Σκέψεις για Μεταμόσχευση - Βοήθεια - Πληροφόρηση

jim1980

New Member
Καλώς σας βρήκα! Αν και με απασχολεί το θέμα της σταδιακής απώλειας των μαλλιών μου εδώ και 5 περίπου χρόνια, ανακάλυψα το site μόλις προχθές και από τότε έχω 'φάει σκάλωμα" και διαβάζω ανελλιπώς... :p Θέλω να συγχαρώ τόσο τα παιδιά που τρέχουν το site, όσο και τα τα έμπειρα μέλη που σπέυδουν να βοηθήσουν τους ομοιοπαθείς μας, σπαταλώντας τον προσωπικό τους χρόνο.​

Στο ζουμί τώρα, είμαι 32 αισίως και σκέφτομαι να κάνω μια επέμβαση στα μαλλιά μου, ώστε να νιώσω καλύτερα και να μην σπαταλάω τόσο χρόνο στον καθρέπτη όλη μέρα σαν μ*, κοιτάζοντας πόσο φαίνεται η αραίωση μου κτλ. Γνωρίζω εκ των προτέρων, διαβάζοντας τα υπόλοιπα posts, ότι δεν πρόκειται να ποτέ να ξαναγίνω 18αρης με φράχτη και ζελέ, αλλά ευελπιστώ να πυκνώσουν τα μαλλιά μου και να φαίνονται όπως ήταν πριν 3-4 χρόνια ή τουλαχιστον να προλάβω την περαιτέρω χειροτέρευση.

Από σας θα ήθελα κάποιες συμβούλές και πληροφορίες στο πλαίσιο της έρευνάς μου.

1) Σε ποια κατηγορία ΝW εμπίπτω;
2) Σε ποιο σημείο του κεφαλού θα ήταν καλύτερο να εστιάσω σε μια πιθανή μμ;
3) Πόσα grafs περίπου χρειάζομαι για ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα; ( ξέρω πως είναι υποκειμενικό, αλλά ζητώ την έμπειρη άποψή σας)

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

* Οι photos που ακολουθούν είναι όλες με flash και με τα μαλλια πατημένα και χτενισμένα έτσι ώστε να φαίνται όσο το δυνατόν περισσότερο η αραίωση.

imgp0734f.jpg

photo

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
Προσπαθω αλλα δεν μπορω να ανοιξω τις φωτογραφιες σου....δεν ξερω γιατι.Το ποσα graft θα χρειαστεις μονο αυτος που θα σου κανει μεταμοσχευση μπορει πανω κατω να σου πει.Ελλαδα μην σκεφτεις καν να κανεις .....εκτος αν σου ειναι αρκετο το πολυ, ενα μετριο αποτελεσμα.οι περισσοτεροι που εκαναν εδω το μετανιωσαν.Μια λυση καλη ειναι να πας Κυπρο σε μια απο τις 2 κλινικες.Απο εκει κ περα υπαρχουν αρκετες κλινικες ανα την υφηλιο.Απο εκει κ περα ειναι τι θες να κανεις......αν δεν σε ενοχλει η τομη πισω κανε strip.Kostizei λιγοτερο αλλα αν κουρευεσαι κοντα θα φαινεται η τομη.Εγω θα σου προτεινα fue παντως.Καλη επιτυχια σε οτι κ να κανεις.

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
fue φιλε μην το σκεφτεσαι αν εχεις χρημα κ ορεξη.Τα παντα γινονται οπως λεει κ ενας φιλος αρκει να εχεις χρημα.Μακρια απο Ελαδα.

MANKAR

Active Member
κοιτα φιλε αν ακολουθησεις μια καλη και δυνατη θεραπεια νομιζω δεν χρειαζεσαι μ/μ!!!ειδικα αν σε ποιασει καλα θα γηνεις τουμπανο!!σκεψουτο και διαβασε καλα το φορουμ να καταλαβεις τι παιζει και ποιες ειναι οι θεραπειες!!!καλη συνεχεια!!

