Πυκνότητες ελλάδα και εξωτερικό

poseidonas77

Well-Known Member
Δεν λεω αυτο Αντη και ουτε προκειται να μπω στο τρυπακι εξωτερικο vs ελλαδα γιατι δεν χρειαζεται, τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα, φτανει να ξερεις τι θελεις.... θεωρητικα αν ειχαν τοποθετηθει τα ιδια γραφτς , σε ιδια εκταση, με ιδια ποσοστα φυτρωσης ειτε ολα μαζι , ειτε σε 2 ή 3 συνεδριες (λαμβανομενου υποψην οτι δεν θα ειχε shock loss σε καμια απο τις 2 περιπτωσεις) , τοτε το αποτελεσμα το ιδιο θα ηταν... η διαφορα θα ηταν εξ'αρχης στον αρχικο προτεινομενο αριθμο γραφτς για να καλυψει το ιδιο προβλημα του , ειτε σε μια ειτε σε 2 συνεδριες, λαμβανομενου υποψης οτι καποιες κλινικες δουλευουν σε πιο μεγαλες πυκνοτητες...
και δε μου λες συντροφε και αμα η πρωτη και μοναδικη που θα κανει στο εξωτερικο δε παει καλα οπου εχει συμβει παρα πολλες φορες εδω στο φορουμ ποιος θα φερει πισω τα grafts απο τον αλλο κοσμο??
για να μη μιλησω για τα 8χιλιαρα που πανε χαμενα...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
και δε μου λες συντροφε και αμα η πρωτη και μοναδικη που θα κανει στο εξωτερικο δε παει καλα οπου εχει συμβει παρα πολλες φορες εδω στο φορουμ ποιος θα φερει πισω τα grafts απο τον αλλο κοσμο??
για να μη μιλησω για τα 8χιλιαρα που πανε χαμενα...

Εδώ θα συμφωνήσω, καλύτερα γαιδουρόδενε παρά γαιδουρογύρευε....Με βάση την δότρια, οτιδήποτε πάνω από 40-45% (αν το χρειάζεσαι) την πρώτη φορά είναι ρίσκο. Αλλιώς αν συμβεί κάτι....

andy.k

Active member
Εγω πάντως θα προτιμουσα να βαλω 4500gts σε 2 συνεδρίες ώστε στη δεύτερη να μπορώ να παρεμβω και εκεί που ίσως κάτι δε πήγε καλά στην πρώτη, παρά να βαλω όλα τα gts μαζί και μετά να βρεθώ εκτεθειμένος. Ακόμα κ σε ελληνικές κλινικές με πολύ καλές τιμές θεωρω ρίσκο να
πάει κάποιος κ να βάλει 4500 gts
με τη μια(πιλοτακης)...θεωρω πιο
safe να βάλεις 2500 και αν θέλεις
μελλοντικά να επεμβεις είτε για
διόρθωση πυκνότητας είτε λόγω
εξέλιξης της ΑΑ και σε άλλες
περιοχές...βεβαια εξαρτάται και από το μέγεθος του προβλήματος, αν εισαι nw6-7 εννοείται ότι θα ρίξεις κ όλη τη δοτρια αν εχεις το χρήμα...

Stripar

Established Member
και δε μου λες συντροφε και αμα η πρωτη και μοναδικη που θα κανει στο εξωτερικο δε παει καλα οπου εχει συμβει παρα πολλες φορες εδω στο φορουμ
Πάρα πολλές φορές?...
Θές να μας δώσεις μερικά παραδείγματα?

ποιος θα φερει πισω τα grafts απο τον αλλο κοσμο??
Το πρόβλημα είναι η απόσταση?...
Τί στην Ελλάδα γυρνάνε πίσω στην δότρια?

