μην ταιριάζουν εδώ όμως θα πήγαινε γάντι). Γενικά όταν έχεις μια τέτοια hairline πρέπει να είναι πολύ ασύμμετρη (όχι απλά μικρά irregularities) γιατί στην φύση οι ψηλές hairline (που φανερώνουν recession) δεν είναι ποτέ τόσο "ανέγγιχτες" στο πρώτο εκατοστό.
H hairline είναι στα 7cm και οι κροταφοι στα 8.5 δεν νομίζω πως τα λες και πολύ ψηλά

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Δεν είναι αυτό, είναι το σχήμα του κεφαλιού σου. Έχεις μεγάλο μέτωπο, επιφάνεια. Αυτό αλλάζει τα δεδομένα.

Noname12

Active Member
Ανεβάζω ακόμα ενα καλό περιστατικό από Γεωργίου πρόσφατο καθώς η επέμβαση έγινε το 2024 ...και αυτος φαινεται να πήγε πολυ καλα...σε μεγάλη έκταση nw5...3400 grafts. Σιγουρα θα χρειαστεί αλλη μια για το πισω κομμάτι που δεν κάλυψε.

MHRC Dr Michalis Georgiou 3400grafts

Προβολή συνημμένου 67937

Προβολή συνημμένου 67938

Προβολή συνημμένου 67939

Προβολή συνημμένου 67940

Προβολή συνημμένου 67941
Εδώ παρότι τον βοηθάει ότι έχει σχετικά μικρό hair/skin contrast και δεν έχει closeups σε hairline, η φύτρωση φαίνεται πολύ καλύτερη από άλλα περιστατικά.

Κάτι δεν μου αρέσει στο συνδυασμό ψηλό hairline & very rounded (συν οπισθοχωρημένο side hairline και απουσία temple peaks, αλλά εντάξει αυτά λίγοι τα αποκαθιστούν), γενικά, όχι μόνο στο Γεωργίου. Ίσως είναι κοντά σ' αυτό που λέει ο CVIAL για μεγάλο μέτωπο/επιφάνεια. Μου θυμίζει ένα περιστατικό απ' το HRN.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Κάτι δεν μου αρέσει στο συνδυασμό ψηλό hairline & very rounded (συν οπισθοχωρημένο side hairline και απουσία temple peaks, αλλά εντάξει αυτά λίγοι τα αποκαθιστούν), γενικά, όχι μόνο στο Γεωργίου. Ίσως είναι κοντά σ' αυτό που λέει ο CVIAL για μεγάλο μέτωπο/επιφάνεια.

Στα κεφάλια με μεγάλο μετωπο, δεν πάνε οι rounded hairline γενικότερα. Οι rounded είναι για μικρότερα μέτωπα. Στα μεγάλα είναι πολύ καλύτερες αυτές με την μύτη μπροστά.

Corona

Active Member
Εδώ παρότι τον βοηθάει ότι έχει σχετικά μικρό hair/skin contrast και δεν έχει closeups σε hairline, η φύτρωση φαίνεται πολύ καλύτερη από άλλα περιστατικά.

Κάτι δεν μου αρέσει στο συνδυασμό ψηλό hairline & very rounded (συν οπισθοχωρημένο side hairline και απουσία temple peaks, αλλά εντάξει αυτά λίγοι τα αποκαθιστούν), γενικά, όχι μόνο στο Γεωργίου. Ίσως είναι κοντά σ' αυτό που λέει ο CVIAL για μεγάλο μέτωπο/επιφάνεια. Μου θυμίζει ένα περιστατικό απ' το HRN.
έβαλα και αλλα 3 ανεξάρτητα περιστατικα του Γεωργίου από το Ισπανικό φορουμ μέχρι και το 2023 που έγιναν οι επεμβάσεις που και αυτά πήγαν πολυ καλά και ειχαν εξίσου καλή φύτρωση με αυτο.

Τώρα για το σχημα και το υψος, θεωρώ σωστη τη τακτική του να κανει ψηλό hairline με αρκετά ανοιχτους κροτάφους ώστε να εξοικονομήσει μοσχεύματα..Τα temporal peaks ειναι κάτι που το κανει στο τέλος αν καλύψεις πρώτα τις επιφάνειες που έχεις στη λήπτρια.
Εμένα μια χαρά μου φαινεται πάντως...υποκειμενικο ειναι αυτο.

Τελευταία επεξεργασία:

danceworld_2001

Well-Known Member
Νομίζω λίγο ξέφυγε το θέμα εδώ... anyway έχω να τον δω από το 2022 χαθήκαμε, μαθαίνω πως έχει πάρα πολύ δουλειά και πάει καλά, δεν θέλω να επεκταθώ αν ειναι καλός ή κακός, ο καθένας θα πει τα δικά του, μιας και ήμουν και στα ραντεβού έχω δείγματα γραφής που δεν τα μεταφέρει το φόρουμ ούτε στο 5%, αποτυχίες φυσικά ελάχιστες και επιτυχίες πάρα πολλές... μα και ποιός δεν έχει αποτυχίες, ακόμη και Ισπανικά τρανταχτά ονόματα έχουν, όλοι μα όλοι έχουν. Η ουσία εδώ είναι η παρουσίαση ενός αποτελέσματος σε βάθος 12 ετών με φαρμακευτική αγωγή ταυτόχρονα, δεν είναι αναγκαίες οι γνωστές συζητήσεις που θυμίζουν γήπεδο.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Νομίζω λίγο ξέφυγε το θέμα εδώ... anyway έχω να τον δω από το 2022 χαθήκαμε, μαθαίνω πως έχει πάρα πολύ δουλειά και πάει καλά, δεν θέλω να επεκταθώ αν ειναι καλός ή κακός, ο καθένας θα πει τα δικά του, μιας και ήμουν και στα ραντεβού έχω δείγματα γραφής που δεν τα μεταφέρει το φόρουμ ούτε στο 5%, αποτυχίες φυσικά ελάχιστες και επιτυχίες πάρα πολλές... μα και ποιός δεν έχει αποτυχίες, ακόμη και Ισπανικά τρανταχτά ονόματα έχουν, όλοι μα όλοι έχουν. Η ουσία εδώ είναι η παρουσίαση ενός αποτελέσματος σε βάθος 12 ετών με φαρμακευτική αγωγή ταυτόχρονα, δεν είναι αναγκαίες οι γνωστές συζητήσεις που θυμίζουν γήπεδο.

Συμφωνώ. Όλοι έχουν. Πρέπει όμως να διαχωρίσουμε την αστοχία από την αποτυχία. Αστοχίες έχουν όλοι. Το θέμα που προβληματίζει εδώ είναι η αστάθεια όσον αφορά κάποιες αποτυχίες, όχι τις αστοχίες (ακόμα και του @gregkont13 που τον είδα από κοντά είχε τις αστοχίες του αλλά συνολικά είναι πετυχημένο). Να διευκρινήσω ότι μιλάω για αυτά που βλέπουμε εδώ στο φόρουμ από παρουσιάσεις μελών σε πραγματικό χρόνο, έτσι ώστε να υπάρχει ένα αξιόπιστο στατιστικό.

Μπλουζα