Πως μπορώ να βρω το Nizoral

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

son

New Member
Καλησπέρα στο φόρουμ

Θέλω να ρωτήσω απο που μπορώ να προμηθευτώ το σαμπουάν Nizoral. Ψάχνω να βρω απο το ιντερνετ και δεν το βρίσκω. Έχω διαβάσει οτι ειναι απο τα καλύτερα στο είδος του. Στην επαρχία ειναι ακόμα πιο δύσκολο. Επίσης θέλω να αγοράσω και το propecia. Όποιος μπορεί να με βοηθήσει παρακαλώ

Ευχαριστώ

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

sovagg

New Member
Απ: Πως μπορώ να βρω το Nizoral

Το nizoral το βρισκεις στο φαρμακειο ως fungoral.Υπαρχει το 1% και το 2%.Παρε το δευτερο.Το propecia(1mg φιναστεριδης/χαπακι) ΔΕΝ υπαρχει στην Ελλαδα.Εδω θα βρεις το proscar(5mg φιναστεριδη/χαπακι).Αυτο που εχεις να κανεις ειναι να κοψεις το χαπι του προσκαρ στα 5 για να παρεις ποσοτητα ιση με το 1 χαπακι propecia(1mg).

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

το ίδιο είναι από φαρμακείο το σαμπουάν botaderm

son

New Member

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Αν κατάλαβα καλα nizoral = fungoral OK?. Δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ τους. Ήθελα να ρωτήσω αν ειναι όντως το καλύτερο σαμπουάν κατά της τριχόπτωσης. Επιπλέον έχω ακούσει για το proscar οτι υπάρχουν παρενέργειες αλλά ειναι αποτελεσματικό. Η χρήση μονο του nizoral αρκεί για να μας προστατεύσει απο την τριχοπτώση?

Ευχαριστώ

dim74

Member

σε κλιμακα 4 και περιμενεις απο ενα σαμπουαν μονο να σε προστατευσει?οσο για το προσκαρ διαβασε τα οσα εχουν γραφτει εδω μεσα...

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα