Ραντεβου με μι????η γε????ου 14/11/15

danceworld_2001

Well-Known Member
Καλημέρα παίδες!! Θα είμαι σύντομος γιατι έχει πήξιμο δουλειά απο σήμερα. Φίλε aerate δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στα λόγια σου και δεν με ενόχλησε κάτι, δεν υπάρχει κάτι παρεξηγήσιμο απο καμία πλευρά. Δεν με πλήρωσε ο γιατρός αν και στο τέλος με ρώτησε αν μου χρωστάει κάτι αλλά αρνήθηκα απο ντροπή. Πάντως μου έφαγε την μισή ημέρα, με ψιλοέχωσε, αν μου ζητήσει ξανά να παραστώ, αν έχω τον χρόνο και μπορώ, δεν πρόκειτε να το κάνω ξανά τσάμπα. Αυτός δεν μου έκανε τίποτα τσάμπα, μην είμαστε και κορόιδα. Νομίζω ειναι σημαντικό οι υποψήφιοι προς μεταμόσχευση να βλέπουν ζωντανό περιστατικό είτε στα ραντεβού είτε αν το ζητάνε μετά. Ουκ ολίγες φορές μου ζητήθηκε απο παιδιά εδώ να με δούν, τους είπα, αν έρχεστε στον χώρο μου όταν εγώ θα μπορώ και κερνάτε καφέ, κανένα πρόβλημα, καταλαβαίνω την αγωνία τους και εγώ είχα τότε προσπαθήσει να δω άτομα. Απο εκει και πέρα για το πόσο μιλάει ο γιατρός κτλ δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη για την δουλειά του και πως χειρίζεται τις περίπτώσεις, απο την μεριά μου είδα και καλές συμπεριφορές μιας και απέριψε άτομα που δεν ήταν κατάλληλα για μμ λόγω κατεστραμμένης δότριας και μεγάλες έκτασης nw και οι οποίοι σε άλλες Ελληνικές κλινικές του έλεγαν να μπούν άμεσα στο τραπέζι. Απο εκει και πέρα νομίζω ειναι θετικό να έχει άτομο μαζί της η κάθε κλινική σαν δείγμα, και η H*C το έχει κάνει και καλά κάνει, αρκεί να μην ειναι ψέυτικο το αποτέλεσμα με τόπικ ή άλλα τρελά.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Καλημέρα παίδες!! Θα είμαι σύντομος γιατι έχει πήξιμο δουλειά απο σήμερα. Φίλε aerate δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στα λόγια σου και δεν με ενόχλησε κάτι, δεν υπάρχει κάτι παρεξηγήσιμο απο καμία πλευρά. Δεν με πλήρωσε ο γιατρός αν και στο τέλος με ρώτησε αν μου χρωστάει κάτι αλλά αρνήθηκα απο ντροπή. Πάντως μου έφαγε την μισή ημέρα, με ψιλοέχωσε, αν μου ζητήσει ξανά να παραστώ, αν έχω τον χρόνο και μπορώ, δεν πρόκειτε να το κάνω ξανά τσάμπα. Αυτός δεν μου έκανε τίποτα τσάμπα, μην είμαστε και κορόιδα. Νομίζω ειναι σημαντικό οι υποψήφιοι προς μεταμόσχευση να βλέπουν ζωντανό περιστατικό είτε στα ραντεβού είτε αν το ζητάνε μετά. Ουκ ολίγες φορές μου ζητήθηκε απο παιδιά εδώ να με δούν, τους είπα, αν έρχεστε στον χώρο μου όταν εγώ θα μπορώ και κερνάτε καφέ, κανένα πρόβλημα, καταλαβαίνω την αγωνία τους και εγώ είχα τότε προσπαθήσει να δω άτομα. Απο εκει και πέρα για το πόσο μιλάει ο γιατρός κτλ δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη για την δουλειά του και πως χειρίζεται τις περίπτώσεις, απο την μεριά μου είδα και καλές συμπεριφορές μιας και απέριψε άτομα που δεν ήταν κατάλληλα για μμ λόγω κατεστραμμένης δότριας και μεγάλες έκτασης nw και οι οποίοι σε άλλες Ελληνικές κλινικές του έλεγαν να μπούν άμεσα στο τραπέζι. Απο εκει και πέρα νομίζω ειναι θετικό να έχει άτομο μαζί της η κάθε κλινική σαν δείγμα, και η H*C το έχει κάνει και καλά κάνει, αρκεί να μην ειναι ψέυτικο το αποτέλεσμα με τόπικ ή άλλα τρελά.
μου αρεσει που δικαιολογησε βρε dance..δεν χρειαζετε....αλλα μαλλον χρειαζετε καθε φορα να εξηγεις τα ανεξηγητα μαλλον...μπαινει καποιος να μαθει πληροφοριες και αμεσως καποιοι μπιανου και μονο σκοπο εχουν να τα χωσουν....αυτο πιστευω....δεν ειναι τυχαιο που μερικοι που ειναι αποφασισμενοι οτι θα κανουν καπου την μεταμοσχευση τα σχολια ειναι πολυ λιγα...ενω στους αναποφασιστους μπαινει πολυ μπλα μπλα...πολυ θα διαμαρτυρηθητε αλλα ειναι η γνωμη μου....και μπορειτε να μου την μπειτε οσο θελετε...

giannis1991

Well-Known Member
Θελω να κανω μξα ερωτηση που μου ηρθε τωρα που κοιταζα το σαιτ του κυριου Γε****oυ και βλεπω μονο αποτελεσματα απο FUE...Επισης σε σχεση και με οτι οταν απο κοντα του ανεφερα για στριπ εκεινος δεν το ειχε στο μυαλο του και απορησε που του ειπα κατι τετοιο τι παιζει γενικα???δεν κανει στριπ???

Θελω να κανω μξα ερωτηση που μου ηρθε τωρα που κοιταζα το σαιτ του κυριου Γε****ου και βλεπω μονο αποτελεσματα απο FUE...Επισης σε σχεση και με οτι οταν απο κοντα του ανεφερα για στριπ εκεινος δεν το ειχε στο μυαλο του και απορησε που του ειπα κατι τετοιο τι παιζει γενικα???δεν κανει στριπ???
ειναι παλια μεθοδο και αφηνει σημαδι...η fue ειναι η καλυτερη..

giannis1991

Well-Known Member
Το σημαδι που αφηνει δεν φαινεται πλεον σε καλους γιατρους εκτος αν εχει σχεδον ξυρισμενο το μαλλι και δεν γινεται να μην κανεις στριπ αν πας απο nw4-5 και μετα...

danceworld_2001

Well-Known Member
Φυσικά κάνει strip αλλά λίγοι πλέον τα θέλουν. Τώρα το site του δεν ειναι ιδιαίτερα εμπλουτισμένο και του το είπα, ειναι στα σχέδια του να αναβαθμιστεί με περισσότερα αποτελέσματα.

Μπλουζα