o_O

andy.k

Active member
Πάντως ή dhi σε σχέση με τον Β είναι πολύ καλύτερη σε ότι έχει να κανει με τον προεπεμβατικο προγραμματισμό...δλδ μετρανε πυκνοτητες, κανουν εκτιμηση της δοτριας συζητας με το γιατρο για το τι θα βάλεις κ που( αν κ στον corfu πχ temples είπαν θα του κάνουνε κ πήγαν και τα έβαλαν άλλου κυρίως), ομως
με χαλαει πολυ το οτι σωνει κ
καλα πανε να σε κανουν
πελατη τουλαχιστον για 2-3
φορες...οκ στο Βεκρη ειναι
λίγο ότι να ναι σε θέμα
προγραμματισμού, αλλά
προσπαθούν να κάνουν ότι
καλύτερο μπορούν για να σε
φέρουν σε μια η δυο μερες σε μια καλή κατάσταση...φυσικά
κ αυτοί θέλουν να σε
ξαναδουν αλλά δε φαίνεται να
το επιδιώκουν
διακαώς...πάντως πιστεύω ότι αν ο Β έκανε σωστά cons και είχε πλάνο πριν τη μμ σωστό, με τις τιμές που έχει, θα μονοπωλούσε... Δλδ τόσο δύσκολο είναι να μετρήσεις μια δοτρια, να κανείς μια παχυμετρηση τρίχας, να αναφέρεις στον πελάτη σε τι πυκνότητες θα κινήσεις? Εκτός φυσικά αν όλα αυτά δε τα αναφέρει γτ απλά δε μπορεί να τα εφαρμόσει ώστε να αποφύγει να εκτεθεί εκ των υστέρων...ο μόνος λόγος για να μην βελτιώσεις την εικόνα της κλινικής σου κάνοντας πλάνο στις μμ κ
εφαρμόζοντας το, είναι να μη μπορείς να το εφαρμόσει, γτ το θεωρω τραγικό να μη μπορείς να το φτιαξεις...εδώ εμείς μπορούμε...Άρα αν δε μπορείς να το εφαρμόσει(κάτι που είναι λογικό αν εχεις 7-8 άτομα που κάνουν μμ) εφαρμόζει το "όσα δε φτάνει
ή αλεπού τα κάνει κρεμασταρια" και αρκεισαι να προσπαθείς να πιέσεις τον άσχετο πελάτη ότι "μη σε νοιάζει, με μια συνέδρια θα σε κάνω όπως ήσουν 10 χρόνια πριν...".

aeratos28

Just aeratos
Πάρα πολλές φορές?...

geo αν δεν κάνω λάθος,στον rahal..bouklas στον Γεωργίου,μέτριο αποτέλεσμα του traccas,bluearmy(εκτός από hairline) και αυτά είναι μόνο ότι θυμάμαι χωρίς καν να κοιτάξω καθόλου στις μεταμοσχεύσεις που υπάρχουν από κάθε εταιρία αποτελέσματα εδώ στο φόρουμ..αν θες το κοιταω και σου ξαναλεω παλι

andy.k

Active member
Πάρα πολλές. φορές?...

Τί στην Ελλάδα γυρνάνε πίσω προηγούμενης

o_O

O bouklas πρόσφατα ειχε
θεματακι στην mhrc, o stathis
νομιζω επισης σχετικα μετριο
αποτελεσμα, το παιδι που ειχε
παει στο rahal επισης δε ξερω
αν εβγαλε ακρη, ενα ακομα
παλικαρι που ειχε παει hdc
προσφατα και ειχε κανει
αλλες 3 νομιζω μμ τον βαλανε
μεσα με δοτρια ηδη
μαμημενη...ολα τα παιδια που
ανεφερα δε βαλανε
2000gts...χωσανε 3000-4500
gts k δε ξερω κ ποσα λεφτα
δωσανε...και στο κατω κατω
και εδω ελλαδα με εξαιρεση
σφαγοαποτελεσματα των
προηγουμενων δεκαετιων,
εγω δε βλεπω κανενα κεφαλι
κατακρεουργημενο...μπορει
να μη βλεπω κεφαλια με
πυκνοτητες σα του dance,
αλλα επισης δε βλεπω κ
αποτελεσματα τραγικα, μπορει να μη βλεπω απιστευτα transformations, αλλα βλεπω σημαντικες βελτιωσεις, και σημειωτέον χωρίς να προτείνεται χρήση φινας, κάτι που σχεδόν όλοι οι εξω γιατροι το συνιστουν για να μη πω το επιβαλλουν...

