Πως παρακολουθειτε την πορεια της τριχοπτωσης σας ??

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

lab_rat

Member

Εγω καποιες φορες λουζομαι στο νιπτηρα και μετραω στο περιπου ποσες τριχες επεσαν. Αυτο το κανω οταν λουζομαι με το libroman γιατι δεν κανει πολυ αφρο και μπορω να διακρινω ευκολα τα μαλλια στο νερο.

Επισης στις ποσες τριχες που χανετε στο μπανιο θεωρειτε οτι η τριχοπτωση κειμενεται σε φυσιολογικα επιπεδα??

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Απ: Πως παρακολουθειτε την πορεια της τριχοπτωσης σας ?

Εγω καποιες φορες λουζομαι στο νιπτηρα και μετραω στο περιπου ποσες τριχες επεσαν. Αυτο το κανω οταν λουζομαι με το libroman γιατι δεν κανει πολυ αφρο και μπορω να διακρινω ευκολα τα μαλλια στο νερο.

εγω τριβω με αρκετη δυναμη την λοσιον στο κεφαλι για 1 λεπτο περιπου και οτι τριχες ειναι να βγουν θα μεινουν στο χερι.

Επισης στις ποσες τριχες που χανετε στο μπανιο θεωρειτε οτι η τριχοπτωση κειμενεται σε φυσιολογικα επιπεδα??

εδω μπορει να διαφωνησουν πολοι μαζι μου...καμια!!!!
τριχοπτωση στο κεφαλι μου σημαινει οτι οι τριχες εχουν επηρεαστει απο την dht και καθε φορα που πεφτουν θα βγαινουν λεπτοτερες μεχρι να γινουν χνουδια :p

ApofasismenosPsyxakias

Καραφλοφυτευθείς Νεο-Κουκλεντές

Καπαμαρού είσαι επαγγελματίας, μη λες τέτοιες βλακείες :)

Την τριχόπτωση την μετράς πρώτα και κύρια ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΡΑΙΩΝΕΙ Η ΚΑΟΥΚΑ ΣΟΥ απο χρόνο σε χρόνο. Κι 60 τρίχες τη μέρα να χάνεις, αν δεν έχεις προδιάθεση για ΑΑ, τούμπανο θα 'σαι πάντα. Αν βεβαιωθείς ότι έχει ξεκινήσει η ΑΑ (βλέπεις δηλαδή σταδιακή αραίωση) καλό είναι να μη μετράς πάνω απο 10-20 τρίχες χαμένες τη φορά. Και πάλι βέβαια, είναι όλα σχετικά και παίζουν με το άτομο.

Ο μόνος οδηγός, είναι απο τη στιγμή που διαπιστώνεις πρόβλημα και ξεκινάς θεραπεία, να δεις μείωση της τριχόπτωσης -όσο μικρή ή μεγάλη- και να κάνεις το σταυρό σου να διατηρηθείς σε αυτό το καλό επίπεδο. Μακάρι να 'ταν απλά τα πράγματα.

kapa

Μέλος του προσωπικού

θα εξηγεισω τι ενοω.
αμφιβαλω πολυ γι αυτο που λενε ολοι 100 τριχες την μερα ειναι φυσιολογικο να χανεις,δεν ενοω για εμας που ακολουθουμε καποια θεραπεια.
δεν νομιζω να υπαρχει ανθρωπος να χανει 100 τριχες την μερα και να μενει σταθερο nw.στην δικη μου παρεα συγκεκριμενα με 100 τριχες τριχοπτωση ο ενας κολλητος μου ειναι nw4,o αλλος nw4,εγω θα ημουν καπου nw3v τωρα και ο ενας που δεν χανει ουτε μια τριχα την μερα ειναι nw0 με nw-1

lab_rat

Member

Ενταξει μπορει να μην ειναι 100/μερα αλλα ολοι χανουν καθε μερα καποιες τριχες, απλα μπορει να μη το βλεπουν! Παρε παραδειγμα τις γυναικες που βρισκεις παντου μαλλια τους (τα βλεπεις επειδη ειναι μακρια). Αλλα δεν εχουν προβλημα! ;)

kapa

Μέλος του προσωπικού

κατανοητα ολα,αλλα εχει πετυχει κανεις στην πραξη καποιον γνωστο του να τον ξερει 10 χρονια ο οποιος να εχει πολυ τριχοπτωση και να ειναι σταθερο nw αυτα τα χρονια?
εγω οχι.
στις γυναικες ειναι διαφορετικα,σε αντρα δεν το εχω πετυχει

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα