Ραντεβου με μι????η γε????ου 14/11/15

giannis1991

Well-Known Member
Παιδια καλησπερα...ανοιξα τονθεμα για να γραψουμε γνωμες οσοι πηγαμε νανμας δει ο γιατρος...προσωπικα αν και δε χρειαζομαι επεμβαση αμεσα(ειμαινκαι μικρος 24 χρονων)πηγα ετσι απλα για την εμπειρια και για να εκτιμησει και να δει ο γιατρος τη δοτρια περιοχη καιντην εξελιξη της τριχοπτωσης...με ενημερωσε οτι πιθανον τα πλαινα να παραμεινουν ψηλα και οτι εχω αρκετα καλη δοτρια...τα ειπαμε γενικα(πετυχα καιντον danceworld) απλα μου εκανε εντυοωση οτι ηταν λιγομιλητος...ισως γιατι δεν ειχαμε να συζητηζουμε για κατι αμεσο....

για πειτε καμια γνωμη οσοι πηγατε...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
εγώ να ρωτησω κάτι?ο danceworld γιατί ήταν εκεί?σαν αποτέλεσμα του γιατρού?ώστε να μπορεί κάποιος να δει από κοντά την δουλειά που κάνει ο γιατρός?

danceworld_2001

Well-Known Member
Καλησπέρα παίδες. Απο μέρες το είχα γράψει πως θα ειμαι εκει και όποιος θέλει να πιούμε καφέ, του πήγα ενα φίλο που θέλει να κάνει μμ και με παρακάλεσε και ο γιατρός να με δούν και μερικά παιδιά. Χάρηκα που σε γνώρισα Γιαννάρα, αν είμασταν μόνοι για καφέ θα μιλούσαμε περισσότερο δεν μπορούσα να πω πολλά στο ραντεβού σου εκεί τον λόγο έχει ο γιατρός. Πάντως για την ώρα εσύ δεν έχει ανάγκη για μμ!!

aeratos28

Just aeratos
φιλε danceworld καταρχήν δεν είχα δει ότι είχες πει πως θα είσαι εκεί στα consultation του γιατρου.. δεν ρώτησα ούτε επιθετικά ούτε πονηρά..απλά μια ερώτηση έκανα και τπτ αλλο.ούτε βέβαια το θεωρώ και κακό να πω την αλήθεια διότι μια εικόνα,χίλιες λέξεις που λένε και οι φίλοι μας οι Ιαπωνες! απλά αναρωτηθηκα επειδή όπως είπα δεν γνώριζα!

giannis1991

Well-Known Member
Φιλε τα πραγματα ειναι απλα...καταρχην να πω οτι δεν ηξερα καν οτι θα ειναι καποιος αλλος εκει νομιζα οτι ο dance ηταν καποιος βοηθος του γιατρου ή κατι αλλο...μετα μου ειπε και γνωριστηκαμε...αυτο ομως σε καμια περιπτωση δεν ειναινκακο...επαγγελματιας ειναι ο ανθρωπος και γνωριζοντας οτι θα ερθουν πολλα παιδια απο το φορουμ εφερε ενα απο τα καλυτερα αποτελεσματα του (ετσι οπως ειδα και τον dance δλδ μεγεθος κεφαλιου ποιοτητα τριχας κτλπ ειναι ετσι και αλλιως πολυ καλος υποψηφιος για μμ)...δλδ ακομα και να τον πληρωσε καλα εκανε..και εμενα αν μου ελεγε να με χρησιμοποιησει με οποιοδηποτε τροπο δεν θα ελεγα οχι...τελος παντων για να κλεισει το θεμα ο ανθρωπος δεν εκανε τιποτα το υπουλο ουτε κακο... αναρωτιεμαι κανενα αλλο μελος που να εχει παει δεν θελει να γραψει???γτ σιγουρα τα περισσοτερα ραντεβου του απο εδω θα ηταν...

giannis1991

Well-Known Member
Καλησπέρα παίδες. Απο μέρες το είχα γράψει πως θα ειμαι εκει και όποιος θέλει να πιούμε καφέ, του πήγα ενα φίλο που θέλει να κάνει μμ και με παρακάλεσε και ο γιατρός να με δούν και μερικά παιδιά. Χάρηκα που σε γνώρισα Γιαννάρα, αν είμασταν μόνοι για καφέ θα μιλούσαμε περισσότερο δεν μπορούσα να πω πολλά στο ραντεβού σου εκεί τον λόγο έχει ο γιατρός. Πάντως για την ώρα εσύ δεν έχει ανάγκη για μμ!!

