Dimitris1090
New Member
.
Τελευταία επεξεργασία:
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Επειδή δεν γνωρίζω και πολλά. Α ζώνη και Β ζώνη ποιες είναιAggressive alopecia στα 21.
Α' ζώνη χρειάζεσαι ήδη ΜΜ.
Ξεκίνα φίνα 1mg/day να προλάβεις να σώσεις ότι σώζεται από τη Β' ζώνη και πίσω και να σε σταθεροποιήσει.
Στα 25 περίπου μπες για ΜΜ και κλείσε την Α' ζώνη.
Ο δερματολόγος που πήγα να με εξετάσει μου είπε ότι έβγαζα σπυριά με πύον στις ρίζες με αποτέλεσμα να χάνεται η τρίχα μια για πάντα. Δεν ξέρω αν είναι κληρονομικό όπως το λες. Εγώ πιστεύω και από το άγχος των πανελληνιων είναιΦίλε Δημήτρη για να έχεις τέτοια αραιωση στα 21 σου πας για μεγάλο άδειασμα. Σίγουρα έχεις κληρονομικότητα για Norwood 6-7. Δηλαδή άδειασμα έως την κορυφή η και αραίωση και προς τη δοτρια.
Σκέψου το πολύ κοντό μαλλί. Μπορεί και να σου αρέσει. Αλλιώς θεραπεία με φιναστεριδη που δεν ξέρω τι μπορεί να σου δώσει και για πόσο.
Οι παππούδες μου είναι nw6 προς nw7 και ο πατέρας μου nw4Ο μπαμπας σου και παππουδες πως ειναι?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Μου είχε δώσει minoxidil 5% να κάνω για κάτι μήνεςΣου μίλησε ο δερματολόγος για τις θεραπείες;
Φίνα 1mg/day ή τίποτα αδελφέ.Μ
Μου είχε δώσει minoxidil 5% να κάνω για κάτι μήνες
Δεν σου μίλησε για φίνα;Νομίζω λόγω ηλικίας καλύτερα φίνα γτ ενδέχεται τα επόμενα χρόνια να συνεχίσει έτσι και να σε χαλάσει πολύ από την άλλη μπορεί να έκανε ότι ζημιά έκανε και να σβήσει ....Μ
Μου είχε δώσει minoxidil 5% να κάνω για κάτι μήνες
Μου είχε πει και για χάπια φινα απλώς επειδή δεν τα βρήκα εδώ και άκουσα διάφορα για παρενέργειες δεν τα προτίμησα.Δεν σου μίλησε για φίνα;Νομίζω λόγω ηλικίας καλύτερα φίνα γτ ενδέχεται τα επόμενα χρόνια να συνεχίσει έτσι και να σε χαλάσει πολύ από την άλλη μπορεί να έκανε ότι ζημιά έκανε και να σβήσει ....
Οι "ψυχολογικές παρενέργειες" από τη μη λήψη φίνας και τα όργια της αλωπεκίας, να ξέρεις αδελφέ κάποτε είναι πολλαπλάσιες από τις πιθανές παρενέργειες από τη λήψη φίνας.Μου είχε πει και για χάπια φινα απλώς επειδή δεν τα βρήκα εδώ και άκουσα διάφορα για παρενέργειες δεν τα προτίμησα.
Φίλε μου καλως ήρθες. Όπως σου τα είπαν οι υπόλοιποι φίλοι οπότε εγώ πάω για το ειλικρινές σοκ.Μου είχε πει και για χάπια φινα απλώς επειδή δεν τα βρήκα εδώ και άκουσα διάφορα για παρενέργειες δεν τα προτίμησα.