Σε ένα μήνα μεταμόσχευση...

Απ: Σε ένα μήνα μεταμόσχευση...

pavlos είπε:
Αφου δεν καταλαβαινει το παιδι, αφηστετον να παει να τον σφαξουν και μετα να μπει να κλαιει οτι τον εσφαξαν και του φαγαν τα λεφτα, ετσι ισως παραδειγματιστει και κανενα αλλο μελος και κλεισουν αυτοι οι τσαρλατανοι!!!!
Sorry αλλα του ειπε το μισο φορουν την εμπειρια του και αυτος θελει να παει.

Μη το λες φίλε. Απλά θα έβγαζα πιό εύκολα συμπέρασμα αν κάποιος μου έλεγε ότι πήγε εκεί που θα πάω και εγώ και όντως δεν κάνουν τίποτα.

Επίσης μου είναι δύσκολο να αποδεχτώ ότι σε ολόκληρη την Ελλάδα δεν μπορεί να υπάρχει κάποια εταιρεία που να ασχολείται με τέτοια πράγματα.

Δεν είμαι σίγουρος ότι θα πάω εκεί, θα κάτσω να το ψάξω λίγο να ρωτήσω σε φίλους φίλων, γνωστους γνωστών που κάναν και αυτοί μεταμόσχευση, καθώς και θα πάρω τηλ στην ίδια εταιρεία να ζητήσω περισσότερες πληροφορίες καθώς και εγγυήσεις. Ελπίζω μόνο στην τελική αν δεν πάω να μου δώσουν τα λεφτά πίσω (πάλι καλά έδωσα μόνο 100 ευρώ προκαταβολή)
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

mike ..

New Member
Απ: Σε ένα μήνα μεταμόσχευση...

Γιαννη μην πας ειναι λαμογια εαν δεν ητανε θα ειχε γινει παταγος στο θεμα των μεταμσχευσεων στην ΕΛΛΑΔΑ
 

sakismantis

New Member
Απ: Σε ένα μήνα μεταμόσχευση...

Με πηραν κι εμενα πριν μια βδομαδα η λειζερ της πατρας.....για εμφυτευση η κατι τετοιο......και τους ειπα οτι δεν εχω προβλημα.....
και μου λεει η πωλητρια δε σας ενδιαφερει μου λεει....ξυρισατε το κεφαλι σας ?? και της λεω οχι....εκανα την θεραπεια σας και δε μου χουν πεσει τα μαλλια καθολου απο τοτε....ειναι ολα στην θεση τους....να ειστε καλα της λεω....με σωσατε.....και ειχε μεινει μακακας...δεν ηξερε τι να πει.....χαχαχα...τι γελιο εριξα...
[/quote]

φίλε έγραψες.... :D

Τώρα να πω κάτι ως παθών. Στα @ρχ!δ!@ μου τα λεφτά που έχασα. Τα μαλλιά της δότριας που μου φάγανε μπορούν να μου τα φέρουν πίσω? :knup:
Οπότε τα laser και τα κουραφέξαλα κάνουν κακό Μόνο στην τσέπη και όχι στα μαλλιά της δότριας που είναι συγκεκριμένα και ΜΟΝΑΔΙΚΑ σε κάθε άτομο. Αυτή είναι η ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά.
Τα λεφτά ξαναγίνονται και απλά σου προκαλούν νεύρα αν τα χάσεις. Κάποια στιγμή μετα απο χρονια θα γελάς με την μ@λακ!@ σου.
Τα μαλλιά ΔΕΝ ξαναγίνονται και σου προκαλούν θλίψη, θυμό, αγανάκτηση ακόμα και κατάθλιψη και ποτέ δεν θα γελάς με την μ@λ@κ!@ σου, οσα χρονια και αν περασουν.

Γι αυτό όταν οι άθλιοι βγάζουν τα νυστέρια ΦΥΛΑΧΤΕΙΤΕ>.

Το να σε μαδάνε με "θαυματουργές" ακτίνες και φιδόχορτα πάει στο διάολο αν τρως κουτόχορτο, τουλάχιστον δεν σου κάνουν ζημιά σε επίπεδο φυσιολογίας του οργανισμού. Αλλά όταν βγάζουν τα μαχαίρια, εκεί το χοντραίνουν πολύ. Πάαααρα πολύ. Και επειδή δεν υπάρχει Κράτος ή Ιατρικός Σύλογος ή δεν ξερω γω τι άλλο να τους σταματήσει, πρέπει επιτέλους ο κόσμος να τους σταματήσει. Και τα Δικαστήρια. Μην το ξεχνάμε αυτό. Αλλά τι να το κάνεις, η ζημιά που κάνουν δεν μπορεί να κοστολογηθεί.
Είδα με τα μάτια μου παλικάρι 22-23 χρονών που το είχε πάει η μητέρα του στους απ@τεώνες που λανσαριζόντουσαν εκείνη την εποχή (1996) ως αυθεντίες (ακόμα το κάνουν) και του είχαν κάνει 3 επεμβάσεις τσακ μπαμ ανά 8 μήνες και μία (έτσι ήταν το μοτίβο τότε, σου λέγανε θα σου κάνουμε μια μπροστά, μετά από 8 μήνες θα πυκνώσουμε τα μπροστινά και θα πάμε προς τα πίσω μέχρι την κορυφή και μετά από 8 μήνες ό,τι έχει περισέψει από την δότρια θα το βάλουμε στο crown και θα είσαι έτοιμος πχ. μέχρι τα Χριστούγεννα), ενώ είχε ακόμα μαλλάκια αρκετά. Του την φάγανε όλη τη δότρια αναρωτιέμαι σε ποιό ψυχολόγο τον πηγαίνει τώρα η μητέρα του.

Εδώ παραθέτω την άποψή μου εν γένει:

http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,120.msg54779.html#msg54779

Φίλε. Κάθεσαι και σκέφτεσαι τα 100 ευρώ προκαταβολή που θα χάσεις (γιατί θα τα χάσεις) και δεν σκέφτεσαι σε τι μπελά θα μπεις αύριο μεθαύριο που θα τρέχεις.
Έχε υπόψη σου ότι ενός κακού μύρια έπονται. Ένα κακό αποτέλεσμα που θα σε κυνηγάει όλη σου τη ζωή, αφού το θέμα σου είναι χρηματικό, να ξέρεις ότι θα σου κοστίσει τελικά ΚΑΙ χρήματα, πέρα από την ψυχική οδύνη και ενόχληση που αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται να πολύ εννοείς.
 
Απ: Σε ένα μήνα μεταμόσχευση...

Γιάννη αν θα σε κάνει μεταμόσχευση ο Ντ0ν@τι ο Ιταλός πάνε , είχα κάνει σε αυτόν και έμεινα ευχαριστημένος για τα χρήματα που έδωσα , νομίζω ότι σε κάποια φάση συνεργαζόταν με τη συγκεκριμένη κλινική
 
Μπλουζα