Πτωση μεταμοσχευμενων τριχων μετα το εξαμηνο!

ALFISTAS

New Member
Καλησπερα σας!Αν μπορει να με διαφωτισει καποιος στο εξης προβλημα(αν ειναι προβλημα) θα το εκτιμησω αφανταστα!
Εκανα μεταμοσχευση πριν απο 6 μηνες εδω στην Ελλαδα και το περιεργο ειναι οτι τα καινουργια μαλλια μεγαλωναν
φυσιολογικα και χωρις σχεδον καθολου πτωση περιεργως ,μεχρι πριν 2 εβδομαδες που αρχισαν να πεφτουν μερικες μεταμοσχευμενες
στο λουσιμο (μερικες μια αλλες φορες τρεις σημερα τεσσερις τριχες κ.λ.π).Αυτο πως το ακουτε μπορει να συμβαινει ,εχει ξανασυμβει και
ειναι φυσιολογικο η΄ κατι δεν παει καλα;
Ευχαριστω εκ των προτερων!
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Georgie

Well-Known Member
Αλλάζει ο κύκλος, δε νομίζω να εχεις προβλημα. Αλλα τι εννοείς οτι δεν είχαν πέσει οι τρίχες πριν και μεγάλωναν ? Δε γινεται αυτο .
 

ALFISTAS

New Member
Μακαρι ,φιλε μου να εχεις δικιο γιατι εχω αγχωθει ξαφνικα απο το πουθενα!Σ΄ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου!
 

ALFISTAS

New Member
Αλλάζει ο κύκλος, δε νομίζω να εχεις προβλημα. Αλλα τι εννοείς οτι δεν είχαν πέσει οι τρίχες πριν και μεγάλωναν ? Δε γινεται αυτο .
Τι να σου πω!Τα παρατηρω με πολυ προσοχη απο την αρχη και στον γιατρο μου που του το ελεγα (οτι δεν πεφτουνε καθολου τριχες ,το θεωρησε οτι ειμαι απο τους πολυ τυχερους!Τωρα που του το μετεφερα παραξενευτηκε λιγο και μου ανεφερε και αυτος κατι για τον κυκλο των τριχων!Τι να σου πω δεν ξερω,γιατι και γω κουφαθηκα τωρα που αρχησαν να πεφτουν και ειναι μαυρες σκληρες και χοντρες!Τι να πω!
 

Georgie

Well-Known Member
Που την έκανες μπορεις να το αναφέρεις ? Εάν δε θέλεις δεν υπαρχει προβλημα
 

ALFISTAS

New Member
Που την έκανες μπορεις να το αναφέρεις ? Εάν δε θέλεις δεν υπαρχει προβλημα
Να σου πω κατι?Δεν θα ειχα κανενα προβλημα σε αλλη φαση ,αλλα επειδη ειναι νομιζω παντα θεωρητικα ακομα,λιγο νωρις για το τελικο αποτελεσμα,θα περιμενω λιγο ακομα και αν δεν ειναι αυτο που περιμενω τοτε οχι μονο θα το πω αλλα θα μπω και σε λεπτομερειες για ολα!Εμενα ομως κατι μου μυριζει μπαρουτι γιατι μου φαινεται αρκετα περιεργο!
Να σε ρωτησω κατι επειδη φαινεσαι ειδημων και σαφως πιο εμπειρος απο μενα!Υπαρχει περιπτωση να "τελειωσαν" αυτες οι τριχες και να μην ξαναβγουν(γιατι μεγαλωσαν αρκετα ,γυρω στους τεσσερις ποντους και μετα επεσαν)?Μπορει να συμβει κατι τετοιο?
 

koumparos

Well-Known Member
Υπάρχουν περιστατικά στο φόρουμ από μεταμοσχεύσεις που ενώ τα μοσχεύματα βγήκαν κανονικά, μετά από μερικούς μήνες χάθηκε ένας σημαντικός αριθμός και ο χρήστης παρατήρησε εμφανή αραίωση.Μακαρι να μην έχει συμβεί κάτι τέτοιο και σε εσένα.
 

ALFISTAS

New Member
Καλημερα σας!Μια ερωτηση(χαζη,ανοητη) δεν ξερω πως χαρακτηριζεται,δεν ξερω αν αυτες η τριχες που πεφτουν εναι οπως ολες οι φυσιολογικες (που πεφτουν) η΄ αν εμπεριεχουν και το τριχοθυλακιο μαζι!Ποια η διαφορα μεταξυ τους στην εικονα οπως τις κοιταω;
Ευπροσδεκτος οποιος απαντησει!Ευχαριστω!
 

Georgie

Well-Known Member
Καλα ουτε ειδήμων ειμαι ουτε έμπειρος, μια μεταμοσχευση έκανα, that's all . Απλα δεν εχω ακούσει ξανά οτι τα μεταμοσχευμένα στη πλειοψηφία τους έμειναν και μεγάλωναν κανονικά, αν και απ´οτι διάβασα συμβαίνει αλλα πολυ σπάνια. Εν παση περίπτωση μην αγχώνεσαι, έτσι και αλλιώς δε μπορεις να κανεις τιποτα . Αυτο που αναφέρει ο @koumparos ειναι γεγονός, ελπιζω όμως να μην ειναι η ίδια περίπτωση, βέβαια μιλάμε υποθετικά χωρις να εχουμε φωτογραφικό υλικό για να γινει κάποια σύγκριση με το πριν και να βγει κάποιο συμπέρασμα .
 

Owly

New Member
Ούτε εμένα είχαν πεσει. Δες μήπως είναι εποχικό shedding. Σε κάθε περίπτωση επικοινώνησε με αυτούς που σ κάναν την μεταμοσχευση να σε συμβουλεύσουν.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ALFISTAS

New Member
Βάλε φώτο πριν μετά τώρα
Καλησπερα και παλι!Το θεμα δεν ειναι αυτη την στιγμη για μενα τοσο η εικονα της μεταμοσχευσης(γιατι ειμαι και στους εξι μηνες)το θεμα μου κυριως εγκειται στο αν ειναι φυσιολογικο και μπορει να συμβει πτωση μεταμοσχευμενων τριχων μετα απο 6 μηνες και δευτερο ποια η διαφορα μια απλης τριχας που πεφτει σε σχεση με την τριχα μαζι με το τριχοθυλακιο σε εικονα για να ηρεμισω γιατι εχω κατα αγχωθει νομιζοντας οτι βγαινουν μαζι με το τριχοθυλακιο!(Βλακεια αυτο κατα πασα πιθανοτητα αλλα πρεπει καπου να το θεσω εως οτου με δει και ο γιατρος που μου την εκανε!)Ρωτω λογω και τις εμπειριας που εχετε επι του θεματος!
Σας ευχαριστω και παλι!
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Συνήθως τα μμ δεν πέφτουν (μαζικά) στους 6 μήνες αλλά πολύ νωρίτερα συνήθως γύρω στον 1 μήνα μετά την μμ. Το θυλάκιο δεν πέφτει παρά μόνο καταστρέφεται αν αποτύχει η μμ.
 
  • Like
Reactions: spi
Μπλουζα