Σεξ,αυνανισμος και τριχοπτωση

George3V

Member
panoslydios είπε:
hairlosscursed είπε:
Και τι εχεις να πεις για πρεζακια που ζουν στην Ομονοια και ειναι full head?μηπως δεν πινουν,καπνιζουν και αναπνεουν καυσαερια?αυτοι γιατι οχι hairloss?και δεν νομιζω να ειναι και vegeterians.

Γιατι απο οτι φαινεται τα σαμπουαν και οι ''βιταμινες'' κανουν περισσοτερη
ζημια στα μαλλια απο οτι τα ναρκωτικα.
Μιας και αμφιβαλλω αν πλενονται ή παιρνουν συμπληρωματα.

Με τον πατέρα μου χρησιμοποιούσαμε (όσο μέναμε στο ίδιο σπίτι) το ίδιο σαμπουάν και είχαμε το ίδιο διαιτολογίο.Ναρκωτικά δεν κάναμε :p
Γιατί αυτός δεν έχει ίχνος τριχόπτωσης στα 65 του και γω είμαι 3V;;;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tropheus

Well-Known Member
Chs είπε:
Ποτ@αν@ και άδικη ζωή
μου έφαγες τα νιάτα...
Και φάρμακο καλό να βγει...
.. θα ήμαστε 40 :violin:

Πολύ αισιόδοξο σε βρίσκω ...
Από τα 14 μου ήλπιζα να βρεθεί το φάρμακο, έφτασα 43 και ακόμα περιμένω :S

3746741

Member
hairlosscursed είπε:
Και τι εχεις να πεις για πρεζακια που ζουν στην Ομονοια και ειναι full head?μηπως δεν πινουν,καπνιζουν και αναπνεουν καυσαερια?αυτοι γιατι οχι hairloss?και δεν νομιζω να ειναι και vegeterians.

πες τα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

krhtikos21

Member
καλά άμα έχεις το γονίδιο απλά άστα να πάνε.εγώ θεωρώ από οικονομικής άποψης ότι θα βγουνε και φάρμακα και πατέντες στα επόμενα χρόνια.δε μπορεί σε τόσα πράγματα να γίνονται εξελίξεις και για τα μαλλία να υπάρχει ένα φάρμακο τόσο παλιό και μοναδικό.δλδ έλεος.τόσα χρήματα γυρνάνε κάθε χρόνο σε αυτό το θέμα και κανείς δεν τα εκμεταλλέυεται να βγάλει κτ αξιόπιστο.μονο οι κλινικές κερδίζουν από όλο αυτό.και η εταιρία του propecia
poy χει βγάλει την μ@λ@κία της και την έχουμε θεοποιήσει

Chs είπε:
hairlosscursed είπε:
μονο απο τις χημειοθεραπειες αργοτερα...

Και με το που τις σταματήσει λίγο, θα ξαναγίνει σφουγγαρίστρα...

Ποτ@αν@ και άδικη ζωή
μου έφαγες τα νιάτα...
Και φάρμακο καλό να βγει...
.. θα ήμαστε 40 :violin:

ενα γονιδιο τοσο δα,
μας αλλαξε τη ροτα,
και περιμενουμε ενα φαρμακο,
να γινουμε οπως πρωτα...

hairlosscursed

Well-Known Member
George3V είπε:
panoslydios είπε:
hairlosscursed είπε:

Με τον πατέρα μου χρησιμοποιούσαμε (όσο μέναμε στο ίδιο σπίτι) το ίδιο σαμπουάν και είχαμε το ίδιο διαιτολογίο.Ναρκωτικά δεν κάναμε :p
.

Για πες μου κατι φιλε μου.εισαι βεβαιος πως το γονιδιο το κληρονομησες απο τον πατερα σου;;;;να σε ενημερωσω πως το γονιδιο μπορεις να το εχεις απο οποιονδηποτε μεχρι και 3 γενιες πισω...οποτε μην τη ψαχνεις γιατι δεν υπαρχει λογικη.αν τωρα επιμενεις ξεκινα διατροφη παρε μασκα 100% οξυγονου και περιμενε να βγαλεις μαλλια.φιλικα παντα

gianniskritikos2

Active Member
μην ψαχνεται στο σοι σας απο δω και απο εκει εχεις αα τελως κανεις δεν ξερει ποσο θα φτασει απραδειγμα ενας φιλος μου 19 χρονων μανα πατερας ολοι τουμπανα θοιοι ολοι τουμπανα παπουδες ολοι και εχει παραπολυ επιθετικη αα ειναι ο μονος το γονιδιο χτυπαει μεχρι 7 γενιες πισο.... αλλο παραδειγμα ο πατερας μου εχει χασει μαλλια στο μπιφτεκι ακι κροταφους τιποτε αλλο στο υπολυπο ειναι οκ... ο πατερας του αδιος οσο δεν παει παππους του τουμπανος (απο πατερα και απο μανα) μανα αδελφια τουμπανα ο αδελφος του πατερα μου ομως εχει μαλλια... δεν λεει κατι με την λογικη αυτη θα πρεπε ο πατερας μου να ειχε παρει απο τον πατερα του που ειναι ο μονος που εχει θεμα αλλα αυτος ειναι αδιος οσο δεν παει ... καμια σχεση η μια ραφλα με την αλλη

hairlosscursed

Well-Known Member
gianniskritikos2 είπε:
μην ψαχνεται στο σοι σας απο δω και απο εκει εχεις αα τελως κανεις δεν ξερει ποσο θα φτασει απραδειγμα ενας φιλος μου 19 χρονων μανα πατερας ολοι τουμπανα θοιοι ολοι τουμπανα παπουδες ολοι και εχει παραπολυ επιθετικη αα ειναι ο μονος το γονιδιο χτυπαει μεχρι 7 γενιες πισο.... αλλο παραδειγμα ο πατερας μου εχει χασει μαλλια στο μπιφτεκι ακι κροταφους τιποτε αλλο στο υπολυπο ειναι οκ... ο πατερας του αδιος οσο δεν παει παππους του τουμπανος (απο πατερα και απο μανα) μανα αδελφια τουμπανα ο αδελφος του πατερα μου ομως εχει μαλλια... δεν λεει κατι με την λογικη αυτη θα πρεπε ο πατερας μου να ειχε παρει απο τον πατερα του που ειναι ο μονος που εχει θεμα αλλα αυτος ειναι αδιος οσο δεν παει ... καμια σχεση η μια ραφλα με την αλλη
Συμφωνω 100% σε οτι λες .εγω δεν ψαχνω λογικη σε αυτα γιατι δεν υπαρχει.το θεμα ειναι να βρεθει κατι...

και το 7 γενιες ειναι υποθετικο γιατι δεν ξερουν ακομα ουτε τον "αλγοριθμο" ας το πουμε κληρονομησης! εμενα με απασχολει το γιατι δημιουργηθηκε το γονιδιο :dodgy: μακαρι να μπορουσαν να παρασκευασουν ενα φαρμακο που δεν θα ριχνει την dht αλλα θα επιτρεπει μονο ενα μικρο ποσοστο απαραιτητο για την λειτουργια τους να φτασει στα μαλλια μας..

gianniskritikos2

Active Member
και η πλακα ειναι οπως στα μωρα εχει βγει να επιλεγεις χρομα ματιον και τετοια που εχουν κανει τωρα οι επιστιμονες μεχρι και φυλο να επιλεγεις... να αφερουν το γονιδιο τις ραφλας και να ειμαστε οι τελευτεοι καραφλες

να το αφερουν πριν γενιθει το μωρο ενος

gianniskritikos2 είπε:
και η πλακα ειναι οπως στα μωρα εχει βγει να επιλεγεις χρομα ματιον και τετοια που εχουν κανει τωρα οι επιστιμονες μεχρι και φυλο να επιλεγεις... να αφερουν το γονιδιο τις ραφλας και να ειμαστε οι τελευτεοι καραφλες

να το αφερουν πριν γενιθει το μωρο ενος

χμ.. αυτο πιστευω δεν ειναι τιποτα.. καποτε επειδη ηταν σπανιο εβλεπες μια με γαλανα ματια πχ.. και σου αρεσε πολυ... τωρα κανεις μια βολτα και οι μισες "εχουν" γαλανα ματια... βαζουν πλαστικους φακους με χρωμα,σουφρωνουν τα χειλη κλπ για μια φωτογραφια και περιμενουν τα like!

και ολοι γαλανοματηδες να γινουν Γιαννη μετα θα θελουν μαυρα ματια!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

George3V

Member
hairlosscursed είπε:
George3V είπε:
panoslydios είπε:
hairlosscursed είπε:

.

Για πες μου κατι φιλε μου.εισαι βεβαιος πως το γονιδιο το κληρονομησες απο τον πατερα σου;;;;να σε ενημερωσω πως το γονιδιο μπορεις να το εχεις απο οποιονδηποτε μεχρι και 3 γενιες πισω...οποτε μην τη ψαχνεις γιατι δεν υπαρχει λογικη.αν τωρα επιμενεις ξεκινα διατροφη παρε μασκα 100% οξυγονου και περιμενε να βγαλεις μαλλια.φιλικα παντα

Φίλε αν ξαναδιαβάσεις λίγο πιο προσεκτικά αυτό που έγραψα, θα δεις ότι δεν απευθύνομαι σε σένα και αυτό που λέω δεν είναι αυτό που εσύ εξέλαβες ότι είπα.

nine

Active Member
http://endhairloss.eu/does-masturbation-cause-hair-loss/

Το αρθρο αυτο αναφερει κατα την διαρκεια της εκσπερματωσης μεγαλο μερος της τεστοστερονη γινεται dht.
Την συνεχεια την ξερουμε dht -> καταστρεφει τον θυλακα.

Μου εκανε εντυπωση που αναφερει πως χειροτερα με την dht ειναι με τον αυνανισμο παρα με το σεξ.

nikolakis

Well-Known Member
Εργάζομαι σε ποντοπόρα πλοία 12 χρόνια κ παντα με αξιωματικούς και πληρώματα φιλιπινεζους. Οι 99 στους 100 nw 0-1 και ο 1 στους 100 αραίωση αλλα σχεδόν παντα στο crown. Αυτο που παντα μου εκανε εντύπωση με αυτο το λαό εκτός του οτι δεν ειναι καραφλοι ειναι το οτι ποτε μα ποτε δεν κάνουν μπάνιο μετα την δουλεια όσο βρώμικοι ή λερωμένοι ειναι. Παντα ομως θα λουστούν κ θα μπάνιαριστουν νωρίς το πρωι πριν τη δουλεια, άραγε αυτο να παίζει καποιο ρόλο;

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Εχω φιλο που οχι μονο την παιζει 2-3 φορες την μερα αλλα την παιζει και για κανα 2ωρο αφου θα παθαινε γαγγρενα, ειναι τουμπανο στο μαλλι παντως...

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Οσο για τα τζανκια που εχουν μαλλι πιστευω οτι τα ναρκωτικα που περνουν βοηθανε σε αυτο,σε καθε πολη πανω κατω ξερουμε ποιος ειναι και ποιος οχι...ηξερα ατομο που τα ειχε κοψει και αρχισαν να αραιωνουν τα μαλλια του και μετα που τα ξαναρχισε πυκνωσε....τι να πω....

le2der

Active Member
Οσο για τα τζανκια που εχουν μαλλι πιστευω οτι τα ναρκωτικα που περνουν βοηθανε σε αυτο,σε καθε πολη πανω κατω ξερουμε ποιος ειναι και ποιος οχι...ηξερα ατομο που τα ειχε κοψει και αρχισαν να αραιωνουν τα μαλλια του και μετα που τα ξαναρχισε πυκνωσε....τι να πω....
Ναρκωτικά και ζω σε αλλο κοσμο...... μηδέν άγχος

zaxosdogkanos

Active Member

τι ντραγκια να αρχισουμε για μια καλη διατηρηση στο μαλλι? αχαχαχαχα

Μπλουζα