Προϊοντα genhair

tsintsila

Member
Παιδια θα θελα να ρωτησω την αποψη σας για τα προϊοντα της genhair.
http://shop.genhair.com/store/index.php?main_page=product_info&cPath=0&products_id=5
Εχει ετοιμη σπιρονολακτονη σε κρεμα, τοπικη φιναστεριδη και μινοξιδιλη με blockers μεσα.
Πρωτον θα θελα να ρωτησω αν αξιζει τον κοπο να παρω καποια απο αυτα. Προς το παρον ειμαι με rogaine foam.
Αυτο που σκεφτομαι επισης ειναι οτι το rogaine ειναι σκετο νερακι για το κεφαλι μου και δεν το νιωθω καν, ενω ολα τα προϊοντα στο genhair εχουν ppg και το φοβαμαι μηπως μου κανει παρενεργειες γιατι ταλαιπωρουμαι λιγο απο ΣΔ.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

weznem

Well-Known Member
γεια σου αδερφε.. λοιπον αυτη ειναι η γνωμη μου..
το ιδανικο θα ειναι να δοκιμασεις γι ανα εχεις μια πολυ σωστη αποψη επι του προϊοντος,αλλα ειναι και συνάμα αδυνατο να δοκιμασεις τα παντα..
ο οργανισμος του καθενος ειναι διαφορετικος.. δες πχ. την μινοξιδιλη σε αλλους δινει φουλ μαλλια σε αλλους τιποτα σε αλλους μετρια αποτελεσματα..
οποτε η γνωμη μου ειναι η σπιρολακτονη αν σου δωσει κατι θα ειναι μικρο αποτελεσμα,οποτε θεωρω οτι με αυτα που δινει δεν αξιζει τον κοπο, η τοπικη φινα εχει αναφερθει οτι κανει δουλεια επειδη περναει συστημικα στο αιμα αρα κατα μια εννοια ειναι σαν να την κουμπωνεις απο το στομα αλλα σε μικροτερα mg..μινοξιδηλ με τι μπλοκερ μεσα?? η ταπεινη μου αποψη απο την μικρη αν θελεις εμπειρια που εχω αποκτησει απο το φορουμ μας ειναι η εξης αν εξαιρεσεις το ζιρτεκ που πιθανον κατι κανει σαν μπλοκερ τοπικο..τιποτα αλλο απο τοπικα μπλοκερ δεν θα σου σωσει τα μαλλια μακροχρονια..
δυστυχως αυτη ειναι η αληθεια,αν εισαι πανω απο νοργουντ 2 αν δεν θες να κοροιδευεις τον εαυτο σου οτι τα βαζεις με την δυτ με καποια σπιρο -ζιχ-ρεβιβοτζεν κτλ.. η φινα η κερατιν... δυστυχως μονο τα χαπια κανουν δουλεια ως μπλοκερ.. για επανεκφυση ναι και με τοπικα θα κανεις δουλεια ειτε ψευδαργυρο ειτε μινοξιδηλ με κορτιζονη η αιρολ η μεγαλυτερη περιεκτικοτητα.. η βιματοπροστη εχουμε τοπικα για επανεκφυση για μπλοκερ δυτ ομως οτι σου πα πιο πανω ειναι η αποψη μου.. μακαρι να βγει κατι καλο.. εξαιρουνται τα ru-cb301-rum ... που θεωρω οτι καποια δουλευουν ισως και πολυ καλα αλλα εχουν αλλο κοστος εννοειται.. αλλα και παλι την φινα δεν την πιανουν σε βαθος χρονου 10 ετιας ας πουμε..
τα προϊντα της γενικα θεωρω οτι ειναι αξιοπιστα,ειναι σοβαρη εταιρια και οι μινοξιδιλες της ειναι καλες.. μην ξεχνας οτι την συστηνει και ο καπα...
 

tsintsila

Member
Θα λεγα οτι η hairline μου ειναι norwood 2, εχω απωλεια στους κροταφους και λιγακι στο βερτεξ. Εχω κλεισει ενα μηνα ακριβως με rogaine αφρο μια φορα τη μερα, λουζομαι καθε μερα με revivogen και 2 φορες τη βδομαδα με stieprox. Σκεφτομαι εντονα τη χρηση κερατιν αλλα μπορω να πω οτι επειδη ειναι νεοτερο σαν προϊον απο τη φινα με γεμιζει με μεγαλυτερη ανασφαλεια ακομα και αν υποσχεται οτι δεν εχει επιπτωσεις.. Τι μου προτεινεις λοιπον προς το παρον δοκιμαστικα εστω?
 

weznem

Well-Known Member
εγω θα δοκιμαζα κερατιν φιλε.. ο πιο σηματικος λογος ακυρωσης φινας για εμενα ειναι οι νευροορμονες που πιθανον κανει ζημια,χωρις να ειμαι σιγουρος οτι δεν εχει και το κερατιν αυτην την ιδιοτητα,διοτι δεν το εχουν κοιταξει για οτν συγκεκριμενο λογο...
 

tsintsila

Member
Ακομα κι αν θεωρειται πιο αθωο δεν θα το δοκιμαζα αφου οπως λες ουτε ερευνες υπαρχουν ουτε σημαντικες μαρτυριες.
Οποτε σε τοπικο τι?
Ειδα στο genhair οτι αλλαξαν καπως τα προϊοντα (δεν βλεπω να περιεχουν pg) και εχει 2 κρεμες σπιρονολακτονης (ημερας-νυχτας) 5%, ενα 2% σε υγρο και φινα 0.25% τοπικη.
 

krhtikos21

Member
εγώ πρώτη φορά τα ακούω αυτά. τα έχει ακούσει κανείς ή να έχει κάποια σχετική εμπειρία?
 

kapa

Μέλος του προσωπικού
ειναι αξιοπιστο το καταστημα,εχουν αγορασει μελη και μαλιστα εχει την καλυτερη τιμη σε μινοξιδιλη χωρις pg
http://genhair.com/index.php?route=product/product&product_id=11
 
Μπλουζα