Προταση για βελτιοποίηση θεραπείας

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

gge0rge

Member
Εδω και 8 μήνες κάνω την εξής θεραπεία:

Πρωι (09:00)
Tricomin Solution Therapy Spray 1ml
Kirkland Minoxidil 5% 1ml (μετά απο μισή ώρα τουλάχιστον, ωστε να έχει δράσει το Tricomin)

Απόγευμα 5:00)
Kirkland Minoxidil 5% 1ml
Tricomin Solution Therapy Spray 1ml (μετά απο μισή ώρα τουλάχιστον, ωστε να έχει δράσει η Minoxidil)

Βράδυ (10:00)
Λουσιμο εναλλάξ με Tricomin Σαμπουάν και Revivogen Σαμπουαν ανα μία μέρα
μια φορά την εβδομάδα όμως (συνήθως Δευτέρα) λούσιμο με Fungoral

Βράδυ
Revivogen Scalp Therapy 1ml

Παρατηρήσεις
Σε κάθε μπουκαλάκι minoxidil διαλύω το περιεχόμενο από 4 χάπια Avodart (ντουταστερίδη)
Κάθε απόγευμα έχω 2ωρη προπόνηση σε πισίνα (και δεν φοράω σκουφάκι), με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται έντονα τα μαλλια. Μετά ακολουθεί το λούσιμο

Αποτελέσματα
Τους πρώτους 6 μήνες παρατήρησα σχεδόν ολοκληρωτική μείωση της τριχόπτωσης. Επίσης τα μαλλιά έγιναν πιο σκληρά. τους τελευταίους 2 μήνες βλέπω πάλι καποια μικρή τριχόπτωση (ίσως να οφείλεται και στο αυξημένο αγχος)
Δεν είχα όμως το αναμενόμενα αποτελέσματα, όσον αφορά σε νέα τριχοφυία. Έχω μέτριου βαθμού αραίωση στο πίσω μέρος της κεφαλής και περίμενα να πυκνώσουν τα μαλλιά μου.

Θέλω να σας ρωτήσω εάν έχει κανείς να μου προτείνει κάποια βελτίωση στο παραπάνω πρόγραμμα, είτε με αλλαγή σκευασμάτων είτε με αλλαγή δοσολογιών. Ο μόνος περιορισμός που βάζω είναι πως θέλω τα σκευάσματα να είναι τοπικά (νοιώθω πιο ασφαλής έτσι σχετικά με τα side effects)

Περιμένω τις προτάσεις σας

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Απ: Προταση για βελτιοποίηση θεραπείας

gge0rge είπε:
Εδω και 8 μήνες κάνω την εξής θεραπεία:

Πρωι (09:00)
Tricomin Solution Therapy Spray 1ml
Kirkland Minoxidil 5% 1ml (μετά απο μισή ώρα τουλάχιστον, ωστε να έχει δράσει το Tricomin)

Απόγευμα 5:00)
Kirkland Minoxidil 5% 1ml
Tricomin Solution Therapy Spray 1ml (μετά απο μισή ώρα τουλάχιστον, ωστε να έχει δράσει η Minoxidil)

Βράδυ (10:00)
Λουσιμο εναλλάξ με Tricomin Σαμπουάν και Revivogen Σαμπουαν ανα μία μέρα
μια φορά την εβδομάδα όμως (συνήθως Δευτέρα) λούσιμο με Fungoral

Βράδυ
Revivogen Scalp Therapy 1ml

Παρατηρήσεις
Κάθε απόγευμα έχω 2ωρη προπόνηση σε πισίνα (και δεν φοράω σκουφάκι), με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται έντονα τα μαλλια. Μετά ακολουθεί το λούσιμο

Αποτελέσματα
Τους πρώτους 6 μήνες παρατήρησα σχεδόν ολοκληρωτική μείωση της τριχόπτωσης. Επίσης τα μαλλιά έγιναν πιο σκληρά. τους τελευταίους 2 μήνες βλέπω πάλι καποια μικρή τριχόπτωση (ίσως να οφείλεται και στο αυξημένο αγχος)
Δεν είχα όμως το αναμενόμενα αποτελέσματα, όσον αφορά σε νέα τριχοφυία. Έχω μέτριου βαθμού αραίωση στο πίσω μέρος της κεφαλής και περίμενα να πυκνώσουν τα μαλλιά μου.

