Σε ένα μήνα μεταμόσχευση...

Γειά σας παιδιά.
Είναι η πρώτη φορά που γράφω στο φόρουμ και θα ήθελα να ρωτήσω αν κανείς έχει εμπειρία από μεταμόσχευση σε ελληνική εταιρεία.
Έχω κλείσει για μεσα στον Ιούλιο μεταμόσχευση στα M3d1 jen3u$$e και επειδή γενικά απ'ότι είδα δεν έχετε και σε μεγάλη υπόληψη τους έλληνες γιατρούς έχει αρχίσει και με τρώει λιγάκι η αγωνία (Όχι τίποτα άλλο αλλά θα χάνω και παραπάνω τρίχες..).

Αν έχει κάνει κανείς μεταμόσχευση εκεί ας μου πεί την άποψή του.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

BLuEArMy

Member
Απ: Σε ένα μήνα μεταμόσχευση...

Δε θέλω να σε απογοητεύσω αλλά αν κρίνω από τις πανάκριβες ψευτοθεραπείες που πουλάνε στο online shop τους και τις βούρτσες μπαταρίας (το ebay τις έχει 2 δολλάρια) φαντάζομαι δεν είναι και τόσο σοβαροί...
Μακάρι να πέσω έξω.. Αλλά αν δεν δοκιμάσεις δε μπορείς να είσαι σίγουρος! Το θέμα είναι αν είσαι έτοιμος να γίνεις εσύ το πειραματόζωο..! Πάντως ο χαιρετισμός στο site τους γίνεται από αισθητικό, δε βρήκα κάτι για μεταμόσχευση μαλλιών.. και γενικά ασχολούνται με πολλά και διάφορα που δεν ξέρω αν είναι τόσο καλο..! Συγγνώμη αν είμαι λίγο καχύποπτος :angel:

kapa

Μέλος του προσωπικού

Γιάννης85 είπε:
Γειά σας παιδιά.
Είναι η πρώτη φορά που γράφω στο φόρουμ και θα ήθελα να ρωτήσω αν κανείς έχει εμπειρία από μεταμόσχευση σε ελληνική εταιρεία.
Έχω κλείσει για μεσα στον Ιούλιο μεταμόσχευση στα M3d1 jen3u$$e και επειδή γενικά απ'ότι είδα δεν έχετε και σε μεγάλη υπόληψη τους έλληνες γιατρούς έχει αρχίσει και με τρώει λιγάκι η αγωνία (Όχι τίποτα άλλο αλλά θα χάνω και παραπάνω τρίχες..).

καλως ηρθες.
η μεταμοσχευση μου σε ελληνικη εταιρεια κροταφους,τον εβδομο μηνα εκανα και φλεγμονη στην δοτρια,αν σου αρεσει το αποτελεσμα ψηφισε like :14m:

Συγνώμη παιδιά που άργησα να απαντήσω αλλά έχω εξεταστική και είμαι λιγάκι στο τρέξιμο..

Φίλε BlueArmy, πρώτα είχα δει το διαφημιστικό τους για μια προσφορά που είχαν τον προηγούμενο μήνα. Δεν βρίσκω το ακριβές site (και αναρωτιέμαι γιατι...)
Ένα βασικο είναι ότι τα λεφτά δεν είναι πολλά (για 2500 τρίχες, κάτω από 3000 ευρώ...) και δεν έχω και μπόλικα η αλήθεια να λέγεται (λεφτά).
Τέλος πάντων, αυτή η μέθοδος υποτίθεται είναι καινούργια εδώ στην Θεσσαλονίκη (μέθοδος S.A.F.E. την αποκαλούν αλλά απο ότι κατάλαβα και ρώτησα είναι η FUE) και πιστεύω ότι αν θέλει η εταιρεία να εδραιώθει για αυτό που κάνει στην πόλη τότε θα κάνουν καλή δουλειά (έτσι το βλέπω εγώ και ελπίζω δηλαδή).

Να γίνω πειραματόζωο, έτσι και αλλιώς δεν μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω, αλλά φοβάμαι μην πάθω καμμία ζημιά πάνω στο κεφάλι, αν και με διαβεβαίωσαν ότι δεν μένουν σημάδια, τα κακάδια απ'το αίμα θα πέσουν σε 3 μέρες περίπου, ότι οι τρίχες θα θέλουν 6 μήνες για να γίνουν υγιείς κλπ.
Μου κάναν και τριχοριζογραμμα. (Αδρογενής αλωπεκίαση, το φελεκι μ.. ).

Φίλε kapamarou, μαλλιά σαν τα δικά σου να χα και δεν θα χα πρόβλημα. Η αραιότητα είναι που με τρώει. (μακριά απ'τα φώτα!). Αλλά την φλεγμονή πως την έβγαλες μετά από 7 μήνες;

Φίλε Mike, αν είχα τα λεφτά στον πιο ειδικό θα πήγαινα για το συγκεκριμένο θέμα ειδικά.

Φίλε stef_papag δεν θυμάμαι καν, αρχές Μάη είχα πάει.

kapa

Μέλος του προσωπικού

Φίλε kapamarou, μαλλιά σαν τα δικά σου να χα και δεν θα χα πρόβλημα.
βλεπεις ενα αποτελεσμα θεραπειων,δεν ξερω σε τι σημειο θα ημουν τωρα

Αλλά την φλεγμονή πως την έβγαλες μετά από 7 μήνες;
και εγω απορω πως εγινε μετα απο τοσο καιρο,ας ειναι καλα οι αντιφλεγμονωδεις αντιβιωσεις

crossfire

Well-Known Member

Γιάννης85 είπε:
Γειά σας παιδιά.

Κατσε διαβασε το forum 3 μερες.....θα την ακυρωσεις μονος σου...τιποτα περισσοτερο,τιποτα λιγοτερο.....

sakismantis

New Member

Φίλε μην βιάζεσαι. Αφού μάζεψες έως τώρα τρια χιλιάρικα, περίμενε 1-2 χρόνια να μαζέψεις 7-8 ακόμα και να πάς ΕΞΩ. Δες αυτό που σου λέει ό φίλος, δηλαδή διάβασε με την ησυχία σου τα προηγούμενα Posts και να ξέρεις ότι τα καλά και τα κακά αποτελέσματα είναι ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. Και να θυμάσαι, αν κάτι δεν σου πάει καλά με αυτά που βλέπεις και ακούς απλά μην πας, περίμενε, ψάξε και θα βρεις την καλή τη λύση. Μη αφήσεις το πρόβλημα να κυριαρχήσει στην λογική σκέψη. :grandpa:

ΥΓ: αυτοί δεν είναι που διαφημίζουν ακόμα τις "θαυματουργές" αμπούλες και δείχνουν και "τρελά" αποτελέσματα στο πριν και μετά? Σου δίνουν και σκουλαρίκια μαζί για να τους θυμάσαι..., έτσι είναι οι άνθρωποι δεν είναι αχάριστοι. :D

pavlos

Member

Συμφωνώ με τα παιδιά, να δωσεις 3000 και να σου βαλουν 100 τριχες ουτε καν τριχοθυλακια καλυτερα να κρατησεις τα λεφτα σου και να πας διακοπες. τι διαφορα θα δεις???? τιποτα μετα θα φωναζεις πως σε εσφαξαν.
Τόσα παραδειγματα υπαρχουν στο site βρες μια Εταιρία που θα μπορέσει να σου μιλήσει ας πούμε<<τίμια>>.
Τετοιες Ελληνικές εταιριες με εβαλλαν το 2004 στο μηχανημα με το λείζερ για να με κανουν καλα και μου εφαγαν 1.200 euro ακομα τα κλαιω θα μπορουσα να τα εχω φαει σε ενα ταξιδακι στο εξωτερικο.
Ειχαν το θρασος να με παρουν και να μου κανουν προσφορα πριν 2 εβδομαδες για μεταμοσχευση αλλα ακουσαν τα καντιλια τους!!!!
Απατεωνες!!!!!!
Επιτέλους πότε θα κατεβάσουν ρολά, απορώ πως δεν τους έχουν ταράξει στις μηνύσεις!!!!!

