Ρινοπλαστικη

giorgosv

Active Member
Ειμαι φίλη δεν είμαι φίλος , σχετικά με την ταχύτητα της απόφασης δεν καταλαβα πως βγήκε το συμπέρασμα οτι την πήρα γρήγορα ? Αναφέρω πως έψαξα την δουλεία του γιατρού αλλα δεν λέω ποσό καιρο την έψαχνα όμως . Εμπιστέυτηκα τον ιατρό , και μέχρι στιγμής φαίνεται να έκανα καλά , είναι πολύ ευγενικός και συζητήσιμος. Επίσης το ''καλό ''αποτέλεσμα εχει να κάνει και με την επούλωση απο ότι λένε τα άλλα παιδιά εδώ . Μπήκα να γράψω την εμπιρεία μου και ζήτησα feedback απο άτομα που την έχουν κάνει , να μου πούν αν στους 2 μήνεσ ειναι πρισμένη στην άκρη , εσεις κάνατε την συγκεκριμένη επέμβαση ?Εχετε feedback για το 2μηνο σε την φάση βρίσκεται η μύτη ?
κανενας εμπειρος ιατρος δεν λεει σε ασθενη του ΄΄θα σου φτιαξω οτι δεν σου αρεσει΄΄ εχει κανει η κοπελα μου ρινοπλαστικη και ξερω τα σταδια που περασε. το σχημα της μυτης σου δεν θα αλλαξει αυτο ειναι ουτε τα ρουθουνια αλλαζουν απλα θα ξεπρηστει κι αλλο οσο περναει ο καιρος.
κανε υπομονη και μιλας μαζι του στο 5-6μηνο που το αποτελεσμα θα εχει δειξεις σε μεγαλο βαθμο
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

antipicasso

New Member
Καλημέρα σας!Γνωρίζει κάποιος,γιατί ενδιαφέρομαι για διάφραγμα+αισθητικό κομμάτι,κάποια στοιχεία για τον ΩΡΛ χειρουργό κ.Πετρόπουλο?
Έχω δει από γνωστούς πολύ καλές δουλειές του και είναι από τους τοπ αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα!Βέβαια επειδή η ρινοπλαστική,είναι πολύ δύσκολη κ ιδιαίτερη διαδικασία,πάντα ρωτάς για να μαθαίνεις περισσότερα πράγματα για τον εκάστοτε γιατρό κ τις δουλειές του.Ευχαριστώ!!
Καλησπερα φιλε αν και εχει περασει καιρος π ποσταρες.
Εμενα ο συγκεκριμενος γιατρος Ι.Π. μου κατεστρεψε την ψυχολογια για μια ζωη. Πηγα για διαφραγμα, κογχες και με την ευκαρια ειπα να ισιωσω και μου ανεβασει λιγο τον υβο που επεφτε αποτομα στο τελευταιο 1/3 της μυτης. Δεν εκανε τιποτα απο οτι του ζητησα. Απεναντιας μου στραβωσε τη μυτη διπλασια τπυλαχιστον, τη χοντρυνε, την εκανε αδιαμορφωτη, κρεμασε τα ρουθουνια μου και τον υβο ακομα περισσοτερο και για καποιο μαγικο λογο και πρωτοβουλια μου μικρυνε το παχος των ρουθουνιων που δινανε μια ωραια τριγωνικη οψη στη μυτη. Το χειροτερο ηταν η αντιμετωπιση του σε ενα περιστατικο που δεν πηγε καλα παρα τη στηριξη μου.. Αντι να μου πει ελα να δουμε τι κανουμε τηρωντας τον ορκο του ιποκραττη διαπιστωσα τον ορκο που εδωσε στον Φρανκενσταιν! Αυτα!
Αν δεν εχεις σοβαρο ψυχολογικο με τη μυτη μυτη, μην την πειραξεις στο ελαχιστο! Μπορει απο το πουθενα να χασεις οτι εχεις κ δεν εχεις.. και οι γιατροι αυτου του τυπου την κανουν με ελαφρα πηδηματακια.. ειδικα ο συγκεκριμενος
 

BirdTalk

Member
Στην Ελλάδα όλοι οι γιατροί που λένε πως κάνουν μύτες είναι άσχετοι. Απλά δεν γνωρίζουν πως γίνεται αυτή η επέμβαση
 

