Πύκνωση - shock loss - αναζήτηση επιτυχούς εμπειρίας.

poseidonas77

Well-Known Member
εγω ξερετε τι πιστευω???οτι εδω ελλαδα σε πανε με λιγα graffs για να εχουνε τον ποπο τους κατωχυρωμενο..μικροτερες πιθανοτητες για σοκλος και ακομα και να εχεις πολυ χαμηλη φυτρωση
δεν θα το παρεις και πολυ βαρια διοτι θα εχεις και αλλες ευκαιριες να βελτιωθεις...βεβαια μπορει να εχεις καλο αποτελεσμα και να πας για πυκνωση και να σου κανουνε πατατα τη δευτερη φορα....
εγω ακρη με τις κωλο μμ δε βγαζω....διαβαζω διαβαζω και παλι στο ιδιο συμπερασμα καταληγω..
παιζεις με τις πιθανοτητες.....
@και να πω και κατι τελευταιο???οποιος παει για πυκνωση και δεν ειναι στη φινα μηνες πριν και καποιους μετα παιζει αγρια..πολυ αγρια με την τυχη του.....εκει καταληγω....ξερω καποιοι θα διαφωνισουν
κατανοητο...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Δημητρης38

Active Member
Συμφωνώ απόλυτα Δημήτρη 38 με αυτό που λες για τον Βαγγέλη και επίσης Συμφωνώ με το οτι έχουν κάνει κεφάλια κωλους..δεν το συζηταω!!θέλουν πίεση τρελή χωρίς συζήτηση και δέσμευση γραπτή από πριν..αλλιώς!!κλαφτα μπαμπά!!όντως ή κοστολόγηση τους είναι ένα ανεξήγητο φαινόμενο.?τεράστιο λάθος τους πρέπει να είναι just!πρέπει να διορθωθούν..όχι όσα βγάλουν στη μεγάλη συνέδρια!!άκυρη απάντηση τους αυτή!

Οποτε φιλε απο την στιγμη που βλεπεις διαφορετικη κοστολογηση απο περιστατικα κλινικων.. οταν πας εκει... σε σχεση με αυτα που διαβαζεις εδω... τοτε το ιδιο αναξιοπιστοι μπορει να ειναι και οι αριθμοι των Grafts που αναγραφονται εδω...σε σχεση με αυτα που μπαινουν ... εκει !!! Με πιανεις ?

Μιλαμε για επιχειρησεις που βγαζουν εκατομμυρια.. και οχι στραγαλια..σε εναν κοσμο που δεν ειναι αγγελικα πλασμενος !!!

aeratos28

Just aeratos
και εγώ poseidona άκρη δεν βγάζω..από τα 17-18 ψάχνω,διαβάζω εχωμιλησει με όλους τους γιατρους που έχεις ακούσει εντός και εκτός Ελλάδας και δεν έχω και θέμα μεγάλο..και είμαι στα 30 τώρα..χωρις καμια θεραπεια! καιαμόλις τα ανακατεύω λίγο μπροστά μετά από λούσιμο και με λίγη και είμαι πένα..αλλά ξέρεις τώρα λίγο οι κροταφοι με ενοχλουν

hairybeast

New Member
Πάντως παιδιά εγώ είχα πάει d*I πριν από 10 μήνες περίπου και μου έδωσαν τιμή κλειστή 3000 ευρώ για 1600 grafts αν θυμάμαι καλά. Στο Λαύριο. Αναρωτιέμαι πάντως υπάρχει κάποιος ευχαριστημένος από επέμβαση πύκνωσης; Λοιπόν θα πάω πάλι και θα πάρω συγκεκριμένα διάγνωση και τιμή. Μετά θα πάρω τα ίδια από βεκρη και Κύπρο και θα σας πώ. Αερατος ποιος είναι ο φίλος σου να τον ρωτησω και αυτόν; Θα βγάλω καλές φωτό να σας δειξω αναλυτικά. Κάτσε να το πιάσουμε λίγο σοβαρά. Δεν μπορεί κάποιος καλός θα υπάρχει Ελλάδα. Βασικά στο θέμα ποιότητας και μετά το θέμα τιμής.

hairybeast

New Member
Μεγαλη ιστορια φιλε.
Επειδη δυσαρεστηθηκα παρα πολυ με τα ψεμματα που μου ειπανε βλεποντας το αποτελεσμα και το σοκ λος που επαθα με την πρωτη επεμβαση (με βαλανε χειρουργειο ενω ημουν NW μηδεν) μου κανανε και 2ο χειρουργειο, με το αζημιωτο φυσικα για να ερθω στην κατασταση που ημουν πριν κανω την πρωτη επεμβαση (επαθα τεραστιο σοκ λος και εχασα και πολλα μαμισια μαλλια, τα οποια μου ειπανε οτι θα τα εχανα ετσι και αλλιως σε βαθος χρονους λόγω κληρονομικοτητας - ειναι και μελλοντολογοι οι τσακαλοι που πηγα).

Τα αποτελεσματα τραγικα.
2 ουλες στην δοτρια να χαμογελανε σε οποιον με βλεπει απο πισω
2 εκατομυρια δραχμες τοτε μειον
Προβληματα στο Δερμα και στον Ιστο
Μου καταστρεψανε την δοτρια
Και ψυχολογικη καταρράκωση λογω του Σοκ Λος και βλεποντας το κεφαλι μου αδειο για μεγαλο χρονικα διαστημα

Τρελή ταλαιπωρία φίλε πωωωωω

aeratos28

Just aeratos
hairybeast αν είδες σε προηγούμενο μνμ είπα ότι έκανα λάθος και ζητάω συγγνώμη γι αυτό που αναφερθηκα σε φίλο μου που έκανε εμφύτευση..θεωρώ πως αυτό είναι ότι χειρότερο που έκανα και είναι αυτο που κοροιδευα πάντα και τελικά χωρίς να το καταλάβω καν το έκανα και εγώ..δηλαδή τι:ότι μπαίνει ο καθένας και λέει ότι έχει κάνει ένας φίλος του ή ο ίδιος κάπου εμφύτευση και είχε φοβερό αποτέλεσμα και και και και...καταλαβες?πες ότι δεν το είπα,Γράψε λάθος,διαφήμιση εγώ δεν έκανα και δεν θα κάνω ποτε και σε κανέναν..μακριά από μένα φιλε πραγματικα..θέλω να είμαι πάντα ξεκάθαρος σε όλα.όχι μουλοχτα πράγματα..και έχω πει αρκετές φορές ότι αν θα έκανα κάτι θα το έκανα εδώ Ελλάδα γιατί ή προσωπική μου γνώμη πάντα ότι τεράστιες διάφορες,αν ξέρεις τι ζητάς δεν υπάρχουν τόσες πολλές με το εξωτερικό..εκτός του οικονομικού που είναι τα μισά λεφτά..προσωπική άποψη είναι αυτή,χωρίς να θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση με κανέναν και χωρίς να προσπαθήσω να αλλάξω την γνώμη κανενός ή να αλλάξει την δική μου κάποιος.

hairybeast

New Member
Ναι aeratos28 το διάβασα αν και δεν το εξελαβα ως διαφήμιση μην ανησυχείς. Σκοπός μου είναι να κάνω εκτεταμένη έρευνα με όλες της επιλογές εντός Ελλάδας. Οπότε θα μοιραστω μαζί σας όλες τις διαγνώσεις και προσφορές που θα λάβω. Αν και ο πειρασμός να κάνω μμ και να λύσω το θέμα μου είναι μεγάλος παρατηρώ από τα διάφορα νήματα αρκετές αποτυχίες αλλά το σημαντικότερο ανακάλυψα από τα μνμ σας το θέμα σοκ λος που ομολογώ δεν το γνώριζα. Επομένως χρειάζεται προσοχή και να είστε σίγουροι θα τους ξετιναξω στο ψάξιμο. Στον γκ.... Που πήγα στο κολωνάκι με χαρακτήρισε ψυχαναγκαστικό χαχα. Δεν μου έκανε καλή εντύπωση πάντως. Ρωτούσα επίμονα νομίζω βασικά ερωτήματα και του ζήτησα δοκιμαστική μμ σε μικρή περιοχή. Ίσως είναι άσχετο αυτό το παραδέχονται αλλά θεωρώ ότι μια δοκιμή θα ήταν θεμιτή.

aeratos28

Just aeratos
δοκιμή με τι ρε συ hairybeast??ας πούμε να βάλεις κάνα 300-400 grafts??να δεις πως θα πάει??δεν αξίζει από 2 πλευρές.έτσι όπως το βλέπω εγώ..γιατι 1ον: δεν θα δεις καμία διαφορά σε αποτέλεσμα και αν δεν πετύχει ας πούμε και συμβεί και shockloss??τι κανείς εκεί??γιατί αν πέσεις σε κανέναν ανάπηρο και με αυτά τα λίγα grafts γίνεται ζημιά και 2ον αυτά τα 300-400 ξέρεις ποσό θα τα πληρώσεις??κάτω από 1500 € κανένας δεν ετοιμάζει το χειρουργείο το για να σου κάνει εμφύτευση..έστω και 300 να θες!οπότε δεν αξίζει μια μικρή δοκιμή όπως την λες..γνώμη μου έτσι?