Panos1982

Well-Known Member

pavlos είπε:
Σ
Τετοιες Ελληνικές εταιριες με εβαλλαν το 2004 στο μηχανημα με το λείζερ για να με κανουν καλα και μου εφαγαν 1.200 euro ακομα τα κλαιω θα μπορουσα να τα εχω φαει σε ενα ταξιδακι στο εξωτερικο.
Ειχαν το θρασος να με παρουν και να μου κανουν προσφορα πριν 2 εβδομαδες για μεταμοσχευση αλλα ακουσαν τα καντιλια τους!!!!
απ@τεωνες!!!!!!
Επιτέλους πότε θα κατεβάσουν ρολά, απορώ πως δεν τους έχουν ταράξει στις μηνύσεις!!!!!

το 2003 ειχα παει στην λειζερ λαιν της πατρας.....και μου χαν πει ακριβως το ιδιο.....με μια λαμπα που σου βαζαν στο κεφαλι και καθοσουν απο κατω για ενα τεταρτο.....και σου εκανε ενεργοτριχογεννεση......ετσι το ελεγαν....μου ειχαν βγαλει και προσφορα.....1300 ευρο...απο 1500....
και ελεγαν οτι τα μαλλια που ειναι να πεσουν σε 2-3 χρονια....θα πεσουν μετα απο 10-12.....ημουν ετοιμος να παω και τελευταια στιγμη το μετανιωσα....γιατι δεν ειχα ακομα μεγαλο προβλημα τοτε....και λεω ασε να παω σε κανα χρονο...ευτυχως δε πηγα ποτε.....

Με πηραν κι εμενα πριν μια βδομαδα η λειζερ της πατρας.....για εμφυτευση η κατι τετοιο......και τους ειπα οτι δεν εχω προβλημα.....
και μου λεει η πωλητρια δε σας ενδιαφερει μου λεει....ξυρισατε το κεφαλι σας ?? και της λεω οχι....εκανα την θεραπεια σας και δε μου χουν πεσει τα μαλλια καθολου απο τοτε....ειναι ολα στην θεση τους....να ειστε καλα της λεω....με σωσατε.....και ειχε μεινει μαλακας...δεν ηξερε τι να πει.....χαχαχα...τι γελιο εριξα...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

mojo

New Member

Panos1982 είπε:
το 2003 ειχα παει στην λειζερ λαιν της πατρας.....και μου χαν πει ακριβως το ιδιο.....με μια λαμπα που σου βαζαν στο κεφαλι και καθοσουν απο κατω για ενα τεταρτο.....και σου εκανε ενεργοτριχογεννεση......ετσι το ελεγαν....μου ειχαν βγαλει και προσφορα.....1300 ευρο...απο 1500....
και ελεγαν οτι τα μαλλια που ειναι να πεσουν σε 2-3 χρονια....θα πεσουν μετα απο 10-12.....ημουν ετοιμος να παω και τελευταια στιγμη το μετανιωσα....γιατι δεν ειχα ακομα μεγαλο προβλημα τοτε....και λεω ασε να παω σε κανα χρονο...ευτυχως δε πηγα ποτε.....
Την ίδια χρονιά είχα πάει κι εγώ στο ίδιο "μαγαζί" στην Πάτρα. Αφού μου πούλησε το ίδιο παραμύθι μια κοπέλα που συστήθηκε σαν γιατρός αν θυμάμαι καλά, μου τόνισε ότι δεν θα χρειαστεί να χρησιμοποιώ πλέον ούτε ριγκέιν αλλά ούτε καν κάποιο σαμπουάν κατά της τριχόπτωσης γιατί θα εμπόδιζε την θεραπεία τους να λειτουργήσει σωστά....
Τρεις μήνες αργότερα και αφού είχα βρει τα €1300, πήγα στα κεντρικά στην Αθήνα για να αρχίσω την θεραπεία. Εκεί η υπεύθυνη μου δήλωσε πως το ριγκέιν μαζί με ένα σαμπουάν είναι μέρος της θεραπείας και διευκρίνισε ότι αυτά που μου είχαν πει στην Πάτρα αρχικά, δεν ισχύουν. Πιάσε τ'αυγό και κούρευτο δηλαδή... Σαν σωστό θύμα που ήμουν έκανα την θεραπεία για κάποιους μήνες, μέχρι που βαρέθηκα και κατάλαβα ότι το αποτέλεσμα το δίνει η μινοξιδίλη και όχι οι λάμπες τους. Τα τηλέφωνα βέβαια μετά συνεχίστηκαν εκ μέρους τους για νέες θεραπείες και μεταμοσχεύσεις, όπως και από τις άλλες δύο γνωστές εταιρίες του χώρου απ'όπου είχα περάσει κάποτε για διάγνωση.
Συμπεράσματα:1. Οι υποτιθέμενες υπηρεσίες των ελληνικών εταιριών είτε πρόκειται για θεραπεία είτε για μεταμόσχευση δεν ανταποκρίνονται σε αυτά που υπόσχονται. Στην καλύτερη περίπτωση θα κλαις τα λεφτά και τον χρόνο σου.
2. Η εταιρία που πήγα έχει τα καλύτερα γκομενάκια από τις τρεις.

pavlos

Member

Ωραιος πανο καλα της τα ειπες!!!!
Εγω ειχα σκασει τα λεφτα και εχωσα καντιλια δεν αντεξα

:'( :'( :'( :'(

kakashi

Member

Panos1982 είπε:
Με πηραν κι εμενα πριν μια βδομαδα η λειζερ της πατρας.....για εμφυτευση η κατι τετοιο......και τους ειπα οτι δεν εχω προβλημα.....
και μου λεει η πωλητρια δε σας ενδιαφερει μου λεει....ξυρισατε το κεφαλι σας ?? και της λεω οχι....εκανα την θεραπεια σας και δε μου χουν πεσει τα μαλλια καθολου απο τοτε....ειναι ολα στην θεση τους....να ειστε καλα της λεω....με σωσατε.....και ειχε μεινει μακακας...
:D :D :D :D :D :D

pavlos είπε:
Συμφωνώ με τα παιδιά, να δωσεις 3000 και να σου βαλουν 100 τριχες ουτε καν τριχοθυλακια καλυτερα να κρατησεις τα λεφτα σου και να πας διακοπες. τι διαφορα θα δεις???? τιποτα μετα θα φωναζεις πως σε εσφαξαν.

2500 τριχοθυλάκια θα βάλουν. Αφού η μέθοδος που μου περιέγραψαν ήταν η FUE απλά αυτοί την λένε S.A.F.E. (λογικά.. θα πάρω τηλέφωνο να ξαναρωτήσω με έχετε φάει την ψυχολογία)

Καλα για λέιζερ και εγώ είχα πεί να πάω παλιά.
Ο γιατρός με το ροξάκι στο κεφάλι, και εγώ να κοιτάω απορημένος.
Θα με έβαζαν σε πρόγραμμα, είχαν κάνει ολόκληρο πλάνο.
Σαμπουάν+λοσιόν και λέιζερ μασάζ 3 φορές την εβδομάδα 45 ευρώ (αν θυμάμαι καλά) η επίσκεψη.

Στην τελική πήρα το σαμπουάν και την λοσιόν (60 ευρώπουλα) και είπα όχι για λέιζερ (135 ευρώ την εβδομάδα; x4 = 540 ευρώ τον μήνα! πάει το μηνιάτικο )
Και με κοιτούσε η Αρχή-Γλάστρα στην γραμματεία απορημένη, "Μα καλά δεν θα κάνετε λέιζερ; Δεν πρόκειται να δείτε αποτελέσματα έτσι" και οι γλάστρες Β και Γ απλά καθόντουσαν και μιλούσαν (για σταυρόλεξα μάλλον.)

:chinscratch

kapa

Μέλος του προσωπικού

2500 τριχοθυλάκια θα βάλουν. Αφού η μέθοδος που μου περιέγραψαν ήταν η FUE απλά αυτοί την λένε S.A.F.E. (λογικά.. θα πάρω τηλέφωνο να ξαναρωτήσω με έχετε φάει την ψυχολογία)

Καλα για λέιζερ και εγώ είχα πεί να πάω παλιά.
Ο γιατρός με το ροξάκι στο κεφάλι, και εγώ να κοιτάω απορημένος.
Θα με έβαζαν σε πρόγραμμα, είχαν κάνει ολόκληρο πλάνο.
Σαμπουάν+λοσιόν και λέιζερ μασάζ 3 φορές την εβδομάδα 45 ευρώ (αν θυμάμαι καλά) η επίσκεψη.

Στην τελική πήρα το σαμπουάν και την λοσιόν (60 ευρώπουλα) και είπα όχι για λέιζερ (135 ευρώ την εβδομάδα; x4 = 540 ευρώ τον μήνα! πάει το μηνιάτικο )
Και με κοιτούσε η Αρχή-Γλάστρα στην γραμματεία απορημένη, "Μα καλά δεν θα κάνετε λέιζερ; Δεν πρόκειται να δείτε αποτελέσματα έτσι" και οι γλάστρες Β και Γ απλά καθόντουσαν και μιλούσαν (για σταυρόλεξα μάλλον.)

ακομα το σκεφτεσαι αν προκειτε για τσαρλατανους?

kapa

Μέλος του προσωπικού

επειδη εχω συγγενεις που κανανε μεταμοσχευση σε ολες αυτες τις εταιρειες σου λεω απο πειρα οτι ολες στο ιδιο καζανι βραζουνε

pavlos

Member

Αφου δεν καταλαβαινει το παιδι, αφηστετον να παει να τον σφαξουν και μετα να μπει να κλαιει οτι τον εσφαξαν και του φαγαν τα λεφτα, ετσι ισως παραδειγματιστει και κανενα αλλο μελος και κλεισουν αυτοι οι τσαρλατανοι!!!!
Sorry αλλα του ειπε το μισο φορουν την εμπειρια του και αυτος θελει να παει.

Panos1982

Well-Known Member

pavlos είπε:
Αφου δεν καταλαβαινει το παιδι, αφηστετον να παει να τον σφαξουν και μετα να μπει να κλαιει οτι τον εσφαξαν και του φαγαν τα λεφτα, ετσι ισως παραδειγματιστει και κανενα αλλο μελος και κλεισουν αυτοι οι τσαρλατανοι!!!!
Sorry αλλα του ειπε το μισο φορουν την εμπειρια του και αυτος θελει να παει.

υπαρχουν και οι ξεροκεφαλοι.... :p
ενταξει εμεις αυτο που πρεπει να πουμε σε αυτους που ζητανε πραγματικη βοηθεια κ καθοδηγηση το λεμε......
απο κει και περα...αν ο αλλος δε θελει να ακουσει.....ειναι δικο του θεμα.....
το πολυ πολυ να χαλασει το κεφαλι του να χασει τα λεφτα του και η ψυχολογια του να πεσει στο πατωμα.....τοτε θα καταλαβει οτι εκανε πατατα.....
απλα τοτε θα ειναι αργα.....και η ζημια θα εχει γινει.... :-[

Μπλουζα