Mit

New Member
Καλησπέρα,ας γράψω και γω την εμπειρία μου με την κυπραιου!μπήκα για επέμβαση ρινοπλαστικης και για λειτουργικό και αισθητικό χαρακτήρα στις 11 Γενάρη του 2021!έχουν περάσει σχεδόν 2 βδομάδες από τότε,ίσως είναι νωρίς να μιλάω ακόμα για τα αποτελέσματα,αλλά δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένη!Η μύτη μου αρχικά είχε ένα μεγάλο και χοντρό κόκαλο και κατεβαίνοντας έβλεπες μεγάλα ρουθούνια με ένα πολύ χοντρό και στρογγυλό ακρωνύμιο!Αυτή την στιγμή που γράφω το κόκαλο δεν υπάρχει αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι την έχει μικρύνει από την βάση της όποτε απλά λείπει ένα κόκαλο χωρίς να την έχει σμηλευσει επάνω και ακριβώς κατεβαίνοντας η μύτη μου είναι σαν του Πινόκιου,την έχει κάνει μυτερη και μακριά!επισης δεν ξερω αν ειναι πρηξιμο η λαθος δικο της αλλα απο την μια πλευρα ειναι πιο μεγάλη και αυτο την κανει να φαινεται στραβη!καθως εχω ενα μακρύ και στενο πρόσωπο χωρίς καθόλου ζυγωματικά και μ ένα έντονο πηγούνι δεν υποστηρίζω καθόλου μια τέτοια μύτη!Η γιατρός σαν γιατρός δεν είναι και ο πιο άμεσος αλλά ούτε ο πιο απλησιαστος άνθρωπος,απλά δεν σε κάνει να νιώθεις και φιλικά ως προς αυτήν!σου εκπέμπει επαγγελματισμό και σιγουριά αλλά δεν ξέρω!οι φωτογραφίες που μου είχε δείξει από πριν ήταν μόνο ανφας και προφίλ,όχι τρία τέταρτα!την μέρα που έγινε το χειρουργείο μου είπανε να παω στις 7 για τις προεγχειρητικες εξετάσεις και μπήκα στις 12μισι για επέμβαση χωρίς να έχει έρθει η γιατρός στο δωμάτιο να με χαιρετήσει και την είδα κατευθείαν λίγο πριν στο δωμάτιο του χειρουργείου όπου πολύ απλά της ξαναείπα πολύ γρήγορα τι ήθελα με βάση την φωτο που είχαμε συμφωνήσει!Μου κόστισε 2.700 συν 60 το τεστ κοβιντ και αλλά 60 τα φάρμακα που πήρα μετά!το μόνο καλό μπορώ να πω ότι αναπνέω πολύ καλύτερα!η ψυχολογία μου ειναι χαλια στα όρια της κατάθλιψης μιας και ειμαι 27 και ειναι κατι που ηθελα απο το γυμνάσιο,μην αναφερω με ποσο κοπο και στερησεις μαζεψα το συγκεκριμενο ποσο.Θα ξαναεπανελθω στους 2-3 μήνες που θα έχει ξεπρηστει και άλλο!ελπίζω να βοήθησα κάπως!να πω ότι επέλεξα την συγκεκριμένη επειδή είχε πάει μια φίλη της μαμάς μου με μια ΤΕΡΆΣΤΙΑ ΜΎΤΗ σαν του Παπακωνσταντίνου να καταλάβετε και της την είχε κάνει πολύ ωραία και φυσική!Υποθέτω κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή και λίγο θέμα τύχης
Καλησπέρα πως είστε τώρα μετά από κάποιους μήνες μετά την επέμβαση από την κυρία Κυπραιου ;
 

Mit

New Member
Δεν πιστεύω ότι το κάνουν αυτό φαντάζομαι ότι η κάθε μύτη είναι διαφορετική και έχει τις δικές της δυσκολίες αλλά αν δεν μπορεί να σου κάνει αυτό που του λες ότι θες θα πρέπει πολύ τίμια να αρνούνται να σε αναλάβουν!Δεν είναι ιδέα μου γτ οκ το πρήξιμο φουσκώνει την μύτη αλλα δεν αλλαζει το σχήμα της,το βλέπω και στα μάτια των δικών μου ότι το αποτέλεσμα δεν είναι καλό!χίλιες φορές με την παλιά μου μύτη!έκανα ανοιχτή επέμβαση!θα πρότεινα στον καθένα να διαθέσει αυτό το 50αρικο της 1ης επίσκεψης και να δει 2-3 γιατρούς πριν αποφασίσει!επίσης έχω δει αποτελέσματα φωτογραφιών στις 2-3 βδομάδες για να καταλάβω τι εννοούμε πρησμενη και παιδιά το πρήξιμο δεν έχει να κάνει με το σχήμα που βλέπεις απέναντι στον καθρέφτη σου!
 

AngelaG

New Member
Καλημέρα σας!Γνωρίζει κάποιος,γιατί ενδιαφέρομαι για διάφραγμα+αισθητικό κομμάτι,κάποια στοιχεία για τον ΩΡΛ χειρουργό κ.Πετρόπουλο?
Έχω δει από γνωστούς πολύ καλές δουλειές του και είναι από τους τοπ αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα!Βέβαια επειδή η ρινοπλαστική,είναι πολύ δύσκολη κ ιδιαίτερη διαδικασία,πάντα ρωτάς για να μαθαίνεις περισσότερα πράγματα για τον εκάστοτε γιατρό κ τις δουλειές του.Ευχαριστώ!!
Οχι μη πας. Με κατέστρεψε
 
Μπλουζα