Καλώς σας βρήκα! Αν και με απασχολεί το θέμα της σταδιακής απώλειας των μαλλιών μου εδώ και 5 περίπου χρόνια, ανακάλυψα το site μόλις προχθές και από τότε έχω 'φάει σκάλωμα" και διαβάζω ανελλιπώς...
Θέλω να συγχαρώ τόσο τα παιδιά που τρέχουν το site, όσο και τα τα έμπειρα μέλη που σπέυδουν να βοηθήσουν τους ομοιοπαθείς μας, σπαταλώντας τον προσωπικό τους χρόνο.
Στο ζουμί τώρα, είμαι 32 αισίως και σκέφτομαι να κάνω μια επέμβαση στα μαλλιά μου, ώστε να νιώσω καλύτερα και να μην σπαταλάω τόσο χρόνο στον καθρέπτη όλη μέρα σαν μ*, κοιτάζοντας πόσο φαίνεται η αραίωση μου κτλ. Γνωρίζω εκ των προτέρων, διαβάζοντας τα υπόλοιπα posts, ότι δεν πρόκειται να ποτέ να ξαναγίνω 18αρης με φράχτη και ζελέ, αλλά ευελπιστώ να πυκνώσουν τα μαλλιά μου και να φαίνονται όπως ήταν πριν 3-4 χρόνια ή τουλαχιστον να προλάβω την περαιτέρω χειροτέρευση.
Από σας θα ήθελα κάποιες συμβούλές και πληροφορίες στο πλαίσιο της έρευνάς μου.
1) Σε ποια κατηγορία ΝW εμπίπτω;
2) Σε ποιο σημείο του κεφαλού θα ήταν καλύτερο να εστιάσω σε μια πιθανή μμ;
3) Πόσα grafs περίπου χρειάζομαι για ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα; ( ξέρω πως είναι υποκειμενικό, αλλά ζητώ την έμπειρη άποψή σας)
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
* Οι photos που ακολουθούν είναι όλες με flash και με τα μαλλια πατημένα και χτενισμένα έτσι ώστε να φαίνται όσο το δυνατόν περισσότερο η αραίωση.

photo