Σκέφτομαι για μεταμόσχευση αλλά μήπως είναι νωρίς ?

Soleboom

New Member
Καλησπέρα στο φορουμ. Η ηλικία μου είναι 23 χρονών και διαβάζω το φόρουμ εδώ και περίπου 1 χρόνο έχοντας έντονη τριχόπτωση από τα 20 μου. Ξεκίνησα με θεραπεία Regaine και Revivogen αλλά μετά απο 6-7 μήνες χωρίς αποτέλεσμα τα σταμάτησα (δεν είχε ελαττωθεί η τριχόπτωση). Βλέποντας την κατάσταση που επικρατεί στο κεφάλι μου (ίσως να ειμαι και υπερβολικός) αποφάσισα να το ψάξω για μεταμόσχευση. Έχω επισκεφτεί την D*I και μιλήσαμε για περίπου 2500 τρίχες για γέμισμα της κορυφής του κεφαλιού και μπροστά στο μέτωπο απο δότρια μου είπε πως έχω καλή δεν θυμάμαι ακριβώς αριθμούς τώρα. Ρώτησα για shock loss και μου είπαν πως οι πιθανότητες είναι μηδαμινές κατά πόσο ισχύει αυτό ? Εννοείται θα ψάξω και για άλλες εταιρίες. Πιστεύεται είναι πολύ νωρίς ακόμα κοιτάζοντας τις φοτο αλλά και λόγο ηλικίας ?

Συνημμένα

• 20160616_155339.jpg
    20160616_155339.jpg
    2.6 MB · Προβολές: 100
  • 20160616_155700.jpg
    20160616_155700.jpg
    418.1 KB · Προβολές: 88
  • 20160616_154425.jpg
    20160616_154425.jpg
    1,015.8 KB · Προβολές: 100
  • 20160616_154318.jpg
    20160616_154318.jpg
    1.9 MB · Προβολές: 98
Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
επηδει εχεις προδιαθεση να αδειασης κιαλο σου συνηστω να περιμενεις 3-4 χρονακια να δεις την εξελιξη.
Εχεις ενα θεματακι μπροστα με λιγο φαγωμενη την hairline,και στο πισω μερος σε καθημερινες συνθηκες δεν θα φενεται καθολου η βαζε τοππικ.
Περιμενε γιατι αν βαλεις πισω ειναι σιγουρα επικυνδυνο για shockloss.
Μην σπαταλας grafts απο τωρα.
Παππουδες,μπαμπας πως ειναι?

Soleboom

New Member
Καταρχάς thanks για την απάντηση. Ο παππούς απο την μεριά της μάνας μου είναι τέρμα καραφλός ενώ απο του πατέρα μου την μεριά ήταν τέρμα φούντας αν και ο πατέρας μου τώρα έχει ελάχιστα μαλλιά.
Σκεφτόμουν τα πάνω να τα αφήσω ακόμα για μερικά χρόνια όπως είπες και να έφτιαχνα τώρα την hairline γιατί κυρίως εκεί είναι που με ενοχλεί εμένα, τα πάνω δεν πολύ φαίνονται.
Πιστεύεις και για την hairline είναι και για εκεί νωρίς ?

nine

Active Member
και εγω ειμαι στην ηλικια σου και πιστευω ειναι πολυ νωρις ακομα αν δεν υπαρχουν μεγαλα κενα στο κεφαλι.
δεν ξερουμε πως θα προχωρησει η αα τα επομενα χρονια.

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Μπορει να κανεις το μπαλωματακι στην hairline αλλα μετα ενα χρονο να φαγωθει παραδιπλα η hairline ουτο σωστε να χρειαζεσαι μπαλωματα συνεχως καθε τρεις και λιγο.Δε το ξερουμε και σιγουρα αυτο ομως.
Πρεπει πρωτα να σταθεροποιηθει καπως η τριχοπτωση δηλαδη να δεις την εξελιξη στα επομενα χρονια και μετα να προχωρησεις.
Για μενα οσο και να σε καει τωρα ειναι νωρις...
Οσο για τους παππουδες μπορεις να πηρες το γονιδιο απο τον φαλακρο μονο ακομη και ο μπαμπας σου να ηταν φουντα.
Παραδειγμα απο μενα που ολα τα πρωτα ξαδερφια εχουνε μαλλι απο τα δυο σογια και ο μπαμπας μου επισης και εχω δε ειχα.

dimitris50423

Well-Known Member
δοκιμασε κανενα διαφορετικο χτενισμα φιλε μου πχ καπως στα πλαγια να μη φαινεται πολυ. εγω απο τα 21 εκρυβα κροταφους με τα πισω. οπως σου ειπαν τα παιδια πρεπει να δεις πως θα εξελιχθει.. η αληθεια ειναι οτι ειναι λιγο ασυνηθιστη η τριχοπτωση σου. στους περισσοτερους αδειαζει πρωτα η περιοχη των κροταφων.

Serifis

Active Member
Φίλε καλησπέρα. Είσαι πολύ μικρός για μεταμόσχευση και εκτός της ηλικίας δεν αξίζει έτσι όπως είσαι να το ρισκάρεις για μμ στην κορυφή του κεφαλιού (γιατί έχεις πολλά μαλλιά και αυξάνονται οι πιθανότητες για shock loss). Συμφωνώ με τον Δημήτρη για το χτένισμα, γιατί έχεις καλούς κροτάφους και θα κρύψουν το θέμα στο κέντρο της hairline. Επίσης είσαι ιδανικός για toppik, εφαρμόζοντάς το στην κορυφή δεν θα φαίνεται τίποτα, εγώ π.χ που έχω θέμα μόνο hairline και κροτάφους δεν "κάνει" καλή εφαρμογή σε μένα και δεν χρησιμοποιώ. Τώρα για σοβαρές λύσεις, μεταμόσχευση θα πρέπει να περιμένεις, προσπάθησε αν θές κάποια από τις θεραπείες που συζητάνε τα παιδιά εδώ, η μινοξιδίλη θα έπρεπε να σου είχε κάνει κάποια δουλειά (εκτός αν την εφάρμοζες αραιά και πού) και τελευαίο σου χαρτί κακά τα ψέματα είναι η φίνα (δεν σου την προτείνω ), η οποία πιθανότατα να σε κρατήσει για κάποια χρόνια, αλλά φυσικά πρέπει να διαβάσεις/ζυγίσεις τα σύν και τα πλήν και να αποφασίσεις εσύ.

Soleboom

New Member
Ευχαριστώ για τις συμβουλές τον καθένα ξεχωριστά.
Εν τέλη με αυτά που είπατε θα το αφήσω 2-3 χρόνια ακόμα να δω πως θα εξελιχθεί και θα το κοιτάξω αργότερα για μεταμόσχευση. Για τώρα θα κάνω γενικά έρευνα για εταιρίας μεταμόσχευσης και θα αρχίσω να χρησιμοποιώ το τοππικ και ελπίζω να με βοηθήσει τουλάχιστον στο θέμα της ψυχολογίας που προκαλεί όλο αυτό με την αραίωση.

Μπλουζα