Π@ντ3λης Β@λβης - Ψευτης????

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

mikegad

Well-Known Member
Απ: Π@ντ3λης Β@λβης - Ψευτης????

Νικολήδες προσεχετε τη γραφεται (για οτι ειναι ο καλύτερος γιατρός και κάτι τέτοια εννοώ) γιατι μας διαβάζει κόσμος και μπορεί να το πιστέψει κανένας.
Εγώ πάντως όταν είδα το βίντεο με τους κρατήρες στο κεφάλι του ανθρώπου έπαθα σοκ.
Ελπίζω να του έκανε μήνυση...αντε μπας και κλείσουν κανέναν και βάλουν μυαλό οι υπόλοιποι.
Δηλάδή ο χείρότερος Έλληνας γιατρός τι κάνει?σου κόβει το κεφάλι.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Nikos22_

New Member

mikegad είπε:
Νικολήδες προσεχετε τη γραφεται (για οτι ειναι ο καλύτερος γιατρός και κάτι τέτοια εννοώ) γιατι μας διαβάζει κόσμος και μπορεί να το πιστέψει κανένας.
Εγώ πάντως όταν είδα το βίντεο με τους κρατήρες στο κεφάλι του ανθρώπου έπαθα σοκ.
Ελπίζω να του έκανε μήνυση...αντε μπας και κλείσουν κανέναν και βάλουν μυαλό οι υπόλοιποι.

χααχχα φιλε μ δεν λεω για αυτο με τις τρυπες.. Αλλα οκ οι λ@ζοπουλοι κτλπ κτλπ στον γκουρα εχουν παει τεσταρισμενο αυτο

nikosd

New Member

mikegad είπε:

mike που ειπα εγω οτι ειναι ο καλυτερος ο οποιοσδηποτε?μιλησα για καποιον συγκεκριμενα?ειπα οτι θα ψαχτω και αν βρω κατι καλο κατι μπορει να γινει.αλλιως ποτε μην σωσω.

jim250781

Member

nikosd είπε:
κατανοητο φενιμορ και σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια ς.ολα αυτα τα γραφω επειδη κ εγω εχω προβλημα και εχω προγραμματισει την επεμβαση πολυ σύντομα.θα επανελθω με φωτος.να εισαι καλα οπως και ολοι σαυτο το φόρουμ.

Φίλε nikosd, γιατί παίζεις παιχνίδια?
Δεν λες ότι έχεις προγραμματίσει?
Γιατί μετά λες ότι θα δεις κτλ...

Δεν διαβάζει κνέζικα ο Πάνος.... απλά ελληνικά διαβάζει ;)

mikegad

Well-Known Member

Δηλαδή ρε Νικό συγνώμη.
Έχοντας δει αυτό βίντεο μου λές οτί θες να βρεις τον καλύτερο Έλληνα γιατρό και κλείνεις ραντεβού μαζί του.
Δεν λέω μπορεί να έχει κάνει και καλές δουλείες ο άνθρωπος αλλά εγώ προσωπικά δεν θα υπήρχε καμία περίπτωση να το ρισκάρω και να καταστρέψω το κεφάλι μου.
Να δείς τι στο ραντεβού?
Φωτογραφιες πριν και μετά που σίγουρα θα σου δείξει?
Χαιρω πόλυ, μια χαρά θα είναι οι φωτογραφίες...

mikegad

Well-Known Member

jim250781 είπε:
[quote author=nikosd link=topic=3105.msg56387#msg56387 date=1310397994]
κατανοητο φενιμορ και σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια ς.ολα αυτα τα γραφω επειδη κ εγω εχω προβλημα και εχω προγραμματισει την επεμβαση πολυ σύντομα.θα επανελθω με φωτος.να εισαι καλα οπως και ολοι σαυτο το φόρουμ.

Φίλε nikosd, γιατί παίζεις παιχνίδια?
Δεν λες ότι έχεις προγραμματίσει?
Γιατί μετά λες ότι θα δεις κτλ...

