Πρόσφορες & διαγωνισμοί για τα μελη.

aeratos28

Just aeratos
Καταρχήν μην μου στείλεις παλι inbox,ότι αγόρασες φτηνά και δεν έκανες κάτι κακό,επίσης δεν αγοράζω ακριβά γιατί δεν αγοράζω καν.απο πουθενά.δεν κάνω θεραπείες.αρα άσε αυτά που ξέρεις..και εδώ στο φανερό γράφεις αρλουμπες.ποιος ζηλεύει και τι ακριβώς να ζηλέψει?μιλάμε ότι δεν ξέρεις να γράψεις καθόλου..συνεχίζετε όλοι εκεί πέρα με κακό τρόπο να προσπαθειτε να κάνετε διαφήμιση στο μαγαζί σας.πουλατε μινοξιδιλη και νομίζετε ότι γίνατε επιχειρηματίες κιόλας..ότι το παίζεις και εσύ τώρα πελάτης ψαγμενος και ότι με αυτό τον τρόπο έχεις ήδη πάει μπροστά και οι άλλοι έχουν μείνει πίσω,με ξεπερνάει.μαζεψου τύπος..πολλά άκυρα λες.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

pavlakis

Member
Προφανως εχεις προβλημα φιλε μου καλο καλοκαίρι να πας γ κανενα μπανακι να βραχεις λιγακι να δεις καμια γυναικα
 

aeratos28

Just aeratos
Το πρόβλημα εσύ το έχεις,δουλειά είναι από αυτή ρε απελπισμένε?κάνε μς τη χάρη που γράφτηκες στο φόρουμ να κάνεις διαφήμιση του κ@λου και καλά..σε 5χρονα νομίζεις ότι μιλάς?κρίνεις κιόλας και έχεις και γνώμη,που έχεις καταντήσει να κρύβεσαι και να λες ότι σου έρθει μπας και πάρεις κάνα ευρώ ..θα μας πεις να κάνω και μπάνιο να δω καμία γυναίκα..δεν κοιτάς τα χάλια σου κακομοιρη..θα σου απαντουσα καταλλήλως αλλά θα μας κόψει το ραδιοτηλεοπτικό..έχε χάρη τώρα..
 

aeratos28

Just aeratos
Χαχαχα,αν κόψεις να κάνεις διαφήμιση,φίλοι θα είμαστε..προσωπικό μαζί σου δεν έχω,όπως και με κανέναν αλλον.
 

tasos33

Well-Known Member
Παβλακις οταν αγοράζαμε μινοξ με 7 εύρουλακια από το εξωτερικό εσύ έπαιζες με τα κουταλάκια στην αμμουδιά και έφτιαχνες πυργακια. Καλα σε τα λέει ο αερατος, άσε την διαφήμιση την πουστικια.





Γεγονός ειναι εχουνε παρει αερα τα μυαλα σου αερατε
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

pavlakis

Member
Εγινε τασο μου καλο σκ απο τα πολλα πυργακια π εκανα δες πως τα εφερε η ζωη ρε φιλε και παιρνω ανακαίνισεις κτιριων τωρα... Τα πυργακιανητανε η αρχη
 

aeratos28

Just aeratos
Αλλά δεν πάνε καλά οι δουλειές και ψαρεύεις πελάτες από εδώ για την επιχείρηση..πως τα φέρνει η ζωή δεν λες τπτ..μην τρώγεται στην γκλίτσα του τσοπάνη συνεχώς ρε φιλαράκι pavlakis..το ότι κανεις ανακαινίσεις κτιρίων για ποιο λόγο μας το είπες ?σε ρώτησε κανείς αν δουλεύεις η τι δουλειά κάνεις?όχι..γιατί βλέπουμε.τωρα όλα τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε..μην το συνεχίζεις και εσύ τώρα..είπαμε να μείνουμε φιλαράκια.;)
 
Μπλουζα