Θέλω να σας ρωτήσω εάν έχει κανείς να μου προτείνει κάποια βελτίωση στο παραπάνω πρόγραμμα, είτε με αλλαγή σκευασμάτων είτε με αλλαγή δοσολογιών. Ο μόνος περιορισμός που βάζω είναι πως θέλω τα σκευάσματα να είναι τοπικά (νοιώθω πιο ασφαλής έτσι σχετικά με τα side effects)

Περιμένω τις προτάσεις σας
φιλε gge0rge,προσπαθησε να αφηνεις τουλαχιστον 3 ωρες απο τις λοσιον μεταξυ τους,τα βαζεις πολυ κοντα χρονικα το ενα με το αλλο,και αυτο μπορει να μειωσει την αποτελεσματικοτητα τους ;)

heyya

New Member

Βάλε σκουφί στην πισίνα... το χλώριο επιβαρύνει το μαλλί -και ίσως επιδεινώνει την τριχόπτωση. Πάντως γιατί δεν φοράς σκουφί;

gge0rge

Member

Καμια πρόταση να αλλάξω κάπιο προιον με κάποιο πιο ισχυρό;

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

4-6 καψάκια avodart στο revivogen...και είσαι πύραυλος :explod

gge0rge

Member

Φιλε Σπυρο

στη Μινοξιδίλη διαλύω ήδη 4 Avodart. Προτείνεις να διαλύω ΚΑΙ αλλα 4-6 στο Revivogen;
Το 4-6 πως προκύπτει; γιατι οχι πχ 8 ή 3;

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

η δοσολογία 4-6 υπολογίστηκε κάποια στιγμή από τον Άκη και χρησιμοποιήθηκε από τον Παναγιώτη,
με αξιόλογα αποτελέσματα και χωρίς ιδιαίτερα side

θεωρώ ότι η μινοξ. δεν πρέπει να συνδυάζεται -στο ίδιο δ/μα- με dht blocker,
και το revivo θέλει επιπλέον ενίσχυση με ένα "καθαρό" dht blocker

όλα αυτά είναι η άποψή μου
1.μινοξ. με προσθήκη κορτικοστεροειδούς(elocon,butnovate) και προγεστερόνης(λιώμένη)
2.revivo με avodart

Άκης

Administrator

Σπύρος είπε:
χρησιμοποιήθηκε από τον Παναγιώτη,με αξιόλογα αποτελέσματα και χωρίς ιδιαίτερα side

Πρόσφατα που βρέθηκα με τον Πάνο, οφείλω να ομολογήσω ότι το αποτέλεσμα του ήταν ικανοποιητικό.

gge0rge

Member

Σπύρος είπε:
1.μινοξ. με προσθήκη κορτικοστεροειδούς(elocon,butnovate) και προγεστερόνης(λιώμένη)
2.revivo με avodart[/i][/b]

Οκ. Θα δοκιμάσω να δυαλύω τα Avodart στο Revivogen.
Αυτό το "προσθήκη κορτικοστεροειδούς(elocon,butnovate) και προγεστερόνης(λιώμένη)" πως θα το κάνω; υπάρχει κάποιο σχετικό ποστ στο φόρουμ, γιατί δεν μπορώ να το βρώ;

Σχετικά με τη σειρά τωρα, είναι καλά;
Δηλαδή, ξέρω οτι η μινοξιδίλη προτείνεται να μπαίνει 2 φορές την μέρα x 1ml
Το Revivogen προτείνεται μία φορά την μέρα x2 ml (εγώ έβαζα 1ml από λάθος συνήθεια, θα το αυξήσω.
Το Tricomin και αυτό προτείνεται 2 φορές την μέρα x1ml.
Όταν λέω "προτείνεται" εννοώ οτί έτσι συστήνει το κάθε σκέυασμα στις οδηγίες του.

Παρόλα αυτά, μήπως υπάρχει καποια άλλη πρόταση;

ANAR

Well-Known Member

Πως θα καταφερεις να τα βαλεις ολα αυτα στο κεφαλι σου μεσα σε μια ημερα; ???
Πρεπει να ασχολείσαι μονο με τα τοπικα ΟΛΟΙ μερα.

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

gge0rge είπε:
Οκ. Θα δοκιμάσω να δυαλύω τα Avodart στο Revivogen.
Αυτό το "προσθήκη κορτικοστεροειδούς(elocon,butnovate) και προγεστερόνης(λιώμένη)" πως θα το κάνω; υπάρχει κάποιο σχετικό ποστ στο φόρουμ, γιατί δεν μπορώ να το βρώ;

Σχετικά με τη σειρά τωρα, είναι καλά;
Δηλαδή, ξέρω οτι η μινοξιδίλη προτείνεται να μπαίνει 2 φορές την μέρα x 1ml
Το Revivogen προτείνεται μία φορά την μέρα x2 ml (εγώ έβαζα 1ml από λάθος συνήθεια, θα το αυξήσω.
Το Tricomin και αυτό προτείνεται 2 φορές την μέρα x1ml.
Όταν λέω "προτείνεται" εννοώ οτί έτσι συστήνει το κάθε σκέυασμα στις οδηγίες του.

Παρόλα αυτά, μήπως υπάρχει καποια άλλη πρόταση;
για την ντουτα=>τρυπάς με καρφίτσα 4-6 avodart και τα αδειάζεις στο revivogen
για την μινοξ=>σε 50 μλ μινοξ. βάζεις 8 μλ elocon,και αφού τρίψεις σε γουδί 10 χάπια προγεστερόνης τα βάζεις και αυτά μέσα

τα χρησιμοποιείς όπως προτείνονται από τις εταιρίες
2Χ1 μλ μινοξ
1Χ2 μλ revivo
2X1 μλ tricomin (3h μετά την μινοξ)

όταν πάρεις τα επιθυμητά αποτελέσματα(~2χρόνια),
μπορείς να πας σε 1Χ1,5 μινοξ και 2Χ1 ανά 2-3 μέρες revivo

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gge0rge

Member

Το eloncon το βρήκα στο φαρμακείο (σταγόνες). Για τη προγενεστερόνη ποίο φάρμακο να ζητήσω;
Θέλω να ρωτήσω το εξής, τι κάνει ακριβώς το eloncon και που θα μας βοηθήσει η προγεστερόνη (είναι κύρια θυλική όρμόνη);

Τέλος, σκέφτομαι να αντικαταστήσω το Revivogen με το Crinagen. O λόγος είναι οτι το Revivogen περιέχει ψευδάργυρο (μπλοκάρει τη μινοξιδιλη). Με τοσα σκευάσματα υπάρχει και πρόβλημα χρόνου! Εγώ μεταξύ των σκευασμάτων άφηνα μόνο μία ώρα, ενώ κανονικά θα έπρεπε τρεις. Εκτός αν το πάω εναλλάξ Revivogen - Crinagen και να βάζω πρώτα τη μινοξιδίλη και μετά απο καμια ώρα Revivogen ή Crinagen.

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

το κορτικοστεροειδές είναι αντιανδρογόνο ήπιας μορφής,και δυνατό αντιφλεγμονώδες

για προγεστερόνη εύκολα θα βρεις τα Dufaston, Primolut 10, Provera10

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα