Συζήτηση & πληροφορίες για την κλινική

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Προφανως κ ο τυπος συνεχιζει θεραπεια για συντηρηση των μαμα μαλλιων.Στην μεταμοσχευση του παντως δεν επαιξε ρολο η φινα γιατι δουλεψε εντελως αδειες περιοχες.Αντε να τον βοηθησε στην αποφυγη σοκλος στο τσουλουφι

Εννοείται ότι δεν βόηθησε σην μμ. Απλά ρώτησε ο Tassos αν συνεχίζει να παίρνει και απάντησα.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ViNNiE

New Member
Πρέπει να είναι πάρα πολύ ευνοικές Vinnie. Πιστεψέ με. Δυστυχώς αυτό είναι και το πρόβλημα μας εδώ, για αυτό και κάποιοι μιλάνε για ηθική ευθύνη. Αυτά βλέπετε και τρέφετε ελπίδες (τα νέα μέλη) και στο τέλος η πραγματικότητα σας προσγειώνει και απογοητεύεστε. Καλύτερα να είστε πιό προσγειωμένοι γιατί έτσι θα χαράξετε καλύτερη στρατηγική που σίγουρα θα σας είναι χρήσιμη στο μέλλον.

Συμφωνώ σε αυτό που λες.Εγώ βεβαια είμαι άλλη περίπτωση και δεν περιμένω τέτοια αποτελέσματα σε καμία των περιπτώσεων.Σκέψου ότι είμαι στον δεύτερο μήνα και νοιώθω αρκετά καλά που εχω αυτά τα πολύ λίγα που έχουν μείνει και το οτι ψιλοέχω hairline.Δεν περιμένω τρελά πράγματα είμαι αρκετά προχωρημένη περίπτωση.Αλλά θεωρώ ότι μπορεί να γίνει κατι καλό απο αυτά που ξέρω και έχω δει αν έχω καλή φύτρωση.Επίσης δεν είμαι νεο μέλος είναι ο δεύτερος λογαριασμός μου αυτός(δεν πολυ σχολίαζα) γιατι τα είχα κάνει λίγο σαλάτα με τα e-mail και δεν ασχολήθηκα ιδιαίτερα να βγάλω άκρη,έκανα αυτόν εδώ.Ξέρω τι γίνεται εδώ κατα καιρούς και συμφωνώ οτι όποιος θέλει να κάνει μμ πρέπει να ψαχτεί ΠΟΛΥ και να έχει ρεαλιστικούς στόχους.
 

dimitris50423

Well-Known Member
image upload no size limit

σχεδον ιδιο μαλλι με τον τυπο που πηγε lorenzo και οπως ειπε ο vinnie η δικη μου πυκνοτητα ειναι πολυ πιο κατω απο αυτη που φαινεται να εχει αυτος.
παιδια θελετε να βγαλω την υπογραφη μου να μην παραπεμπω πουθενα? κανενα προβλημα δεν με ενδιαφερει. ποσες φορες εχει ειπωθει στο φορουμ οτι ο καθενας ειναι διαφορετικη περιπτωση και καποιος πρεπει να δει αρκετα αποτελεσματα πριν αποφασισει?
εχουν μετρηθει τα ποιοτικα χαρακτηριστικα του καθενος για να ξερουμε ποιος εχει καλυτερα και ποιος χειροτερα? η μηπως η οποιαδηποτε κλινικη αν βγαζει πατατες θα συνεχισει να εχει κοσμο απο ενα καλο αποτελεσμα και δεν θα την κραξουν ολοι.
για τον Ακη ειπα να παει να μιλησει με την κλινικη στο 12μηνο και να ζητησει να δει και τον βεκρη. να αξιολογησουν το αποτελεσμα και αν δεν νιωθει ικανοποιημενος οπως θα εκανα και εγω με ομορφο τροπο γιατι ετσι εχει πιθανοτητες να παρει αυτο που πρεπει να ζητησει η διορθωση στη hairline αν ειναι αραιη η οτι αλλο νομιζει εκεινος..
δεν εχω ιδεα πως θα αντιδρασει η κλινικη γιατι ειναι η πρωτη φορα. θα δειξει ο καιρος..
 