Φιλε και εγω χαρηκα γτ ειδα ενα ακομα αποτελεσμα και μαλιστα ενθαρυντικο απο κοντα αλλα κυριως επειδη μου εκανες και πολυ καλη εντυπωση...ηθελα να σε ρωτησω και κατι αλλο ρε φιλε...εγω ημκυν και λιγο κομπλαρισμενος να πω την αληθεια αλλα ο γιατρος μου φανηκε αρκετα λιγομιλητος...λ αν δεν ησουν και εσυ δεν θα μιλαγαμε ουτε το μισο...γτ ειναι ετσι τον εχεις ψυχολογησει σαν ανθρωπο?
Ισως βεβαια ηταν ετσι γτ δεν ειχαμε κατι αμεσο να πουμε δλδ ακομα κρατιεμαι καλα καινειμαι και μικρος οποτε η μμ αργει λιγακι ακομα...

aeratos28

Just aeratos
φιλε μου giannis1991 δεν ξέρω αν το ειδες το μνμ που έστειλα πιο πάνω..βασικά δεν πήγα να ανοιξω κανένα θέμα και επειδή πηγε να γίνει όμως έστειλα για να διευκρινησω ότι πραγματικά δεν εννοούσα απολύτως τίποτα.ούτε είπα κάτι για λεφτά αν τον πλήρωσε κτλ..το λέω γτ έτσι όπως το λες είναι σαν να την βάζεις στο στόμα μου αυτή την κουβέντα..εγώ απλά ρωτησα γιατί δεν ηξερα, δεν είχα δει ότι το είχε πει ο ίδιος ο danceworld ότι θα είναι εκεί.γιατί αν το ήξερα ότι θα ήταν εκεί θα έπαιρνα τηλ να πάω και εγώ στα consultation για να τον δω από κοντά γιατί είναι ένα κορυφαίο αποτέλεσμα και θα ήθελα πραγματικά να το δω live..αυτό είναι πραγματικά και τπτ άλλο..δεν το είπα με κακία..νομίζω είμαι αρκετά παρεξηγημενος

giannis1991

Well-Known Member
Οχι δεν το ειπα για αυτο το λογο απλα εξηγησα το σκεπτικο μου ως εχει...αλλωστε δεν σε ξερω ουτα καν απο το φορουμ γτ τωρα αρχισα να ξαναγραφω!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
οκ το έγραψα και εγώ για να εξηγήσω ακριβώς τι εννοουσα γιατί σίγουρα αρκετοί θα παρεξηγησαν έτσι όπως ρωτησα

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
θα προτεινω h*c να με βαζει στα consulations να βγαζω κανα χαρτζιλικι χαχαχα..Θα το κανα παντως.

geeorgee

Active Member
giannis1991 μη το ψαχνεις ετσι ειναι το στυλ του γιατρου λιγομιλητος,με το τσιγκελι που λενε
του τα βγαζεις

giannis1991

Well-Known Member
Ενταξει παιδες δεν θελω να εννοηθειβοτι ντε και καλα ονανθρωπος πηρε λεφτα...το ειπα οτι ακομα και αυτο το ενδεχομενο να υαρχει δεν με νοιζει και δεν ειναι κακο...

geeorgee

Active Member
θα προτεινω h*c να με βαζει στα consulations να βγαζω κανα χαρτζιλικι χαχαχα..Θα το κανα παντως.

ηταν ενα παλικαρι που εγραφε και εδω μεσα στα consultations της h_c αλλα σταματησε να γραφει γιατι
θυμωσε απο καποιες κριτικες που ακουσε.

γιαννις1991 απο consultation κτλ τον ξερω

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
πιος ο alex?που τον εχουν και φωτογραφια στην σελιδα? τι κριτικες ειχε ακουσει?

Μπλουζα