Δεν διαβάζει κνέζικα ο Πάνος.... απλά ελληνικά διαβάζει ;)
[/quote]

:D Έχει καταντήσει γελοίο το θέμα

nikosd

New Member

όντως για γελια ειναι.την ακυρωσα την μεταμοσχευση γτ ειδα και ακουσα πραματα κ θαματα εδω και αποφασισα να ψαχτω περισσοτερο.αλλα ευχαριστω για τοην κατανοηση που δειχνετε εδω μεσα.μπορει να μ πει καποιος πως σβηνω το προφιλ μ?χωρις περαιτερω σχολια.

nikosd

New Member

mikegad είπε:
Δηλαδή ρε Νικό συγνώμη.
Έχοντας δει αυτό βίντεο μου λές οτί θες να βρεις τον καλύτερο Έλληνα γιατρό και κλείνεις ραντεβού μαζί του.
Δεν λέω μπορεί να έχει κάνει και καλές δουλείες ο άνθρωπος αλλά εγώ προσωπικά δεν θα υπήρχε καμία περίπτωση να το ρισκάρω και να καταστρέψω το κεφάλι μου.
Να δείς τι στο ραντεβού?

κατι τελευταιο για σενα μικε.διαβαζε καλυτερα.δεν ειπα οτι κανονισα ραντεβου με οποιονδηποτε γιατρο αλλα με τον πανο ο οποίος είναι ''υποτιθέμενη'' επιτυχημενη επεμβαση.πιτουρα εχεισ στο κεφαλι σ??

mikegad

Well-Known Member

nikosd είπε:
[quote author=mikegad link=topic=3105.msg56615#msg56615 date=1310731106]
Δηλαδή ρε Νικό συγνώμη.
Να δείς τι στο ραντεβού?

κατι τελευταιο για σενα μικε.διαβαζε καλυτερα.δεν ειπα οτι κανονισα ραντεβου με οποιονδηποτε γιατρο αλλα με τον πανο ο οποίος είναι ''υποτιθέμενη'' επιτυχημενη επεμβαση.πιτουρα εχεισ στο κεφαλι σ??
[/quote]
Άκης είπε:
Τα μέλη ΠΑΝΟΣ και policeonline, ο οποίος και είχε κάνει ένα ποστ με θετικά πράγματα για το γιατρό, ήταν το ίδιο και το αυτό...

Κλασικές φουστιές πλέων...

ok nick μάλλον έχεις δίκιο...πρέπει να έχω πίτουρα στο κεφάλι μου
βέβαια αν πήγαινες στο ραντεβού με τον Πάνο μάλλον τον γιατρό (άντε το πολυ πολυ κανένα συγγενή του) θα έβλεπες

nikosd

New Member

mikegad είπε:
[quote author=nikosd link=topic=3105.msg56618#msg56618 date=1310732097]
[quote author=mikegad link=topic=3105.msg56615#msg56615 date=1310731106]
Δηλαδή ρε Νικό συγνώμη.
Να δείς τι στο ραντεβού?

[/quote]
Άκης είπε:
Τα μέλη ΠΑΝΟΣ και policeonline, ο οποίος και είχε κάνει ένα ποστ με θετικά πράγματα για το γιατρό, ήταν το ίδιο και το αυτό...

Κλασικές φουστιές πλέων...

ok nick μάλλον έχεις δίκιο...πρέπει να έχω πίτουρα στο κεφάλι μου
βέβαια αν πήγαινες στο ραντεβού με τον Πάνο μάλλον τον γιατρό (άντε το πολυ πολυ κανένα συγγενή του) θα έβλεπες
[/quote]

αν τελικα πηγαινα και εβλεπα κατι αρνητικο(συγγενη,ψεμματα,τον ιδιο τον γιατρο η ο,τιδηποτε αλλο)την ιδια στιγμη θα το μοιραζομουν εδω.οπως και το αντιστροφο.οπως εχω αναφερει και προηγουμενως δεν πιστευω αν δεν δω.ειτε θετικα ειτε αρνητικα.

edit: διόρθωση παράθεσης.

lab_rat

Member

Δεν μπορεις να κρινεις τη δουλεια ενος γιατρου απ'τους διασημους που εχουν κανει μεταμοσχευση σε αυτον! Γιατι πεφτει πολυ toppik κλπ κλπ πριν εμφανιστουν οπου τους βλεπετε...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

nikosd είπε:

Δεν χρειάζετε να χρησιμοποιείς τέτειες φράσεις, μπορείς να εκφραστείς χωρις να προσβάλεις κάποιον. Αν είχες ακυρώσει την μεταμόσχευση που είχες πει ότι θα έκανες, εμείς δεν είμαστε μέντιουμ να το ξέρουμε.

nikosd είπε:
μπορει να μ πει καποιος πως σβηνω το προφιλ μ?χωρις περαιτερω σχολια.

Μόνο ο administrator μπορεί να στο διαγράψει τελείως.

nikosd

New Member

εσυ φενιμορε ακομα να μου απαντησεις τι εννοουσες οταν ειπες ''ολοι καταλαβαινουμε τι εννοεις''.και εσυ μπορεις να εκφραζεσαι χωρις υπονοουμενα σε παρακαλω.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

nikosd είπε:
εσυ φενιμορε ακομα να μου απαντησεις τι εννοουσες οταν ειπες ''ολοι καταλαβαινουμε τι εννοεις''.και εσυ μπορεις να εκφραζεσαι χωρις υπονοουμενα σε παρακαλω.

Όλοι καταλαβαίνουμε, ο μόνος που θα μείνει με την απορία είσαι εσύ. Αν θες να πεις κάτι σε εμένα να το πείς, δεν χρειάζετε να επιτίθεσε σε άλλους. Αφού παρακολουθούσες καιρό το φόρουμ πριν γραφτείς όπως είπες, θα έπρεπε να ξέρεις τι παίζει. Ο μόνος λόγος που γράφτηκες είναι για να μας αποδείξεις ντε και καλά ότι είναι καλή επιλογή οι Έλληνες γιατροί για μεταμόσχευση. Αν θες να κάνεις μέτρια πράγματα και να καταστρέψεις την δότρια σου να πας να το κάνεις μόνος σου. Δεν θα πάρεις κανέναν άλλον στο λαιμό σου.

nikosd

New Member

το οτι παρακολουθω το φορουμ εδω κ ενα μηνα περιπου παει να πει οτι εγινα κ ειδικος?και δεν επιτεθηκα σε κανεναν.απαντησα 5 φορες το ιδιο πραγμα μεχρι να γινει κατανοητο.λογικο ειναι να νευριασω.ο χριστος και η παναγια φενιμορε.δεν ειμαι απεναντι σ.χαλαρωσε λιγο.

LOK

Member

+1 με τον fenimore...
Nikosd, το οτι έχεις κλείσει ραντεβού με κάποιον που είχε δημιουργήσει 2 διαφορετικούς λογαριασμούς προφανός για διαφημιστικούς λόγους..., δε σε προβληματίζει?
Εγώ πάντος δεν εχω δει μέχρι τώρα κάτι ξεκάθαρο και σωστό... Συνέχεια πονηριές και πλάγιους τρόπους βλέπω... Πρόσεχε φίλε..., σε βλέπω αφελή και ευκολόπιστο... τέτοιους ψάχνουν 'αυτοί'... Για το καλό σου το λέω.

nikosd

New Member

EIXA κλεισει λοκ.ειχα.ακυρωθηκε.και πιστεψε με δεν ειμαι καθολου ευκολοπιστος.

LOK

Member

Οκ.Δεν είχα καταλάβει οτι ακύρωσες εσύ το ραντεβού γι'αυτούς τους λόγους.

Rock00

Member

Χαλαρωστε παιδια, ολοι το ιδιο προβλημα εχουμε. γ@μω την ατυχια μου

kapa

Μέλος του προσωπικού

εγω ομως εκτος απο περιορισμενο αριθμο τριχοθυλακιων οπως ολοι οι ανθρωποι εχω και περιορισμενη τσεπη.δεν εχω υποβληθει ποτε σε θεραπειες και δεν προκειται.δεν θελω να μπω σε τετοιο λουκι.οποτε τι μπορω να κανω? :chinscratch

α! και φιλε φενιμορε δεν μιλαω για τον συγκεκριμενο.μιλαω γενικοτερα.
οσον αφορα την περιορισμενη τσεπη εχουμε και λεμε.
3000 ευρο 1500 τριχες=700 τριχοθυλακια.
τα μισα δεν φυτρωσαν παμε στα 350 τριχοθυλακια.
ζημια 700,μας μεινανε 350.
3000 ευρο δια 350 μας κανουν 8,5 ευρο το τριχοθυλακιο.
τελικα ειναι ποιο φθηνα να πας σε κορυφαιο γιατρο ;)

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα