Προτείνετε δερματολόγους!

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

spyrakos

New Member
Γεια χαρά.

Σκέφτηκα να υπάρχει ένα thread μονίμως ανοιχτό, στο οποίο να προτείνουμε δερματολόγους τους οποίους έχουμε δοκιμάσει, εμπιστευόμαστε και είναι άτομα που μελετάνε συνεχώς το θέμα της τριχόπτωσης, έτσι ώστε να αποφύγουμε να δίνουμε τα λεφτά μας (και την ψυχολογική μας δύναμη) σε κομπογιαννίτες.

Αν οι moderators είχαν πρόβλημα με το να ποστάρονται δημόσια τα στοιχεία των προτεινόμενων δερματολόγων, ας βάζουμε ο καθένας σε ποια περιοχή αναζητάμε έναν καλό δερματολόγο, και οι υπόλοιποι ας μας στέλνουν pm.

Εγώ θα ήθελα να μου προτείνετε έναν δερματολόγο από Θεσσαλονίκη. Που να τον εχει επισκεφτεί και να έχει βοηθηθεί ουσιαστικά.
Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει, θα του ήμουν ευγνώμων.

Ευχαριστώ!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού
Απ: Προτείνετε δερματολόγους!

spyrakos είπε:
Γεια χαρά.

Σκέφτηκα να υπάρχει ένα thread μονίμως ανοιχτό, στο οποίο να προτείνουμε δερματολόγους τους οποίους έχουμε δοκιμάσει, εμπιστευόμαστε και είναι άτομα που μελετάνε συνεχώς το θέμα της τριχόπτωσης, έτσι ώστε να αποφύγουμε να δίνουμε τα λεφτά μας (και την ψυχολογική μας δύναμη) σε κομπογιαννίτες.

Αν οι moderators είχαν πρόβλημα με το να ποστάρονται δημόσια τα στοιχεία των προτεινόμενων δερματολόγων, ας βάζουμε ο καθένας σε ποια περιοχή αναζητάμε έναν καλό δερματολόγο, και οι υπόλοιποι ας μας στέλνουν pm.
Εγώ θα ήθελα να μου προτείνετε έναν δερματολόγο από Θεσσαλονίκη. Που να τον εχει επισκεφτεί και να έχει βοηθηθεί ουσιαστικά.
Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει, θα του ήμουν ευγνώμων.

Ευχαριστώ!
καλύτερα να μην γράφουμε δημόσια ονόματα,αλλά περιοχή και μετά σε π.μ ;)

MANKAR

Active Member

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ@@@@ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ??

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού

Εχω δυο καλούς δερματολόγους, 1 στο κέντρο της αθήνας και 1 γλυφάδα.

(ξέρω και άλλους αλλα δεν παίρνω ποσοστά :D :D :D)

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα