Πυκνότητες ελλάδα και εξωτερικό

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Δεν εχω προβλημα με τις φωτο κλινικών, προτιμώ τα βιντεο, απλα στο φόρουμ μπορεις να εχεις και την πραγματική λεπτομέρεια δηλαδή το feedback απο τον ασθενή

Sent from my iPhone using Tapatalk

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

poseidonas77

Well-Known Member
καλα κατσε να ερθει τ0 4μηνο να δουμε κατα που παει η μμ ...αν αντεξει ο ανθρωπος και δεν παει για ψυχοθεραπεια.....(ακη συντροφε χιουμοριστικα το λεω....οχι αγχος αδερφε!!!!)

Τελευταία επεξεργασία:

dimitris50423

Well-Known Member
ουτε εγω εχω προβλημα απλα στο φορουμ μπορεις να εχεις αμεση επαφη με τον μεταμοσχευμενο να παρακολουθεις την πορεια του και να του ζητησεις φωτο (οπως σωστα γινεται) οι οποιες δεν θα εμπαιναν ευκολα σε site κλινικων.
δεν χρειαζεται αγχος και παροτρυνσεις που ειδα και δεν σχολιασα πηγαινε να σου βαλουν αλλα 300 γκραφτς στην 3η μερα.
το αποτελεσμα κρινεται στο τελος οπως πολλοι εχουν πει και συμφωνω..

andy.k

Active member
Μακάρι να πετυχαίνει κ ο B και ή dhi πυκνότητες 55+ ακόμα και με τη δεύτερη συνέδρια...σε τέτοια περίπτωση αρκεί να εχεις υπομονη κ δευτερευόντως φυσικα κ χρήμα...σκεφτείτε ότι αν παω στο Β για 2η συνεδρία κ 2500gts πχ 1500 μπροστα 1000 πισω θα θελω το πολύ αλλά 3000€ δλδ σύνολο 6000€ ενώ στην hdc
αντίστοιχα θα έδινα 11250 δλδ σχεδόν τα δίπλα και πάλι την ιδια κατανομή θα μου έκαναν(βέβαια θα ολοκλήρωναν το κάθε τμήμα μπρος πίσω στις 2 συνεδρίες χωριστά)... Από την άλλη δε ξερω ποιος θα μπορούσε να πετύχει καλύτερη φυτρωση...ή hdc βάζοντας 3000gts μπροστά με τη μια ή ο Β βάζοντας 1500gts τώρα και μετά από καμία 2 ετια αλλά τόσα...εγω δήλωσα "αναμενω piros' results...", γιατί οκ αλλά τόσα € τα σκαω για να γίνω jet...για παραπάνω δε νομιζω να έδινα...

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Αυτο ειπα και εγω Δημητρη, feedback. Μια χαρα θα παει η μμ του Ακή και να μην αγχώνεται, απλά άλλο η φύτρωση και άλλο τι ζήτησε και τι του τοποθέτησαν. Αν δεν το είχε απαιτήσει δεν θα μπορούσαμε να πούμε τίποτα για τις δυνατότητες.

poseidonas77

Well-Known Member
αστο μην το ψαχνεις...για το θεμα φυτρωσης....λοταρια....
επιβεβαιωνετε συνεχεια μεσα στο φορουμ..δυστυχως...

Tasmania

Active Member
2300 grafts 3000 euros....
X 5500 euros

X= 4216 grafts πανω-κατω ...

Τις φωτο που λες στο 9ο περιστατικο δεν μου τις ανοιγει μεγαλες φιλε οταν κανω click (το ιδιο ισχυει και για τα υπολοιπα περιστατικα στο site) αλλα πολυ μικρες και δεν ειναι και καθαρες για να μπορεσω να δω λεπτομερειες ουτε να βγαλω φουλ συμπερασματα για πυκνοτητα . Παντως η hairline του ειναι ωραια και του παει πολυ....αυτες που εχεις εσυ Δημητρη, μαλλον επειδη ειναι φιλος σου , σιγουρα ειναι πιο καθαρες και ευδιακριτες ετσι ?... Τις εβγαλα μια φωτο να τις ανεβασω εδω οσο καλυτερα φαινονται να τις δουνε τα μελη να ξερουμε για τι μιλαμε... λεει 1261 τριχοθυλακια 3142 τριχες.... ratio:2,49

Συνημμένα

• DSC05644.JPG
    DSC05644.JPG
    2.1 MB · Προβολές: 31
  • DSC05645.JPG
    DSC05645.JPG
    2.8 MB · Προβολές: 28
  • DSC05646.JPG
    DSC05646.JPG
    2.8 MB · Προβολές: 28
  • DSC05647.JPG
    DSC05647.JPG
    2.6 MB · Προβολές: 26

dimitris50423

Well-Known Member
η 2η andy δεν παει οσο η πρωτη σε καμια περιπτωση.. ολες οι κλινικες κανουν καλυτερη τιμη στη δευτερη μμ. οποτε ειναι λιγοτερα απο αυτα π λες..