Τα grafts απο τον αλλο κοσμο δε γυρνουν ουυε εδω ελλαδα, εκτος αν τα στειλει πισω ο αγιος πετρος...

poseidonas77

Well-Known Member
καλα δεν ηταν μονο ο μπουκλας...εκεινη την εποχη ηταν αλλα 2 αποτυχημενα...και μαλιστα το ενα τραγικη αποτυχια...απο τον ιδιο γιατρο...2 διορθωτικες απο h..c διαβαστε το φορουμ καλα...
παραπονα για hasson ...

Stripar

Established Member
τα χαμένα ,πεθαμενα grafts εννοεί ρε stripar..χαχαχα:D
Γι αυτά μιλάω και εγώ , για τα χαμένα-πεθαμένα grafts...
Τι Ελλάδα επειδή είναι πιό κοντά , γυρνανε στην δότρια?

Προσέχετε τί & πώς το γράφετε , γιατί διαβάζει και κοσμάκις που σε 10 ημέρες που είναι στο Forum κλείνει μτχ
Οπότε δέν ξέρουμε σε ποιανού γραφώμενα θα σταθεί...

Τα grafts απο τον αλλο κοσμο δε γυρνουν ουυε εδω ελλαδα, εκτος αν τα στειλει πισω ο αγιος πετρος...
Ουτε αυτός μπορεί να βοηθήσει...

:(

poseidonas77

Well-Known Member
stripar σε εχω στειλει καδο και δεν ασχολουμαι με τη παρτη σου..κανε μου τη χαρη και κανε το ιδιο

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Stripar

Established Member
stripar σε εχω στειλει καδο και δεν ασχολουμαι με τη παρτη σου..κανε μου τη χαρη και κανε το ιδιο

Δυό απλές και ουσιαστικές ερωτήσεις σου έκανα παραπάνω

Πάρα πολλές φορές?...

Τί στην Ελλάδα γυρνάνε πίσω στην δότρια?

o_O

Και είσαι ανήμπορος να απαντήσεις & απαντάνε άλλοι για λογαριασμό σου...

Υ.Γ:Για του κάδου , άσε μόνο λόγια είσαι!.

andy.k

Active member
Ουτε αυτός μπορεί να βοηθήσει...

Ελα σε καμία 10-15ρια χρόνια πιστευω θα τα κλωνοποιησουν τα grafts που θα πάει...το θέμα είναι όταν τα κλωνοποιησουν αν θα έχουμε φράγκα κ διάθεση να ασχοληθούμε, αν φυσικά είμαστε καλά μέχρι τότε...

Stripar

Established Member
Στην Κύπρο , μιλάνε Ελληνικά και έχουν το ίδιο νόμισμα με εμάς!

Δέν θεωρείται εξωτερικό!..

Εξωτερικό θεωρούμαι Τουρκία , Ευρώπη , Καναδά , Αμερική...

Και απο τίς 30+ μτχ που έχουνε γίνει εκεί...για τον Geo. άκουσα μόνο !

Και επειδή μερικοί τα εξισώνετε όλα , μια ιστορική αναδρομή στο Forum απο το 2007 και στους δρόμους της Ελλάδας ,
αρκεί για να καταλάβει κάποιος , πού οφείλονταν η άνοδος της Κύπρου …και πότε ξεκίνησε η έξοδος των μελλών στο εξωτερικό.

Στην ομορφιά των αποτελεσμάτων της Ελλάδας…

Stripar

Established Member
καλα κανω αντε παρε το μπουλο τωρα...
Δυό απλές ερωτήσεις σου έκανα , σε μια διεστράυλωση της πραγματικότητας που έκανες!.

Μπορούσες απλά να απαντήσεις ότι έκανες λάθος ή ότι είσουν υπερβολικός !

Ρίχνεις όπως πάντα το επίπεδο της συζήτησης και το επίπεδο του forum

Δέν σε έβρισα , ούτε σε πρόσβαλα , και ο τόνος των ερωτήσεών μου ήταν σεμνός.
Σε αντίθεση με τον δικό σου που μιλάς λές και είσαι στο γήπεδο ή σε καμιά σπηλιά...

