Σκέψη για μεταμόσχευση μαλλιών

piros75

Well-Known Member
Καλημέρα, κατ' αρχάς ξεκινάμε με τη διαπίστωση ότι δεν έχεις διάχυτη αλωπεκία, όπως αναφέρεις. Έχεις απλά μια συνηθισμένη εικόνα ενός ανθρώπου που πάει προς ΝW 6. Θα σου πρότεινα και εγώ να πας να σου κάνουν στην DHI μέτρηση της δότριας για να γνωρίζεις τι μπορεί αυτή να δώσει. Έπειτα καταστρώνεις το πλάνο σου και αποφασίζεις σε ποιον γιατρό-κλινική θες να πας. Θεωρώ ότι κάτι αντίστοιχο με τον Ανάργυρο και ίσως ακόμα καλύτερο μπορείς να το πετύχεις. Απλά νομίζω ότι χωρίς θεραπεία θα χάσεις κάποια στιγμή τις υπόλοιπες τρίχες που έχεις τώρα. Συνεπώς, η παράλληλη θεραπεία για σένα είναι μονόδρομος.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gatoni

New Member
Γεια σας παιδιά, επανέρχομαι στο θέμα μου με νέες φωτογραφίες, τραβηγμένες την Παρασκευή δηλαδή περίπου δύο εβδομάδες μετά τις πρώτες στο αρχικό μου μήνυμα. Ρε παιδία υπάρχει περίπτωση να έχω κάποιο πρόβλημα με τον θυρεοειδή;οι πιο πρόσφατες εξετάσεις αίματος που έχω κάνει είναι ένα χρόνο πριν αλλά ποτέ δεν θυμάμαι να έχω κάνω για θυρεοειδή..

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    212.1 KB · Προβολές: 74
  • 2.jpg
    2.jpg
    136.3 KB · Προβολές: 68
  • 3.jpg
    3.jpg
    122.2 KB · Προβολές: 70
  • 4.jpg
    4.jpg
    210.2 KB · Προβολές: 64
  • 5.jpg
    5.jpg
    205.5 KB · Προβολές: 66
  • 6.jpg
    6.jpg
    165.9 KB · Προβολές: 72
  • 7.jpg
    7.jpg
    147.9 KB · Προβολές: 70
  • 8.jpg
    8.jpg
    181.6 KB · Προβολές: 68
  • 10.jpg
    10.jpg
    172.6 KB · Προβολές: 65

dimitris50423

Well-Known Member
Αραιος παντου. τωρα που μακρυνες το μαλλι φανηκαν οι δυνατοτητες της δοτριας σου. Η δοτρια σου χωρις να εχει υποστει εξαγωγη τριχοθυλακιων δειχνει πολυ αδυναμη σε ολο το μηκος και πλατος της.
επισης η εκταση της λητριας ειναι τεραστια.
κανα 2000 μοσχευματα εχεις δεν εχεις. κανε αιματολογικο ελεγχο σαν τελευταια λυση.
Τελος καποια απο τα μοσχευματα που εχεις στη δοτρια σημερα μπορει να μη τα εχεις και αυριο.

piros75

Well-Known Member
γράψε λάθος σε αυτό που σου είπα. Μάλλον έχεις Διάχυτη Αλωπεκία, κάτι που σημαίνει ότι (για την ώρα και μέχρι να δεις αν λύνεται) δεν κάνεις για μμ. Θα πετάξεις τα χρήματά σου.....

gatoni

New Member
Παιδία έκανα αναζήτηση την λέξη "διάχυτη αλωπεκία" στο φόρουμ, έχω πελαγώσει λίγο είναι η αλήθεια δεν ξέρω από που να ξεκινήσω, σε γενικές γραμμές δίαβασα για εξετάσεις σιδήρου-φερετίνης, βιταμινών, ορμονών, ψευδάργυρου και θυρεοειδούς. Επίσης έχω στείλει φωτογραφίες στον Lorenzo για να μου πει την γνώμη του.

piros75

Well-Known Member
Μόνο ένας σοβαρός δερματολόγος μπορεί να σου πει πραγματικά αν είναι διάχυτη, αλλά δυστυχώς η εικόνα δείχνει ως σαν να είναι. Μπορεί από την άλλη να έχεις απλά αραιή δότρια, όμως είτε έτσι είτε αλλιώς το αποτέλεσμα που θα είχες με μια μμ και με δεδομένο το NW σου δεν θα είναι ικανοποιητικό. Οπότε καλύτερα να μην ασχοληθείς.

Μπλουζα