Τελευταία επεξεργασία:

koumparos

Well-Known Member
Φιλε δημητρη δε χρειαζεται να βαζεις φωτο.Οσοι ασχολουνται σοβαρα με το σπορ προφανως και γνωριζουν οτι ειναι εφικτο με μια μμ να πετυχει καποιος αυτο το αποτελεσμα απλα πιστευω οτι εσυ ηθελες ενα retouch στην μπροστινη γραμμη που πασχει απο θεμα φυσικοτητας και θα το τελειοποιουσες το αποτελεσμα.Αυτα φυσικα για εμας που ειμαστε και λιγο γκρινιαρηδες και τα θελουμε ολλα κοντα στην τελειοτητα.Οι υπολοιποι νομιζω ισως να μην επαιρναν χαμπαρι αυτο που λεω.Επισης ειναι φυσιολογικο το δικο σου αποτελεσμα διοτι πετυχες πολυ υψηλη φυτρωση,εχεις την ιδανικη τριχα για καλυψη,ειχες πολυ καλο λογο τριχων ανα θυλακα και το κυριοτερο ειχες πολυ καλη πυκνοτητα απο πισω για το τελικο δεσιμο.
 

mikegad

Well-Known Member
Το μεγαλύτερο πρόβλημα για τον Ακη είναι η δότρια ,παρά η hairline.
Καλύτερα τα λεφτά του πίσω και να πάει καμιά Κύπρο παρά να του την ξανασκαλίσουν
 

dimitris50423

Well-Known Member
μια ακομα φωτο θα βαλω. το δικαιουμαι γιατι ακουστηκαν παρα πολλα αυτες τις μερες.. επισης θελω να ρωτησω και κατι σε οποιον γνωριζει.

αυτη ειναι η φωτογραφια της κλινικης αμεσως μετα την τοποθετηση. υψηλης αναλυσης. φαινεται η πιο πυκνη τοποθετηση στη hairline για καποια εκατοστα και πιο αραιη πισω. ακομη και αυτη η φωτο να συγκριθει με το τελικο αποτελεσμα μπορει να καταλαβει καποιος αν εχουν φυτρωσει αυτα τα μοσχευματα η υπαρχουν και αλλα.

image url

αυτο που θελω να ρωτησω ειναι οτι στη φωτο μου μετα την τοποθετηση τα μοσχευματα δεν φαινονται φουσκωμενα. σε αλλες τοποθετησεις τα grafts φαινονται πιο φουσκωτα πανω στο κεφαλι. η και πιο χοντρα που μπορει να οφειλεται αυτο?

η γνωμη μου ειναι οτι το κεφαλι μου παιρνει και πυκνωση ακομη γιατι υπαρχουν κενα πισω απο την τοποθετηση της hairline. δεν νομιζω να το τολμουσα εκτος και αν ξαναχρειαζομουν σε αλλα σημεια
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
H φώτο είναι όντως σε υψηλή ανάλυση αλλά δυστυχώς out of focus στο μεγαλύτερο μέρος της μμ περιοχής.
 

dimitris50423

Well-Known Member
και ενα στιγμιοτυπο απο το βιντεο του lorenzo.

imag

παρομοια αραιωση. και σαφως πυκνοτερο αποτελεσμα με 2500 μοσχευματα. γιατι το δικο μου φανταζει εξωγηινο σε καποιους δεν μπορω να καταλαβω.
cvial θελω τη δικη σου αποψη για να ληξει καποια στιγμη το θεμα μπορει η τοποθετηση που βλεπεις να δωσει το αποτελεσμα που εχω?
εχει ακουστει οτι εκανα δυο συνεδριες οτι αλλοιωνω τις φωτογραφιες, οτι βγαζω σε σκιες. ζητησα καποια στοιχεια για ολα αυτα αλλα δεν πηρα απαντηση. αν δεν το στηριζουν καπου αυτο που λενε δεν θα επρεπε να δημιουργουνται εντυπωσεις για κανεναν.
λεω ξεκαθαρα το μαλλι μου δεν ειναι τσιμεντο οπως του τυπου στο βιντεο και αυτο φαινεται σε πολλες απο τις φωτο που εχω βαλει και στο βιντεο μου.
α και πιο παλια εχω ακουσει οτι μπορει να εκανα και χαλαουα στο κεφαλι. :D
 
Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
και το κυριοτερο ειχες πολυ καλη πυκνοτητα απο πισω για το τελικο δεσιμο

Κουμπαρε αυτή είναι η λέξη κλειδί. Αν αυτό το μαλλί που έχει πίσω από την "νεκρή" ζώνη και ορθώνεται σαν τοίχος το φέρει ο Δημήτρης προς τα εμπρός (όπως και το κάνει σε όλες τις φώτο του) εννοείται ότι θα καλύψει όλες τις αδυναμίες πίσω από την hairline και την αραιή τοποθέτηση.

