Πύκνωση - shock loss - αναζήτηση επιτυχούς εμπειρίας.

hairybeast

New Member
Χαιρετώ όλους τους συμπάσχοντες! Είμαι καινούργιο μέλος και μετα από αργή και σταδιακή αραίωση 20 ετών τώρα στα 39 μου σκέφτομαι σοβαρά να κάνω μ.μ. Βρισκομαι στο στάδιο της έρευνας. Νομίζω πως ήρθε για μένα η στιγμη να προχωρήσω. Κατα τα λεγόμενα αυτών που με εξέτασαν (έχω επισκευθεί δύο - λαύριο και γνωστό γιατρό στο κολωνάκι για τον οποίο διάβασα αρκετά αρνητικά σχόλια εδώ) και προτείνουν πύκνωση, εφόσον δεν έχω περιοχή που είναι εντελώς ακάλυπτη. Από αυτά που διάβασα η πύκνωση ενέχει τον κίνδυνο shock loss που ως αντιλαμβάνομαι έχει να κάνει πολύ με την ποιότητα εργαλείου / δεξιότητα του γιατρού κλπ. Υπάρχει κανείς φίλος εδώ που έχει υποβληθεί σε αντίστοιχη επέμβαση στην Αθήνα με επιτυχία ώστε να με συμβουλεύσει; Ευχαριστώ.

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
φιλε κοιτα να δεις,αυτό που ζητάς ζητάω και εγώ και παρά πολύ ίσως..να ξέρεις ότι είναι το δυσκολότερο κομμάτι σε ότι έχει να κάνει με εμφυτεύσεις..είναι πολύ πιο απλό να σου βάλουν σε εντελώς άδεια περιοχή χωρίς φόβο..το να μπει ο γιατρός ανάμεσα σε μαμά μαλλιά είναι το θέμα για πύκνωση..εκεί φαίνεται ή δουλειά που θα σου κάνει..μπαίνοντας σε μαμά μαλλιά υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού των μαλλιών που έχεις με αποτέλεσμα να παθαίνουν σοκ και να πέφτουν..κάποιες φορές μπορεί να είναι αναστρέψιμο και μετά από ένα διάστημα να επανέλθουν..συνήθως δυστυχώς δεν γίνεται αυτό και αδειάζει αρκετά το κεφάλι και αντί να φτιάξει το πρόβλημα που είχες,έχεις γίνει χειρότερα..για να το γλιτωσεις αυτό πρέπει ο γιατρός να είναι άριστος,αυτος έχει κατά 99% πιστεύω στα χέρια του με προσεκτική δουλειά να μην συμβεί το shockloss..βοηθάει και ή χρήση φιναστεριδης για 5-6 μήνες πριν και 6-8 μετά τη εμφύτευση για να σου δυναμώσει τα υπάρχοντα μαλλιά αλλά εγώ δεν στην προτείνω..είναι κατά την γνώμη μου πολύ επικυνδινο φάρμακο..ψάξε καλό γιατρό,διάβασε εδώ στο φόρουμ και θα βρεις..πχ εδώ Ελλάδα ο καλύτερος που παίζει από ότι έχω δει όπως και όλοι είναι ο Παπανικολάου της dhi και μετά πας για έξω..έξω εννοώ την Κύπρο που παίζουν πολύ δυνατοί γιατροί με πολύ εντυπωσιακά αποτελεσματα, όπως ο Μαρας που πολύ πιστεύουν ότι είναι πολύ ανώτερο το επίπεδο..αλλά και τα δίπλα λεφτα!!ανάλογα την τσέπη σου λοιπόν..αυτά!σορρυ για το μεγάλο μνμ,ελπίζω κάπως να βοηθησα καλή συνέχεια να εχεις;)

hairybeast

New Member
aeratos28 σε ευχαριστώ και πάλι για το πολύ αναλαυτικό μνμ σου. Είναι πολύ βοηθητικό θα επισκεφτώ τον Παπανικολάου να δώ τι θα μου πεί. Αν κανείς άλλος φίλος εδώ έχει feedbackθα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως.

Δημητρης38

Active Member
aeratos28 σε ευχαριστώ και πάλι για το πολύ αναλαυτικό μνμ σου. Είναι πολύ βοηθητικό θα επισκεφτώ τον Παπανικολάου να δώ τι θα μου πεί. Αν κανείς άλλος φίλος εδώ έχει feedbackθα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως.

