Συζήτηση & πληροφορίες για την κλινική

aeratos28

Just aeratos
Συμφωνω με τον piros75 ότι δεν υπάρχει κάτι το φοβερά επιλήψιμο στα μηνυματα,αλλά συμφωνω και με αυτό που είπε ο tasos33 για το χέρι του βεκρή..αφού ο αρχηγός δεν κάνει τίποτα..βοηθοί νοσηλεύτριες κάνουν τις επεμβασεις,για ποιο χέρι βεκρή μιλάμε??αν θελει καποιος το (φοβερό) χέρι του βεκρή,τότε θα πληρώσει και x2 τις τιμές που ξέρουμε..αν βρεθει και πληρώσει κάποιος του βεκρή αυτά που ζητάει(πάνω και από κυπρο φτάνει)τότε θα δούμε αν ισχύει κιόλας αυτό περί χεριου..αλλά μάλλον δεν..!
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tasos33

Well-Known Member
Aerate το "πονηρο" της υπόθεσης είναι η προσέγγιση του νέου μέλους με pm,αυτά λέγονται δημοσίως στα νήματα,με το καλημέρα το νεο μέλος μέλος δέχεται προσωπικο μύνημα και του λέει ποσο ευχαριστημένος είναι στο εξαμηνο χωρίς να έχει ολοκληρωθεί το αποτέλεσμα,ο piros αναφέρει πως δεν είναι ευχαριστημένος απο την αντιμετώπιση της κλινικής και αμέσως έρχεται το φοβερό χερι του βεκρη που ακόμα σε μέλος δε το έχουμε δει.
.. Ο piros ανεβάζοντας το κανει κ λίγο τον δικηγόρο του διαβόλου,ο κεθενας ας κρίνει, εγώ αερατε έχω ρωτήσει δημοσίως τον Δημήτρη για πιο λογο δε παιρνει θέση στα αποδεδειγμένα σφάλματα της κλινικής και ακόμα μου απαντάει,την μια δε μπορούσε την αλλη πονουσε,συνεχώς μου λέει είναι κάπου και αύριο θα απαντήσει αλλά σε αλλά νήματα απαντάει σε μένα τίποτα ακόμα.
...γι εμένα η προσέγγιση μελών με pm αμέσως με την εγγραφή τους εμπεριέχει δολο,και είναι πολλά τα μέλη που έχουν δεχθεί μύνημα,αλλά το να εκθειάζει τον βεκρη για το χερι του που δεν του έκανε κιόλας μμ αλλα είχε μια μικρή συμμετοχη σαν guest star νομιζω παραπαει
 

aeratos28

Just aeratos
Συμφωνω με αυτά που ειπες..όντως το να στελνεις μηνύματα σε νέα μέλη κτλ είναι μέγα λαθος..βασικα δεν υπαρχει κανενας λογος να στειλεις p.m σε ενα μελος αν δεν εχεις συγκεκριμενο λογο..ειδικα σε νεο μελος κιολας ,απολυτως κανενας λογος..επίσης συμφωνω πως πρέπει να σου απαντήσει σε αυτό που έχεις ρωτήσει επανειλημμενως..
 

dimitris50423

Well-Known Member
Ελα τασο τωρα μπηκα φορουμ απο χθες το πρωι λογω ενος οχι πολυ σοβαρου προβληματος υγειας σε κοντινο μου προσωπο.
Λοιπον στο 6μηνο ημουν πολυ χαρουμενος γιατι το μαλλιμου ειχε δωσει ενα μεγαλο ποσοστο του τελικου μου αποτελεσματος. Τα μηνυματα ειναι απο αρκετα μεγαλη κουβεντα που ειχαμε κανει με τον piro.
Για το χερι του βεκρη επειδη οπως ειναι γνωστο ασχοληθηκε με τη hairline μου πιστευω οτι οτι μοσχευμα εβαλε βγηκε βλεποντας τις φωτο της τοποθετησης. Παρα αυτο μαλλον ημουν ο τελευταιος που ασχοληθηκε γιατι δεν εχω δει αλλους να συμμετεχει ενεργα στη διαδικασια.
Για τα υπολοιπα τασο..
Βλεπω τη hairline του Ακη αραιη ενω στην τοποθετηση ειχαν μπει μοσχευματα. Αυτο πρεπει να το δει με την κλινικη και να υπαρξει διορθωση. Η μεσσαια περιοχη που μπηκαν τα λιγα μοσχευματα βλεπω οτι επανηλθε αλλα ο Ακης λεει οτι ηταν και καλυτερα.
Για τη δοτρια του τα πλαινα του οσο ειδα απο τις φωτο ηταν αρξετα αραια.
Θα ηθελα να ξαναδω φωτογραφιες δοτριας καθαρες και του Ακη και του bruno. Υπαρχουν μελη οπως και εγω που καναμε βεκρη και δεν εχουμε προβλημα με τη δοτρια.
Λεω οτι αν καποιος απο πριν εχει αδυναμη δοτρια να ζηταει απλωμα της εξαγωγης περισσοτερο απο αυτο που παιρνουν. Για οποιο αλλο θεμα μπορουμε να το συζητησουμε. Μαζι και με το αλλο το παιδι που ο κροταφος απο τη μια μερια κλεινει λιγο περισσοτερο αυτα εχω διαπιστωσει μεχρι τωρα.
 
Τελευταία επεξεργασία:

pithikas

Well-Known Member
Αν και δε θέλω να κάνω μεταμόσχευση έχω σταμπάρει κανά 2 σε αυτή την κλινική που μετράνε και θα ήθελα να πάω για ενημέρωση.
 

dimitris50423

Well-Known Member
Τασο εκτος απο αυτα υπαρχουν και καλα αποτελεσματα που επισης δεν σχολιασαν ορισμενοι οχι πολλοι. Για εμενα το πιο εντυπωσιακο αποτελεσμα ειναι του laroiso. Γιατι ειχε μεγαλο προβλημα και αλλαξε εντελως την εικονα του. Δεν υπαρχει επαρκης ενημερωση με φωτογραφιες απο πολλα μελη και για πολλους δεν εχουμε ξεκαθαρη εικονα.
Θα θελα αν θελει ο bruno να κανει ανανεωση στο νημα του να δουμε και τη δοτρια του που δεν ειναι ευχαριστημενος και τη ληπτρια που ειπε οτι ειναι ικανοποιητικη η φυτρωση. Μονο ετσι μπιρει να υπαρξει μια βαση για το λογο οτι μμ κανουν διαφορετικα ατομα στην κλινικη. Οι πιο πολλοι γραψαμε ποιοι ασχοληθηκαν μαζι μας στην επεμβαση
 

koumparos

Well-Known Member
Εγω θα το ξαναπω και ας γινω κουραστικος.Φτιαξτε μια λιστα με τις νοσηλευτριες που πηραν μερος στις μμ να μην την πατησουν παιδια που θα πανε εκει για μμ.Κακα τα ψεματα οι χαμηλες τιμες ειναι δελεαρ και θα συνεχισουν να πηγαινουν για μμ με κριτηριο το μικρο κοστος.
 

dimitris50423

Well-Known Member
Για εμενα μια καλη μμ πρεπει να εχει καποια συγκεκριμενα στοιχεια. Αλλοι μπορει να τα βαζουν με αλλη σειρα.
Πρωτα ειναι η φυτρωση σε οσο το δυνατον μεγαλυτερο ποσοστο μαζι με τη φυσικοτητα στη hairline.
Μετα θα πρεπει να υπαρχει ομοιογενεια στη φυτρωση οχι αλλη πυκνοτητα στον αριστερο κ αλλη στον δεξι κροταφο και καλη συνδεση των μμ μαλλιων με τα υπαρχοντα χωρις κενα.
Τελος πρεπει δοτρια να μεινει σε καλη κατασταση και να μη φαινεται αραιη.
Πλανο μεταμοσχευσης βαζοντας και κρητηρια για το τι θα γινειστο μελλον δεν πιστευω οτι κανει καμια κλινικη σε Ελλαδα κ κυπρο. Ισως καποιες στο εξωτερικο.
Επισης δεν αλλαζω θεμα για να ξεχαστουν τα μηνυματα που εβαλε ο piros. Εχω πει οτι εχω μιλησει με καποια ατομα και με αρκετους δεν μιλησαμε για μεταμοσχευσεις αν και πρωτοι μου εστειλαν μηνυματα και αλλους τους απετρεψα.
Ατομα που εχουν απο πριν αραιη δοτρια και επιλεγουν την συγκεκριμενη κλινικη καλο ειναι να ζητανε προσεχτικη εξαγωγη και πιο απλωμενη απο οτι συνηθως ειδικα αν θελουν να κρατανε πολυ κοντο μαλλι.
Δεν ειναι κακο να ζητας κατι συγκεκριμενο. Και εγω πανω στην επεμβαση ειχα ζητησει μυτουλα στη hairline και χαιρομαι που το εκανα γιατι εδειξε ωραια
 
Τελευταία επεξεργασία:

Tasmania

Active Member
Γενικά δεν γράφω πλέον αν και σας διαβάζω μερικές φορές... Να πω λίγο την άποψη μου περί του θέματος Δημήτρη γιατί ειναι οντως σοβαρο ζητημα.

