Σαμπουάν για λιπαρά μαλλιά

Briner

Active Member
Με τα λιπαρά μαλλιά ανέκαθεν είχα θέμα. Ό,τι σαμπουάν κι αν χρησιμοποίησα, μετά από λίγες ώρες το κεφάλι μου ήταν ξανά μέσα στη λαδίλα.

Εδώ και λίγες ημέρες, χρησιμοποιώ το Froika Anti-Hairloss Peptide Shampoo. Είναι ελληνικό σαμπουάν κατά της τριχόπτωσης, με πεπτίδια βιοτίνης, χωρίς SLS και parabens.

Πρέπει να πω ότι είδα το φως το αληθινό... Για πρώτη φορά έως τώρα, βλέπω και αισθάνομαι τα μαλλιά μου να διατηρούνται καθαρά και απαλά όχι πια μόνο για 2-3 ώρες, αλλά σχεδόν μέχρι το επόμενο λούσιμο. Το καλό είναι ότι μπορώ να λούζομαι καθημερινά με αυτό το σαμπουάν.

Ήδη έχω εντάξει στο «οπλοστάσιό» μου και την αντίστοιχη λοσιόν της ίδια εταιρείας, επίσης με πεπτίδια βιοτίνης.

Όσοι έχετε θέμα με λιπαρά μαλλιά (κι όχι μόνο εσείς), πιστεύω ότι αξίζει να το δοκιμάσετε.

Εγώ το βρήκα σε πολύ καλή τιμή εδώ: http://www.pharmacy2go.gr/gr/el/products/froika-anti-hair-loss-peptide-shampoo-200ml

Όποιος ενδιαφέρεται και για την λοσιόν, μπορεί να την βρει εδώ: http://www.pharmacy2go.gr/gr/el/products/froika-anti-hair-loss-pertide-lotion-100ml
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Briner

Active Member
Για NW δεν ξέρω τι τιμή θα έπρεπε να δώσω ακριβώς. Είμαι περίπου στην ίδια κατάσταση με τον συμφορουμίτη Yul Brynner, όπως φαίνεται σε αυτή τη φωτογραφία.

Όσο για τη διαφορά στην τριχόπτωση, είναι δύσκολο να πω, αφ' ενός επειδή το χρησιμοποιώ μόνο λίγες ημέρες κι αφ' ετέρου, το χρησιμοποιώ σε συνδυασμό και με άλλα σαμπουάν και λοσιόν.

Πάντως, στην αντίληψή μου πέφτουν περίπου 5-10 τρίχες την ημέρα.
 
Μπλουζα