Σκέψη για μεταμόσχευση μαλλιών

gatoni

New Member
Καταρχήν καλησπέρα και καλώς σας βρήκα ( αν και παρακολουθώ καιρό το forum από το οποίο έχω μάθει αρκετά και σας ευχαριστώ όλους για αυτό). Για να μην σας κουράσω, θα σας παρακαλούσα αν μπορείτε να με βοηθήσετε θα ήθελα την γνώμη σας: είμαι 33 ετών, από την ηλικία των 20(με επιφύλαξη) άρχισα να βλέπω αραίωση στο μαλλί μου και όταν "πείραζα" τα μαλλιά μου έβλεπα να πέφτουν κάτι άσπρα κομματάκια, έτσι επισκέφτηκα δερματολόγο και ξεκίνησα θεραπεία με raigaine και μου είπε ότι αυτά τα κομματάκια τα άσπρα που έβλεπα ονομάζονται σμήγμα. Ακολούθησα την αγωγή κάποιο χρονικό διάστημα και μετά την σταμάτησα, μέχρι και τα 29-30 δεν χρησιμοποίησα κάτι συστηματικά για αγωγή πάρα μόνο λουζόμουν με ένα καλό σαμπουάν(epicrin). Στην ηλικία των 29-30 επισκέφτηκα ξανά δερματολόγο ο οποίος μου έδωσε μια λοσιόν με regaine συν κάποιο άλλο συστατικό που δεν θυμάμαι( άλλα αν χρειαστεί θα ψάξω να βρω τις συνταγές να σας το πω), επισκέφτηκα και δεύτερο δερματολόγο για μια ακόμη γνώμη οπού και αυτός τα ίδια μου είπε σε γενικές γραμμές(να αναφέρω πως δεν θυμάμαι κανείς από αυτούς τους δύο να είπε κάτι για σμήγμα). Ακολούθησα την αγωγή για ένα χρόνο περίπου και έχω την εντύπωση πως η τριχόπτωση περιορίστηκε με το που σταμάτησα όμως άρχισε η κατηφόρα. Τώρα στα 33 σκέφτομαι σοβαρά την "λύση" της μεταμόσχευσης, διαβάζοντας το φορουμ έμαθα κάποια πράγματα(όπως οτι μάλλον έχω διάχυτη αλωπεκία και όχι τόσο καλή δότρια) και θα ήθελα την γνώμη σας πάνω στο θέμα της μεταμόσχευσης . Πιστεύεται ότι μπορώ να έχω ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα για α και β ζώνη;

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    206.9 KB · Προβολές: 147
  • 4.jpg
    4.jpg
    165.1 KB · Προβολές: 125
  • 3.jpg
    3.jpg
    149.4 KB · Προβολές: 140
  • 5.jpg
    5.jpg
    120.7 KB · Προβολές: 168
  • 8.jpg
    8.jpg
    119.2 KB · Προβολές: 122
  • 9.jpg
    9.jpg
    120.9 KB · Προβολές: 127
  • 10.jpg
    10.jpg
    139.1 KB · Προβολές: 132
  • 11.jpg
    11.jpg
    1.8 MB · Προβολές: 126

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

anargiros88

Well-Known Member
Καλησπέρα και καλώς ήρθες γατονι ! Έχεις και εσύ μεγάλο θεματάκι !!! Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να γίνει μέτρηση της δότριας περιοχής . Γνωρίζοντας την << αποθήκη σου >> ξεκινάς την ερεύνα σου σε κλινικές !
Προσοχή όμως , να διαβάσεις καλά το φόρουμ για να πας διαβασμένος και χωρίς απορίες !!!

Να ξέρεις Γατονι ότι θα χρειαστείς , χρόνο , χρήμα και υπομονή ....

koumparos

Well-Known Member
Mε το χερι στην καρδια απλα μην ασχοληθεις καθολου με μεταμοσχευσεις.Μεγαλο norwood φτωχη δοτρια και σε ηλικία που μαλον φενεται οτι θα χασεις και αλλα μαλια συντομα.

gatoni

New Member
Καλημέρα παιδιά, είχα συνάντηση με γιατρό την προηγούμενη εβδομάδα όπου με είδε από κοντά. Με ρώτησε για το τι εικόνα έχω στο μυαλό μου πως θέλω να πετύχω με την μεταμόσχευση, απάντησα ότι γνωρίζω πως δεν μπορώ να καλύψω όλη την έκταση και πως επιθυμώ ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα "μπροστά".Μου ανέφερε πως είμαι δύσκολο περιστατικό και πως έχει απορρίψει υποψηφίους με παρόμοια κατάσταση επειδή επιθυμούσαν μια εικόνα πρακτικά αδύνατη. Μου είπε ότι δεν έχω τόσο καλή δότρια και ότι μπορούμε να πάρουμε 2500 grafts και κάποια ακόμα (μου είπε αριθμό αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς νομίζω 1400, θα πιέσουμε όμως την δότρια). Συζητήσαμε και είπαμε να τα ρίξουμε όλα α και β ζώνη. Να επισημάνω πως τα πλαινά μαλλιά θα τα κουρεύω τόσο κοντά.

Τελευταία επεξεργασία:

anargiros88

Well-Known Member
Καλημέρα Γατονι ! Ο γιατρός που σε είδε έκανε μέτρηση δότριας περιοχής η απλά με το μάτι σου είπε στο περίπου ?

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Καλημέρα φίλε!
Καταρχήν έχεις διαβάσει καθόλου το φόρουμ τα νήματα των μεταμοσχευσεων να πάρεις μια ιδέα?
Είσαι σε καλή ηλικία για μεταμόσχευση.
Θα μας βοηθούσες αν μπορούσες να μακρύνεις λίγο το μαλλάκι για βγάλουμε καλύτερα συμπέρασμα για την έκταση του προβλήματος πάνω από το κεφάλι άλλα και να δούμε από δότρια πως τα πας.

Η δότρια πίσω φαίνεται καλούτσικη αλλά τα πλάγια με ανησυχούν λίγο.
Το καλό είναι ότι φαίνεται στην κορυφή (ροξακι) να μην έχεις τόσο θέμα.

Πάντως σαν πρώτη μεταμόσχευση θα μπορούσες να βγάλεις περίπου στα 3000 grafts.

gatoni

New Member
Καλημέρα, διαβάζω το φορουμ τους τελευταίους δύο μήνες, έχω σχηματίσει μια άποψη για κλινικές και έχω διαβάσει και κάποια νήματα μεταμοσχεύσεων -παρουσιάσεων,σίγουρα όμως έχω πολλά να διαβάσω και να μάθω ακόμα. Έβγαλα και σήμερα κάποιες φωτογραφίες που τις παραθέτω από κάτω. Τώρα φώτο με πιο μακρύ μαλλί (μαλλί λέμε τώρα:)) έχω αλλά δεν νομίζω να βοηθήσουν καθώς δεν έχουν τραβηχτεί για αυτόν τον σκοπό

Συνημμένα

• 25.jpg
    25.jpg
    148.3 KB · Προβολές: 100
  • 26.jpg
    26.jpg
    87.1 KB · Προβολές: 107
  • 27.jpg
    27.jpg
    109.6 KB · Προβολές: 92
  • IMG_20180512_103736.jpg
    IMG_20180512_103736.jpg
    114.7 KB · Προβολές: 94

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

makis25

Well-Known Member
αν θες μετα τη μεταμοσχευση να μπορεις να διατηρησεις ενα κουρεμα αρκετα κοντο που θα προσεγγιζει το πως εισαι τωρα με τα λιγοτερα δυνατα σημαδια τοτε θα πρεπει να αποφυγεις την advanced hair clinics του βεκρη

gatoni

New Member
Θα αφήσω να μακρύνουν τα μαλλιά και θα ανεβάσω ξανά φωτογραφίες.Ο γιατρός που με είδε είναι ο κ. Μιχάλης Γεωργίου.

makis25

Well-Known Member
Ο γεωργιου εχει φτιαξει ωραια σελιδα για την κλινικη του ,περιγραφει στη σελιδα του τις φαρμακευτικες παρεμβασεις και οχι ματζουνια καλυντικα , μιλαει με grafts και οχι με τριχες η με sessions , εχει πολλες κοντινες φωτογραφιες με αποτελεσματα και κανει και τιμες προσφορες νομιζω στο φορουμ οποτε ειναι καλη επιλογη.

athenian

Well-Known Member
Ο Γεωργίου τουλάχιστον θα σου πει ειλικρινά τι μπορεί να γίνει. Δεν θα σου δώσει ψεύτικες ελπίδες . Αν έχεις συγκεκριμενες προσδοκίες και είσαι συνειδητοποιημένος στο ότι δεν θα γίνεις σαν 18χρονος προχωρά το.

gatoni

New Member
Ο Γεωργίου τουλάχιστον θα σου πει ειλικρινά τι μπορεί να γίνει. Δεν θα σου δώσει ψεύτικες ελπίδες . Αν έχεις συγκεκριμενες προσδοκίες και είσαι συνειδητοποιημένος στο ότι δεν θα γίνεις σαν 18χρονος προχωρά το.
Όπως αναφέρω και πιο πάνω ο γιατρός με ρώτησε εξαρχής τι προσδοκίες έχω ώστε να με αναλάβει, καθώς όπως μου είπε έχει απορρίψει παρόμοια περιστατικά λόγω υπερβολικών προσδοκιών. Κοιτώντας τα νήματα άλλων μεταμοσχεύσεων (προφανώς όχι όλων) για να βρω κάποιο παρόμοιο περιστατικό έπεσα πάνω στο νήμα του Anargiros88 https://www.hairlossgr.com/threads/anargiros88_dhi-thessalonikis_2966-grafts_5-6-8-2017.11482/. Πιστεύετε ότι μπορώ να έχω ένα τέτοιο αποτέλεσμα σαν "βάση";;; Έπισης αν κάποιο μέλος θύμαται κάποιο παρόμοιο περιστατικό ας μου στείλει τον σύνδεσμο.

makis25

Well-Known Member
Όπως αναφέρω και πιο πάνω ο γιατρός με ρώτησε εξαρχής τι προσδοκίες έχω ώστε να με αναλάβει, καθώς όπως μου είπε έχει απορρίψει παρόμοια περιστατικά λόγω υπερβολικών προσδοκιών. Κοιτώντας τα νήματα άλλων μεταμοσχεύσεων (προφανώς όχι όλων) για να βρω κάποιο παρόμοιο περιστατικό έπεσα πάνω στο νήμα του Anargiros88 https://www.hairlossgr.com/threads/anargiros88_dhi-thessalonikis_2966-grafts_5-6-8-2017.11482/. Πιστεύετε ότι μπορώ να έχω ένα τέτοιο αποτέλεσμα σαν "βάση";;; Έπισης αν κάποιο μέλος θύμαται κάποιο παρόμοιο περιστατικό ας μου στείλει τον σύνδεσμο.
ο αναργυρος ηταν πρακτικα γυμνος πανω αλλα ισως ειχε καλυτερη δοτρια απο εσενα . Η dhi κανει μετρηση παντως της δοτριας αν πας εκει να παρεις γνωμη.

anargiros88

Well-Known Member
Αν πάρουμε ως δεδομένο ότι το Γατονι έχει 3,900 γκραφτ που του είπε ο Γιατρός , αν ο λόγος είναι καλύτερος από τον δικό μου που ήταν 1,95 και είναι 2,5 το αποτέλεσμα του δεν θα είναι καλύτερο από το δικό μου ?

Το αναφέρω γιατί από ότι κατάλαβα και το γατονι έχει βάλει χαμηλά τον πήχη προσδοκιών του εξ αρχής όποτε δεν περιμένει να γίνει έφηβος απλά να φτιάξει λίγο την εικόνα του .

athenian

Well-Known Member
Νομιζω οτι ειναι εφικτο να εχεις ενα αντιστοιχο αποτελεσμα,θα ελεγα οτι ισως μπορεις να εχεις και ελαφρως καλυτερο κυριως λογω περισσοτερων μαλλιων σε Α και Β ζωνη.

gatoni

New Member
Καλησπέρα, προσπαθώ να είμαι προσγειωμένος -συγκρατημένος(ούτε εγώ περιμένω να γίνω 18αρης), αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν επιδιώκω ένα καλό αποτέλεσμα, πχ ένα τέτοιο αποτέλεσμα θα ήταν σίγουρα απογοητευτικόhttps://www.hairlossgr.com/threads/geok-fue-3500-grafts-2-3-6-2016.10916/page-6.

Μπλουζα