Πόνοι στην μεταμόσχευση

raoul

New Member
Διαβάζω λίγες μέρες το φόρουμ και θα ήθελα να συγχαρώ τους διαχειριστές για τη καλή δουλειά που κάνουν. Είναι πολύ ενημερωτικό και κατατοπιστικό. Χάνω τα μαλλιά μου από τα 20 μου και είμαι λίγο δύσπιστος ως προς το θέμα της μεταμόσχευσης. Πριν 8 μήνες έκανε ένας γνωστός φίλου μου και μπορώ να πω ότι μου άρεσε η δουλειά που του κάνανε. Αυτό που με αγχώνει όμως είναι όλη η ιδέα του χειρουργείου…δεν τα πάω καλά με το αίμα και το πόνο….. Μπορεί να μου πει κανείς από τα μέλη που έχει κάνει, αν πόνεσε; Έχω πάει σε 2 κλινικές και μου είπανε τα ίδια. Χωρίς πόνο, καθόλου αίμα.. Ισχύει αυτό;
Ευχαριστώ πολύ.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

raoul

New Member
Δεν είμαι σίγουρος φίλε μου. Νομίζω fue γιατι δεν είδα κάποιο σημάδι πίσω. Δεν είχα το θάρρος να ρωτήσω, νομίζω δεν ήθελε να το πολυσυζητήσει γιατί το κρύβει, αλλά εκεί που έκανε νομίζω δεν κάνουν στριπ.
Κι εγώ για fue ενδιαφέρομαι.
 

dim74

Member
Δεν ποναει καθολου,θα γινει τοπικη αναισθησια και δεν θα καταλαβεις τιποτα.Αιμα στην δοτρια περιοχη θα υπαρχει ελαχιστο αρχικα που γρηγορα θα φυγει.
θα εχεις μονο λιγους πονους για 4-5 μερες στον υπνο,οταν ακουμπα το κεφαλι σου στο μαξιλαρι,με ενα παυσιπονο ομως θα σε αφηνει.
 

n094

Active Member
Έτσι όπως τα περιγράφει ο Ντιμ είναι φίλε μου. Μόνο το πρώτο τσίμπημα της βελόνας για την τοπική αναισθησία θα αισθανθείς και τίποτα άλλο. Όσο για το αίμα υπάρχει κατά τη διάρκεια της επέμβασης, αλλά μη φανταστείς τίποτα ποτάμια… απλά σκέψου ότι «έξυσες» κάποιο σπυράκι στο σώμα σου και μάτωσε, έτσι κάπως αντιδρούν και κάποιες (όχι όλες) από τις πληγές που δημιουργούνται κατά την επέμβαση. Εγώ πάντως που δεν έχω πρόβλημα με το αίμα κλπ, είδα ένα πολύ μεγάλο μέρος της τελευταίας μου μεταμόσχευσης στον καθρέφτη και ενθουσιάστηκα. Κατά τα άλλα άκουγα μουσική συζητούσα με τους γιατρούς και κάποιες στιγμές έβλεπα τηλεόραση. Τώρα μετά την επέμβαση, θα έχεις πιθανά 1-2 μέρες ενοχλήσεις (συνήθως μετά τη δεύτερη μέρα) στη δότρια, οι οποίες με ένα παυσίπονο ή με «μεντρολ» εξαφανίζονται εντελώς. Όποτε αν το σκέφτεσαι κάνε την έρευνά σου επέλεξε τι σου κάνει και προχώρα. Ωστόσο, ρίξε και καμιά ματιά στις θεραπείες που αναφέρονται στο φόρουμ, μπορούν να βοηθήσουν και αυτές (είτε μόνες τους, είτε συνδυαστικά με την μμ).
 

gorilas

Member
Παιδια ολα αυτα που περιγραφετε ειναι για fue ή strip?
ποια απο τις δυο ποναει περισσοτερο?ποια εχει τον λιγοτερο μετεγχειρητικο πονο?
 

Flosk

Well-Known Member
Και πονο εχεις και αιμα εχεις..απλα δεν ειναι του θανατα.Εγω στη strip μου ειχα και απτα 2..Δεν ειναι και τοσο ανωδυνο οσο νομιζουν καποιοι αλλα σιγουρα αξιζει αν εχει καλο αποτελεσμα να το υπομεινεις..Εγω θα σου προτεινα να την κανεις εφοσον την εχω κανει και δεν το μετανοιωσα αλλα να ξερεις τι μπορεις να περιμενεις γιατι μετα μπορει να βριζεις..Οποτε σου συνιστω: 1)να δεις πολλα αποτεσματα απο κοντα των κλινικων που θα την εκανες,2)Να τα δεις απο πιο κοντα..δηλαδη και στους 5 ποντους αποσταση και οχι απτα 3 μετρα γιατι εσυ θα το βλεπεις παντα και απο πολυ κοντα και μπορει να μη σου αρεσει να εχεις γλαστρες στο κεφαλι σου..


Εκει που κανουν μονο fue δεν θα εχεις τετοιο θεμα με τις "γλαστρες" αλλα οπωσδηποτε ζητησε να δεις πολλα αποτελεσματα παντου..Και μην βιαστεις γιατι εχεις πολλα ακομα ναμαθεις.Αν θες ανεβασε καμια φωτο να σου πουμε αποψεις
 

n094

Active Member
Χωρίς να έχω κάνει Στριπ ξέρω από άτομα που κάνανε (ανάλογα την περίπτωση) ότι πονάει (σε κάποιες περιπτώσεις δε, πονάει πολύ, θυμάμαι έναν γνωστό που είχε πρηστεί για αρκετές μέρες με φριχτούς πόνους) ωστόσο από ότι βλέπω και οι διαδικασίες στην Στριπ έχουν προχωρήσει και δεν υπάρχουν πια τόσο έντονες αναφορές για πόνους. Αλλά όσον αφορά την FUE (στην οποία και αναφέρομαι στο παραπάνω μνμ μου), πραγματικά δεν υπάρχει πόνος (κάτι ψιλοπονάκια τη 2-4 μέρα είναι παραπάνω από ανεκτά).
 

Leonidas

New Member
Χρήσιμη θα ήταν η εμπειρία των φίλων που έκαναν strip έαν έχει μείνει κάποιο μούδιασμα στην περιοχή αρκετούς μήνες μετά. Σε ξένα forums διαβάζουμε για ένα μόνιμο μούδιασμα στην περιοχή του strip.
 

gorilas

Member
Αρα συγκριτικά καταλήγουμε στο συμπέρασμα οτι η fue πονάει πολύ λιγότερο σε σχέση με την strip?
 

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
raoul είπε:
Αυτό που με αγχώνει όμως είναι όλη η ιδέα του χειρουργείου…δεν τα πάω καλά με το αίμα και το πόνο….. Μπορεί να μου πει κανείς από τα μέλη που έχει κάνει, αν πόνεσε; Έχω πάει σε 2 κλινικές και μου είπανε τα ίδια. Χωρίς πόνο, καθόλου αίμα.. Ισχύει αυτό;
Ευχαριστώ πολύ.

Δες αυτά τα 2 βιντεάκια και θα καταλάβεις πως γίνονται και οι 2 τεχνικές:

FUE

http://www.youtube.com/watch?v=BXsQ7sTetuw


STRIP

http://www.youtube.com/watch?v=9GKlnycMZJE
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Flosk

Well-Known Member
Fenimore θα ξερασω..Οταν το βλέπεις ειναι πολυ χειρότερο απο όταν το κανεις ..απλα δεν ξανακανω στριπ! Απορώ με τον εαυτο μου ωρες ωρες.παντως με την αναισθησια οι πόνοι ειναι πολυ μικροί σε σχεση με αυτο που θα νόμιζε κάποιος.εγω όταν με σφαζανε έκανα και χιουμορακι θυμάμαι στους γιατρούς γιατι δεν ενοιωθα.οι πονοι ξεκινανε οταν τελειωνει η αναισθησια.παυσιπονο δεν πηρα ομως ουτε μετα γιατι δεν ηταν τρελός ο πονος αλλα τωρα που ειδα τι εκανα.απαπα..
 

raoul

New Member
Ρε παιδιά γιατί μου τα δείξατε αυτά; Αλλιώς τα φανταζόμουν….. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτό το strip δεν είναι για μένα..και όλα αυτά για να βάλω μαλλιά??? Δε τα ξυρίζω καλύτερα.. Γίνεται να με κοιμίσουν και να μη καταλάβω τίποτα? Να ξυπνήσω με μαλλί?
 

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
raoul είπε:
Ρε παιδιά γιατί μου τα δείξατε αυτά; Αλλιώς τα φανταζόμουν….. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτό το strip δεν είναι για μένα..και όλα αυτά για να βάλω μαλλιά??? Δε τα ξυρίζω καλύτερα.. Γίνεται να με κοιμίσουν και να μη καταλάβω τίποτα? Να ξυπνήσω με μαλλί?

Εδώ μέσα λέγονται μόνο αλήθειες :blush:
 

Billy_tramp

Member
raoul εγω παντως δεν κατάλαβα τίποτα κατα τη διαδιακασία, που έκανα στριπ. Το μόνο πρόβλημα ήταν στον ύπνο τις επόμενες 3-4 μερες το βράδυ και φυσικα κατα τη διάρκεια της μέρας με ένα παυσίπονο ήμουν μια χαρα!
 

raoul

New Member
Θελω να κανω αλλα με τη προυποθεση ότι θα κοιμηθω κατά τη διαρκεια της εμφυτευσης. Μιλησα με έναν γιατρο στο τηλεφωνο μου ειπε ότι δινουν ένα ηρεμιστικο με το οποιο κοιμασαι και δε καταλαβαινεις τιποτα. Αν είναι ετσι οντως μεχρι τα Χριστουγεννα θελω να το προχωρήσω.
 

MANKAR

Active Member
φιλε raul εσυ νομιζεις οτι θα ξυπνησεις και θα δεις το μαλλι σου ραστα????αν ειναι να γινω και εγω bob marley να κινησω και εγω τις διαδικασιες !!!φιλε διαβασε καλα το φορουμ να δεις τι παιζει με τις μ/μ και οτι οι απαιτησεις που εχεις δεν συμπιπτουν μαλλον απο οτι σε καταλαβαινω με αυτες!!
 

raoul

New Member
Εννοείς να παίζω ρεγκε ή να βάλω μαλλιά? Δηλαδη ρε φιλε δε γινεται να βαλουμε μαλλια χωρις να μας σφάξουνε; …Λες να υπάρχει κανείς που να σε κάνει Bob Marley..? Δέχομαι προτάσεις! Τελοσπαντων, πηγα στην κλινικη και μπηκα στο χειρουργειο για λιγο. Δεν ειναι τοσο ασχημα, τελικα εχετε δικιο. Ειχε πολυ λιγο αιμα και ο τυπος ηταν σε πολυ καλο mood. Μουσικουλα, dvd καλα ητανε. Αποφασισα να κανω τη Τεταρτη....και ο Θεος βοηθος θα σας πω τη Πεμπτη εντυπωσεις!
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Καλα ρε χειροτερος πονος απτον χωρισμο υπαρχει?
Εγω 3 μερες απλα δεν βολευομουν να κοιμηθω,απο πονο ελαχιστα σχεδον τιποτα...Με strip πριν 3 μηνες που εκανα...
 
Μπλουζα