Σαμπουαν τελος

sven

Active Member
http://anonymoigr.blogspot.de/2015/05/6_8.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

Διαβαζοντας αυτο μου ήρθε μια παλία συζήτηση που έκανα με έναν για το ότι οι αθίγγανοι σε μεγάλο ποσοστό δεν έχουν θέμα με ΑΑ και λούζονται σπανίως. Αλλα λέγαμε σύμπτωση. Λές; Ακόμα σύμπτωση λέω θα είναι...δεν παίζει.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Καλή ιδέα...Aν το δοκιμασεις περιμένουμε εντυπώσεις.Ψήνομαι κι εγώ να το τεστάρω αλλα με 3 τοπικά τη μέρα είναι αρκετά δύσκολο.Για αρχη θα αρχιζω να λούζομαι πιο σπάνια και μετά βλέουμε.
 

sven

Active Member
Από ότι κατάλαβα ότι λέει είναι ότι όχι κατάργησε το λούσιμο,αλλα το σαμπουάν. Δεν νομίζω κάποιος που αντιμετωπίζει πρόβλημα ΑΑ αν θα τον ωφελούσε γιατί χρησιμοποιώντας τοπικά αυτά θα είναι πιο αποτελεσματικά και μάλλον με σαμπουάν θα είναι και πιο αποτελεσματική η απομάκρυνση τις DHT από το τριχωτό.

Ίσως σε ένα υγιές κεφάλι να δουλεύει πραγματικά καλύτερα η μη χρήση σαμπουάν μετά από 6 εβδομάδες ίσως και όχι, ίσως μετα να υπήρχε επιδείνωση κάποιου προβλήματος λιπαρότητας ή ξηροδερμίας σε κάποιους, κάθε οργανισμός αντιδρά διαφορετικά. Ίσως και να σπανίζουν οι περιπτώσεις που η μη χρήση πραγματικά αργότερα θα ωφελούσε,τι να πω.

Ίσως κάνω και λάθος, εικασίες κάνω :p
 
Τελευταία επεξεργασία:
Μπλουζα