Ποσο καιρο μπαινεις στο Φορουμ αρχηγε μου ?

hairybeast

New Member
Δημήτρης38 μπαίνω κάτι μήνες και διαβάζω αλλά τώρα έκανα προφίλ γιατί θέλω να το δώ ζεστά το θέμα πια. Παρεπιπτόντως ωράιο το κιθαρόνι! χεχε Είμαι και εγώ άρρωστος με αυτά. Tele, σκαφος, vintagιες, ενισχυτές, πετάλια όλο το πακέτο. Αλλά ας το αφήσω εδώ γιατί αυτά είναι για άλλο φόρουμ χαχα

Δημητρης38

Active Member
Δημήτρης38 μπαίνω κάτι μήνες και διαβάζω αλλά τώρα έκανα προφίλ γιατί θέλω να το δώ ζεστά το θέμα πια.

Το Σοκ Λος σε αντιθεση με οτι εχει γραφτει εδω μεσα απο την στιγμη που θα μπεις σε περιοχη με υφισταμενα μαλλια δεν μπορεις να το αποφυγεις ουτε με Φινα, ουτε με την Τεχνικη ενος καλου Γιατρου. Ειναι αναποφευκτο επειδη με την τοποθετηση των τριχοθυλακιων νεο αιματολογικο δικτυο πρεπει να δημιουργηθει για να θρεψει και τα νεα μοσχευματα.
Με εναν καλο Γιατρο ομως και ενα καλο πλανο μπορεις σε μικρο βαθος χρονου να γλυτωσεις τα περισσοτερα απο οσα θα σου πεσουν. Ολα τα αλλα που γραφουν ή λενε ειναι για καταναλωση αγρα πελατειας. Και σου το γραφω εχοντας προσωπικη γνωση.

Ο Παπανικολαου στο Φορουμ εχει δειξει καλα αποτελεσματα
Σε αγγλικα Φορουμς και σε επεμβασεις που εχει κανει στην Αγγλια εχω βρει ανθρωπους που τον βριζουν (με ποσταρισμενες φωτογραφιες μηδαμινης φυτρωσης που κλαινε τα λεφτα τους)

Εγω σου προτεινω κανε οσα ποιο πολλα consultations, οπλισου με τεραστια υπομονη, μην βιαστεις να παρεις αποφαση, μην κοιτας τα λεφτα αλλα το αποτελεσμα που θα μπορεις να εχεις γιατι αν δεν κανεις την σωστη επιλογη θα σε κανουν χειροτερα απο οτι εισαι (αυτο που επαθα εγω δηλαδη), μην επηρεαζεσαι απο κανεναν παρα μονο απο το ενστικτο σου, ενημερωσου καλα για το αποτελεσμα που μπορεις να εχεις.. και κλεισε και ενα ραντεβου με τους Κυπριους, διοτι αυτοι τουλαχιστον κανουν σωστα την δουλεια τους (ψαξε για τον Μαρα).

hairybeast

New Member
Το Σοκ Λος σε αντιθεση με οτι εχει γραφτει εδω μεσα απο την στιγμη που θα μπεις σε περιοχη με υφισταμενα μαλλια δεν μπορεις να το αποφυγεις ουτε με Φινα, ουτε με την Τεχνικη ενος καλου Γιατρου. Ειναι αναποφευκτο επειδη με την τοποθετηση των τριχοθυλακιων νεο αιματολογικο δικτυο πρεπει να δημιουργηθει για να θρεψει και τα νεα μοσχευματα.
Με εναν καλο Γιατρο ομως και ενα καλο πλανο μπορεις σε μικρο βαθος χρονου να γλυτωσεις τα περισσοτερα απο οσα θα σου πεσουν. Ολα τα αλλα που γραφουν ή λενε ειναι για καταναλωση αγρα πελατειας. Και σου το γραφω εχοντας προσωπικη γνωση.

Ο Παπανικολαου στο Φορουμ εχει δειξει καλα αποτελεσματα
Σε αγγλικα Φορουμς και σε επεμβασεις που εχει κανει στην Αγγλια εχω βρει ανθρωπους που τον βριζουν (με ποσταρισμενες φωτογραφιες μηδαμινης φυτρωσης που κλαινε τα λεφτα τους)

Εγω σου προτεινω κανε οσα ποιο πολλα consultations, οπλισου με τεραστια υπομονη, μην βιαστεις να παρεις αποφαση, μην κοιτας τα λεφτα αλλα το αποτελεσμα που θα μπορεις να εχεις γιατι αν δεν κανεις την σωστη επιλογη θα σε κανουν χειροτερα απο οτι εισαι (αυτο που επαθα εγω δηλαδη), μην επηρεαζεσαι απο κανεναν παρα μονο απο το ενστικτο σου, ενημερωσου καλα για το αποτελεσμα που μπορεις να εχεις.. και κλεισε και ενα ραντεβου με τους Κυπριους, διοτι αυτοι τουλαχιστον κανουν σωστα την δουλεια τους (ψαξε για τον Μαρα).

Ευχαριστώ για την πολύτιμη συμβουλή! Εσύ φίλε μου έχεις προβεί σε διορθωτική κίνηση μετά την πρώτη επέμβαση που είχε τέτοια αποτελέσματα;

Δημητρης38

Active Member
Ευχαριστώ για την πολύτιμη συμβουλή! Εσύ φίλε μου έχεις προβεί σε διορθωτική κίνηση μετά την πρώτη επέμβαση που είχε τέτοια αποτελέσματα;

Μεγαλη ιστορια φιλε.
Επειδη δυσαρεστηθηκα παρα πολυ με τα ψεμματα που μου ειπανε βλεποντας το αποτελεσμα και το σοκ λος που επαθα με την πρωτη επεμβαση (με βαλανε χειρουργειο ενω ημουν NW μηδεν) μου κανανε και 2ο χειρουργειο, με το αζημιωτο φυσικα για να ερθω στην κατασταση που ημουν πριν κανω την πρωτη επεμβαση (επαθα τεραστιο σοκ λος και εχασα και πολλα μαμισια μαλλια, τα οποια μου ειπανε οτι θα τα εχανα ετσι και αλλιως σε βαθος χρονους λόγω κληρονομικοτητας - ειναι και μελλοντολογοι οι τσακαλοι που πηγα).

Τα αποτελεσματα τραγικα.
2 ουλες στην δοτρια να χαμογελανε σε οποιον με βλεπει απο πισω
2 εκατομυρια δραχμες τοτε μειον
Προβληματα στο Δερμα και στον Ιστο
Μου καταστρεψανε την δοτρια
Και ψυχολογικη καταρράκωση λογω του Σοκ Λος και βλεποντας το κεφαλι μου αδειο για μεγαλο χρονικα διαστημα

Τελευταία επεξεργασία:

aeratos28

Just aeratos
βασικά είναι λάθος από ότι βλέπω να λέμε ονόματα γιατί έτσι δημιουργούνται και πιθανόν παρεξηγήσεις..κάποιος μπορεί να πει αν δει τα μνμ ότι εγώ είπα να πάει στον Παπανικολάου και βγαίνει εσύ και τον κραζεις πάνω κατω, και του λες να ψάξει τον Μαρα..πάλι και αυτό μπορεί να είναι παρεξηγησιμο..πάντα σωστά τη δουλειά τους δεν την κανουν. και αυτοί..έχουν γίνει ζημιές και στην Κύπρο και ο Μαράς έχει πατάτες πολλές..είμαι μέλος και εγώ και σε ξένα φόρουμ από το 2005 και έχω δει παρά πολλά και από κοντά κιόλας..το πιο σωστό είναι αυτό που ειπες Δημήτρη..να εμπιστευτεί το ένστικτο του..ούτε εσένα ότι ριπές τώρα αλλά ούτε και εμένα..

Δημητρης38

Active Member
βασικά είναι λάθος από ότι βλέπω να λέμε ονόματα γιατί έτσι δημιουργούνται και πιθανόν παρεξηγήσεις..κάποιος μπορεί να πει αν δει τα μνμ ότι εγώ είπα να πάει στον Παπανικολάου και βγαίνει εσύ και τον κραζεις πάνω κατω, και του λες να ψάξει τον Μαρα..πάλι και αυτό μπορεί να είναι παρεξηγησιμο..πάντα σωστά τη δουλειά τους δεν την κανουν. και αυτοί..έχουν γίνει ζημιές και στην Κύπρο και ο Μαράς έχει πατάτες πολλές..είμαι μέλος και εγώ και σε ξένα φόρουμ από το 2005 και έχω δει παρά πολλά και από κοντά κιόλας..το πιο σωστό είναι αυτό που ειπες Δημήτρη..να εμπιστευτεί το ένστικτο του..ούτε εσένα ότι ριπές τώρα αλλά ούτε και εμένα..

Σωστος!!!
Μονο το ενστικτο του και να μην επηρεάζεται απο κανεναν παρα μονο να μελετησει καλα ολες τις αποψεις που θα διαβασει.
Υπαρχουν και χρηστες που τους εγινε καλη δουλεια απο τους Γιατρους που τους χειρουργησανε και νοιωθουν οτι θελουν να βοηθησουν και τους υπολοιπους και προτεινουν να πανε στον ιδιο για να εχουνε αναλογα αποτελεσματα και ηθικη ψυχολογικη ικανοποιηση με την δικη τους. Δεν ειναι κακο αυτο.

Ο Φιλος πρεπει απλα να μελετησει ολες τις αποψεις και να κρινει μονος τους.
Εξαλλου αυτος θα επενδυσει απο την τσεπη του σε μια επεμβαση μ/μ.
Και πανω απο ολα να ειναι ενημερωμενος για τα αποτελεσματα που θα μπορει να εχει ..

-------------------
αερατος να σου πω και κατι αλλο?
Εχεις συζητησει ποτε μαζι τους να δεις τι λενε αυτοι που κανουν τις επεμβασεις μ/μ για τους γιατρους του εξωτερικου που γραφουμε στο Φορουμ ? Ασε ... δεν κοιτανε τα χαλια τους !!

Τελευταία επεξεργασία:

aeratos28

Just aeratos
έτσι ακριβώς είναι..φίλος μου έβαλε 1000 graftakia εδώ Ελλάδα και ήταν norwood2..αν δεις το αποτέλεσμα θα παθεις πλάκα..μιλάμε όπως ήταν ακριβώς πριν του πέσουν.αν δεν είχα δει μονος μου ότι έβαλε 1000 δεν θα το πίστευα με τπτ..άντε να πεις σε αυτόν τώρα ότι στην Ελλάδα δεν κάνουν καλή δουλειά..απίστευτα ευχαριστημένος είναι και ο ίδιος και εγώ που ήξερα ακριβώς πως ήταν πριν και πως έγινε..καταλαβαίνεις τώρα πως το λέω έτσι?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Δημητρης38

Active Member
έτσι ακριβώς είναι..φίλος μου έβαλε 1000 graftakia εδώ Ελλάδα και ήταν norwood2..αν δεις το αποτέλεσμα θα παθεις πλάκα..μιλάμε όπως ήταν ακριβώς πριν του πέσουν.αν δεν είχα δει μονος μου ότι έβαλε 1000 δεν θα το πίστευα με τπτ..άντε να πεις σε αυτόν τώρα ότι στην Ελλάδα δεν κάνουν καλή δουλειά..απίστευτα ευχαριστημένος είναι και ο ίδιος και εγώ που ήξερα ακριβώς πως ήταν πριν και πως έγινε..καταλαβαίνεις τώρα πως το λέω έτσι?

Ηταν ευχαριστημενος ο ιδιος απο την επεμβαση που εκανε και δεν του βγηκε τιποτα ?
Γιατι εγω ξερω παρα πολλους που θελουν να πανε να τους χτυπησουν (δεν κανω πλακα)

aeratos28

Just aeratos
τι δεν του βγήκαν ρε Δημήτρη?που είπα εγώ αυτο το πράγμα?ξανακοιτα το μνμ.εγώ είπα ότι έγινε όπως ήταν πριν του πέσουν.

Δημητρης38

Active Member
τι δεν του βγήκαν ρε Δημήτρη?που είπα εγώ αυτο το πράγμα?ξανακοιτα το μνμ.εγώ είπα ότι έγινε όπως ήταν πριν του πέσουν.

δεν το καταλαβα εγω σορυ... δηλαδη οτι του τοποθετησε βγηκε (100% φυτρωση) ?
Σε ποιον πηγε ?

aeratos28

Just aeratos
κοιτά να δεις εγώ έχω αναφέρει πάλι ότι για να κανείς εμφύτευση και να είναι επιτυχημένη πρέπει να εχεις μια προυποθεση..μικρό norwood..το ανώτερο μέχρι 3..από εκεί και πέρα πολύ δύσκολα τα πράγματα..ούτε πυκνότητα θα έχει ούτε τπτ.για εμένα αν είσαι 4αρι ή 5αρι κτλ απλά σε κοροϊδεύει ο γιατρός..θες καλός θες κακώς έτσι είναι..δεν γίνεται να έχεις καλό αποτέλεσμα σε τέτοια norwood πως να το κάνουμε..

aeratos28

Just aeratos
100% και εσύ τώρα! αν έχασε και 20 ή 50 grafts ποιος τα μέτρησε..το παιδί δεν ασχολήθηκε καν ούτε για πυκνό μέτρηση ούτε τπτ..όπου έβαλε έχει μαλλιά χωρίς κενό..εντάξει δεν είχε και τρελό θέμα σου είπα,norwood 2 ηταν

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Αμαν ρε συ aeratos οχι και διπλασια τιμη με fue Ο μαρας.
Αποτι ξερω 2,50 το grafts παει πλεον.Δηλαδη dHI ειναι 1,25 το grafts?
Oτι και να λεμε ακομη και διπλασια τιμη να ειναι περνεις το διπλασιο καλυτερο αποτελεσμα στη Hdc και πρεπει να το δεχτεις αυτο και εσυ και ολοι σας.
Kαι αν ειναι να κανω εγω Αθηνα μεταμοσχευση θα με πληρωσουν τα αεροπορικα απο θεσνικη?Διαμονη 7 μερες που θα κανω?
Αν τα βαλεις κατω μαλλον πιο ακριβα Αθηνα σε βγαινει παρα κυπρο πλεον με βαση και το αποτελεσμα.

Τελευταία επεξεργασία:

aeratos28

Just aeratos
ναι φιλε john είναι διπλάσια τιμη. ή Κύπρος με Ελλάδα.και εγώ δεν μιλησα για dhi αλλά για Ελλάδα..και τα 2,50 που λες δεν είναι στάνταρ,ειδες ο Cvial που ρώτησε στη Κύπρο του είπαν για 3,50 το graft..και όσο για 2πλασια καλύτερο αποτέλεσμα δεν νομίζω..δηλαδή ας πούμε το μέχρι τώρα αποτέλεσμα του dimitris50423 με 2300 grafts σε όλη την α ζώνη πιστεύεις ότι είναι σαν αποτέλεσμα στο 50% από αυτο του bluearmy ας πούμε που έριξε 3250?? δεν είναι αυτή ή διάφορα φιλε μου της Ελλάδας με την Κύπρο μην τρελενεστε..απλά για να καταλάβεις την διάφορα..πάνω κάτω john είχες το πρόβλημα του Βαγγέλη..πάνω κάτω λέω,έτσι?όχι το ίδιο..εσενα σου έβαλαν 3400 και του Βαγγέλη 1700 γτ το παιδί δεν μπορούσε λόγο οικονομικών να συνεχισει και την επόμενη μέρα.πιστεύεις ότι δεν είναι καλό το αποτέλεσμα του δηλαδή και με τα μισά grafts από αυτά που εβαλες εσύ?εγώ το βλέπω παρά πολύ καλό πάντως.και όχι strip..για τα λεφτά τώρα ο dimitris50423 έδωσε 3000 για τα 2300 grafts.και μιλάμε έχει φοβερό ως τώρα αποτέλεσμα..αν πήγαινε Κύπρο ήθελε σίγουρα 6000 ευρώ για να κάνει το ίδιο..λες θα είχε 2πλασιο αποτέλεσμα από ότι έχει μέχρι τώρα?δεν νομίζω..

John_HDC

Aν παει καποιος αδιαβαστος στην dhi παλι αλλη τιμη θα τον πουνε οσο γιαυτο που λες για τον cvial.
Για dhi μιλας φιλε aeratos γιατι οι αλλοι δεν εχουν να δειξουν καποιο καλο αποτελεσμα εκτος του παιδιου που πηγε στο βεκρη που αναμενουμε να δουμε το τελικο του αποτελεσμα και σαυτον.

John_HDC

To value for money παρτε το χαμπαρι ειναι η κυπρος και θα το λεγα ακομη και dhi αν εκανα μεταμοσχευση.
Γιατι τετοιος φανατισμος για dhi? Τα γεγονοτα και τα αποτελεσματα λενε την αληθεια.Δεν θελει μυαλο.
Τα πιο φανατισμενα μελη τα εχει η d*i

Μπλουζα