Σταματάει από μόνο του?

louloukos

New Member
Καλησπέρα, έχω εναν φίλο που τον ξέρω περίπου 6 χρόνια. Από τότε που τον ξέρω είναι norwood 1 με 2, φαίνεται ότι του έχουν αραιώσει λιγό στους κρόταφους αλλά τίποτα το τραγικό. Τον ρώτησα πως έχει σταματήσει την τριχόπτωση / φαλάκρα και μου είπε ότι δεν έχει κάνει τίποτα το ιδιαίτερο (και τον πιστεύω γιατί δεν είναι από τα άτομα που θα τον ένοιαζε και πολύ)

Υπάρχει περίπτωση η ΑΑ να σταματήσει από μόνη της?

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

sven

Active Member
Αναλόγως τι κληρονομικές προδιαγραφες έχει ο καθένας. Ο φίλος σου ίσως να έιναι γραφτο να χάσει αυτα που έχασε και να μην πάρει πιο μεγάλη έκταση.

ρε μαγκες σε αυτα τα γονιδιακα τεστ (test dna ) δε θα μπορουσαν να δουν αν θα εχουμε προδιαθεση η οχι , εδω βλεπουν για ασθενειες για καρκινους κλπ την ραφλα δεν θα την εβρισκαν....

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Ποσα λεφτα θελει για να κανεις αυτο το test dna?
Αν πας θα σε παρουν στα σοβαρα η θα σε πεταξουν με τις κλοτσιες?

να σε πεταξουν με τιε κλωτσιες !?
αμα τα σκασεις φιλε ολα γινονται....εξαλλου θα πας για εναν γενικο ελγχο dna (γυρω στα 300 ευρω το εχω βρει απο γνωστο )
και θα ρωτησεις αν μπορει να φανει κατι τετοιο στην εξεταση αλλωστε γονιδια ελεγχουν , εδω ρε σεις κανουμε τριχοριζογραμμα αυτο θα μας πειραξει .
και να σου πω κατι φαντασου να φαινεται στην εξεταση και να σου πει οτι δεν εχεις προδιαθεση ενω εχεις αρχισει ηδη να καραφλιαζεις ,αντε μετα να μας πουνε οτι ειναι κληρονομικο ....εκει καταλαβαινεις οτι κατι αλλο φταει τελικα .

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Ναι ωραια και πες οτι στο dna σε λενε οτι θα καραφλιασεις μετα τι γινεται?
Αρχιζεις την φινα και θεραπειες?Η μαζευεις λεφτα απο νωρις για μελλοντικη μεταμοσχευση.

αμα σου πουνε οτι θα καραφλιασεις οκ ,αν σου πουνε ομως οτι δεν ....ενω εσυ καραφλιαζεις καταλαβαινεις οτι καπου βρωμαει η υποθεση και ολο αυτο που γινεται στο κεφαλι σου ειναι απο κατι αλλο και οχι απο κληρονομια τεστοστερονες κλπ. και την ψαχνεις διαφορετικα , τωρα τι θα πρεπει να ψαξεις μετα μη με ρωτησεις γιατι δεν ξερω .

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Μπλουζα