Σταματωντας το Ζιρτεκ τι??

paokmaniak

New Member
Καλησπέρα στο φορουμ και παλι. Ειχα ανεβασει παλιοτερα φωτο με την ραφλα μου. Ξεκινησα τη θεραπεια με Ζιρτεκ και Minoxidil και ειχα τρομερα αποτελεσματα στο πρωτο 2μηνο (κλεινω τωρα 7-8 μηνες) μετα απο λιγο καιρο ομως παρατηρησα οτι παρα το γεγονος οτι ειχα συνεχεια στην αναπτυξη νεων τριχων, η τριχοπτωση επανηλθε και πλεον σκεφτομαι να αλλαξω το Ζιρτεκ με καποιο αλλο DHT blocker (και δε θα ηθελα να χρησιμοποιησω Fina) υπαρχει καποια αλλη δοκιμασμενη αντιπρόταση?

(μολις γυρισω Θεσνικη θα ανεβασω και τις φωτο ειμαι πολυ χαρομενος με τη βελτιωση την οποια συνεχιζω να βλεπω και τωρα που χρησιμοποιω μονο μινοξιδιλη χωρις Ζιρτεκ)

Ευχαριστω κ παλι κ το φορουμ γενικα κ οσους βοηθησουν

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
paokmania, δεν έχω χρησιμοποιήσει ζιρτεκ και δεν έχω προσωπική πείρα. Όμως συνεχώς διαβάζω στα ξένα φόρουμ πάρα πολλούς να λένε ότι τους έκοψε την τριχόπτωση μαχαίρι.
Η φιλοσοφία του ζιρτέκ δεν έχει να κάνει με μπλοκάρισμα της dht, άρα αν σου δουλεύει πιστεύω θα χάσεις τα οφέλη του αντικαθιστώντας το με κάποιου τύπου dht blocker. Άσχετα αν μπορεί να βρεις άλλα οφέλη, αλλά δεν το ξέρεις.
Εγώ ότι βλέπω και μου βγάζει νέες τρίχες δεν το αλλάζω...εκτός αν υπάρξουν παρενέργειες, όπως είχα με την κετοκοναζόλη.
Μήπως η τριχόπτωση σου είναι εποχιακού τύπου?
Το ζιρτέκ το έχεις καιρό? Μήπως θέλει ανανέωση?

krhtikos21

Member
paokmaniak είπε:
Καλησπέρα στο φορουμ και παλι. Ειχα ανεβασει παλιοτερα φωτο με την ραφλα μου. Ξεκινησα τη θεραπεια με Ζιρτεκ και Minoxidil και ειχα τρομερα αποτελεσματα στο πρωτο 2μηνο (κλεινω τωρα 7-8 μηνες) μετα απο λιγο καιρο ομως παρατηρησα οτι παρα το γεγονος οτι ειχα συνεχεια στην αναπτυξη νεων τριχων, η τριχοπτωση επανηλθε και πλεον σκεφτομαι να αλλαξω το Ζιρτεκ με καποιο αλλο DHT blocker (και δε θα ηθελα να χρησιμοποιησω Fina) υπαρχει καποια αλλη δοκιμασμενη αντιπρόταση?

(μολις γυρισω Θεσνικη θα ανεβασω και τις φωτο ειμαι πολυ χαρομενος με τη βελτιωση την οποια συνεχιζω να βλεπω και τωρα που χρησιμοποιω μονο μινοξιδιλη χωρις Ζιρτεκ)

Ευχαριστω κ παλι κ το φορουμ γενικα κ οσους βοηθησουν

πόσο καιρό χρησιμοποιείς??
είχες παρενέργειες?

sfentona

New Member
weznem είπε:
georgehairs είπε:
πως λειτουργει το ζιρτεκ ρε παιδια?

pgd2 μπλοκερ :blush:

σε εμενα δεν εκανε κατι...το εκοψα.. ωστοσο θα προτεινα να δοκιασεις ru topiko antiadrogonno

αντί να πάρει τοπικό ru καλύτερα να το πάρει από το στόμα σε χαμηλή δόση γιατί είναι γνωστό ότι απορροφάται από τον οργανισμό και σαν τοπικό ... δεν το έχεις ιδέα wenzem καλύτερα πήγαινε για πικ πονκ ...

paokmaniak

New Member
To Zirtek τον πρωτο μηνα μου εκανε δουλεια αλλα μετα τιποτα. Απο οσο διαβασα και στο αντιστοιχο τοπικ σε πολλα παιδια λειτουργησε ετσι. Ηδη εχω ενα μηνα που το κοψα (μετα απο χρηση 6 μηνων) και ειμαι στο ιδιο επιπεδο με μονο μινοξιδιλη

Ru τοπικο τι ακριβως ειναι? Δωστε μου κανα τοπικ σχετικο λινκ αν μπορειτε. Ευχαριστω

weznem

Well-Known Member
paokmaniak είπε:
To Zirtek τον πρωτο μηνα μου εκανε δουλεια αλλα μετα τιποτα. Απο οσο διαβασα και στο αντιστοιχο τοπικ σε πολλα παιδια λειτουργησε ετσι. Ηδη εχω ενα μηνα που το κοψα (μετα απο χρηση 6 μηνων) και ειμαι στο ιδιο επιπεδο με μονο μινοξιδιλη

Ru τοπικο τι ακριβως ειναι? Δωστε μου κανα τοπικ σχετικο λινκ αν μπορειτε. Ευχαριστω

http://www.hairlossgr.com/forum/thread-297.html
http://www.hairlossgr.com/forum/thread-4648.html

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Μπλουζα