Πως μειωνονται οι παρενεργειες της φινας στη λιμπντο.

Μια Πόλυ συνηθισμένη παρενέργεια της finasteride έναι η μείωση της λίμπιντο στους άνδρες.
Αυτό γίνεται γιατί η Φίνα εκτός του οτι μειώνει τα επίπεδα της DHT που είναι και το ζητούμενο, επίσης αυξάνει τα επίπεδα της Εστραδιολης( θυλικη ορμόνη).
Η αύξηση λοιπόν της Εστραδιολης δεν είναι επιθυμητή στους άνδρες.

Πως λοιπον θα σταματήσουμε την δραση της αρωματασης που οδηγεί σε αυξημένα επίπεδα Εστραδιολης?
http://www.hairloss-research.org/Herbalaromataseinhibition.html
Το ποιο δυνατό όπλο είναι το λάδι απο τα κουκούτσια σταφυλιού (grape seed oil)
Μετα είναι και χυμός απο το ρόδι.Όμως τα ρόδια πρεπει να έχουν μεγάλωσε σε χωράφι πλούσιο σε ασβέστιο (π.χ. στο Αγρίνιο).
Η της εταιρείας ζώη.

Συνημμένα

• grape-seed-oil.jpg
    grape-seed-oil.jpg
    189.7 KB · Προβολές: 251
Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

AKHS

Member
Εγώ ξέρω τον καλύτερο τρόπο για να αντιμετωπίσεις της παρενέργειες της φιναστερίδης......
Απλά σταματάς να την παίρνεις.....
Επιλογή του καθενός είναι τι θα κάνει και τι προτεραιότητες θα βάλει στην ζωή του οι οποίες είναι απολυτά σεβαστές
Μακάρι τα ρόδια και τα κουκούτσια από σταφύλια να κάνουν δουλειά

[QUonda, post: 142573, member: 19153"]σε αυτο το thread http://www.hairlossgr.com/threads/Πιθανή-Λύση-για-παρενέργειες-Φιναστερίδης.9791/ αναφέρεται μετα απο χρήση σπανακίου μειώνονται οι παρενέργεις της φίνας . Κυρίως της λιμπιντου αλλά και πολλών άλλων .[/QUOTE]
Το σπανακι δουλεύει διαφορετικά απο το λάδι του σταφιλιου.
Το σπανάκι έχει σπουδαια φλαβονοειδη που δρουν στην reductase της τεστοστερονης.

www.encognitive.com
Θέλω να σε ρωτησω αν εχεις μετρήσει τοις ορμόνες μετα και πριν τηνχρηση του σπσπανακιού.
Οι μετρήσεις αυτές θα δείξουν πως ακριβως επιδρά πανω στη ρεντουκταση.
Επίσης θέλω να σε ρωτησω αν εχεις ασχοληθεί να ανακαλύψεις ποιο απο τα τεσσερα βασικά ένζυμα που εμπλέκονται στο μεταβολισμο της Τετοστερονης βρίσκεται σε υπερλειτουργεια.

[QUOTEΔικαίο , post: 142589, member: 1623"]Εγώ ξέρω τον καλύτερο τρόπο για να αντιμετωπίσεις της παρενέργειες της φιναστερίδης......
Απλά σταματάς να την παίρνεις.....
Επιλογή του καθενός είναι τι θα κάνει και τι προτεραιότητες θα βάλει στην ζωή του οι οποίες είναι απολυτά σεβαστές
Μακάρι τα ρόδια και τα κουκούτσια από σταφύλια να κάνουν δουλειά[/QUOTE]
Εχεις δικαιο Άκη, για μενα καλυτερα να εχεις οικογένεια και παιδιά και μετα το μαλλί. Βέβαια αυτά ειναι προσωπικη επιλογή για τον καθένα.
Ρόδι μονο απο Αγρίνιο ή απο αζαρμαιτζαν είναι φοβερό σε ποιότητα.

tasos33

Well-Known Member
γθωργο πως βλεπουμε πιο απο τα 4 ενζυμα υπςρλειτουεγει?μπορουμε με εξετασεις? δηλαδη να μετρησουμε τεστο dht και εστραδιολη κ μαζι με αυτα κ τα ενζυμα?

="Γιωργοςbioherbal, post: 142572, member: 19509"]
Ειπαμε να πάρει κανεις 100 ml για να απλωνεις στο δέρμα και μαζύ με λίγο ζει αλόης ακόμη καλύτερα.
Δεν έχουμε στοχο να τηγανίζουμε πατάτες στο grape seed oil ουτε να το βάζουμε στη σαλάτα.

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
=tasos33, post: 142603, member: 11590"γθωργο πως βλεπουμε πιο απο τα 4 ενζυμα υπςρλειτουεγει?μπορουμε με εξετασεις? δηλαδη να μετρησουμε τεστο dht και εστραδιολη κ μαζι με αυτα κ τα ενζυμα?
Να μετρησεις είναι το ποιο σωστο, άλλα είναι ακριβό. Αν τα μετρεισεις και τα 4 μπορεί να χρειαστείς 1000 ευρώ μόνα για τα αντιδραστήρια.
Έκτος αν μαζευτούν 15 ατομα και κανουν όλοι μάζι την εξέταση.
Το το κόστος θα μοιραστεί.
Την μεθοδολογία την εχουν οι καθηγητες Ορφανός κα Ζουμπαλη στο Βερολινο.

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/11348472
Εκεί μαλεταν τα σπυρακια που βγαίνουν κι αυτά λόγω υπέρ λειτουργείας των ιδίων ενζύμων.

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

tasos

Active Member
Γεια σου Γιώργο.....

πολύ σημαντική η πληροφορία σου ότι το λάδι απο το κουκούτσι του σταφυλιού μπορεί να μειώσει τις παρενέργειες απο την φίνα !

Αν το ήξερα πιο παλιά..... τώρα τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά !

Πριν αρκετά χρόνια είχα χρησιμοποιήσει μία λοσιόν "Morehairin" ή "Mokhatsurin" (κινεζικη συνταγή του Waseda) η οποία όμως περιείχε GSE (Grape Seed Extract) Εκχύλισμα απο Κουκούτσια σταφυλιών σε σκόνη και λίγα ml κρασί.

Χρησιμοποιούσα φίνα + τοπικο spiro 2% + πολύ λίγο μίνοξ και τα αποτελέσματα τότε ήταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΣΕ ΕΠΑΝΕΚΦΥΣΗ + απο ότι θυμάμαι πολύ καλά, η στύση και η λίμπιντο ήταν τούμπανο. Με το παραμικρό ήμουνα "σούζα".

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Γιωργο, λόγω του ότι δεν θέλω να ξαναβάλω κάποιο λάδι.......αυτό σαν λοσιόν θα κάνει τίποτα λές ?

http://www.iherb.com/Nature-s-Plus-Herbal-Actives-Grape-Seed-Alcohol-Free-25-mg-1-fl-oz-30-ml/7489#p=2&oos=1&disc=0&lc=en-US&w=grape seed extract&rc=5518&sr=null&ic=39
Αυτό δεν είναι καλό Τάσο να παρειςαυτο απο την sencities

http://www.sensities.com/product_details.php?id=639&lang=gr&n=Σταφυλελαιο_(ANC)_100ml

Να βαζεις σε ενα Σαμπουάν με αλόη και θα εχεις

graham

Member
να πάρουμε μια σακουλάρα σπανάκι να μασουλάμε δηλαδή, μιά που είναι και πηγή βιοτίνης. μόνο καλό κάνει σε ορμονικό επίπεδο;

να πάρουμε μια σακουλάρα σπανάκι να μασουλάμε δηλαδή, μιά που είναι και πηγή βιοτίνης. μόνο καλό κάνει σε ορμονικό επίπεδο;
Το σπανακι ανεβαζει την DHT, για οσους την εχουν κατεβασει σε ανεπιτρεπτα χαμηλα επιπεδα με τη μακροχρονια χρηση Φινας.
Ενω θα επρεπε κανονικα να μετρουν την DHT τουλαχιστον καθε τριμηνο, ωστε να μην την κατεβαζουν χαμηλωτερα απο ενα οριο(αναλογο της ηλικιας).
Απο εκει ξεκινουν και οι φοβερες παρενεργειες της Φινας ειται στη λιμπιντο ειται αλλες, οταν δηλ. η DHT περασει χαμηλοτερα απο το κατω επιτρεπτο οριο.
Και αυτο γινεται πολυ ευκολα οχι σαυτους που εχουν υπερλειτουργια της ρεντουκτασης, αλλα φυσικα σεαυτους που εχουν κανονικη λειτουργεια της reductase (ΟΠΟΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ DHT) και αυξημενη Εστραδιολη η αυξημενη α-διονη.
Οποτε ο Συναγερμος (παρενεργειες που μπορει να κανουν 1Και 2χρονια για να εμφανισθουν) οτι τελειωνει η DHT ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΙΣ Παρενεργειες.
Η αυξημενη Εστραδιολη εχει ποιο υπιες παρενεργειες(καταπολεμουνται και ευκολα).

Dragon

Member
Και πως το χρησιμοποιούμε το λάδι σταφυλιού; Τοπικά ή το πίνουμε; Μάλλον είναι ηλίθια η ερώτηση αλλά δεν το έχω πολυκαταλάβει.

Μπλουζα