Ότι είναι ευγενικό και καλό παιδί φαίνεται και από τον τρόπο γραφής του, και από την αντίδραση στα όσα του λένε (ακόμα και παιδιά που έκαναν στην ίδια κλινικη μ/μ) και από μαρτυρίες μελών που είχαν συνάντηση μαζί του. Ειναι καλλιεργημένος ανθρωπος, σπουδασμενος και με προσωπικοτητα και κανενας δεν τα εχει με το Δημητρη ως ατομο-χαρακτηρα αλλα με την τακτικη-δραση του Δημητρη.

Στην ουσία (που λέει και ο CVIAL). Σκοπός του φόρουμ είναι η ανταλλαγή απόψεων, εμπειριών, γνώσεων ώστε υποψήφιοι για μ/μ να πέρνουν την καλύτερη γι'αυτους αποφαση με βαση τις παραμετρους-ταβανι που θετουν (οικονομικο, προσδοκιες κλπ). Αυτό που είναι όντως παράξενο και χρήζει σχολιασμού είναι ότι μιλούσε με αρκετά νεα μέλη στο ίνμποξ λέγοντας αυτα που ενιωθε (ισως απο ενθουσιασμο) αλλα θα μπορουσε να τα γραψει και δημοσια (εξαλλου και δημοσια εχεις γραψει οτι εισαι ευχαριστημενος&ενθουσιασμενος στα διαφορα stages εξελιξης της μ/μ σου-δεκτον με βαση και το αποτελεσμα δεν εισαι παραλογος σε αυτο), ΑΛΛΑ, γιατί επέλεξες το λιβάνισμα στην κλινική σε προσωπικά μηνύματα ? Προσωπικά οταν αρκετά μέλη έστελναν μήνυμα τους έλεγα "διαβαστε και αποφασιστε μονοι σας". Ειναι μεγαλη ευθυνη αθελα ή ηθελημενα να παροτρυνεις καποιο να κανει σε οποιοαδηποτε κλινικη, πόσο μάλλον με απευθείας επαφή σε προσωπική συζήτηση. Ελπιζω τουλαχιστον αυτο να το καταλαβες (οτι δλδ αθελα ή ηθελημενα σου εστειλες ατομα και δεν πηραν το αποτελεσμα που προσδωκουσαν). Εαν οχι υπαρχει ακομα χρονος να τους στειλεις ενα απολογητηριο προσωπικο μηνυμα. Εάν ήταν 1 μεμονομένο περιστατικό ας πάει στην ευχή του θεού (δυστυχως δεν ηταν Δημητρη). Επισης, η μη παραδοχη λανθασμενων πρακτικων της κλινικης (πχ τοτε η ιστορια με τα γαντια,φωτισμο,μασκες,σκουφια κλπ), η μη παραδοχη κακιστης διαχειρισης δοτριας (αποτελεσμα φαινονται στα μελη) τοτε δεν προσφερεις οφελος ουτε καν στην κλινικη που εκανες Δημητρη.. Λεκτικες πρακτικες "εμενα ποτε δεν με ενοιαζε η δοτρια" που ειναι το χωραφι για μελλοντικη χρηση για νεα μ/μ αν παει κατι στραβα επισης ειναι καταδικαστεες και επρεπε απο μονος σου να καταλαβεις καποια πραγματα χωρις να γινει αυτος ο σαματας. Το ότι μελη του φορουμ που εκαναν στην ιδια κλινικη Βεκρη εγραψαν αυτα που εγραψαν ειναι καιριας σημασιας για να εξαχθουν καποια συμπερασματα.
 

bruno1989

Active Member
Παίδες, μιας και το ζητήσατε, στην φωτογραφία παρακάτω θα δείτε και τη δικιά μου περίπτωση, όπου ο Δημήτρης μου έστειλε μήνυμα όταν πρωτοάνοιξα σχετικό νήμα με θέμα το που να κάνω μμ. Πάντως δεν θεωρώ ότι υπάρχει κάτι το φοβερά επιλήψιμο. ΟΚ θεωρώ ότι υπερασπίζεται υπέρμετρα την κλινική του Βεκρή, αλλά νομίζω ότι οι περισσότεροι που παίρνουν ένα καλό αποτέλεσμα από την κλινική που έκαναν, πάνω, κάτω με το ίδιο στιλ θα έγραφαν. Για μένα ο Δημήτρης δεν ξεχωρίζει από πολλούς άλλους εδώ μέσα οι οποίοι υπερασπίζονται την "κλινική" τους. Το αν δουλεύουν ή όχι σε αυτήν μάλλον δεν θα το μάθουμε ποτέ, με εξαίρεση τον dance ο οποίος προς τιμήν του παραδέχτηκε ότι έχει κάποιου είδους επαγγελματική σχέση με τον Γεωργίου (αν κάνω λάθος συγχώρεσέ με και διόρθωσέ με dance).

Προβολή συνημμένου 13658
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Δεν ξέρω τι θεωρείται επιλήψιμο και τι μη. Εγώ αυτό που βλέπω είναι 5 μηνύματα του Δημήτρη έναντι ενός του Piros και μια επιμονή έτσι ώστε ο Piros να πεισθεί να αξιολογήσει θετικά την περίπτωση Β. Δεν θα το χαρακτήριζες μια τυπική σύσταση κλινικής. Αυτή είναι η "ξερή" αλήθεια.

Το κινήτρο παραμένει (και μάλλον θα παραμείνει) άγνωστο. Το σίγουρο πάντως είναι ότι η όλη του παρουσία, μαζί με αυτά τα μηνύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας, είναι όχι μόνο υποστηρικτική αλλά και προωθητική της κλινικής. Εγώ έτσι το βλέπω.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dimitris50423

Well-Known Member
Tas εχω μιλησει και με παλια μελη με μηνυματα για ασχετα θεματα απλα γιατι με χαλαρωνε μετα τη δουλεια. Και εγω εχω γραψει σε πολλους δες τι επιλογες εχεις η ρωτα και τα παιδια στο φορουμ σε ατομα που ηθελαν να κανουν μμ.
Αν με ενδιεφερε να τους σπρωξω να κανουν καπου θα ηταν διαφορετικα τα μηνυματα μου. Εχω δειξει ηδη ενα και εχω και αλλα.
Δεν πιστευω οτι αλλοι δεν μιλουσαν με πμ.
Τα μηνυματα μου εχω στειλει μηνυμα στον Ακη να ελεγχθουν ολα. Εχω απο παλια μηνυματα και το ζητησα απο τις πρωτες μερες που ξεκινησε αυτη η συζητηση.
Καλο θα ηταν να ανοιχθει κ ενα θεμα δειξτε μας τι σας εχουν προτεινει μελη οταν ρωτησατε για μμ. Γιατι βλεπω οτι μονο για εμενα γινεται κουβεντα. Δεν εχω να απολογηθω για κατι γιατι δεν ειπα σε κανεναν πηγαινε εκει θα πας το ιδιο καλα με εμενα. Αντιθετως ειπα να δουν τι επιλογες εχουν. Αλλο ενα μελος ο rengar που εψαχνε για μμ οταν μου εστειλε δεν μιλησαμε καθολου για μμ με ρωτησε ο ιδιος κ του ειπα ανοιξε θεμα.
Επισης και ο skilltone που δημοσιοποιησα τα μηνυματα μας και μ εστειλε πρωτος.
 

bruno1989

Active Member
Τασο εκτος απο αυτα υπαρχουν και καλα αποτελεσματα που επισης δεν σχολιασαν ορισμενοι οχι πολλοι. Για εμενα το πιο εντυπωσιακο αποτελεσμα ειναι του laroiso. Γιατι ειχε μεγαλο προβλημα και αλλαξε εντελως την εικονα του. Δεν υπαρχει επαρκης ενημερωση με φωτογραφιες απο πολλα μελη και για πολλους δεν εχουμε ξεκαθαρη εικονα.
Θα θελα αν θελει ο bruno να κανει ανανεωση στο νημα του να δουμε και τη δοτρια του που δεν ειναι ευχαριστημενος και τη ληπτρια που ειπε οτι ειναι ικανοποιητικη η φυτρωση. Μονο ετσι μπιρει να υπαρξει μια βαση για το λογο οτι μμ κανουν διαφορετικα ατομα στην κλινικη. Οι πιο πολλοι γραψαμε ποιοι ασχοληθηκαν μαζι μας στην επεμβαση
Έχω αναρτήσει φωτο με τη δότρια , η λήπτρια είναι ακριβώς όπως την τελευταία φωτο που είχα ανεβάσει , καλές γιορτές με υγεία κιόλας σε όλους
 

