danceworld_2001
Well-Known Member
Καλημέρα παίδες!! Θα είμαι σύντομος γιατι έχει πήξιμο δουλειά απο σήμερα. Φίλε aerate δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στα λόγια σου και δεν με ενόχλησε κάτι, δεν υπάρχει κάτι παρεξηγήσιμο απο καμία πλευρά. Δεν με πλήρωσε ο γιατρός αν και στο τέλος με ρώτησε αν μου χρωστάει κάτι αλλά αρνήθηκα απο ντροπή. Πάντως μου έφαγε την μισή ημέρα, με ψιλοέχωσε, αν μου ζητήσει ξανά να παραστώ, αν έχω τον χρόνο και μπορώ, δεν πρόκειτε να το κάνω ξανά τσάμπα. Αυτός δεν μου έκανε τίποτα τσάμπα, μην είμαστε και κορόιδα. Νομίζω ειναι σημαντικό οι υποψήφιοι προς μεταμόσχευση να βλέπουν ζωντανό περιστατικό είτε στα ραντεβού είτε αν το ζητάνε μετά. Ουκ ολίγες φορές μου ζητήθηκε απο παιδιά εδώ να με δούν, τους είπα, αν έρχεστε στον χώρο μου όταν εγώ θα μπορώ και κερνάτε καφέ, κανένα πρόβλημα, καταλαβαίνω την αγωνία τους και εγώ είχα τότε προσπαθήσει να δω άτομα. Απο εκει και πέρα για το πόσο μιλάει ο γιατρός κτλ δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη για την δουλειά του και πως χειρίζεται τις περίπτώσεις, απο την μεριά μου είδα και καλές συμπεριφορές μιας και απέριψε άτομα που δεν ήταν κατάλληλα για μμ λόγω κατεστραμμένης δότριας και μεγάλες έκτασης nw και οι οποίοι σε άλλες Ελληνικές κλινικές του έλεγαν να μπούν άμεσα στο τραπέζι. Απο εκει και πέρα νομίζω ειναι θετικό να έχει άτομο μαζί της η κάθε κλινική σαν δείγμα, και η H*C το έχει κάνει και καλά κάνει, αρκεί να μην ειναι ψέυτικο το αποτέλεσμα με τόπικ ή άλλα τρελά.