Σκέψεις για μεταμόσχευση

akisk

New Member
Καλησπέρα,ειμαι ο Ακης απο θεσσαλονίκη 26 ετων και ειμαι νεος στο φορουμ.
Το προβλημα μου ξεκινησε κοντα στα 20 με αραιωση στο crown. Ειχα παει σε δερματολογο και το πρωτο που μου προτεινε ηταν το regaine το οποιο δεν το εβαλα πανω απο 1 χρόνο . Γενικα υπηρχε μια στασιμοτητα στο προβλημα και απλα ειχα συμβιβαστει με την εικονα μου ,ομως τον τελευταιο καιρο προσπαθοντας να τελειωσω με την σχολη μου και περνοντας διαστηματα εντονου στρες ειδα το προβλημα να επεκτεινεται προς το μπροστινό μερος του κεφαλιού και παλι με επιασε πανικος ,απογοήτευση και γενικα ειμαι παρα πολυ χαλια ψυχολογικά. Τον τελευταιο μηνα παιρνω regaine foam μονο αλλα φοβάμαι μην χειροτερεψω την κατασταση στα υπάρχοντα μαλλιά.


Ειναι καλυτερα να συνεχισω την χρηση του η οχι και απλα να περιμενω την καταλληλη στιγμη για μμ?
Ποια ειναι η γνωμη σας για την ακουρευτη Fue?
Εαν τελικα το παρω αποφαση και τα οικονομικα το επιτρέψουν να το επιχειρησω η ειναι πολυ νωρις ηλικιακα?

Η εικονα μου ειναι αυτή

http://s27.postimg.org/kg3yzq6yb/20151130_222048_1.jpg
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
To προτιμότερο είναι να πάρεις φιναστερίδη + μινοξιδίλη. Για το crown είναι ότι πρέπει. Ενημερώσου πρώτα για τις παρενέργειες.
 

dimitris50423

Well-Known Member
φιλε μου οτι και να παρεις για θεραπεια μολις τα σταματησεις θα πεσει οτι ηταν να πεσει τοσο καιρο. επισης η φινα εχει και παρενεργειες.
πισω εχεις αρκετο κενο. αν σε επηρεαζει ψυχολογικα και αντεχεις μια μμ οικονομικα η δικη μου γνωμη ειναι καντο.
θα μπορουσα να σου πω περιμενε και μεχρι τα 35 να σταθεροποιηθει καπως η τριχοπτωση αλλα εφοσον σε ενοχλει αρκετα εγω θα το εκανα.
 

piros75

Well-Known Member
Φίνα μαζί με μινοξ μπορούν να δουλέψουν πολύ καλά για την κορυφή, αλλά η αλήθεια είναι αυτή που αναφέρει ο Soralteno... όταν και αν τα σταματήσεις = μαζική τριχόπτωση των όσων τριχών σου κρατούσαν. Η επιλογή δικιά σου.

Όταν λες ακούρευτη FUE, εννοείς ακούρευτα και η δότρια και η λήπτρια ή μόνο η λήπτρια. Αν μιλάς για την πρώτη (εντελώς ακούρευτη) έχω ακούσει και εγώ και το έψαξα πριν από κάποιο διάστημα. Συμπέρασμα: είναι καλή αν ο γιατρός είναι καλός, το αρνητικό της: βγαίνουν λιγότερα μοσχεύματα από ότι αν ξύριζες τα πλαϊνά.
 
Μπλουζα