Ντροπή σου!

andy.k

Active member
Stripar συγκρίσεις τα αποτελέσματα της Ελλάδας εκείνη την περίοδο με τα αντίστοιχα σημερινά? Δεν έχω εικόνα από τέτοια αποτελέσματα, της εποχής εκείνης εννοώ, ωστόσο αν ήταν από κλινικές τύπου laser line κλπ οκ...δεκτό...έχω ακούσει...θεωρεις όμως ότι δεν είναι ούτε καν αποδεκτή ή κατάσταση στην ελληνικές κλινικές του σήμερα? Τα αποτελέσματα δλδ των τελευταίων 3-4 ετών τα οποία έχουν παρουσιαστεί έδω στο φορούμ τα θεωρεις τραγικά? Για dhi μιλάω γτ οκ από Βεκρη το ένα αποτέλεσμα είναι πολύ καλό αλλά δε μένω σ αυτό...μπορεί να είναι τυχαίο... Της dhi όμως τα θεωρεις άθλια? Δλδ αντίστοιχα της προηγούμενης δεκαετίας από κλινικές σφαγεία?

aeratos28

Just aeratos
ρε άνθρωπε μην ψαχνεσαι για παρεξήγηση..διάβασες πρώτα τι έχει γραφτεί καλά.?παρακολούθησε τη κουβέντα για να καταλάβεις.λέμε με τον cvial την περίπτωση που πας έξω και σου χωνουν 3500-4000 grafts και δεν πάει καλά.ότι ούτε λεφτά γυρνάνε αλλά περισσότερο από όλα χάνονται και τα grafts..και συμφωνουμε ολοι..δεν είπε κανείς ότι εδώ γυρνάνε τα χαμένα grafts..με το να μην διαβάζεις την κουβέντα καταλαβαίνεις αλλά πράγματα τελείως και λες άκυρα πράγματα..εσύ ρε φιλέ πρόσεχε λίγο τι γραφείς γιατί παραποιεις εν αγνοια σου αυτά που λέμε.
Γι αυτά μιλάω και εγώ , για τα χαμένα-πεθαμένα grafts...
Τι Ελλάδα επειδή είναι πιό κοντά , γυρνανε στην δότρια?

Προσέχετε τί & πώς το γράφετε , γιατί διαβάζει και κοσμάκις που σε 10 ημέρες που είναι στο Forum κλείνει μτχ
Οπότε δέν ξέρουμε σε ποιανού γραφώμενα θα σταθεί...

Stripar

Established Member
να ντρεπεσαι εσυ ρε κωλοτουμπα...και για τα παιδια που εστειλες στον ραχαλ και τους πηρες στο λαιμο σου...
μεχρι και ο cvial καταλαβε τι εγραψα....στον τας
κλαρινογιατρε....

Συνεχίζεις να ψεύδεσαι (δέν έστειλα κανένα εγώ στον Rahal-μόνοι του πήγανε)
Ο Cvial δέν κατάλαβε ΤΙ εγραψες...δέν είναι θεός!
και συνεχίζεις να προσβάλεις κατα εξακολούθηση....

aeratos28

Just aeratos
πιστεύω ο βεκρης λίγα να προσέξει,άνετα καβαλάει την dhi..μήπως την καβάλησε ήδη σε κάποια πράγματα από τωρα
Stripar συγκρίσεις τα αποτελέσματα της Ελλάδας εκείνη την περίοδο με τα αντίστοιχα σημερινά? Δεν έχω εικόνα από τέτοια αποτελέσματα, της εποχής εκείνης εννοώ, ωστόσο αν ήταν από κλινικές τύπου laser line κλπ οκ...δεκτό...έχω ακούσει...θεωρεις όμως ότι δεν είναι ούτε καν αποδεκτή ή κατάσταση στην ελληνικές κλινικές του σήμερα? Τα αποτελέσματα δλδ των τελευταίων 3-4 ετών τα οποία έχουν παρουσιαστεί έδω στο φορούμ τα θεωρεις τραγικά? Για dhi μιλάω γτ οκ από Βεκρη το ένα αποτέλεσμα είναι πολύ καλό αλλά δε μένω σ αυτό...μπορεί να είναι τυχαίο... Της dhi όμως τα θεωρεις άθλια? Δλδ αντίστοιχα της προηγούμενης δεκαετίας από κλινικές σφαγεία?

Μπλουζα