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
αστο μην το ψαχνεις...για το θεμα φυτρωσης....λοταρια....
επιβεβαιωνετε συνεχεια μεσα στο φορουμ..δυστυχως...

Για αυτο και πάντα και παντού πρεπει μα υπαρχει και contingency plan

Tasmania

Active Member
μου φαινεται αδικο σε ενα ωραιο περιστατικο να μην βαζουν καθαρες και μεγαλες φωτο για τους ενδιαφερομενους στο site... κανονικα επρεπε να το εχουν πρωτη μουρη με πεντακαθαρες και μεγαλες φωτο ...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dimitris50423

Well-Known Member
ταζ ναι εχω καλυτερης ποιοτητας φωτο. καταλαβαινεις οτι δεν εχω το δικαιωμα να τις ανεβασω και παλι δεν θα ειχε και νοημα. αν υπαρξει καποια στιγμη αναλογο περιστατικο θα το παρακολουθησουμε..
ο συγκεκριμενος δεν ειναι φιλος μου.. αλλιως θα του ελεγα γραψε ρε μ%$#κα. ειναι απλα γνωστος μου που ετυχε να μιλησουμε..

poseidonas77

Well-Known Member
τασμανια εγω αν δεν τον δω απο κοντα οπως εγινε με μητσο δε πιστευω τιποτα...
και αυτο νομιζω πρεπει ο καθενας να κανει πριν παρει την οριστικη αποφαση..να δει τουλαχιστον 3-4 περιστατικα απο κοντα...απο την κλινικη που επελεξε

Tasmania

Active Member
αμα κρυψεις το προσωπο του ? θα φαινεται μονο κεφαλι και μαλλια αρα δεν νομιζω να εχει θεμα (εκτος και αν σε ειπε το παιδι οτι δεν θελει να μπουνε στο φορουμ)..βεβαια στο site εχει φωτο του (εννοοω διαδυκτιακα ηδη ειναι εκτεθειμενος ;) )

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Δεν ειναι σωστο πρεπει να δώσει ο ίδιος την έγκριση. Αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων, μην μας τρέχουνε...

andy.k

Active member
η 2η andy δεν παει οσο η πρωτη σε καμια περιπτωση.. ολες οι κλινικες κανουν καλυτερη τιμη στη δευτερη μμ. οποτε ειναι λιγοτερα απο αυτα π λες..

Εγω είπα και καλά 2500gts για το ίδιο ποσό με το οποιο στην πρωτη εβαλα 2000 gts , οπότε
στην ουσια εριξα την τιμή
ανά gt...ωστοσο αν ξαναπηγαινα σαφώς και θα ζητουσα και πιο χαμηλη τιμή
για τη συνέδρια και
περισσότερα gts. Απλά και ο B
και κυρίως ή dhi ,με τον
αριθμό των gts είναι λίγο
φλου...οπότε τελικα καλύτερα
ίσως να παζαρεψεις το κόστος
της συνεδρίας κ όχι να ζητήσει να σου βαλουν παραπάνω gts...

poseidonas77

Well-Known Member
εχουν μια ψιλοκαλη φωτο απο κοντα στο facebook στη σελιδα τους ...ψαξε και βρες την τας
στις φωτο....εγω ειδα προσωπικες του φωτο καθαρες....

Tasmania

Active Member
τις ιδιες εχουν και στη σελιδα στο fb Ποσειδων.... ελαχιστα πιο φωτεινες, αλλα ειναι οι ιδιες ,εξαιρετικα χαμηλης ποιοτητας φωτο απο αναλυση...

aeratos28

Just aeratos
πάντως παιδιά πέρα απο αυτά που ψαχνετε,γυρναω στο θέμα πυκνότητας λίγο γιατί θέλω να πω ότι με μια δεύτερη συνέδρια andy.k όπως θες να κανεις και εσύ αλλά και ο piros άνετα περνάς τα 55-60grafts..αυτό το κάνουν εδώ και χρόνια..με τη μια δεν βάζουν αυτές τις πυκνότητες,όχι σαν τελικό αποτέλεσμα ότι δεν το καταφέρνουν..και dimitris50423 αν θέλει τον φτιάχνει ακόμα πυκνότερο και ο piros θα έχει βάλει στο τέλος 3000grafts και ο raphael όπως προειπατε το έχει κάνει με 3500grafts..δεν είναι κάτι δύσκολο αν γίνει με αυτόν τον τροπο

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Αεράτε το θεμα δεν ειναι αν το κάνουν εδώ και χρόνια σε περιορισμένη κλίμακα, εξάλλου πόσα τέτοια περιστατικά έχουμε εδώ, ένα. Το θεμα ειναι να το κάνουν συνέχεια, δηλαδή να είναι ψωμοτύρι όπως γίνεται στην Κύπρο και αλλού, αυτό έχει αξία γιατί μόνο έτσι θα μπορέσουν να αξιολογηθούν.

Μπλουζα