Καταρχήν καλησπέρα και καλώς σας βρήκα ( αν και παρακολουθώ καιρό το forum από το οποίο έχω μάθει αρκετά και σας ευχαριστώ όλους για αυτό). Για να μην σας κουράσω, θα σας παρακαλούσα αν μπορείτε να με βοηθήσετε θα ήθελα την γνώμη σας: είμαι 33 ετών, από την ηλικία των 20(με επιφύλαξη) άρχισα να βλέπω αραίωση στο μαλλί μου και όταν "πείραζα" τα μαλλιά μου έβλεπα να πέφτουν κάτι άσπρα κομματάκια, έτσι επισκέφτηκα δερματολόγο και ξεκίνησα θεραπεία με raigaine και μου είπε ότι αυτά τα κομματάκια τα άσπρα που έβλεπα ονομάζονται σμήγμα. Ακολούθησα την αγωγή κάποιο χρονικό διάστημα και μετά την σταμάτησα, μέχρι και τα 29-30 δεν χρησιμοποίησα κάτι συστηματικά για αγωγή πάρα μόνο λουζόμουν με ένα καλό σαμπουάν(epicrin). Στην ηλικία των 29-30 επισκέφτηκα ξανά δερματολόγο ο οποίος μου έδωσε μια λοσιόν με regaine συν κάποιο άλλο συστατικό που δεν θυμάμαι( άλλα αν χρειαστεί θα ψάξω να βρω τις συνταγές να σας το πω), επισκέφτηκα και δεύτερο δερματολόγο για μια ακόμη γνώμη οπού και αυτός τα ίδια μου είπε σε γενικές γραμμές(να αναφέρω πως δεν θυμάμαι κανείς από αυτούς τους δύο να είπε κάτι για σμήγμα). Ακολούθησα την αγωγή για ένα χρόνο περίπου και έχω την εντύπωση πως η τριχόπτωση περιορίστηκε με το που σταμάτησα όμως άρχισε η κατηφόρα. Τώρα στα 33 σκέφτομαι σοβαρά την "λύση" της μεταμόσχευσης, διαβάζοντας το φορουμ έμαθα κάποια πράγματα(όπως οτι μάλλον έχω διάχυτη αλωπεκία και όχι τόσο καλή δότρια) και θα ήθελα την γνώμη σας πάνω στο θέμα της μεταμόσχευσης . Πιστεύεται ότι μπορώ να έχω ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα για α και β ζώνη;