Στιγμή για Αποφάσεις

Καλησπέρα σε όλο το forum και καλή χρονιά,
παρακολουθώ το forum για πάνω από 7 χρόνια έχοντας διαβάσει τα περισσότερα που αφορούν μεταμοσχεύσεις και θεραπείες.
Είμαι 31 στα 32 και αντιμετωπίζω πρόβλημα για πάνω από μια δεκαετία με αρχή στο πίσω μέρος.
Την τελευταία 4ετία και το μπροστινό μέρος είναι εξαφανισμένο, σταδιακά, κάθε χρόνο και χειρότερα που λέμε, μέχρι το σημερινό αποτέλεσμα.
Από θεραπεία, regaine αφρό 5% και πρόσφατα σκεύασμα από φαρμακείο που περιέχει regaine 5% για περίπου μια 4ετία χωρίς όμως με μεγάλη τήρηση και με αρκετές διακοπές αυτού.
Γενικά είναι ένα πρόβλημα όπου, όπως θα ταυτιστείτε και εσείς, στο θέμα της ψυχολογίας μου με οδηγεί ορισμένες φορές ακόμα και σε κρίση πανικού, χώρια την καθολική στεναχώρια που μου προκαλεί !! και όχι οι ατάκες του τύπου : έλα μωρέ τρίχες είναι σιγά κτλ δεν μου δίνουν κανένα κουράγιο.
Ιστορικό τριχόπτωσης έχω από τον πατέρα της μητέρας μου, λέγεται πως από εκεί τα αρσενικά κληρονομούν περισσότερο το θέμα τριχόπτωση, δεν ξέρω αν είναι αλήθεια η όχι αλλά στην δική μου περίπτωση είναι βέβαιο καθώς από την μεριά του πατέρα μου μέχρι και τον προπάππου μου όλοι τους είναι πυκνό μαλλί.
Έναυσμα της απόφασης μου για να ψάξω για μεταμόσχευση ήταν η μεταμόσχευση που έκανε ένας καλός μου φίλος στην Τουρκία και πιο συγκεκριμένα στον dr. Serkan Aygin. Σχετικά παρόμοιο πρόβλημα ο φίλος την έκανε προ διμήνου με καλό μετεγχειρητικό αποτέλεσμα από θέμα δότριας και τοποθέτησης, τώρα για το αποτέλεσμα θα πρέπει τουλάχιστον να περιμένουμε άλλους 4 μήνες.
Ψάχτηκα και εγώ για εκεί καθώς το τίμημα ήταν value for money, νομίζω κοντά στο 1 ευρώ / graft και η μεταχείριση που έλαβε από την ομάδα του γιατρού καθώς ο ίδιος δεν πολύ παρουσιάζεται, αρκετά επαγγελματική.
Διαβάζοντας στο ίντερνετ, ξένα forum, είδα ότι ο γιατρός αυτός έχει και αρνητικά αποτελέσματα, επομένως αποφάσισα να ανοίξω νήμα για να ακούσω γνώμες και από πιο έμπειρα μέλη.
Να ξεκαθαρίσω κάτι, ο μεγαλύτερος φόβος μου με το να ανοίξω νήμα εδώ μέσα καθώς όπως προείπα έχω διαβάσει άπειρα νήματα όλα αυτά τα χρόνια, ήταν τα μηδενιστικά σχόλια, τα απόλυτα του τύπου ΄΄άστο φίλε ξύρισε τα όλα '' , ''δεν γίνεται τίποτα'' κτλ τα οποία σου δημιουργούν ακόμα μεγαλύτερη κατήφεια στο ήδη υπάρχον πρόβλημα σου όσο ειλικρινή και να είναι.
Γιαυτό θα ήθελα, όταν ανεβάσω και φωτογραφίες, αφού δω ότι ανέβηκε το νήμα ,να υπάρξει προσέγγιση από γνώστες που όμως εμπειρικά κρίνουν χωρίς απόλυτες απόψεις και αποθαρρύνσεις.
Το αποτέλεσμα που περιμένω είναι η βελτίωση με φυσικότητα όσο μπορεί να πάει, προφανώς θαύματα δεν γίνονται αλλά και η βελτίωση θα έχει αντίκτυπο τουλάχιστον σε εικόνα και κατά συνέπεια στην ψυχολογία.
Το οικονομικό δεν μπορώ να πω ότι αποτελεί μείζον ζήτημα με την έννοια ότι αν ακούσω απόψεις εμπεριστατωμένες ( κατόπιν των φωτογραφιών μου) και αξίζει κάποιος γιατρός που έχει ακριβό κόστος τότε θα προσπαθήσω να συγκεντρώσω τα χρήματα.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gerassis

Well-Known Member
Φίλε πρέπει να κάνεις θεραπέια με Φιναστερίδη (θες σίγουρο αποτέλεσμα) ώστε πρώτα να δεις τι θα σου δώσει. Η τριχόπτωση δείχνει ότι θα προχωρήσει. Η Φίνα θα σου δώσει πίσω αρκετες. Μη κάνεις ακόμη μμ
 

koumparos

Well-Known Member
Το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχεις σύμφωνα με τις φωτό είναι ότι η δοτρια σου δεν φενεται σε καλή κατάσταση.Φενεται χτυπημένη από την αα η απλά δεν είναι πυκνή.Απο εκεί πρώτα πρέπει να ξεκινήσεις να δεις τι συμβαίνει με τη δοτρια και τι νούμερα μπορεί να δώσει.Προφανως ένας σοβαρός γιατρός θα σε βάλει στην φίνα εάν έχει σκοπό να σε αναλάβει.Βαλε καλύτερες φωτό.
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Φίλε gerassi η φίνα να του δώσει τι στην κατάσταση που βρίσκεται?
Η ηλικία είναι καλή για μεταμόσχευση και η δότρια σε κάποια σημεία φαίνεται καλή.
Γνώμη μου είναι να προχωρήσεις σε μεταμόσχευση εφόσον δεις πόσα διαθέσιμα μοσχεύματα υπάρχουν και εάν η δότρια σου είναι περιορισμένη να δείτε να φτιάξετε ένα σωστό πλάνο για την καλύτερη δυνατή κάλυψη και βελτίωση τις εικόνας σου.
 
Καλησπέρα σε όλους και ευχαριστώ πολύ όσους μπήκαν στον κόπο να γράψουν.
Επισυνάπτω πιστεύω κάπως πιο διαφωτιστικές φωτογραφίες.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Μπλουζα