Πως βοηθαμε τις ξανθες τριχες να μεγαλωσουν?

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Hairboost

Member
Οτι λεει και ο τιτλος. Πως μπορουμε να βοηθησουμε τις ξανθες τριχες που βγαζουμε να σκουρινουν και να αρχισουν να μακραινουν?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού
Απ: Πως βοηθαμε τις ξανθες τριχες να μεγαλωσουν?

με συνδυαστική θεραπεία:
μινοξιδίλης καθημερινά, |
κάποιου dht blocker | => big 3
και σαμπουάν κετοκοναζόλης |

captain

New Member

Σπύρο το αντισυλληπτικό για τις γυναίκες με ΑΑ μπορεί να θεωρηθεί ως dht blocker;
Ή χρειάζεται χρήση τοπικής λοσιόν;

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

έχω διαβάσει πολλές τέτοιες θεραπείες-το θέμα είναι πόσο χρονικό διάστημα μπορεί μια γυναίκα να παίρνει αντισυλληπτικά για την τριχόπτωση...

mikipitri

Member

είχα ξυρίσει το κεφάλι μου και χρησιμοποιώ big3 εδώ και έναμιση μήνα (kirkland 5%, proscar 1/5, neo-egmol με κετοκοναζόλη 2%)
και έχω την εξής απορία... πράγματι είδα να βγαίνουν νέες τρίχες όχι μόνο αδύναμες ξανθιές αλλά και μαύρες κανονικές... έτσι νόμιζα στην αρχή τουλάχιστον :(
καταλαβαίνω ότι για τις αδύναμες ξανθιές θα πρέπει να περιμένω μερικούς μήνες...(έτσι θέλω να ελπίζω τουλάχιστον) αλλά οι μαύρες που βγήκαν είχαν μια έκρηξη. ξαφνικά πριν 2-3 εβδομάδες τις είδα ένα πρωϊ γύρω στα 2-3 χιλιοστά αλλά από τότε έχουν μείνει στο ίδιο μήκος, τη στιγμή που τα υπόλοιπα μαλλιά (ότι έχουν μείνει) μακραίνουν κανονικα... έχει συμβεί σε κάποιον άλλο αυτο το γεγονός??? είναι φυσιολογικό ή πρέπει να ανησυχώ???

spi

Well-Known Member

το big 3 ως ποτε μπορει καποιος να το κανει?ποσο εθισμενοι θα γινουμε αν πχ εγω μετα απο 1,5 χρονο νιωθω τον εαυτο μου τοσο ικανοποιημενο ωστε ρε παιδι μου δε θα θελω να δεινω πολλα λεφτα γιατι δε θα το αντεχω και δε θα εχω χρονο για να βαζω ολα αυτα?Τι απο αυτα θα πρεπει να συνεχισω?Σιγουρα μινοξ (εχω σκεφτει 2-3 φορες την εβδομαδα).Την κετο,που εγω τωρα την χρησιμοποιω καθε μερα εδω και 2,5 εβδομαδες την κρεμα??ποσο επικινδυνη ειναι βασικα?εψαξα αλλα δε βρηκα κατι σχετικο.Και ακομα το dht blocker?Ποσο συχνα θα πρεπει να τα αλλαζω ωστε να μην συνιθισει ο οργανισμος μου?συγγνωμη αν εχουν απαντηθει ολα αυτα αλλα εχω ψαξει,εχω ξαναρωτησει αλλα συγκεκριμενη απαντηση δε πηρα απο κανενα :-[

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

spi είπε:
το big 3 ως ποτε μπορει καποιος να το κανει?ποσο εθισμενοι θα γινουμε αν πχ εγω μετα απο 1,5 χρονο νιωθω τον εαυτο μου τοσο ικανοποιημενο ωστε ρε παιδι μου δε θα θελω να δεινω πολλα λεφτα γιατι δε θα το αντεχω και δε θα εχω χρονο για να βαζω ολα αυτα?Τι απο αυτα θα πρεπει να συνεχισω?Σιγουρα μινοξ (εχω σκεφτει 2-3 φορες την εβδομαδα).Την κετο,που εγω τωρα την χρησιμοποιω καθε μερα εδω και 2,5 εβδομαδες την κρεμα??ποσο επικινδυνη ειναι βασικα?εψαξα αλλα δε βρηκα κατι σχετικο.Και ακομα το dht blocker?Ποσο συχνα θα πρεπει να τα αλλαζω ωστε να μην συνιθισει ο οργανισμος μου?συγγνωμη αν εχουν απαντηθει ολα αυτα αλλα εχω ψαξει,εχω ξαναρωτησει αλλα συγκεκριμενη απαντηση δε πηρα απο κανενα :-[

@spi δεν υπάρχει συγκεκριμένει απάντηση, σου είχα πει και σε προηγούμενο ποστ ότι ολα εξαρτώνται από τον οργανισμό σου. Αν το καλοσκεφτείς, δεν είναι και τόσα πολλά τα λεφτά, γενικά χαλάμε λεφτά σχεδόν καθημερινά για τελείως άχρηστα πράγματα..., αυτά όμως πιστεύω ότι είναι για καλό σκοπό. Για την κετοκοναζόλη έχω ως προσωπική γνώμη ότι δεν είναι για πολύ καιρό..., έχω ακούσει από χρήστες τις να λένε ότι την χρησιμοποιούν πολύ καιρό, παραπάνω και από χρόνο, αλλά εγώ προσωπικά δεν συμφωνώ. Ας μην ξεχνάμε ότι κατά κύριο λόγο η κετοκοναζόλη είναι θεραπεία για σμηγματοροοική δερματίτιδα. Μην την έχεις σε τόση εκτίμηση..., τα άλλα προιόντα είναι πολύ πιο δυνατά από αυτή στο θέμα "τριχόπτωση". Δες και σε αυτό το θέμα για την απόδοση των θεραπείων σε σχέση με το χρόνο:
http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,1153.0.html

spi

Well-Known Member

Δεν ειναι τοσο θεμα χρηματων οσο χρονου και το να καθεσαι να σκεφτεσαι συνεχεια το τι θα βαλεις στα μαλλια σου.Παντως τωρα χρησιμοποιω την κρεμα και σκεφτομαι να το κανω για κανα 2-3 μηνες ακομα και μετα μινοξ.Και εγω εχω διαβασει πολλα ατομα που την χρησιμοποιουν γι αυτο κι εγω την αρχισα.βεβαια τωρα θα την ελατωσσω λιγακι.τα πραγματα ειναι πολυ περιπλοκα τελικα για κατι που ναι μεν θες να εχεις αλλα αξιζει να σπαταλας χρονο γι αυτο?θα απαντησω μετα απο ενα χρονο θεραπειας ;D

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα