Πύκνωση hairline

malloumpas

New Member
Γιάννης7 είπε:
malloumpas είπε:
Εχω υποσχεθεί εξαρχής ότι δε θα αναφέρω ονόματα γιατρών και ετσι καλο ειναι να μεινει. Εξάλλου πιστευω ότι το ίδιο αποτέλεσμα πάνω κατω (δεύτερη μτμ) θα είχα σε οποιον από του top γιατρούς του κόσμου πήγαινα.

Αρα τη δεύτερη μμ δεν την έκανες στους λεγόμενους top του κόσμου αλλα σε καποιον αλλον? με τα ίδια σχεδόν αποτελεσματα οπως λες! Και συνεπως η τιμή θα ήταν κατά πολύ μικρότερη λογικά! Δεν καταλαβαίνω που ειναι το προβλημα να μας πεις το όνομα. Η μμ σου ειναι πολύ καλή, η δεύτερη που λες, άλλωστε γι αυτο ειμαστε εδω στο φορουν, να ανεβάζουμε φωτο, να λεμε ονοματα και να συζητάμε ωστε να βοηθάει ο ένας τον αλλον, αλλα τεσπα.

Αν θέλεις στειλε μου σε pm.

Παιδιά τα έχω πει αρκετές φορές. Την πρώτη την εκανα Ελλαδα (δυστυχώς) και τη δευτερη σε εναν απο τους top εκτός Ευρώπης. Μέσα στο top 5 ας πούμε, το όνομα του έχει αναφερθεί πολλές φορές στο φόρουμ. Αυτό λεω. Η δευτερη μου κόστισε σχεδον 7000 Ευρω για 1000 grafts περίπου. Σε όποιον και να πας στους τοπ, την ίδια δουλειά θα σου κάνουν.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

danceworld_2001

Well-Known Member
Συμφωνώ πως αν πας στους τοπ ίδια δουλειά θα γίνει, τα λεφτά όμως δεν ειναι ίδια. Ο Cole πχ ειναι τρελός και χρεώνει 7-8 ευρώ το γκράφτ και επιμένει να βάζει λίγα, ο Χάσον ακριβός αλλά παίζει πουστιές με τεμαχισμούς και σου χώνει μεγάλα νούμερα περισσότερα απο όσα λέει ο ανταγωνισμός. Νομίζω αν υπολογίσουμε τα νούμερα αυτά και την κρίση βλέπουμε πως οι τιμές έχουμ πέσει. Εμένα το γκράφτ έπεσε στα 2,17 ευρώ πχ, και γενικά στην Κύπρο εκτός απο αξιόλογη δουλειά οι τιμές ειναι πιο λογικές σε σχέση με Καναδά, Αμερική, Βέλγιο. Πάντως φίλε μαλούμπα τα λεφτά ειναι υπερβολικά πολλά για την τσέπη μου αν όμως σου έκανε καλή δουλειά και τα είχες, χαλάλι!!! Εγώ προσωπικά αν είχα λεφτά για πέταμα, να ειμαι Λάτσης πχ θα πήγαινα Ραχάλ για την ιδέα κυρίως οτι έχει το όνομα (και την χάρη φυσικά), όμως στην προσπάθεια μου να τισαθεύσω και λίγο το κόστος με ισοροπία στην ποιότητα επέλεξα τον Μιχάλη. Αν κοίταγα καθαρά χρηματικά θα πήγαινα d*i. Φίλε μαλούμπα δεν έχεις ανάγκη για κάτι άλλο, προστάτεψε λεφτά και μοσχεύματα για μελλοντική αραίωση σε άλλα σημεία.
 

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
φιλε Μαλουμπα αυτα τα κομπλεξικα του στυλ δεν λεω που την εκανα για να μην κανω διαφημιση εγω προσωπικα δεν τα καταλαβαινω.Απο εκει κ περα το να βαλεις 2000 grafts στην hairline ειναι ρισκο κατε εμε γιατι εισαι μικρος ακομα κ σιγουρα θα χρειαστεις καβατζα για αργοτερα(και δεν χρειαζεται κατα την αποψη μου συμφωνα με τις φωτογραφιες που ανεβασες,εκτος αν δεν δειχνουν το προβλημα που εχεις).
 

krhtikos21

Member
καλά αυτό πρόκειται για εξαιρετική δουλεία Καναδά. μεγάλες φιλοδοξίες βλέπω όμως έως και υπερβολικές. το πρόβλημα είναι απειροελάχιστο.
 

malloumpas

New Member
Είναι εξαιρετικό -ίσως- ως repair, αλλά όχι εξαιρετική δουλειά ως τελικό αποτέλεσμα, γιατί δυστυχώς προηγήθηκε η πρώτη μάπα επέμβαση στην Ελλάδα. Δεν είναι τόσο φυσικό το hairline δηλαδή. Αλλά εντάξει δε χάλασε και ο κόσμος.
 
Μπλουζα