Σκέψεις για μμ. Γνώμη?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ManCyprus87

Well-Known Member
Aggressive alopecia στα 21.
Α' ζώνη χρειάζεσαι ήδη ΜΜ.
Ξεκίνα φίνα 1mg/day να προλάβεις να σώσεις ότι σώζεται από τη Β' ζώνη και πίσω και να σε σταθεροποιήσει.
Στα 25 περίπου μπες για ΜΜ και κλείσε την Α' ζώνη.

Dimitris1090

New Member
Aggressive alopecia στα 21.
Α' ζώνη χρειάζεσαι ήδη ΜΜ.
Ξεκίνα φίνα 1mg/day να προλάβεις να σώσεις ότι σώζεται από τη Β' ζώνη και πίσω και να σε σταθεροποιήσει.
Στα 25 περίπου μπες για ΜΜ και κλείσε την Α' ζώνη.
Επειδή δεν γνωρίζω και πολλά. Α ζώνη και Β ζώνη ποιες είναι

ManCyprus87

Well-Known Member
Α' ζώνη είναι το μπροστινό κομμάτι από τη χερλαιν μέχρι περίπου το μέσο της κεφαλής σου.
Β' ζώνη από τη μέση μέχρι το crown.

Chris34

Well-Known Member
Φίλε Δημήτρη για να έχεις τέτοια αραιωση στα 21 σου πας για μεγάλο άδειασμα. Σίγουρα έχεις κληρονομικότητα για Norwood 6-7. Δηλαδή άδειασμα έως την κορυφή η και αραίωση και προς τη δοτρια.
Σκέψου το πολύ κοντό μαλλί. Μπορεί και να σου αρέσει. Αλλιώς θεραπεία με φιναστεριδη που δεν ξέρω τι μπορεί να σου δώσει και για πόσο.

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Συμφωνω με Chris πιστευω στα 25-26 θα εχεις χασει ολο το εφαδος κι δεν ξερω αν αξιζει η μεταμοσχευση.
Αυτο θα φανει μελλοντικα και για την δοτρια σου αν επαρκει.

ManCyprus87

Well-Known Member
Αν έχει πρόθεση να μπει φίνα, ας μπει ΑΜΕΣΑ, και να δει σε 2 χρόνια που θα βρίσκεται.
Τότε κρίνει ανάλογα, όσο δύσκολα και αν φαίνονται τα πράγματα τώρα.

Dimitris1090

New Member
Φίλε Δημήτρη για να έχεις τέτοια αραιωση στα 21 σου πας για μεγάλο άδειασμα. Σίγουρα έχεις κληρονομικότητα για Norwood 6-7. Δηλαδή άδειασμα έως την κορυφή η και αραίωση και προς τη δοτρια.
Σκέψου το πολύ κοντό μαλλί. Μπορεί και να σου αρέσει. Αλλιώς θεραπεία με φιναστεριδη που δεν ξέρω τι μπορεί να σου δώσει και για πόσο.
Ο δερματολόγος που πήγα να με εξετάσει μου είπε ότι έβγαζα σπυριά με πύον στις ρίζες με αποτέλεσμα να χάνεται η τρίχα μια για πάντα. Δεν ξέρω αν είναι κληρονομικό όπως το λες. Εγώ πιστεύω και από το άγχος των πανελληνιων είναι

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Τότε δεν νομίζω να είναι παροδικό άγχος η έστω συνδυασμός και των δυο.
Ειναι επιθετικη η τριχοπτωση. Ακομη και με φιναστεριδη δεν ξερω τι θα μπορεις να σωσεις.
Αν θελεις κανε μια αρχη.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Gianney

Well-Known Member
Μ

Μου είχε δώσει minoxidil 5% να κάνω για κάτι μήνες
Δεν σου μίλησε για φίνα;Νομίζω λόγω ηλικίας καλύτερα φίνα γτ ενδέχεται τα επόμενα χρόνια να συνεχίσει έτσι και να σε χαλάσει πολύ από την άλλη μπορεί να έκανε ότι ζημιά έκανε και να σβήσει ....

Dimitris1090

New Member
Δεν σου μίλησε για φίνα;Νομίζω λόγω ηλικίας καλύτερα φίνα γτ ενδέχεται τα επόμενα χρόνια να συνεχίσει έτσι και να σε χαλάσει πολύ από την άλλη μπορεί να έκανε ότι ζημιά έκανε και να σβήσει ....
Μου είχε πει και για χάπια φινα απλώς επειδή δεν τα βρήκα εδώ και άκουσα διάφορα για παρενέργειες δεν τα προτίμησα.

ManCyprus87

Well-Known Member
Μου είχε πει και για χάπια φινα απλώς επειδή δεν τα βρήκα εδώ και άκουσα διάφορα για παρενέργειες δεν τα προτίμησα.
Οι "ψυχολογικές παρενέργειες" από τη μη λήψη φίνας και τα όργια της αλωπεκίας, να ξέρεις αδελφέ κάποτε είναι πολλαπλάσιες από τις πιθανές παρενέργειες από τη λήψη φίνας.

dlazaros

Well-Known Member
Φίλε μου καλως ήρθες. Όπως σου τα είπαν οι υπόλοιποι φίλοι οπότε εγώ πάω για το ειλικρινές σοκ.
Αμα δεν αρχίσεις φίνα τώρα σε 2-3 χρόνια δεν έχεις μαλλιά. Κανένα πρόβλημα αμα δεν θέλεις να αρχίσεις φίνα. Βελτίωσε τα υπόλοιπα, σώμα με γυμναστήριο, μυαλό με πανεπιστήμιο, χαρακτήρα με σωστούς φίλους, λεφτά με σκληρή δουλειά και πάρε τα μαλλιά πολύ κοντά γιατί έτσι είναι χάλια (τα κορίτσια δεν γουστάρουν το κρύψιμο, η καράφλα δεν πειράζει τις σωστές..).
Αν για οποιοδήποτε λόγο θέλεις να δοκιμάσεις αφού δεν έχεις τίποτα να χάσεις και θέλεις να δείς με τα δικά σου μάτια και όχι να ακούσεις τις "καταστροφικές" εμπειρίες άλλων τότε κάνε αυτό. Φαρμακείο χωρίς συνταγή και προσκάρ 6€ τα 14 χαπάκια (φτάνουν για 2 μήνες) και 1€ ενα κόφτη χαπιών για να το κόψεις στα 4. Παίρνεις 1 κομματάκι κάθε μέρα και βλέπεις τι κάνει σε 6-12 μήνες (αμα σου κάνει κάποια παρενέργεια τότε μειώνεις σε 3χ την εβδομάδα και καθάρισες). Μπορεί να κάνει κανένα μαγικό λόγο ηλικίας και να πάθεις την πλάκα σου, μπορεί και να μην κάνει τίποτα οπότε μένεις με την σκέψη οτι δοκίμασες το δυνατότερο όπλο κατά της καράφλας και έχασες (άμα σταματήσεις θα τα χάσεις τα μαλλιά σε 6 μήνες και κουσούρι δεν αφήνει). Οκ, σε αυτή την περίπτωση κάνε τα υπόλοιπα που σου έγραψα. αλλά έχω τη εντύπωση οτι για να είσαι εδώ και για να ρωτάς τι μπορείς να κάνεις, είσαι διατεθειμένος να προσπαθήσεις.

Μπλουζα