Bouklas

Well-Known Member
Θα συμφωνήσω με τον MANKAR. Φιλε εγώ όταν ανακάλυψα το forum το βρήκα γιατί έψαχνα για μεταμόσχευση πρώτα στο google και σε ένα σύνδεσμο στα ελληνικά μπήκα μέσα. Στην αρχή διάβασα όλα τα θέματα για μεταμόσχευση γιατί με ενδιέφερε να κάνω μονο μεταμόσχευση! Βλέπεις δεν ήξερα καν τι παίζει προτού ξεκινήσω πρώτα με θεραπεία. Μετά ψάχνοντας και τις λοιπές κατηγοριες του site άρχισα να διαβάζω και αλλα θέματα. Υπό τον φόβο μια μεταμόσχευση να μην πετύχει αλλα και πάνω στο οικονομικό κομμάτι σκέφτηκα να ξεκινήσω μια θεραπεία πρώτα. Ένα σου λέω!! Χρησιμοποιώ rogaine foam και φιναστερίδη 1mg (proscar 1/5) την ημερα πάω σχεδόν για 2.5 μήνες και ήδη έχω βγάλει νέα μαλλιά! στο κέντρο του κεφαλιού μου πιο πάνω από την hairline ήταν σχεδόν άδειο και τώρα έχει τουμπανιάσει! και στους κροτάφους οι μικρές λευκες τρίχες στην αρχη έχουν μεγαλώσει βλέπω το μαλλί μου πιο δυνατό και δεν έχω κάνει ούτε 2.5 μήνες θεραπεία. Δεν ξέρω πως θα είμαι σε 6-7 μήνες από τώρα, πιστεύω αν συνεχίσει έτσι ίσως και να μην το σκεφτώ για μεταμόσχευση, ίσως ναι δεν ξέρω... η γνώμη μου είναι φιλε πάλεψε το με μια θεραπεία πρώτα! Κανε λίγο υπομονή και δώσε λίγο χρόνο να δεις πως θα πάει. Εγώ μέχρι στιγμής είμαι ευχαριστημένος.

n094

Active Member
αγαπητέ,
Από τη φωτογραφία σου, φαίνεται ότι οδεύεις προς μια κλίμακα NW 4A και ίσως και 5Α στο μέλλον (πρόσεξε, δεν είσαι αλλά προς τα εκεί πας). Το καλό είναι ότι είσαι ήδη 32 και άρα η αραίωσή σου προχωρά με αργούς ρυθμούς. Πριν από οποιαδήποτε σκέψη για μεταμόσχευση θα σου πρότεινα να επισκεφτείς έναν δερματολόγο για να διαγνωστεί ότι η τριχόπτωση σου είναι από ΑΑ και όχι από άλλα αίτια, θα μπορούσες να κάνεις και ένα τριχοριζόγραμμα (κάπως έτσι το λένε) σε γιατρό, νοσοκομείο ή και σε διάφορες κλινικές μεταμόσχευσης για να δεις σε τι φάση βρίσκονται οι τρίχες σου. Αφού γίνουν όλα τα παραπάνω θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις με μια θεραπεία πριν από οποιαδήποτε σκέψη για μμ. Δες τι θα σου πει ο γιατρός σου, διάβασε τις θεραπείες και τις εμπειρίες των μελλών σε αυτό το φόρουμ και αποφάσισε ποια θεραπεία σου ταιριάζει καλύτερα. Η θεραπεία μπορεί να οδηγήσει σε λύση του προβλήματος ή μπορεί να σε βοηθήσει να καθυστερήσεις την τελική εικόνα της αραίωσής σου ή/και να σε βοηθήσει να κρατήσεις τα υπάρχοντα μαλλιά. Ακολούθα την θεραπεία ευλαβικά για τουλάχιστον 6 μήνες και αν δεν μείνεις ευχαριστημένος τότε σκέψου για το τι και που θα κάνεις μμ. Θα σου πρότεινα πριν ακούσεις τον οποιονδήποτε που σου λέει να αποφύγεις την Ελλάδα για μμ να επισκεφτείς πρώτα όλες τις κλινικές και τους γιατρούς εδώ πριν ξενιτευτείς. Ζήτα τους να σου δείξουν αποτελέσματα από κοντά μάθε για τις διαδικασίες κλπ και μετά αν δεν σου κάνουν πήγαινε να επισκεφτείς και γιατρούς του εξωτερικού. Εγώ στην Ελλάδα έκανα και είμαι μια χαρά. Τώρα αναφορικά με το πόσα μοσχεύματα χρειάζεσαι, θα έλεγα ότι με από 1000-1500 θα σου έδιναν ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα (ωστόσο αυτό είναι κάτι που μόνο ένας γιατρός θα μπορούσε να στο πει με σιγουριά). Αυτά, ελπίζω να πάνε όλα καλά.

Billy_tramp

Member
Καλησπέρα και απο μένα, παραθέτω και γω φωτογραφίες. Αρχες οκτώμβρη θα κάνω μεταμόσχευση με τη μέθοδο στριπ, είμαι 23 χρονών δεν έχω κανει καποια θεραπεία, γιατροι μου είπαν οτι το μαλλι θα φύγει τελείως και θέλω να προλάβω ώστε να μην αλλαξει η εμφάνιση μου΄.

free image hosting

pavlos

Member
Καλησπέρα φιλε,
Θα σου προτεινα να κινηθεις με big3 και να αφησεις προς το παρον την μεταμοσχευση, εισαι 23 χρονων δλδ πολυ μικρος ασε να δεις πως θα εξελιχθει το norwood σου, ψαξτω λιγο δες μερικα αποτελεσματα απο κοντα και κοιτα την strip και την FUE, εαν επιθυμεις κοντοκουρεμενο το πισω και πλαι η strip δεν ειναι για σενα.
Βιαζεσαι πολυ , εχεις δει ποτε καποιον απο κοντα σαν την περιπτωση σου πριν και μετα την μεταμοσχευση???
Η επιλογη ειναι δικη σου αλλα δυστυχως δεν θα απκτησεις μαλλια που ειχες στα 18 !
Μακάρι να σταματησει η τριχπτωση σε αυτο το σημειο πραγματικα στο ευχομαι και τοτε με μια επεμβαση ν εισαι οκ!
Εγω στην ηλικια σου ημουν τουμπανο, επεφτε το μαλλι αλλα ηταν πολυ πυκνο και κοιτα πως ειμαι 7 χρονια μετα
ψαχτο πααααααααααααααρααααααααααααααα πολυ!!!!

Billy_tramp

Member
Pavlo σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου! Γνωρίζω οτι ειμαι μικρος ακόμα και οτι η τριχόπτωση μου θα εξελιχθεί κ αλλο, αλλα φαντάσου αν ένας 30ρης έχει προβλημα ποσο έχω εγω που βλέπω τον εαυτο μου στον καθρεπτη καθε μέρα και βλέπω να χάνω μαλλια απο τα 21 κιολας! Θέλω να το προλάβω και να ξαναρχίσω να φτιαχνω τα μαλλια μου οπως παλια.. :/ Σιγουρα θα κανω και αλλη επέμβαση στο μέλλον. Τα οικονομικα μου δεν μου επιτρέπουν για FUE γι αυτο θα κάνω τη στριπ . Δυστυχώς δεν εχω δει κανεναν στην ηλικία μου με μεταμόσχευση. Εχω δει αρκετες κλινικές, πήγα και σε Ελληνα γιατρο, αλλα χάρη σε εσας κατέληξα πιστευω στη σωστή επιλογη!

jim1980

New Member
Παιδιά ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και τις γρήγορες απαντήσεις σας.
Έχουν όντως τόσο καλά αποτελέσματα οι θεραπείες; Τα φοβάμαι λίγο ρε γμτ και κυρίως με τρομάζει ότι είναι για πάντα..
Εγώ έβαζα regain παλιά για κάνα χρόνο και δεν είχα δει αποτελέσματα, παρα μόνο φαγούρα και το παράτησα.
Ισχυεί ότι αν κάνεις θεραπεία και την κόψεις, πέφτουν μετα αμέσως τα μαλλιά που είχες σώσει;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Μπλουζα