Δημήτρη το αποτελεσμά σου δεν είναι εξωγήινο. Η παρουσίαση το κάνει να μοιάζει σαν εξωγήινο. Αν κουρευόταν στους 2 πόντους και τραβιόταν όλο προς τα πίσω θα έδειχνε την πραγματική εικόνα της πυκνότητας που έβαλες και που σίγουρα επιδέχεται βελτίωση γιατί έχει κενά πίσω από την hairline. Πολλοί φυσικά που δεν καταλαβαίνουν, θα απογοητεύονταν όχι γιατί δεν θα ήταν καλό (αφού υψηλή φύτρωση υπάρχει) αλλά γιατί δεν θα είχε αυτό το "whoa"effect. Από την άλλη όμως θα καταλάβαιναν και τη σημασία του styling και του optical illusion που είναι φυσικά αποδεκτά και θεμιτά.
 
Τελευταία επεξεργασία:

dimitris50423

Well-Known Member
cvial εχουν απαντηθει ολα αυτα στο νημα μου.. και να ηθελα να παραπλανησω δεν θα μπορουσα να το κανω γιατι ειχαν πεσει πολλοι πανω μου και λογικο ηταν γιατι δεν υπηρχαν αλλα αποτελεσματα που να κανουν ολοκληρωμενη παρουσιαση. εκτος απο μεμονωμενες φωτογραφιες..
θυμασαι που μου ελεγαν για τις αλληλοεπικαλυψεις. εβαλα φωτο με βρεγμενα μαλλια και φλας μετα το μπανιο κατοπιν ζητησης.
αυτην
upload img

ποσα μπορει να κρυψει αυτη η φωτο? βρεγμενο μαλλι φλας, πανοραμικη και το πισω μαλλι να μην πεφτει πανω στα μεταμοσχευμενα. εχουν βαλει πολλοι τετοια φωτογραφια?
δεν ηταν ολες οι φωτο μου τετοιες αλλα εχω βαλει και αρκετες παρομοιες που δεν κολακευουν αλλα δειχνουν τη φυτρωση. και μαλιστα τις εχω στο photoalbum ωστε αυτοι που θα το δουν να δουνε το αποτελεσμα οπως ειναι οχι μονο τις καλες φωτογραφιες.
ειναι σωστη αυτη η φωτο? κρυβει κατι?

εννοειτε οτι σε πολλες φωτο και γενικα το δυνατο μαλλι πισω βοηθαει δεν το εχω αρνηθει ποτε για αυτο και δεν συγκρινα το αποτελεσμα μου με το δικο σου ποτε η με κανεναν αλλο.
 
Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ούτε κρύβει ούτε αποκαλύπτει κάτι, δεν είναι φώτο καθημερινότητας. Η σωστή και διδακτική και για άλλη μέλη φώτο ανάδειξης πυκνότητας είναι με κοντό μαλλί, φορά προς τα πίσω σε καλό φως για να μην υπό φωτίζεται η περιοχή και φώτο από 20-30cm άκροπαριστη για να φανεί λεπτομέρεια. Το φλας είναι αχρείαστο δημιουργεί ανωμαλίες στον φωτισμό όταν είναι κατευθυνόμενο


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dimitris50423

Well-Known Member
Την παραπομπη στο νημα της μμ μου την εσβησα αν και απο αλλους το ειδα και το εκανα και υπαρχουν και μελη που το εχουν ακομη.. δεν με ενδιαφερει εφοσον ενοχλει αρκετους.
 

tasos33

Well-Known Member
Δημητρη έχω την αίσθηση πως συνεχίζει να αγνοεις τους λόγους για τους οποιους γίνεται όλη αυτή η συζήτηση για σενα.
Δεν είναι η παραπομπή στο νήμα σου ,καλά κανεις κ την εχεις ,ακόμα και αν δεν την ειΧες όλοι θα βλέπαμε που την είχες κανει την μμ.
Οι λόγος λοιπον,συνοπτικά για μην κουραζω,είναι πως σφυριζεις αδιαφορα στα αποδεδειγμενα σφαλματα και τακτικες της κλινικης,ενω αφού θα έπρεπε να τους κατακεραυνωνεις όταν βλέπεις πως αρμενιζουν στραβά, εσύ αποφευγεις να πάρεις θέση και παντα με διπλωματικό και ευγενικό τροπο ξεγλιστρας.
Λογικό κ επόμενο λοιπον πολλοί απο δω να σε 'κατηγορούμε' για άνθρωπο της κλινικης,αν ήσουν χαζος θα σε δικαιολογούσα,αλλά επειδή είσαι πανέξυπνος προσωπικά δε μου αφήνεις περιθωριο να πιστεύω κάτι άλλο και ξαναλεω πως δε θεωρία παράπτωμα να δουλεύει κάποιος σε κλινική αρκεί να είναι εις γνώση μας
Την παραπομπη στο νημα της μμ μου την εσβησα αν και απο αλλους το ειδα και το εκανα και υπαρχουν και μελη που το εχουν ακομη.. δεν με ενδιαφερει εφοσον ενοχλει αρκετους.
 

aeratos28

Just aeratos
Ακριβώς αυτό που λέει ο τασος για το θέμα με το ότι δεν βρίσκεις ποτέ αρνητικό στην κλινική.. και εκτός αυτού,υπερασπιζεσαι ρε φίλε κιόλας τον τρόπο που δουλεύουν..τις δοτριες δεν σε νοιάζει καν για το μικρό εύρος που δουλεύουν,για τις hairline οι οποίες στις περισσότερες επεμβάσεις από σχεδιασμό είναι εντελώς ερασιτεχνικά φτιαγμένες..απλά συνεχίσεις να συμφωνεις με την κλινική και τον τρόπο δουλειάς τους..ενώ εξηγούμε τα λάθη ,δεν τα δέχεσαι καν ,σου φαίνεται άκρως φυσιολογική αυτή η τακτική της κλινικης και το μόνο που αναφέρεις πάντα είναι η φυτρωση..οκ,καλή η φυτρωση αλλά είναι το ένα μέρος του παζλ..υπάρχουν και άλλα κομμάτια που κρίνουν το αποτέλεσμα..και τουλάχιστον εδώ στην περίπτωση του ακη το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι πλέον η δοτρια..και όχι η φυτρωση τόσο πολυ
 

dimitris50423

Well-Known Member
αν η hairline του Ακη σε καλες φωτο που θα βαλει δειχνει οσο αραιη την ειδα τοτε δε θα εχω λογο να μην κραξω για το αποτελεσμα. αλλο ενα ειναι η hairline δεν θυμαμαι το ονομα του που εχει διαφορα ο ενας κροταφος απο τον αλλο και κλεινει περισσοτερο.
ο ιδιος ειπε οτι δεν φαινεται ασχημο και δεν τον πειραζει. οτι κλεινει περισσοτερο κλεινει.. εδειξε οτι εχει και διαφορετικα temples.
παρα αυτο και ο ιδιος ειπε οτι λιγα grafts κατεβαινουν πιο κατω.
κατι αλλο παιδια εγω δεν εχω δει. η διαχειρηση της δοτριας ειναι πως το βλεπει ο καθενας εχουμε κανει μεγαλη συζητηση τα εχουμε πει..
αν ο Ακης δεν εχει μια νορμαλ φυτρωση στη hairline πρεπει να μιλησει με την κλινικη και να δουμε την αντιδραση τους.
αν τον διωξουν θα εχουν και τις αναλογες συνεπειες οπως για μενα εχει και ο γεωργιου που εσερνε τον μπουκλα χρονια.

για το αν εχει δωσει καλα μετρια κακα αποτελεσματα η κλινικη κρινεται οπως κρινονται ολες. ο Ακης μαλλον ειναι ενα περιστατικο που δεν πηγε τοσο καλα οσο αλλα..
για μενα μετραει η συμπεριφορα της κλινικης οταν θα ξαναπαει. δεν περιμενω πολλα στην κατανοηση για τετοια θεματα απο καμια κλινικη.
εχετε δει τον john john να κραζει πολλες φορες την κλινικη που εκανε μμ? μετα τις φασαριες και σημερα συγκεκριμενα ειπε κατι στον σαλονικιο απο οτι ειδα.
αν λοιπον στην περιπτωση του Ακη δεν δοθει λυση τοτε θα ειναι φαουλ οπως θα ειναι και για την καθε κλινικη που θα το κανει.
 

dimitris50423

Well-Known Member
τις δοτριες δεν σε νοιάζει καν για το μικρό εύρος που δουλεύουν,για τις hairline οι οποίες στις περισσότερες επεμβάσεις από σχεδιασμό είναι εντελώς ερασιτεχνικά φτιαγμένες

αερατε αυτα ειναι στην κριση του καθενος. ειναι γνωστο απο που παιρνουν τα μοσχευματα απο τη δοτρια για μια συνεδρια και οτι για διπλη πηγαινουν και στα πλαινα. πρεπει να συμφωνησουμε ολοι οτι πρεπει να παιρνουν και απο πλαι και στη μια συνεδρια?
πιθανον να το κανουν για τα πολυτριχα που εχει πισω ετσι ωστε να δινουν και καλυτερα αποτελεσματα. εγω που ηθελα να κανω μια δεν με νοιαζει.. εχουμε κανει τεραστια συζητηση για αυτο. σεβομαι την αποψη σου. αλλα εχω τη δικη μου χωρις να λεω οτι ειναι η σωστη.
 

mikegad

Well-Known Member
αν τον διωξουν θα εχουν και τις αναλογες συνεπειες
δεν θα τον διώξουν
όταν πήγα έδειξαν πως παρακολουθούν στενά το φόρουμ και ειδικά την περίπτωση του που τους έχει κράξει ,οπότε τέτοιο ενδεχόμενο δεν παίζει.
οπότε κατά την γνώμη μου ξαναλέω ,τα λεφτά του πίσω και βουρ για Κύπρο σε κάνα χρόνο που θα χει ηρεμήσει

η διαχειρηση της δοτριας ειναι πως το βλεπει ο καθενας εχουμε κανει μεγαλη συζητηση τα εχουμε πει..
Δεν είναι έτσι Δημήτρη.
Απ την μία είσαι εσύ και απ την άλλη όλοι οι υπόλοιποι ,ανεξαρτήτως κλινικής που έχουν πάει ή αν δεν έχουν πάει ακόμα.
Δεν είναι αντικειμενική προσέγγιση αυτή ,μόνο εσύ δεν το βλέπεις ή κάνεις πως δεν το βλέπεις
 

dimitris50423

Well-Known Member
Δεν είναι έτσι Δημήτρη.
Απ την μία είσαι εσύ και απ την άλλη όλοι οι υπόλοιποι ,ανεξαρτήτως κλινικής που έχουν πάει ή αν δεν έχουν πάει ακόμα.
Δεν είναι αντικειμενική προσέγγιση αυτή ,μόνο εσύ δεν το βλέπεις ή κάνεις πως δεν το βλέπεις

mike την εξαγωγη που κανουν την ξερουμε ολοι.. οταν παει καποιος απο την κλινικη ας τους ρωτησει γιατι παιρνουν αυτο το σημειο. ειχα ρωτησει και εγω καποια στιγμη στις αρχες της μμ μου με μηνυμα στο βεκρη και ειχα γραψει στο φορουμ την απαντηση του.
αν ηταν καιριας σημασιας για ολους στο φορουμ ρε mike δεν θα πηγαινε κανενας να κανει εκει. δεν ξερουν τι εξαγωγη κανουν? η τι εξαγωγη κανει η dhi? εγω πιστευω οτι οι περισσοτεροι αποφασιζουν συμφωνα με τα αποτελεσματα που βλέπουν σε συναρτηση με το τι λεφτα διαθετουν.
 

dimitris50423

Well-Known Member
2500 grafts με 65 μικρο τριχα.Πολυ καλυτερη πυκνοτητα απο του Δημητρη.
Ποσο τεραστα σημασια εχει το παχος της τριχας.Αλιμονο σε μας τους λεπτοτριχηδες

ο τυπος μπορει να μου εξηγησει καποιος πως εγινε φλοκατη με 2500 μοσχευματα? ειχε εντελως αδεια περιοχη εκτος απο λιγες στο τσουλουφι.
εγω το εχω δηλωσει δεν εχω καμια σχεση με την πυκνοτητα αυτη που φαινεται στο βιντεο.
αν ειχε αυτος φουλ φυτρωση και επιασα και εγω ενα πολυ καλο ποσοστο φυτρωσης γιατι πολλοι λενε τα νουμερα δεν βγαινουν που το εχω ακουσει χιλιαδες φορες.. και πιστευω οτι αν ψαξει καποιος στο ιντερνετ θα βρει και αλλους σαν αυτους.
 

dimitris50423

Well-Known Member
δεν θα τον διώξουν
όταν πήγα έδειξαν πως παρακολουθούν στενά το φόρουμ και ειδικά την περίπτωση του που τους έχει κράξει ,οπότε τέτοιο ενδεχόμενο δεν παίζει.

μην εισαι σιγουρος για αυτο. ειδικα για επιστροφη χρηματων καμια κλινικη δεν θελει να εχει τετοιο ιστορικο γιατι θα ζητανε πολλοι μετα. ειδαμε με τον μπουκλα ποσα χρονια περιμενε. εμαθες καμια εξελιξη? και χρηματα να παρει πισω καποιος θα υπαρχει ο ορος να μη μαθευτει πουθενα.
 
Μπλουζα