hairybeast

New Member
Ο γκ.... Βασικά δέχθηκε να μου βάλει 100 grafts δωρεάν και να καλυψω εγώ τα έξοδα νοσηλευτριας. Εκείνη τη στιγμή μου φάνηκε ενδιαφέρον αλλά δεν είχα στο μυαλό μου το shock loss. Τώρα που το έμαθα εδώ προβληματιστηκα. Θέλω να το προτείνω και στους άλλους να δω τι θα απαντήσουν.

aeratos28

Just aeratos
στα 100 grafts ρε συ τι να καταλάβεις?δεν ξέρω αν αξίζει.πες ότι πάει καλά τα 100 γιατί αν δεν πάει πρέπει να είναι πολύ ντενεκες ο doctor και πεις εσύ ωραία και πας και βάλεις μετά κάνα 2000 graftakia και σε κάνει χαλι τι γίνεται?γιατί στα 100 οι,στα 1500 -2000 τι είναι το θέμα,καταλάβες??;)

hairybeast

New Member
Αχαχαχα ναι καταλαβαίνω τι εννοεις. Το σκέφτηκα σαν περιοχή δείγματος κάπως. Πρώτον για να παρατηρησω την επούλωση πως θα πάει και δεύτερον την φυτρωση. Βασικά όταν θα ανεβασω φωτό καλές θα δεις έχω γενική αραίωση με έμφαση στο μπιφτέκι οπότε μην γνωρίζοντας τότε για το σοκ λος μου φάνηκε ασφαλής δοκιμή. Τώρα το 100 300 500 διαβάζοντας τους αριθμούς κατάλαβα ότι είναι τίποτα αλλά από την άλλη σκέφτηκα ότι δοκιμαζω έτσι και την τεχνική του γιατρού. Πρώιμες σκέψεις έτσι; Γιαυτό και μπήκα εδώ να μελέτησω. Παρόλο που με απασχολεί το θέμα χρόνια δεν είχα ασχοληθεί είτε λόγω έλλειψης χρόνου είτε γιατί έβλεπα μμ και το αποτέλεσμα φαινόταν χειρότερο από την καραφλα. Νομίζω ότι τεχνικές εξελίσσονται και ίσως τώρα είναι καλύτερα. Το θέμα είναι ότι προφανώς κανείς δεν διαφημίζει μια μμ ακόμα και πετυχημένη και πραγματικά οπτικό feedback δεν έχω από κοντά. Πετυχημένο δλδ

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
κατάλαβα πως το λες φιλε μου οκ..αλλά μην συγκρινεις 100 grafts στην επουλωση που θα έχεις με τα 1500-2000 grafts..στη 1η περίπτωση θα έχεις 200 τρυπήματα και στην 2η θα έχεις 4000 τρυπήματα..καμία σχέση η επούλωση..;)

Corfu Rider

Active Member
Πάντως παιδιά εγώ είχα πάει d*I πριν από 10 μήνες περίπου και μου έδωσαν τιμή κλειστή 3000 ευρώ για 1600 grafts αν θυμάμαι καλά. Στο Λαύριο. Αναρωτιέμαι πάντως υπάρχει κάποιος ευχαριστημένος από επέμβαση πύκνωσης; Λοιπόν θα πάω πάλι και θα πάρω συγκεκριμένα διάγνωση και τιμή. Μετά θα πάρω τα ίδια από βεκρη και Κύπρο και θα σας πώ. Αερατος ποιος είναι ο φίλος σου να τον ρωτησω και αυτόν; Θα βγάλω καλές φωτό να σας δειξω αναλυτικά. Κάτσε να το πιάσουμε λίγο σοβαρά. Δεν μπορεί κάποιος καλός θα υπάρχει Ελλάδα. Βασικά στο θέμα ποιότητας και μετά το θέμα τιμής.
----------
Μα σε εμενα ειπε η εν λογω κλινικη οτι εχει προσφορα 2.200grafts για €3500..
Νομιζω οτι αναλογικα ειναι πιο λιγα απο οσα σου ειπαν..
Βεβαια εγω ρωτησα στην κλινικη που ειναι στην Λ. Βουλιαγμενης 30, αλλα εαν δεν κανω λαθος οι τιμες τους ειναι ιδιες...
Και επιπλεον, για πυκνωση κανονισα, οχι για απλη μμ..

Μπλουζα