kapa
Μέλος του προσωπικού
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
δεν μπορω να θυμηθω που το διαβασα αλλα λενε οτι η isolate κανει κακο στην τριχα ενω η conentrate οχι ,ξερει καποιος κατι επι του θεματος.... , καπα , gomi ?
Κοίτα, πρέπει να σιγουρευτείς ότι δεν είναι Ανδρ.αλωπεκία. Ένας έμπειρος δερματολόγος, πιστεύω μπορεί να σου το πει. Επίσης ένα τριχοριζόγραμμα θα έδειχνε στο περίπου σε τι κατάσταση είναι οι θύλακες.
Υπάρχουν αμέτρητες αιτίες τριχόπτωσης και όσο και να μιλάμε, αν κινούμαστε υποθετικά, είναι απλά χάσιμο χρόνου. Το να αυξήσεις τη πρωτεΐνη στη διατροφή σου, είναι κάτι ακίνδυνο και με αρκετά οφέλη στην υγεία, αρκεί το σκεύασμα να είναι καθαρό και να πίνεις πολύ νερό. Αν θες να πας τελικά σε ένα συμπλήρωμα πρωτεΐνης, ρώτα την φίλη σου αφού την εμπιστεύεσαι και αν θες, γράψε εδώ τι σου πρότεινε.
Ναι μολις μπορεσω θελω να κανω ενα τριχοριζογραμμα..Μιλησα με την φιλη μου και μου ειπε οτι με τις πρωτεινες που ξερει αυτη πρεπει να γυμναζεσαι αλλιως τα παιρνεις σε λιπος και παχαινεις και να παω να ρωτησω σε φαρμακειο καλυτερα γιατι στα μαγαζια με συμπληρωματα ειναι πιο πολυ για αποκατασταση μετα απο προπονηση και αν δεν θελησω τελικα απο φαρμακειο θα πει τον προπονητη της να μου παρει αυτος και θα μου βγει πιο φθηνα.. Θα ρωτησω αν ειναι στο φαρμακειο της γειτονιας μου και θα δω.. Σ' ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση και τις συμβουλες!!