Στρατος και τριχοπτωση

UberAlles13

New Member
Παιδια καλησπερα και χρονια πολλα
Φευγω για φανταρος σε λιγο καιρο η θητεια μου θα ειναι μονο 3 μηνες ευτυχως αλλα με ανησυχει η τριχοπτωση που εχω εδω και 2 χρονια περιπου.
Ειμαι 27 και χρησιμοποιω ανεκαθεν μινοξιδιλη μονο liqud στην αρχη και foam εδω και 3 μηνες.
Εχω μια ελαφρια αραιωση τιποτα πολυ φανερο ακομα
Αυτο που με ανησυχει ομως ειναι μηπως υπαρχουν τριχες που δεν μεγαλωνουν πια και τωρα που θα με κουρεψουν πρωτη σκαλα δεν ξαναμεγαλωσουν ποτε σε μερικα σημεια.
Με λιγα λογια σκεφτομαι οτι το μαλλι μου τωρα ναι μεν φαινεται πυκνο επειδη οι υγιεις ακομα τριχες δινουν ενα density, αλλα αν "ξεκινησει απο το 0" θα επανελθει σε πολυ χειροτερα σημεια.
Υπαρχει καποιος με αναλογη εμπειρια?
Ευχαριστω
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
Φιλε συνεχισε μινοξιδιλη κ μεσα.Σιγουρα με το να βαζεις μινοξιδιλη δεν λυνεις το προβλημα σου αλλα το καθυστερεις.Το αν κουρευεσαι κοντα η μακρια δεν παιζει κανενα ρολο.Καλη θητεια και κουραγιο στην τεραστιας διαρκειας θητειας σου.
 

UberAlles13

New Member
Χαχα ως κατοικος εξωτερικου οντως ειναι αρκετα μειωμενη!
Ισχυει οτι αν καποιος με τριχοπτωση ξυρισει το κεφαλι του, ενδεχομενως να μην ξαναβγουν ολα?
Γενικα το ξυρισμα υποθετω ομως εχει διαφορα απο την πρωτη σκαλα
 

somari

Active Member
Αν τα μαλλιά που λες είχαν σταματήσει να μεγαλώνουν (και άρα αν τα κόψεις θα μείνουν σε αυτό το μήκος) θα είχαν πέσει. Η τίχα ή πέφτει, ή μεγαλώνει. Δεν γίνεται κάτι ενδιάμεσο.
 

crossfire

Well-Known Member
π.χ μια τριχα 1 εκατοστου που δεν μεγαλωνει σημαινει οτι ειναι προγραμματισμενη να πεσει στο αμεσο μελλον.....αν την κοψεις στο 0,5 αυτη θα ξαναγινει τριχα 1 εκατοστου γιατι ετσι ειναι προγραμματισμενη να ειναι τη δεδομενη χρονικη στιγμη
καποια στιγμη βεβαια στο μελλον θα πεσει και θα βγει μια πιο αδυναμη και μικρη μεχρι να σταματησει ο θυλακας να παραγει...
αυτες οι τριχες που βλεπεις τωρα οτι δεν μεγαλωνουν,αν τις κοψεις κοντες θα ξαναμεγαλωσουν παλι μεχρι το σημειο που τις βλεπεις τωρα....μην ανησυχεις γι αυτο
 
Μπλουζα