Πρόσθετο !!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

krhtikos21

Member
τα έχουμε ξανα πει αυτά ,μακρυά από πρόσθετα. εκτός του τεραστιου κόστους συντήρησης που υπερβαίνει κόστος μμ είναι εξαιρετικά ψυχοφθόρο και καταστροφικό για το δέρμα.

hairlosscursed

Well-Known Member
Φιλε kamounia παρε ενα τηλεφωνο στην D$I ή οπου αλλου θες,κλεισε ενα ραντεβου και θα μαθεις τα παντα.
Τοσο απλα

Joan87

Active Member
Ρε παιδιά εγώ έχω ακούσει ότι τα πρόσθετα δεν κάνουν κακό. Αν πάρεις ένα καλό έχει ίσως και 2500 ευρώ.(ολόκληρη περούκα έστω) Ακριβό αλλά αφήνει το δέρμα να αναπνεύσει και το κυριότερο..δεν φαίνεται. Το κόστος συντήρησης δεν γνωρίζω ποιό είναι. Είναι βέβαια λίγο ψυχοφθόρο αλλά για μερικούς αξίζει τον κόπο. Είτε γιατί δεν μπορούν να κανουν μμ είτε γιατί δεν θέλουν. Γνωρίζω έναν κύριο που φοράει πρόσθετο εδώ και 10 χρόνια καθημερινά,
Η βλακεία είναι αυτό το βάλε-βγάλε..καθώς και η εικόνα σου στον καθρέφτη, την οποία είσαι αναγκασμένος να αντικρίζεις συνεχώς. Να φοράς πρόσθετο και να φοβάσαι μην σε πιάσει ο άλλος από το μαλλί. Να βρεις μια γυναίκα-έναν άντρα και άντε να του-της πεις οτι φοράς περούκα ή το βράδυ που θα θέλετε να ξάπλωσετέ μαζί να πρέπει να το βγάζεις. Δεν λέει, για ένα σωρό λόγους.
Η μμ είναι πολύ καλύτερη λύση,αρκεί να διαλέξεις τον κατάλληλο γιατρό και φυσικά να είσαι και κατάλληλος για μμ.
Το τόπικ ακούγεται πολύ καλό και έχω μπει στον πειρασμό. Αν όμως το πάρω θα το βαζω συνέχεια. Οπότε θέλω να ρωτήσω το εξής. Κάνει κακό;;;; Κολλάει στις τρίχες μόνο η στο δέρμα;; Αφήνει το δέρμα να αναπνεύσει ή μπορεί να επιδεινώσει καταστάσεις; Αν πάρω θα το βάζω συνέχεια μετά το καθημερινό μου λούσιμο. Άρα θα λουζομαι, θα στεγνώνω, θα βαζω τόπικ και την επόμενη τα ίδια. Λούσιμο, στέγνωμα τόπικ. Άρα θα αφαιρείται μόνο για κάνα 15' από πάνω μου. Τι λέτε;

Briner

Active Member
Joan87 είπε:
Το τόπικ ακούγεται πολύ καλό και έχω μπει στον πειρασμό. Αν όμως το πάρω θα το βαζω συνέχεια. Οπότε θέλω να ρωτήσω το εξής. Κάνει κακό;;;; Κολλάει στις τρίχες μόνο η στο δέρμα;; Αφήνει το δέρμα να αναπνεύσει ή μπορεί να επιδεινώσει καταστάσεις; Αν πάρω θα το βάζω συνέχεια μετά το καθημερινό μου λούσιμο. Άρα θα λουζομαι, θα στεγνώνω, θα βαζω τόπικ και την επόμενη τα ίδια. Λούσιμο, στέγνωμα τόπικ. Άρα θα αφαιρείται μόνο για κάνα 15' από πάνω μου. Τι λέτε;
Το Τόπικ δεν κάνει κακό και μπορείς να το χρησιμοποιείς παράλληλα με τις τυχόν θεραπείες σου. Κολλάει και στις τρίχες και στο δέρμα. Όταν κάθεται πάνω στο δέρμα δίνει την ψευδαίσθηση ρίζας τρίχας που μπλέκεται με τα υπόλοιπα μαλλιά και δείχνει το κεφάλι γεμάτο.

Όσο πιο πολλά μαλλιά έχεις, τόσο λιγότερο Τόπικ χρειάζεται να βάζεις. Σημασία έχει και το μήκος των μαλλιών (όσο πιο μεγάλα, τόσο το καλύτερο) και το χτένισμα. Ρίξε μια ματιά στο θέμα με το Τόπικ, σχετικά με τον τρόπο χρήσης του (δες κι εδώ).

Το βέβαιο είναι ότι θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σου, αλλά από την άλλη δημιουργείται και μια σχετική εξάρτηση όπως καταλαβαίνεις.

Joan87

Active Member
Θέμα εξάρτησης είναι σίγουρα. Ήδη στο μυαλό μου κάπως έτσι το σκέφτομαι μιας και έχω μεγάλο πρόβλημα.
Απλά το φοβάμαι. Ποιος μπορεί να μου εγγυηθεί ότι δεν θα με κανει χειρότερα;;;;;;;
Αυτά που διαβάζω...ότι θέλει και λακ, με απασχολεί λιγάκι. Φόρτωνά καιρό τα μαλλιά μου με λακ. Πραγματικα την σιχάθηκα τώρα που βλέπω ότι έχω πρόβλημα γιατί σκέφτομαι ότι και αυτή έπαιξε τον ρόλο της.

Briner

Active Member
Σχέση εξάρτησης υπάρχει π.χ. και με την μινοξιδίλη, που αν τη διακόψεις μετά από χρόνια χρήση, πιθανότατα θα γίνεις χειρότερα (ειδικά στην περίπτωση που είχες κάποια αποτελέσματα).

Το Τόπικ δεν είναι θεραπεία για να σε κάνει καλύτερα ή χειρότερα. Είναι ένα καθαρά κοσμητικό προϊόν.

Η λακ δεν είναι υποχρεωτική. Προσφέρει όμως τη σιγουριά.

Υ.Γ. Κανένας δεν σου εγγυάται για τίποτε. Εσύ ζυγίζεις τα πράγματα κι εσύ αποφασίζεις. Η τελική ευθύνη είναι δική σου.

Joan87

Active Member
Αν την διακόψεις μετά από χρόνια χρήση ή και σε πιο σύντομα διαστήματα; Και εγώ βαζω μινοξιδίλη αλλά την θεωρώ ψιλομούφα.
Το τόπικ λέω να μην το επιχειρήσω αφού κανείς δεν εγγυάται. Φύλαγε τα ρούχα σου για να έχεις τα μισά λένε.....

Μπλουζα