dimitris50423

Well-Known Member
Δεν καταλαβα απο τι φωτο της δοτριας τι γινεται bruno. Βαλε καμια πιο φωτεινη να δουμε τι γινεται.
Κανε μια ανανεωση εφοσον εισαι ενεργο μελος να δουμε δοτρια ληπτρια και αφου υπαρχει προβλημα με τη δοτρια να φανει.

Δεν πιστευω οτι μια κλινικη θα εχει κοσμο αν καποιος λεει καλα λογια για αυτη. Και ο γιαννης εδω κ 5 χρονια λεει για hdc o dance για γεωργιου αλλοι για εξωτερικο ολοι υποστηριζουν κατι. Και καποιοι θα το εχουν πει και στο inbox φανταζομαι.
Εγω ετσι κι αλλιως εχω ψιλοβαρεθει ολη αυτη την ιστορια. Το νημα μου ολοκληρωθηκε και καποια στιγμη θα ειμαι παρατηρητης οπως πολλα μελη.
 

foufoutos

New Member
δεν θα αρνηθω οτι τον πρωτο χρονο απο ενθουσιασμο μιλησα με καποια ατομα
Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται.

Α ρε κακομοίρη, χρονιάρες μέρες γράφτηκες στο ταμείο ανεργίας... Τουλάχιστον πρόλαβες να πάρεις το δώρο Χριστουγέννων; ;)
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
O foufoutos μπαναρίστηκε. Όχι για αυτά που έγραψε αλλά γιατί ήταν το πρώτο μήνυμα ενός νέου μέλους ηλικίας 50sec. Άρα ήταν μάλλον κάποιος κλώνος. Να ξεκαθαρίσω εδώ ότι προτιμώ κάποιος με παρρησία να πει αυτό που πραγματικά σκέπτεται με το αληθινό user name του παρά να καταφεύγει σε τέτοιες τακτικές.
 
Τελευταία επεξεργασία:

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Aυτα να τα βλεπει ο φιλος μας Tol που εχουμε την καχυποψια για τα νεα μελη.
Ηθελα να το αναφερω πριν αλλα περιμενα να το δει πρωτα απο σενα Cvial.
 
  • Like
Reactions: tol

tol

Well-Known Member
Συμφωνω απολυτα, φιλαρακι John.

Απλα ομως δεν ειναι σωστο "μαζι με τα ξερα να καιγονται και τα χλωρα".

Οταν ειναι εξωφθαλμο οτι το σχολιο ενος νεου μελους ειναι εμπρηστικο (ειρωνικο, χλευαστικο), τοτε το "κραξιμο" και, ισως, το "μπαναρισμα" επιβαλλεται.

Απο την αλλη καλο ειναι να δινουμε λιγο χρονο και βημα εκφρασης αποψεων (ακομη και σε νεα μελη), αν αυτες οι αποψεις δεν προκαλουν.

Εξαλλου ο χρονος ειναι αμειλικτος κριτης ολων μας.
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Συμφωνω απολυτα, φιλαρακι John.

Απλα ομως δεν ειναι σωστο "μαζι με τα ξερα να καιγονται και τα χλωρα".

Οταν ειναι εξωφθαλμο οτι το σχολιο ενος νεου μελους ειναι εμπρηστικο (ειρωνικο, χλευαστικο), τοτε το "κραξιμο" και, ισως, το "μπαναρισμα" επιβαλλεται.

Απο την αλλη καλο ειναι να δινουμε λιγο χρονο και βημα εκφρασης αποψεων (ακομη και σε νεα μελη), αν αυτες οι αποψεις δεν προκαλουν.

Εξαλλου ο χρονος ειναι αμειλικτος κριτης ολων μας.

Με το που εγραψε συτο ο foyfoytos μπηκα να δω ποτε εκανε εγγραφη και ποσα μυνηματα εχει.
Βλεπω νεο μελος με ενα μυνημα,ειπα να του την πω αλλα περιμενα.
Αν του την ελεγα χωρις να του την πει ο mod.ισως παλι με παρεξηγουσες.
Το νημα που εκανες σβηστηκε με μενα και τον stripar?
 
Μπλουζα